Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lődd le magad, Posta Imre! 2009.08.19 index.hu | Fórum

GondolatokTán nem is írt annyira bolondságokat ez a "mirkóczki", most így utólag átszemlézve. Elgondolkodom rajta és végkövetkezteteTEK.

POSTA IMRE IDIÓTA !

Amikor valaki azt hallja, hogy: Posta Imre idióta, általában nem történik semmi. Nem olyan sokan hallják, de közülük is csak nagyon kevesen érdeklődnek annyira, hogy megkérdezzék: Ki a f@*zom az a Posta Imre? Azon kevesek közül akik tudják ki ő, pedig egy eszement szamár akadt eddig aki azt kérdezze: Idióta? Miért? Mentségére szolgáljon, hogy postaszopó státusza aktív, de ez a blőd kérdés még nekünk is soknak bizonyult, pedig azt gondolnánk, hogy phd. Posta Imre szakértőkként már semmi sem lep meg minket abból, ami ott történik. Nem így lett, minden héten meg tudnak lepni és saját hülyeségeiket újra és újra felül tudják múlni. Adjunk hát egy kis adalékot abból, hogy miért „idióta” ez a jószág!
Miért? Miért? Lerendezhetnénk annyival is a dolgot, hogy olvass vissza! Az olyan stílusos lenne, olyan igazi Posta Imrés. Mondjuk ő általában akkor írja ezt, mikor bárki kérdezni mer tőle valamit és nem tudja megkerülni a válaszadást. Szegény kérdező pedig olvashatna a korábbi hírek között, ott csak elmebajt fedezhet fel. Ennek ellenére nálunk érdemes visszaolvasnia annak, akinek nem teljesen egyértelmű első olvasatra Posta elmeállapota. Akár az én írásaim bőven tartalmaznak utalásokat, érvelést és okfejtést emberünk igazi arcáról, szándékairól és aljas szélhámos stílusáról, de a blog napi szinten kivonatolja az ott zajló események javát, lényegét, így pár görgetéssel feltárulhat az érdeklődő számára, hogy Postánál elmentek otthonról.
Itt azonban el is érkeztünk az első dilemmához, amivel az olvasó szembesülhet. Posta egy szélhámos csaló, aki manipulálni próbálja maroknyi szervilis társaságát, ergo nagyon is eszénél van, vagy pedig szimplán idióta? Nos nála a kettő együtt fedezhető fel. Hülyéből, fogyatékosból kétfélét különböztet meg az átlagember. Van az ártalmatlan bolond, aki bár kergén szaladgál fejhallgatóval a fején, de a légynek sem árt. A másik a gonosz, ártó, erőszakos fogyatékos fajta, aki másokon élősködve, taposva képes csak létezni, de fogyatékossága megvédi őt. Posta ebbe a második kategóriába tartozik. Nem kell különösebben mélyreható vizsgálatokba kezdenie senkinek, csak a fő motívumokat vizsgáljuk meg. Hátsó szándéka elsőre talán nem nyilvánvaló, akkor kezd kikristályosodni, mikor idővel az olvasó elkezdi hiányolni a sok mocskolódás és anarchia mellől az alternatív megoldás felkínálását, elemzését. Posta igazi anarchista, számára semmilyen jelenlegi rendszer sem elfogadható. Aki azt várja, hogy majd elmondja neki mi lenne jó, az várhat. Nem jön ki más a száján, mint kritika, gyilkolásról álmodozás és arra buzdítás, valamint Oroszország feltétel nélküli csodálata és világuralmi terveinek méltatása. Posta minden eddigi ötlete úgy járt, ahogyan neki kellett volna a születésekor, talán pár ember nem rövidült volna meg anyagilag általa. Halvaszületett ötlete sem volt sok, de ezekből kiemelendő az MNFK (www.magyarnemzetikormany.com- felújítás alatt) mely őt helyezné a kormányrúdhoz, mint kormányzó. Ebből talán ki is világlik némi magyarázat szándékaira nézve, de ne álljunk még meg! Könyvei, melyek nem állták ki a minőség próbáját a kutyának sem kellenek és a vállalkozókat sem hatotta meg a helyi pénzről alkotott óvodásnak sem nevezhető ötlete.
