Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

BÁTORNYILAS / ISTEN-EMBER ÉS AZ ÁLLATOK

Gondolatok ( részlet) Budapest 2020.02.01.
Link





Miért birizgáljátok az oldalam? Eloldalogjak? Nem hagyjátok, hogy a "szolgálatoknak" adatokat, információt szolgáltassak? Hogy tud így "nyomozni" a "hivatal"? Tényleg, mikor jön egy szakember, akivel beszélhetek? Kell egy autószerelő is. Be kell indítsam a régi Opelt. Eladó, ha esetleg érdekel valakit.
Közben persze zajlanak a zajlandóságok. Kíváncsi vagyok, hogy vezetitek fel a történet folytatását és persze nagyon kíváncsi vagyok,mit vártok tőlünk, mit tegyünk? Vegyük gondnokság alá valamely érintett, vagy érinthetetlen nagykutya almának egyik ebét és cseréljünk, vagy mit? Előbb még jobban fel akarjátok fújni a lufit és csak csöpögtetve tesztelni ezt az agybaxott liberálbuzi lelketlen "magyar" csürhét? Csináltunk nektek képanyagot. A mellékletben van. Az igazság szabaddá tesz! De mi az igazság? Nézőpötty kérdése?


bubó Doki



Rovás Mikulának

címzett: onkormanyzat

Örömmel olvastam veretes írását, melyben felemlítette - köztünk szólva némi okkal és joggal- Aba új polgármestereként a dusnoki "állami fegyveres gyermekrablást", Géczy Gábort és mindenféle szektákat. Érintettség okán néhány gondolattal járulok hozzá a valóság kibontásához, aztán kiderülhet milyen lélek lakozik önben.

Tisztelt polgármester úr,

hogy önnek mennyire igaza van! Szégyen az, ami ebben az "országban" zajlik és már nem most! Nagyon régen az, csak lehet önnek eddig nem tűnt fel, mert társtettes volt a "közigazgatás" nagy útvesztőjében elveszve a hazugságok hálójába belegabalyodva. Nem baj, jobb később ébredni, mint sosem.

Nos, Géczy Gábor egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy megválaszolja önnek a "vádakra" a válaszát, de remélem ezzel a lehetőséggel nem csak ő, hanem még nagyon sok honfitársam, magyar embertársam élni fog. Nos, ön jogász végzettségű és úgy tűnik "felültették" a hivatalos "rémhírterjesztők". Kár. Nem mondom, hogy könnyen tájékozódhatott volna, de hát ön írta, hogy csak be kell googlizni. Tegye meg és törekedjék a megértésre, értő olvasásra. Ha valóban magyar szív dobog önben, menni fog, persze, ha "fideszes", vagy egyéb pártoskodó a szíy, az "szívás".

Rövid leszek.

Dusnokon titkosszolgálatialg felépített és kivitelezett gyermekrablást hajtott végre az az 'állami apparátus" segédletével, nagyon sok saját "törvényi tényállását" is sértve, az emberieket meg teljesen keresztül hágva. Van bőven előzménye és lesz következménye.

Bedobták a "köztudatba" a "szekta" kifejezést, mely pontosan arra való, hogy az átlagember agyában tematizált "elszigetelt" és mások által elítélt csoportosulásként azonosítsa az érintetteket és negatív érzelmeket keltsen minden pontosabb ismeretanyag nélkül bennük. Ilyen "szekta" a "hitgyüli", vagy a "chabad ludavics" irányzat, esetleg a szcientológia...melynek a "teológiai" és "nemzetállami" megítélése igen csak számos kérdést vethetnek fel. Persze, ha nem tud róluk, nem zavarhatja meg a fejében lévő stabil és azért igencsak komoly aggodalomra okot adó világképet. De ezt most hagyjuk. Maradjunk az ön által tálalt "valóságnál", melyek írásában alkalmasak lehetnek az abaiakban (és nem csak bennük) indokolatlan félelmek, riadalom, sőt erőszak kiváltására is. Ön jogi guru, tisztában kell lennie vele mit cselek-szik. Ne üljön fel alaptalan híreszteléseknek, hazug propagandának!

