Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

BÁTORNYILAS / ISTEN-EMBER ÉS AZ ÁLLATOK 2.Rész Budapest 2020.02.01.

GondolatokEz a hosszabb verzió a női - és a férfiszerrel. Link

Hozzászólások

69 #20 Szalonna
- 2020-02-10 20:04
Geri Tibbah, egy szabályos idióta.
Megnéztem az egész “szert”.
Emő egy kicsit naivan áll az egészhez, ezzel az ébresztősdivel, már évekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy a barmokat nem lehet felébreszteni, minél nyilvánvalóbbak a dolgok, annál hülyébbek, és nem is kell mindenkit megmenteni, idő sincs erre, plusz felesleges energia/időpocsékolás hülyékbe időt invesztálni!
Aki felismeri az i-gaz-ságot - mert az igazság, gazul tud fájni, azért i-gaz-ság, hogy megveted e mert nem tudsz vele mit kezdeni, vagy pedig magadévá teszed, a HUN nyelv a leggazdagabb, TEST ÉS LÉLEK / ÉLET - KELTS - az csatlakozni így vagy úgy!!!
961 #21 szabir
- 2020-02-10 20:38
http://www.mediaf...erhazy.jpg

egyesitett Bathory - Rakocz -Iszterhazy czimer
= Pan-nonia szuletese vagy Kiralyi Szuletes

Nap, Szuletes s Harmassag s H-Alom Grofok Szollo=Szules Tokaj Tokoli stb Grape=Szollo Grofok Griffek KRP-at medencze stb

https://szkitia.b...ytatas_889
153 #22 Skhyta
- 2020-02-11 12:34
Imre! Kérdezni szeretném, hogy hol tudom elérni, ha jól emlékszem nevére: Titanillát, aki a jogi útvesztőben ügyködik! Szeretnék valamivel segíteni ebben az ügyben, mert a fac@bukkos megosztások jó, hogy terjesztik a hírt, de ettől nem kerül vissza Bátornyilas a szüleihez! Van e valami terv, ill. tett folyamatban a feljelentéseken kívül? Egyáltalán miben tudnék segíteni? Vannak elképzeléseim, csak ezeket meg kellene beszélni veletek.
99 #23 MORMOTA1968
- 2020-02-11 20:37
"CIVIL TÁRSASÁG" működtetésének előnyei és hátrányai!

Előnyök: Könnyen létrehozható, nem igényel bírósági, hatósági bejegyzést, regisztrációt.

Már két ember is létrehozhatja.

Ad hoc létrehozás, működés.

Hátrányok: Nem jogi személy.

A jogi személyiség hiányából következően a tagok vagyoni felelőssége egyetemleges.

Nem kaphat támogatást, kedvezményeket, nem tud pályázni.

Pontokba szedve a pjt-t.

Legalább két személy alapíthatja.

Kötelező a személyes közreműködés, kivéve jogi személy tag esetén.

Közös gazdasági cél, közös vagyoni hozzájárulás.

Szerzett dolog közös tulajdon, közös tulajdon szabályai alapján használható.

Évenkénti elszámolás.

Minden tag jogosult az ügyvitelre.

Harmadik személy felé egyetemleges vagyoni felelősség.

Stb...stb...

Talán megfontolandó lenne!

Sokszor jönne jól egy pénzügyi alap, a közös célok eléréséhez!

Mivel a legutóbbi PI KÖR összejövetelen szó eset egy internetes tévé indításának lehetőségéről is, ahhoz pedig pénz kell, nem is kevés, a szükséges technika beszerzéséhez.
961 #24 szabir
- 2020-02-13 12:50
https://www.youtu...amp;t=223s - ennek a Latinovits nevu embernek es mintha 4 gyermeket vittek el
237 #25 csaje
- 2020-02-14 10:13
Drága porcica!