Tehát bizonyos szempontból Posta nézi idiótának az embereket és próbálja meg kicsalni tőlük a lehető legtöbb pénzt, legyen az könyv eladás (nyugta nélkül persze) vagy az előadásain történő kunyerálás, kéregetés, illetve a honlapja látogatóitól várt utalások. A tét nem más, mint a fennmaradása, mert nem dolgozik és nem is tervezi. A befolyt összeg, mely mások megsegítése okán lett eltéve, fele-fele arányban kerül hozzá és cowboy kalapos Sancho Panzájához. Tehát korántsem idióta ez alapján, mert ő teszi idiótává a népet maga körül.Hírelemzései messze nem objektívek és leginkább légből kapott következtetésekre futja csak, melyek minden alapot nélkülöznek. Kritikái, mocskolódásai szintén ennyit érnek. Kialakult egy réteg, mely tisztában van a fenyegető veszéllyel és átlátja a nagy magyar valóságot, a zsidóságot, a cionizmust, az országot sújtó nyomort. Ezek legalja Postánál köt ki és marad is, magukévá téve a részigazságokra épülő zagyvaságot. A java az ajtónyitás után már távozik is. A már említett koncepciótlan elképzelések, inkompetens elemzések és a tettek teljes hiánya miatt. A zsidó gyilkolós, vérgejzíres és egyéb elmebetegeket megszégyenítő kijelentései pedig még legbelső holdudvarában is csak taszítást eredményeznek. Itt jelenik meg igazán idiótasága, mikor véres háborúról ábrándozik és fejbelövésekről, tisztítótűzről, értelmetlen, kivitelezhetetlen erőszakról regél olvasóinak, minden alapot, képességet nélkülözve a kivitelezést illetően. Idióta, mert harcolni akar egy olyan világban, ahol az már nem járható út. Idióta, mert azt hiszi, a végtelenségig altathatja olvasóit és teheti zsebre a pénzüket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Idióta, mert mindenki mást gonosznak gondol magán kívül, aki nem issza szavait és követi bolond ötleteit. Idióta, mert az egója uralja. Híres akar lenni minden áron, a központban akar tetszelegni és osztani az utasításokat. Azt hiszi mindent lát előre, jóstehetségnek képzeli magát és ezt gyakorolja is nulla azaz 0 sikerrel. Idióta, mert azt gondolja nem látják az emberek a baklövéseit és mindenki előtt kimagyarázhatja magát misztikus, félszavas tereléseivel. Idióta, mert a semmiből akar megélni, másokon élősködve, másokat kihasználva, félrevezetve. Idióta, mert elutasít mindenféle együttműködést, segítő kezet, együtt gondolkodást, vitát, véleménycserét. Idióta, mert saját akaratát akarja végigverni másokon, érvek nélkül, értelem nélkül. Idióta, mert képtelen a dicséretre, másoknak igazat nem ad, igyekszik nagyobbat mondani mindenkinél. Idióta, mert minden bokorban zsidót és ügynököt sejtet, pedig ő maga az. Sorolhatnám még, de azt hiszem érthető.
A realisták mondhatnák, hogy minden egyes befolyt fillér után Posta nevet a végén, ő csinálja jól. Azonban biztos lehet benne mindenki, hogy minden kicsalt fillérnek, minden elherdált forintnak meglesz a jutalma és a kamata is. Hogy miért? Mert az élet már csak ilyen. Rendezi az ilyen dolgokat. Nem azért mert mi fenyegetőzünk, vagy mert esetleg ilyenre biztatnánk bárkit is. Pusztán csak azért, mert aki így él és így tervez, az magához vonzza a bajt. Jókat nevetünk mikor ők kívánják a halálunkat, fenyegetőznek gyilkossággal, kiirtással, mert tudjuk, hogyan dolgozik a tudatalatti és a vonzás törvénye. Mi továbbra is csak a legjobbakat kívánjuk Postának és váltakozó csapatának, mert létünk korlátai azonosak.
Ezennel felhívást intézek mindenkihez, aki nem ért egyet a szavaimmal és érdemi mondanivalója van Postával kapcsolatban. Teret adunk a vitának, eltekintünk a személyeskedéstől, akár még a humortól is, maradjunk szigorúan a tényeknél és érveljünk. Minőségi kritériumok vannak csupán, az összedobott beböfögéseket nem tekintjük válaszra méltónak. Értelmes stílusban, kidolgozott formában várjuk minden kedves érdeklődő válaszát. Persze nem hozzászólás formájában, hanem hasonló írásként, mint ez is, melyet egyben vitaindítónak is tekinthetünk. Tudható, hogy nem lesz nagy dulakodás a vitába szállásért, de örömmel várunk minden érdemi partnert, hogy álláspontjainkat ütköztessük és közelítsük. A cím, amire a válaszok küldhetőek hozzászólásban lesz megadva az írás alatt. Itt az ideje, hogy letisztuljon mindenki előtt mi és miért van így, ahogy és teret kapjon mindenki aki igényli. Kihagyhatatlan lehetőség ez minden Posta Imre rajongónak, szekta tagnak, kitartottnak és kitartónak, hogy elmondják, mit gondolnak Postáról és miért nem értenek egyet azokkal, akik másképpen látják őt és tevékenységét!
By Trueman