Állítja, hogy itt "állami struktúrák" elleni agitációról van szó. Nos, nem. Nos, ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Nem felelek Géczy Gábor által vallottakért, tanítottakért, de azt tudom, hogy komoly kérdések merülnek fel a "törvényhozói és végrehajtói "struktúra, de még az "államforma", vagyis az alkotmányosság kérdéskörét illetően egyre több gondolkodó emberben és jó okkal. Erre nem akarok részletesen kitérni, csak mint átlagember jelzem, hogy egyesek már évek óta cionista bábkormánynak, Magyarországot pedig új-izraelnek, Budapestet, judapestnek titulálják. Lehet komolyan vették Simon Peres 2007-es kijelentéseit, mert látja, hogy az idegeneknek egyre jobban megy, a magyarnak meg a hivatalos "kormányzati" drill ellenére förtelmes dolog ez manapság fehér bőrű keresztény heteroszexuális magyar emberek számára. Nem kevésbé az, mint látni, hogy hatalmas pénzeket tűnnek el, csalódnak el, lopódnak el és cserélnek gazdát legmagasabb "kormányzati" és pártpolitikai szinten és felmerül már nem csak a gyanúja a központosított rablásnak, de a központosított rabszolfatartásnak is. Az, hogy az alkotmány legitim, vagy nem, hogy a kormány legitim, vagy nem ehhez már majdnem indifferens kérdések. magyar ember ha nem is érzi, de érti már, hogy ha élni akar még éhbéren, vagy jó fizetéssel csencselve a "kormánnyal", akkor kussol, lapít, vagy kicsavarják a nyakát az élet minden területén. Az "közbizalom" megingott a "közhatalmat" gyakorló "elitben". Ez ilyen egyszerű és nem kell ehhez "szélsőségesnek" lenni, elég, ha csak sima "vállalkozó" a magyar ember.

Lajos, hogy nem tudja, nem észlelte, hogy az abai gimnáziumot Atilla névvel "anyakönyvezték" bocsánatos "bűn". majd kialudja, de lehet borogatással is elmúlik. Nyilván nem mindegy, mert ha kimegy a rendőrség és nekik Attilát kell rabosítani és nem Atillát, akkor egy betűn is sok múlhat. Kérem figyeljen a részletekre, mert komolytalannak veszik, vagy ami még annál is rosszabb, nagyon is komolyan.

Kérem ne vegye fél vállról a MAG -ot. Ön nyilván nem tájékozódott a magyarság kérdéskörében, kultúrájában és annak mélységeiről esetleg az ATV veretes adásaiból, Spiró György , Eszterházy Péter és esetleg Kertész Imre írásaiból, pedig már van hivatalos Magyarságkutató Intézet is, keleti nyitással, turáni, hun-szkyta valóságfeltárással is. Tanuljon, ha van ideje, ha már vezetőnek tette meg a közössége egy a figyelem középpontjában lévő településen.

Kérem, ne keltsen pánikot! Teremtsen tudatában békét és keresse az igazságot. Jó úton jár. A dusnoki vonalon elindulva egy "tiszta lappal induló" Bátornyilas névvel bíró magyar gyermek sorsa felhívja a figyelmét az emberségre. Ne a polgárok mestere legyen, hanem az embereké és abban legyen mester, ami az emberi minőség kvintesszenciája! Menni fog! Ne féljen! Éljen!

Az iskolával kapcsolatos, oktatással, neveléssel, őstörténettel, magyar néplélekkel összefüggő kérdéskört szerintem mások fogják önnek segítő szándékkal kibontani. Ne nézze ostobáknak azokat, akik lehet jóval többet tudnak önnél akár még az ön szakterületén is, de nem fűti őket politikai ambíció. Ne becsülje alá a szeretet erejét!