Az igaz szó ereje c. cikk alatti hsz-edhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy épp azoktól ilyen mocskos, hazug, gyűlölettel teli a világ, akik kifinomult módszerekkel átterelték az emberek gondolkodását a bal agyféltekébe, kiölve ezzel a hitet, reményt, szeretetet, kreatívitást, intuíciót, az összefogás esélyét! Ők a materialista, egoista, ÖN-ző Káinok, a részletekben elvesző fél-emberek, akik kipusztítanak maguk körül mindent, mert képtelenek felfogni, hogy minden mindennel és mindenkivel EGY.. Tőlük nem lehet egész-ségben, igazságban élni. Ez a sűrű, durva anyagi világ, ami most körbeszövi, rabul ejti a lelket, szellemet, épp attól hal meg, hogy nem hatja át az igazság fénye, ereje. Ezért kérdem én, hogy meddig kell még ebben a hazug világban vegetálni? Meddig feszíthetik meg a Horháth professzorokat, a Tóth Zoltán Józsefeket, a Labant-okat, stb. Meddig pusztíthatnak még, meddig rabolhatnak még gyermekeket? Ameddig félünk kimondani az igazságot. Minden úgy történik, ahogy történnie kelll és Bátor Nyilas szülei úgy döntöttek, hogy ők nem kérnek a hazugságokból. Az igazság ad erőt, bátorságot, és Bátor Nyilas neve irányt mutat. Ha a szülők visszakapják a babájukat, az nem csoda lesz, mert a csodák egy magasabb szinten valóságok, igazságok.
99 #26 MORMOTA1968
- 2020-02-14 10:53
Kedves Csaje! Tegnap voltam egy háznál a faluban gabonáért és a házigazdának beszéltem a Dusnoki gyermekrablásos esetről is, meg az országunk cionista megszállásáról! Hát, egyáltalán nem volt vevő a szövegelésemre! Egyből a szokásos hárítás, hogy őt az ilyesmi nem érdekli és az az igazság az esetről, amit a hivatalos médiában hallott róla! Slussz-passz!

Csak később itthon a szüleimtől tudtam meg, hogy "KŐKEMÉNY FIDESZES" az illető! Nálunk, a községben háromféle embert fogsz találni! MSZP-s, DK-s és nagyon sok FIDESZES! Ha beszélhetünk egyáltalán negyedik kategóriáról, akkor az a "szarok bele mindenbe és semmi nem érdekel, strucc politikát folytató kategória!"

VÉLETLENÜL SE SEGÍTSETEK ILYEN VÁGÓBARMOKON! :@
s_franc s_ohno

Hagyni kell őket főni a saját levükbe, oszt vagy lesz annyi esze, hogy kimászik az kondérból, vagy megfő mint a béka, ahogy azt meg is érdemli, élve!

HÜLYÉT MEGMENTENI? NEHOGY MEGPRÓBÁLJÁTOK! EZEK AZOK, AKIK A SZABADULNI VÁGYÓKAT IS VISSZARÁNTJÁK A SAJÁT SZINTJÜKRE!

Mint a viccben, mikor megkérdezik a pokolban fortyogó üstben ücsörgő magyarok üstjénél az egyik ördögöt! Hát ezeknél miért nem áll őrség, hogy ki ne másszanak, mint a keletnémet, orosz vagy bármelyik üstnél?

És a válasz: Semmi szükség rá! Ha valamelyik megpróbál kimászni, a többiek azonnal visszarántják! s_ezt-ni s_ratata

Még Mózes is kiirtatta a hegyről visszatérte után az aranyborjú imádó fajtársait, mikor látta mennyire nem tartják be a tízparancsolatot!

Nekünk is a saját fajtánk között kellene először rendet vágni! Szó szerint! Ha már visszaterelni sem lehet a "JÓ ÚTRA" őket!

Nem értik a közös érdeket, az összetartás lényegét! Mi egy "JOBB ÉS SZEBB VILÁG" megteremtésén fáradoznánk, ezek meg, a saját fajtánk tagjai, az ellenség sorait erősítik! s_franc

Érdekes, hogy ha a történelmet nézzed, mindig is csak "ERŐSZAKKAL" lehetett a "MARHÁRA" hatni! Most már kezdem érteni miért is irtják a saját rasszukat a hatalomra törők! Mert nem értenek a szép szóból, hát akkor jöhet a durvább verzió! Persze egy diktátor mindig a saját és bandája érdekeit nézi, első sorban! De azért remélem értitek, miről is gagyogok?