Hozzászólások

6 #1 anzsi a macska hala
- 2020-02-07 08:02
Tipikus zsidó taktika: saját bűneit rávetíti másokra, bűntudatot próbál kelteni.
671 #2 feco
- 2020-02-07 08:28
Nettó zagyvaság..tele ellentmondásokkal. Elemezgetni sem érdemes olyan össze-vissza. Viszont az igaz, hogy az élet rendezi a dolgokat...:)
118 #3 keepfargo
- 2020-02-07 09:04
Csak néhány dolog, ami elsőre megragadta a figyelmemet.
"nem dolgozik, és nem is tervezi"
"kialakult egy réteg....melynek legalja"
"pár ember nem rövidült volna meg általa"
"számára semmilyen jelenlegi rendszer sem elfogadható"
"teret adunk a vitának, eltekintünk a személyeskedéstől"

Miért ezek a kiragadott részletek ragadták meg a figyelmemet? Talán, mert ezek a legsommásabb, és legvaskosabb hazugságok a szövegben, vagy talán azért mert ezek jól rámutatnak e firkász (tipikusan anonym - mi az hogy True-man, igaz(?!)-ember) tévedhetetlenségbe vettet hitére, indokolatlan felfuvalkodottságára.
Tételesen, sorban: honnan tudja hogy P.I. nem dolgozik? Ellenőrizte? Honnan tudja, hogy nem is tervezi? Megkérdezte?
"kialakult egy réteg"....melynek legalja"
Nem kialakult, mindig is megvolt, nem réteg, hanem tömeg, a legalja szó pedig olyan minősítés, amely visszaszáll a minősítöre, kijelentéseinek alaptalansága miatt.
"pár ember nem rövidült volna meg általa"
Egyet nem tudna felmutatni, ilyen "megrövidült" embert, tehát bedobja a "pár" fogalmat, mindenki gondoljon, amit akar. Ismétlem, bizonyítéka nincs, mert ha lett volna, megmutatja itt és most.
"számára semmilyen jelenlegi rendszer sem elfogadható"
Ezt megint nem magától Postától hallotta, inkább csak így képzeli, és tényként lefirkálja. Ha esetleg olyan élesszemű megfigyelő, hogy Posta megnyilatkozásaiból következtetett erre, akkor hozzá kell tennem, hogy hazai viszonyok között tényleg nehéz elképzelni bármilyen rendszert, ami nem diktatúra lenne.
"teret adunk a vitának, eltekintünk a személyeskedéstől"
Mi ez a királyi többes - adunk? Nekem te ne adjál, fedőnéven pöffeszkedő elmebeteg, mert nem vagy abban a helyzetben!
Milyen személyeskedéstől sziveskednek kegyedék, vagy nagyméltóságú uraimék eltekinteni, amellyel önök (hadd legyen akkor többes - már csak azért is mert egy ember, egyedül, ennyire hülye talán nem is lehet - vagy ki tudja ), tehát ismétlem, az önök személyeskedésétől fognak eltekinteni, vagy csak úgy általában? Mi, akik nem értünk egyet, se nagyon személyeskedjünk? Vagy a Posta elleni támadás személyeskedésen felül áll?

Trueman- kár hogy nem Lieman-t írt ; akkor ha több nem, egy szó igaz lett volna...mert így az aláírás a hazugságok között a legnagyobbra sikeredett...