Ami az Alkotmányvédelmi Hivatalt és a "paramilitáns szektával" kapcsolatos félelmeket, illeti, teljesen alaptalan hiedelmeket táplál, de ez egy jóval összetettebb kérdéskör. Nem untatnám vele, úgy sem értené. Most még. Persze pár hét múlva lehet ez lesz a "vezető hírek" a kóser-médiában, amit nemzetinek is neveznek, csak a nemzetit nem nevesítik, melyik is pontosan. Tehát ne vágjuk az események elébe, úgy is bekövetkeznek. Kérem, akkor se legyen hamari. Ne becsülje túl a "titkosszolgálatok" tevékenységét. Addig nyújtózkodnak, amíg a pórázuk ér és arra tekergetik velük és általuk a köznép félretájékoztatott és elbágyított fejecskéjét, amerre az aktuális érdekük megkívánja. Komoly magyar emberek már régen Istenben látják a megoldást, nem pedig az istent játszó titkosszolgálati manipulációkban, de csak "guglizzon" szorgalmasan és alázattal. Az abaiak és nem csak ők, megérdemlik, hogy megtudják mi zajlik és miért a szűkebb hazájukban. Lehet egy-szer még büszkék is lehetnek arra.

Köszönöm, hogy mindezt röviden leírhattam "őexelenciájának" és bízom megértésében, türelmében és bölcs megértésében, no meg Géczy Gábor mielőbbi felépülésében és személyes kapcsolatuk, megismerkedésük következében kibontakozó tudati emelkedésben.


Üdvözlettel,

Posta Imre

Bátornyilas, Pi-kör, Posta Imre...most miért?
Beérkező levelek
x
bubó Doki

Mellékletek21:01 (3 perccel ezelőtt)

címzett: dusnokph; kajdacsitunde; cssgyjdusnok; kisszsoltneeszter; gyam.kalocsa; origogyjsz; nyulk; kovacsistvan; kalocsark; orfktitkarsag; brfk; tek; pestmrfk; miniszter; miniszterelnok; lakossag; hmugyfelszolgalat; nfu; nfh; info; mszp; info; zalamrfk; nvsz; igazgatosag; 01rk; 02rk; 07rk; 08rk; 09rk; 10rk; 11rk; 12rk; 14rk; 15rk; 16rk; 17rk; 18rk; 19rk; sajto.jaszmrfk; sajtougyelet; szku; ellenorzes; ertekelo; ghi; kszvsz; ptvsz; rszvsz; secret; atlanta; cleveland.cv; Houston.Texas; kansas.city; Louisville.LS; minneapolis; newhaven; ny1; Omaha; phoenix; portland; SaltLakeCity; san.francisco; stlouis; sandor.tari; istvanne.szabo; erzsebet.nemeth; krisztina.szucs; gabor.toth.f; tivadar.revfy; krisztina.halmai; barnabas.hajas; lajos.gazsik; imre.szabo; sara.judit.siket; lili.kardos; zoltan.molnar; eniko.btoth; bela.jonas; orsolya.szigethi; zoltan.farkas; csaba.sarosi; gabor.komjathy; peter.laszlo.salgo; reka.gyorivanyi; akos.simon; ardo.maria; szabolcs.orban; zsofia.szombathelyi; krisztina.petrity; norbert.kis; monika.nagy.istvanne.moni; agnes.varadi; balazs.bodzasi; agnes.eordog; imre.villanyi; katalin.turcsan; maria.jaszai.tothne; eniko.gyori; ferenc.tamas.gyimesi; rita.chladek; akos.kara; gabor.jancso; attila.pongracz; tibor.misovicz; erzsebet.andrea.banki; laszlone.balla; marta.nagy; mihaly.matrai; agnes.baumann.vaszarine; eva.sartner; erzsebet.erika.farkas.szabone; erika.loky; csaba.kalmar; gergely.afra; tamas.viz; pal.volner; gabriella.nagy2; viktoria.princz; agnes.szoke; maria.meszaros; krisztian.kecsmar; erika.viranyi-gyerman; t????nde.forman; zoltan.tallodi; andras.bencze; tamas.czombos; flora.orosz; imola.peresztegi-nagy; miklos.feher; tamas.peterfalvi; gabor.koos; zoltan.nemessanyi; lilla.eszter.seres; zoltan.nemeth2; szabolcs.boreczki; sara.kovacsi; mariann.vizkelety; lilla.hanga.guttman; anett.sule.langne; laszlo.fabian; andrea.bencze; andras.szogi; miklos.sari; agnes.david-damo; laszlo.horvath3; marton.gellen; robert.toth; imre.szucs; gabor.barta; ildiko.csaki; zoltan.gergely.varnai; hegedus.agota; klement.gyorgy; imregitibor; karoly.ferenc; anett.gyore; ferenczi.norbert; huncsuri; korondi.miklos; nagytamascegled; laszlo.foldi; vac.jarasihivatal; 1818; vac.kormanyablak.osztaly; vac.hatosagi.osztaly; vac.gyamugyi.osztaly; cstam.kmrig; vac-elelmiszer; pestmmkvac; vac.foglalkoztatas; vac; vac; balazs.endre; polgarmester; krikszistvan; kovacsagnes; petotibor; manningerpeter; steidllevente; mokanszky.alpolgarmester; vacykaroly; balkovicspeter; szavad; info; polg.titkar; phtitkar1; szollosi.lajos; varga.tunde; cegledispotlight; miniszter; Délmagyar; Duna; Echo; Hír; TV2; rtlklub.hu; IGOR; Varga; Emő; János; farkas; Éva; Áron; birosag; Birosag_Bacs; Birosag_Kalocsa; Birosag_Kecskemet; Birosag_Kkfh; Birosag_Kkhalas; Birosag_Kkoros; Birosag_Kszmikl; birosag; munkaugy; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; jegyzo; Fidelitas; fidesz; fidesz; Katonai; Nemzetbiztonsági; kormanyablak.baja; gyam.baja; szoc.baja; hatosagi.baja; szepesvari.zoltanne; balogh.anett; eke.istvanne; farago.illes; rebok.maria; benyi.eva; osztrogonacz.vera; kollar.krisztina; kiss.judit; keglevits.peter; taba.tiborne; prodan.zsuzsanna; feil.janos; kocsis.andras; baja-aeu; epitesugy.baja; foglalkoztatas.baja; foldhivatal.hv.baja; nepegeszsegugy.baja; nyugdij.baja; klock.monika; magossy.erika; kormendine.ibolya; kubler.noemi; kovacs.gyongyi; millunov.andras; schadt.peterne; suveggyarto.andrea; szucs.peterne; szuhai.zsoltne; vigh.aniko; eva.lakatos; oszlanszki-sztarovics.petra; pancsics.sandor; kormanyhivatal; polghiv; polgarmester; alpolgarmester; jegyzo; aljegyzo; telek.zoltanne