Mikor a "MARHA" nem érti, valahogy nem jut el a tudatáig, hogy "TE, MI" csak jót akarunk neki! Egy szabad életet, globalizáció, központosítás és állami terror menteset! s_hihi
684 #27 atacama
- 2020-02-14 11:31
Mormota ez azé van mert rendszer hű, politikailag megbízható tehát számíthat rá az apparat, tehát akinek a mai világban működőképes boltja vállalkozása van, és kap lélegzetnyi levegőt az ott van... és úgy beszél ahogy azt a gazdi meg kívánja vagy éppen sehogy sem beszél inkább besúg... berreg,bebúg.. nem marja meg a falatot adó praclit.
nyalja,farkat csóvál,és apportíroz a gazdinak..
legközelebb megkér hogy távolodjál el tőle..
meg morog..
csak a stílus kedvijé..https://hvg.hu/ga...nt=default hogy érrcsed.
ne zaklassuk kérdésekkel a polgárokat.. ne agitáljuk a pólgárokat..
2 #28 gerry
- 2020-02-17 17:46
csaje - tette fel ma a linket, ide hozom a tartalmát:

Mindenki azt gondol amit akar:

Oltások. Tragikus tévedés, vagy szándékos terv?
Írta: Antal Vali

30 millió embert oltottak be SV40 vírussal - Jómagam és az antalvali.com szakértői csapata is egyetért azzal, hogy immunizációra szükség van! De azzal nem minden esetben értünk egyet, hogy erre az oltás a legmegfelelőbb eszköz.
Az alábbi cikk eredetileg "rákvírussal" fertőzött oltásokról szól, amit átírtam, mert szerintem csak fordítói hiba, ugyanis rákvírus nem létezik. Viszont olyan vírusok vannak, amelyek megfelelő táptalajba jutva olyan folyamatokat indíthatnak el, amelyek erőteljesen hozzájárulhatnak a rák kialakulásához.
Neked mi a véleményed? Hozzájárulhatott az oltás ahhoz, hogy beadása után ugrásszerűen megnőtt a rákos megbetegedések száma? /Antal Vali/
Az emberek szeretik rosszalló pillantásokkal illetni azt, akiről kiderül, hogy ő maga és családja kerülik az oltóanyagokat. Egy nemrég megjelent dokumentum viszont épp arról számolt be, hogy nem alaptalan az oltáskerülők gondolkodása. Vagyis: a "Nem tudod, mi van abban a fiolában!" felkiáltást valójában egyáltalán nem szabadna félvállról vennünk.

Az a polio védőoltás injekció, amit 1955-1963 közt adtak be az embereknek, olyan élő vírust tartalmazott, amely képes rákot okozni. Itt egy olyan CDC (Center for Disease Control) dokumentumpéldány, ami csak a böngésző emlékezetében maradt meg eltávolítása után.

Rák, Simian vírus 40 (SV40), és a gyermekbénulás elleni védőoltás tényei:
* Az SV40 vírus megtalálható néhány majomfajban.
* Az SV40-et 1960-ban fedezték fel. Nem sokkal később, a vírust megtalálták a polio vakcinában.
* Több mint 98 millió amerikai kapott egy vagy több adagot ebből az oltóanyagból 1955-1963 között, abban az időben pedig az oltóanyag nagy része SV40 szennyezett volt. Úgy becsülték, hogy 10-30.000.000 amerikai kapott SV40 szennyezett oltóanyagot.
* Az SV40 vírust bizonyos típusú rákos megbetegedésekben megtalálták az emberben, de azt még nem határozták meg, hogy ezeket a rákos megbetegedéseket az SV40 okozza-e.
* A legtöbb tudományos bizonyíték arra utal, hogy az SV40-nel szennyezett vakcina nem okoz rákot, de bizonyos kutatási eredmények ellentmondásosak, és további vizsgálatok lennének szükségesek.
* A ma használatos polio oltóanyag nem tartalmaz SV40 vírust. Az összes jelenlegi adat azt mutatja, hogy a gyermekbénulás elleni védőoltások 1963 óta nem tartalmazzák a vírust.