Trueman, Igazember (vagy I-gazember - magyarul ez is belefér, s igy már jobb is!)... a vakbelem úgy röhög, félő hogy kiesiks_hihis_vigyori
237 #4 csaje
- 2020-02-07 11:16
Nem is olvastam el, csak az elejét, rögtön látszott a cikk írójának zavartsága és rosszindulatúsága. Kár az időt pocsékolni rá, mert úgy sem lehet meggyőzni, hogy nincs igaza. Ennyi.
1947 #5 Evaanna
- 2020-02-07 12:31
Kedves Trueman! Végigolvastam (bár nehezemre esett)a Posta Imréről szóló fröcsögését.Nos joga van a véleményéhez, és persze nekünk" maroknyi idiótáknak" is, akik nyomon követik PI munkásságát. Biztosan sok időt szánt arra, hogy elolvassa, meghallgassa az Imre által "hirdetett "igét. Ez esetben nem tudom, hogy kerülte el a figyelmét az a tény, Imre tisztességes munkát végez, jelenleg az építőiparban dolgozik.A jövőbeni terveiről is megalapozott lehet az állítása, gondolom személyesen Imre avatta be, hogy nem kíván dolgozni a továbbiakban.Ön mondhatja azt, hogy egy rakás hülyeség amit az Imre összehord, de javaslom olvassa el /hallgassa meg a kb. 10 évvel ezelőtti állításait és vesse össze a mai valósággal.Ne keverjük már össze a fogalmakat, Posta nem jósol,(gondolom azt meghagyja továbbra is az EZO Tv-nek). Posta Imre jól tájékozott a világ dolgaiban, és gondolom az sem ártott meg neki, hogy a régi munkakörében jutott olyan infókhoz, amiről "átlag" halandónak fogalma sem lehet. Talán az illúzióját a politikában, politikusokban is itt vesztette el. Tisztelt hölgyem?uram? (az ön esetében ugye ez sem eldönthető) az álnév, illetve a papír mindent elbír! Én azt gondolom, hogy nem az Imre írásaival van a baj!Adott egy könyv és adott egy ember, tekintsük a könyv tartalmát fix-nek, az embereket a változónak. Ha ön a Posta Imre könyveiből azt olvassa ki, hogy értelmetlen vérengzésre buzdít, akkor jobb esetben értelmezési problémái vannak, rosszabb esetben a lelkivilágával van valami nagy nagy probléma.
1953 #6 Karesz
- 2020-02-07 13:45
Mirkóczki még megszólal a vohamedizált spinozid jóbiktól?
15 #7 porcica
- 2020-02-07 13:51
Ennek a pöcsnek még az álneve is hazugság! Mert a true még csak-csak, de a man! Hát hol van ebben az egészben az ember??? Ezek az értéktelen, kis fostalicska zsidók annyira irigylik a tehetséget, a tálentumot, hogy amikor valahol összetalálkoznak vele szeretnék azt minden esetben magukévá tenni, ellopni. Viszont ez a fajta tisztánlátás -amit elirigyelt az Imrétől-, komoly meghasonlást kellene, hogy eredményezzen magukban, és kénytelenek lennének a kardjukba dőlni, vagy csak a nagy orrukat a saját seggükbe, hogy méltón vethessenek véget értéktelen, démoni létüknek! Szerencsére, te golgotai fekadémon a napjaitok meg vannak számlálva és hamarosan már panaszkodásra sem lesz lehetőségetek, mert az a daráló, ami rátok vár kvarkora fog titeket aprítani, de lehet, hogy egyszerűen annihilálnak benneteket, nehogy valami pici rész megúszhassa véletlenül is a kiirtást!
961 #8 szabir
- 2020-02-07 15:39
ez asszem a Motonak a haverja vot az oldalikon, ilyesmi neve vot
116 #9 livia
- 2020-02-07 21:06
Nem olvastam végig ma, majd holnap. Így csak zsigerből: Valahol viszket nekik. Tán már mosakodni kéne! Meg lépjenek le a létráról, mert ha ugrani kell, akkor abból csak törés lesz.
198 #10 faeb
- 2020-02-07 21:49
Apám, eddig postás voltam, utána szektás, most meg a legalja. Jó, hogy egy buzi zsidó megmondja - de akkor ő vajon mi? Jólneveltségem tiltja pár gondolatom leírását...
Jóccakát a velem lent levőknek.s_Laptop

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.97 másodperc
4,610,964 egyedi látogató