Hozzászólások

15 #39 porcica
- 2020-02-04 13:56
Jogok? Ki törődik a hatalom részéről ebben az országban, vagy az egész világban a jogokkal?

Nekünk már nem az emberi jogok védelméről kellene beszélgetni, hanem az emberek védelemről! Már régen támadás alatt állunk, tudjuk is kik a támadók, és még mindig a jogokat latolgatjuk! Nincsenek jogaink, csak is kötelességeink!

Ezzel a történettel tiszta képet adtak arról, hogy kinek mi is a joga! Jogunk van elviselni, a terrort, és jogunk van tartani a valagunkat, hogy napi szinten seggbequrjanak újra, és újra!

Tudjuk a szokásaikat, a gondolat menetüket, és az összes manipulációikat, a gyengéiket, és mégis mi csúszunk a földön előttük, és néha vakkantunk párat! Talán meg is érdemeljük, hogy szolgák maradjunk, és kuncsorogjunk náluk egy kis alamizsnáért!

A biblia leírja a János jelenések könyvében a jövőt ( bár én nem hiszek benne, de azért jól mutatja, mit is várhatunk tőlük!), melyben leírja, hogy az Új Jeruzsálemben a kiválasztottak fognak élni, és ők megkapják az örök élet fájának gyümölcsét. A többi 'pogány' meg majd a város körül él majd, és ők megkapják az örök élet fájának a levelét gyógyításra.

Ha a biblia nem is igaz, akkor is örülhetnek az emberek, ha megtűrik majd őket az új Izraelben! Persze nem önzetlenül, mert szükségük lesz valakikre, hogy elvégezze az alja munkát helyettük!

Lelki ismerete pedig csak annak lehet, akinek van olyanja! Sokan azt hiszik, hogy ezt csak úgy pejoratívan értjük, pedig nem!