További tények:

magyarmegmaradasert.hu/images/stories/z_keptar/egeszsegunkert/oltasok1.jpg


* Az 1950-es években, az SV40 vírussal megfertőzött rhesus majom vese sejteket használták gyermekbénulás elleni védőoltások készítéséhez. Mivel az SV40-et nem fedezték fel 1960-ig, az 1950-es években senki sem volt tudatában annak, hogy a gyermekbénulás elleni oltóanyag szennyezett lehet.
* Az SV40 vírust a befecskendezendő formában találták, nem a szájon át beadandóban.
* Nem minden adag volt szennyezett. Úgy becsülik, hogy 10-30.000.000 ember kapott SV40-et tartalmazó védőoltást.
* Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy az SV40-nel szennyezett polio vakcina növelheti a rák kockázatát.
Tehát... több mint 50 évvel az eset után, a CDC csendben elismeri, hogy ez az oltóanyag vírust tartalmazott, amely hozzájárulhat a rák kialakulásához?
A Cardinal Bernardin Cancer Center egy lektorált tanulmányában megerősíti ezt a tényt. A kutatás szerint a vírus inaktiválására az alkalmazott eljárás nem volt hatásos. A MgCl2 és hő jelenlétébeni inaktiválási kísérlet nem működött teljesen. Az SV40-szennyezett vakcinákat az 1960-as évektől egészen 1978-ig használták szerte a világon.

Ez a történet viszont nem új - sokan, akik alaposan beleásták már magukat az oltások körüli kérdésekbe, ezt a tényt már évekkel ezelőtt felfedezték.

Ami új az egészben, hogy a CDC végül bevallotta a dolgot.

Mi tartott ilyen sokáig?
Mára már sokan, akik a fertőzött polio állományból kaptak védőoltást, meghaltak rákban, és minden nap új és új eseteket diagnosztizálnak azok közül, akik a szennyezett oltóanyagból kaptak.
Hasonlóan a mostani időkhöz, a szülőket akkor is megrémítették és belekergették abba, hogy gyermeküknek beadassák a polio vakcinát.
Gondoljunk csak bele, 30 millió ember volt érintett abban, ahogy ezt a vakcinát rájuk kényszerítette kormányuk. Tényleg mindenkinek vakon meg kell bíznia a "Nagy Gyógyszeriparban" és a kormányokban?
A legfélelmetesebb az egészben az, hogy a világ nagy részén ez az oltóanyag kötelező volt, beleértve Magyarországot is.
Manapság Amerikában az emberek arra kényszerülnek, hogy az influenza elleni védőoltást beadassák maguknak csak azért, hogy meg tudják tartani munkahelyüket!
Gyermekeket és szüleiket kényszerítik manapság egy sor "védőoltás" beadására, miközben pontosan senkinek semmi fogalma arról, hogy mi van a kis fiolákban. Halálos vírusok, higany, alumínium, formaldehid. Több millió gyerek kapja szerte a világon, akár akarja, akár nem. Legyen ez egy lecke mindenkinek arról, mennyire nem megbízhatóak ezek az oltóanyagok, beleértve a HPV-t, a gyermekkori immunizáció sorozatot és az éves influenza elleni védőoltást. Tragikus laboratóriumi hiba, szándékos elnéptelenítési manőver, vagy akár egy kicsavart emberi kísérlet?
És kit lehet felelősségre vonni, ha gyermekünk megbetegszik az oltásoktól? Ki ment börtönbe az SV40 vírussal elkövetett tömeges gyilkosságért?
Kit vádoltak hanyagsággal? Oh, majd elfelejtettem... senkit.

Források:
• Some oral poliovirus vaccines were contaminated with infectious SV40 after 1961
• The 'Unknown' About Polio Vaccine: SV40 and Cancer

Forrás: antalvali.com (már érvénytelen az oldala, de itt olvasható: http://magyarmegm...A9kos-terv)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
4,602,757 egyedi látogató