A nem embereknek nincs lelke, nekik teljesen más az energiaforrásuk, amivel működtetik a testet, amit hordanak. Nekik a gyűlölet, a félelem, a rémület adja az energiát és a vér. Ami az élőkből származik, de az is akkor a leginkább, ha félelem járta át a tulajdonosát előtte.
Mi pedig azt várjuk, hogy ez a nyomorult vámpírhorda törődjön a jogainkkal, az érzéseinkkel? Ez komoly?
118 #40 keepfargo
- 2020-02-04 14:07
a kísérleti telepen még sokáig fog tartani a népcsoportok közti ellenségeskedés...
néhány ezer év elteltével ezek a háborúk legyengítik a népeket...
ám lassan a fennmaradó népek külön, vagy együtt ráébrednek, hogy mi volt a cél a teleppel...
akkor békesség száll a földre és az élet harcok nélkül folyik majd tovább...
a föld lakói is beilleszkednek a nagy kozmikus rendbe...
40 #41 bulcsu
- 2020-02-04 14:45
Géczy Gábor Mag csoport riport dusnoki pár Posta Imre
https://24.hu/bel...osta-imre/


Városmajorban mégis megtarthatják a becsületnapi rendezvényüket a hazafiak
https://www.vadha...-hazafiak/
99 #42 MORMOTA1968
- 2020-02-04 20:00
Esetleg valaki gondolt már magánkopó bevetésére a gyermekrablási ügyben? Persze ez rengeteg pénzbe kerülne, de én bizony nem kevés bizonyítékot gyűjtetnék be azokról, akik a legfontosabb szerepeket kapták ebben a gyermekrablási ügyben! Először is azt kellene kideríteni, hogy Bajáról, már ha tényleg oda vitték, hová is került Bolvári Bátor Nyilas! Mert hogy ugye Baja elég közel van a határhoz is! Miért van olyan érzésem folyamatosan, hogy a pici már nincs magyar földön?

Én azért utána járnék, hogy a fő bűnösöknek van-e családjuk és ők, a családtagjaik mit szólnak ehhez az egészhez? Rájuk küldeném minél sűrűben a médiát, csak hogy ne legyen nyugtuk! Hátha végre megmozdulna valamelyikükben valami lelkiismeret féle! Bár erre nem sok esélyt látok!

Vajon mivel lettek megzsarolva? Hogy kirúgják őket a munkahelyükről, ha nem működnek együtt! Vagy netán kaptak egy jó vaskos borítékot teli 20 ezresekkel? Szólaljon már meg valamelyikük végre!

Vajon a ma éjszakai "Házon kívül" című RTL klub-os műsorban megszólaltatnak olyanokat is, akik közvetlen részt vettek a gyermekrablásban, vagy úgymond illetékesen az ügyben? Érdekes, hogy milyen későre rakták a műsort! Ma éjjel 23,20-tól meg lehet nézni mit hazudnak majd össze megint a Dusnoki gyermekrablásról! Vasárnap 11,55-kor ismétlik meg a műsort.
116 #43 livia
- 2020-02-04 20:17
Mormota! Szerinted az országban működik független magánkopó? Mi még nem lábaltunk ki a múltból. De ha kell, szóljatok, áldozok rá. De, ha ez segít, szerintem segítsünk.
99 #44 MORMOTA1968
- 2020-02-04 20:22
Kedves Livia! Jó pénzért bármit! Magánkopó általában volt rendőrből lesz, de lehet tévedek, nem tudom! De talán van az a pénz!
116 #45 livia
- 2020-02-04 20:34
A baj az, hogy pénzért bármit. No, meg a volt kopó. De ne zárkózzunk el, ha muszáj. A fontos, az élet, a gyermek! Mellesleg azért rakják ilyen későre a fontos dolgokat, hogy minél kevesebben tudjanak róla. Tényleg jó éjszakát!
99 #46 MORMOTA1968
- 2020-02-04 23:23
Pontosan ezt vártam, várhattuk a retek klubtól, amit kaptunk! Nem kicsit ment fel bennem a pumpa! Ezek bármit képesek megmagyarázni, kifordítani, elferdíteni, tökéletes a cion kontroll a birka agyak felett! Illetve akadnak azért szélsőséges fekete bárányok is, náci horogkereszttel a homlokukon, akik "NAGYON ROSSZAT AKARNAK A TÖBBI BIRKÁNAK! Borzalmas dolgot akarnak tenni! Ébreszteni! Micsoda borzalom, ugye szekta testvérek? Ezekért bármit tenni? Meghalni, küzdeni ezekért? Ennek a népnek vége! Maradtunk egy maroknyian, a többi kuka! Hát kapják meg amit megérdemelnek! s_franc s_ratata

Ostobaságot követtek el a cionisták, talmudista zsidók, mikor nem a valaha volt "MAGYARORSZÁGON" hozták létre 1945 után az ő nagy álmukat "ÚJ IZRAELT!" Bár ebbe jobban belegondolva! De! Pontosan itt a Kárpát-medence közepén is létrehoztak egy "ÚJ IZRAELT!" És az eredménye mostanra érlelődött be igazán! Tömeges elvándorlás, szabad rablás, banki eladósítás csalással, tripla uzsorával, kilakoltatások tízezrével, szabad gyermek és szerv kereskedelem, gyilkosságok ezrei, sőt tízezrei az egészségügy tönkretételének is köszönhetően, virágzik a parazitizmus, soha ilyen szabadon nem lehetett még irtani a magyart, bármiféle védekezés nélkül, mert az ugye már terrorizmusnak számítana! VÉDEKEZNI! MI? Meg ne próbáld, mert eljön érted a "TEK" a "BŰNŐRSÉG!" De minden oké, minden rendben ebben az országban? Nincs bennem már semmiféle szánalom a birkák felé! Vágásérettek!!! s_ratata

"Tóth Ferenc-Államosítás Egyiptomban" című előadásában tökéletes leírást ad róla, tökéletesen elmondja, hogy mit is jelent "ÁLLAMBAN" élni!

KÖZPONTOSÍTOTT HATALOM GYAKORLÁS, TÖKÉLETES KONTROLL MINDEN EGYES EMBER FELETT! Vagy majdnem tökéletes kontroll, mert vannak renitenskedő nácik, szektások, akiknek a fejétől a farkáig bűzlik ez a rothadó rend-szar!

Még hogy nem vagyunk mindannyian az állam tulajdona? Pont ők bizonyítják be az ellenkezőjét annak, amit ők állítanak! És mi gondolkozunk szélsőségesen?

KIKNEK VAN ELÉG PÉNZE AHHOZ, HOGY FENNTARTSÁK, MŰKÖDTESSÉK A VILÁGŰRBEN KERINGŐ TÖBB EZER MŰHOLDAT, HOGY TÖMEG MÉDIÁVAL HÜLYÍTSÉK AZ EMBERISÉGET, MOSSÁK A BIRKÁK AGYÁT?

Ezt a zsidó kurvát, aki vezeti ezt a cion moslék műsort, lekötözném egy székre, rögzíteném a fejét, hogy ne tudja elfordítani, felragasztanám a szemhéjait és végig kellene néznie minden egyes "ÉBRESZTŐ VIDEÓT! És nem is tudom melyikkel kellene kezdeni? Talán "A PÉNZ MESTEREI" vagy a "PÉNZ, MINT ADÓSSÁG" vagy bármelyik másik dokumentumfilmmel, amelyben elmondják azokat a dolgokat, amiket az ő moslék cion médiájukban "SOHASEM MERNÉNEK LEADNI!?" Szembesíteném a zsidók által kivégzett gyermek hullák és felnőtt hullák látványával, azzal a mérhetetlen pusztítással, azzal a töménytelen szenvedéssel, halállal, amit az ő faja képvisel, amit az ő faja zúdított az egész világra! Amit a természettel, állatokkal tesznek féktelen mohóságukban, hatalom éhségükben! Az elviselhetetlen fájdalomtól üvöltő palesztin apa látványával, aki pár éves leány gyermeke szétroncsolt koponyájába bámul, amiben már nincs semmi! Az asztalra dobált testrészekkel, ami egy palesztin asszonyból maradt! Az élve elégetett emberek képeivel! Minden borzalommal, amiről ők tudomást se akarnak venni! Az utolsó stádiumban lévő rákos beteg gyermekek látványával, vagy legyen az felnőtt, akit meg lehetne menteni, de kell az a szenvedés, fájdalom és halál a sötétség urának, akit az ő fajuk szolgál! Ők emberek? Nagyon-nagyon távol állnak ők az emberektől! Ha akad is köztük néhány kivétel, akinek szintén okádhatnékja van már abból, amit a saját fajtája tesz ezzel a világgal!

Még hogy "MAGYARORSZÁG" nem egy "New Yorkban" bejegyzett cég! Meg a több kötetnyi vaskos UCC törvények, amiknek fotóját be is mutatják, valójában nem is léteznek! EZEK POFÁTLANUL BÁRMIT KÉPESEK LETAGADNI!!!

Közben maguk nyújtanak "BIZONYÍTÉKOT" maguk ellen arról, hogy igenis "ZSIDÓ URALOM VAN MINDEN SZINTEN AZ ORSZÁGBAN, DE MÉG A NAGYVILÁGBAN IS!

Ezek még azt a "TÉNYT" is simán letagadnák, hogy a "FORRADALMAKHOZ, HÁBORÚKHOZ, VILÁGHÁBORÚKHOZ" nem kell "PÉNZ" amit ugye "KIZÁRÓLAGOSAN CSAK ZSIDÓ BANKÁROKNAK VAN JOGUK LÉTREHOZNI A SEMMIBŐL!" És akkor kik tehetnek az ő "HOLOKAMUJUKRÓL" is? KIK A FŐ BŰNÖSÖK MINDEN VÉRRONTÁS LEGFŐBB FELELŐSEI?

Természetesen a "PÉNZ URAI!" PÉNZ NÉLKÜL NINCS HÁBORÚ! És még a háborúkhoz, forradalmakhoz szükséges eszközöket is "ŐK BIZTOSÍTJÁK" a világ leggazdagabb parazitái!

Én, békeszerető emberként továbbra is az "ERŐSZAK" híve vagyok!

Ahogy átmosták gyermekkortól kezdve sok milliárd ember agyát, központosított oktatással, média moslékkal, ugyan így meg is lehetne menteni, gyógyítani tömegeket, ha nem is mindenkit, átnevelő táborokba zárva őket, amíg meg nem "GYÓGYULNAK" súlyos agysorvadásukból! Észak-Koreát vagy más hasonló országok népességét sem kell példaként felemlítenem, mert a legjobb példa saját hazánk lakosságának nagy része! Lásd: Kommunizmus ideje és a rablóváltás ideje óta felnőtt generációk nagy része!

Mióta bízik a béka a kígyóban? Mióta bízik abban, hogy nem ő lesz a következő fogás a kígyó étlapján? Palesztinában a szerencsétlen palesztinok se hitték, hogy ezt megfogják, megtudják tenni majd velük a beszivárogtatott zsidók és megtették! Egy éjszaka alatt bemutatkoztak nekik, hogy micsoda terrorra képesek féktelen mohóságukban! És itt a mi őseink földjén is megtették ugyanezt, 50 évvel azután, hogy haza és fajáruló nemességünk nagy része emancipálta őket, teljes állampolgári jogokkal felruházva minden egyes ide beözönlő talmudista zsidót!

EMBEREK! EZ AZ ORSZÁG A CIONIZMUS SZÜLŐHELYE!

15 GENERÁCIÓJUK NŐTT FEL AZÓTA KÖZÉNK BEÉKELŐDVE, VÉRSÉGILEG IS KEVEREDVE SOK ITT ÉLŐ NEMZETISÉGGEL, KÖZTÜK MAGYAROKKAL IS, DE A CÉLJUKAT SOHASEM VESZÍTETTÉK SZEM ELŐL!

HOGY MINDEN ORSZÁG AZ Ő BIRODALMUK ALÁ TARTOZZON, MINDEN NÉP ŐKET SZOLGÁLJA, MÁR AMEDDIG NEM GONDOLJÁK ÚGY, HOGY: NA MOST AKKOR KIIRTOM AZ ITT ÉLŐ ŐSHONOS NÉPEKET! MERT NINCS MÁR RÁJUK SZÜKSÉG, LESZ HELYETTÜK VALAMI KORCS SZEMITA, NÉGER, ARAB, ÁZSIAI KEVERÉK NÉPSÉG!

Könyvtárnyi anyagot irkálhatnák itt most össze mérhetetlen dühömben, de minek, kiknek? Talán most, hogy Imrééket is bemutatták a retek klubban, mint csúnya zsidó gyűlölő náci szektásokat, talán többen ismerhették meg "POSTA IMRE" nevét és esetleg ezután többen lesznek kíváncsiak a "SZEKTÁNK" ténykedésére, hogy mégis mi a fenében is mesterkedünk mi itt jó páran?

Kedves Imre! A negatív reklám is jó reklám és ez ráadásul most teljesen ingyé volt! Hurrá!!!!!!! Őrült-jetek neki gyerekek, fijúk és leányok! s_hihi s_franc

Mert ugye egy bolond százat csinál, sőt talán egyszer még több ezret, tízezret, százezret, csak győzzük kivárni! De addig is, a hal most valami nem természetes pozícióba állítva, egészen pontosan függőleges helyzetbe, hal-ál rátok cion bérencei, férgei! Atacama után szabadon! s_ratata
40 #47 bulcsu
- 2020-02-05 00:20
Olyan volt mint valami hipnózis! Radikális, Mag szekta, rendőrség, zsidó betelepítés, köztársasági őrezred pszichológusa, más nevet kapott, amerikából hozták be, kereskedelmi szerződés, UCC, ébredjetek!, segítsen aki tud! Olyanra én nem is emlékszem, hogy mostanába mondott-e olyant az Imre, hogy mélygarázsokban állnak az autók.. Ezt régebbről említették meg nem?
4 #48 Posta Imre
- 2020-02-05 06:56
Már megint, vagy még mindig? Próbálkoznak? Ejnye no, most akkor mi van? Beesik a zeső?
88 #49 Asumhari
- 2020-02-05 23:14
A jogi eljárást meg kellene indítani az"illetékes és hivatalos" bíróságnál.
HOL VANNAK A NEMZETI JOGVÉDŐK?!!!Ez aztán igazán nemzeti ügy!!!

Dr. Morvai Krisztína!Dr. Gaudi Nagy Tamás! El kéne a jogi segítség!

Egy belevaló jogtudor segítségére nagy szükség lenne Bolvári Bátor Nyilas ügyében.
75 #50 talpi
- 2020-02-06 04:50
#49Asumhari
- 2020-02-06 00:14
Arra is, viszont, qrva gyorsan a fejéhez kellene kapnia minden, tisztességesen gondolkodónak, " mi folyik a fejünk felett" természetesen, a " Bolondok viadala" nem volna hátrány, ha nem történne meg! Sajnos, a jelek szerint, meg fog történni!
4 #51 Posta Imre
- 2020-02-06 05:53
Asumhari, a zsidók most ebből a körből kimaradnak! Érdekes és szívszaggató szitóéjsön! Ha ismersz olyant, aki nem zsidó és vállalja, nosza! De melyik "bíróságon"? Ez is fogadós kérdés. Alakítsunk saját törvényszéket!
2 #52 gerry
- 2020-02-06 09:10

Elvetted gyermekét anyjának ölébõl?
Ketté osztott jelent és jövõt:.
Áldozatot, embergyûlölõt
Most torlasz épül az út összes kövébõl.
https://youtu.be/...
961 #53 szabir
- 2020-02-06 16:14
na megvan Bathor-Nyillas a tort-en-elembe;

RAKOCZI = BATHORY = ISZTERHAZY

https://szkitia.b...ytatas_889

majdnem alol

--

osztan a gyermeket es szerezzetek vissza vhogy
245 #54 hamu
- 2020-02-06 16:22
Basszus Szabír!

Azt hittem, a csecsemő van meg, és visszakapták a valódi magyar szülők.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,602,762 egyedi látogató