Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az igaz szó ereje (Bolváriék)

Hozzászólások

15 #1 porcica
- 2020-02-10 11:44
Jó ez a videó, de lehet nem ártott volna esetleg valami írásos dokumentummal igazolni, hogy valóban voltak vizsgálatokon, amire már nem lehet azt mondani, hogy nem igaz! Amúgy a szülésnél kik voltak jelen, volt ott valami szakember, szülésznő vagy ilyesmi? Volt az Ági szülés utáni 6 hetes vizsgálaton a nőgyógyásznál? Mert ezek akkor egyértelműen bizonyíthatnák a terhességet, és a szülést. Mondták, nézte a gyereket orvos a kényszer vizsgálat előtt, erről van valami dokumentum, mert még a maszek orvos is vezet valami nyilvántartást stb.
Mellesleg, szerintem egyáltalán nem jó irány azt hangoztatni bárhol is, hogy ez a rettenet a gyermek vállalása lenne! Ezt senki nem tudhatja biztosra, és még, ha úgy is lenne, akkor is nem vet jó fényt a történetre, mert egy csecsemő nem szabad, hogy áldozata legyen egy ilyen politikai erőfitogtatásnak!
Itt ma, senki nem mondhatja el, hogy egy kisbabának mi is lehet a feladata! Még Jézusnál-ha igaz is lenne-, sem kiskorában dőlt el, hogy áldozattá kell válnia! Hiszen, ha volt is angyal, aki megjövendölt róla dolgokat, egy szóval sem említette az áldozatát!! Amennyiben a közösség támogatására szeretnétek apellálni, úgy szerintem nem az a vonal a megfelelő, ami a gyermeket teszi meg áldozatnak úgy, hogy az elrendelt lehetne!
Áldozat, mert elrabolták, és elszakították a családjától, de ennyi, mert ellenkező esetben már ott is van a szektás felhang, amit eddig még senki nem vállalt be nyíltan! Reményeim szerint erről szó sincs, de sajnos az áldozat hangoztatása ebbe az irányba tolja az egészet!
Lehet most többen majd haragudnak rám, de én így látom, talán más is! Én csak is anya szemmel akarom ezt az ügyet vizsgálni, és abba semmilyen körülmények között nem elfogadható egy csecsemőt áldozatként emlegetni! Mert lehet a baba neve Bátornyilas, de azt, hogy most valójában min megy keresztül senki nem tudhatja!!!!
3 #2 Enid
- 2020-02-11 01:01
Kell egy olyan listát csinálni, ahová felkerülnek a rendszer áldozatai.
99 #3 MORMOTA1968
- 2020-02-11 10:23
Mentsétek le a videót, mielőtt ezt is törölnék! s_Laptop
153 #4 Skhyta
- 2020-02-11 11:25
porcica! Egyetértek veled! A kisbabát, mint áldozatot, ráadásul mint az ő vállalását hangoztatni hiba volt. És nem igaz! Hogy is lenne az? Én levenném azt a videót, amiben ez olyan nagyon hangoztatva van. Vagy ki kellene vágni belőle, mert a videó anélkül nagyon jó! Én arra a videóra gondolok amelyiken a női-férfi szer látható.
237 #5 csaje
- 2020-02-11 16:10
Skhyta! Pedig igaz. A gyermek még odafenn eldönti, hogy mit szeretne megoldani a következő életében és még a szüleit is kiválasztja ehhez a feladathoz. Nem vitatkozni szeretnék, de ezt az őseink még nagyon jól tudták.
153 #6 Skhyta
- 2020-02-11 17:04
csaje én is olvastam, hallottam erről, de biztosak még mi, -akik ezt el is fogadnánk- sem lehetünk benne. Ezért gondolom én, hogy nem szabad ebben az ügyben egy fikarcnyi támadási felületet sem hagyni. A vallásokkal is csínján kell bánni, mert azok megosztanak. Jó lenne, ha azok megmaradnának minden ember magánügyének, mert abból nem lesz ellentét.
245 #7 hamu
- 2020-02-11 17:53
Enid, kell egy olyan listát, ahol az elkövetők vannak felsorolva, lakhellyel, adatokkal, okozott kárral, felelősséggel. És, aztán, a pí kör, ha megerősödik, besegíthet a bíróknak, és nyilvános tárgyalást levezetve -vagy ott a vádlott, vagy ha nem megy el - és hoz ítéleteket a bírói indoklással kihirdetve. Az ideiglenes és jogerős végzés meghozatala.

Sajnos, tényleg olyan leterheltek ma a vérbíró unokák, hogy nem várhatjuk el tőlük, hogy mindent egyedül végezzenek. De a bíróság túlterheltsége közügy, így a köznek polgári kötelessége besegíteni. Az eddig elmaradt, vagy idő hiányában elkapkodott bírói ítéleteket meg kell hozni. Mert én nem vagyok híve az önkénynek, a törvényes úton szeretek maradni. Aztán a rendőrség majd eldönti, hogy végrehajtja-e az ítéleteket, vagy nem. De maradjunk meg a rendnél. Persze, több állami szervnek is besegíthet a jónép. Talán a bírók a legleterheltebbek, de a tanárok, az egészségügy, a rendőrség mind-mind le van terhelve. Méltán várhatják el, hogy a jónép segítsen már az államigazgatásban, hiszen egyrészt nem győzik, kettő, meg elvégre a mi államunk, nem az övék. Megértem, hogy nem szívesen dolgoznak helyettünk.
15 #8 porcica
- 2020-02-11 18:33
Kedves csaje!

Ha valakinek, akkor nekem van bőven tapasztalatom, és megélt példám arra, hogyan is mennek a nem fizikai világ dolgai. A Szellemi szféra történései fontosak, de a jelen helyzetben nagyon nem bizonyíthatóak!

Abban biztos lehet mindenki, hogy, ha valóban úgy rendelték volna az égiek, hogy a kicsinek 'megváltó' szerepe lehessen, akkor azt úgy tudatta volna az emberekkel, hogy arról semmi kétsége ne maradhasson senkinek! Ez pedig tudtommal nem történt meg!!!

Még akkor sem, ha néhányan nagyon szeretnék ezt hinni!

Ettől persze egy pillanatra sem lesz kevésbé fontos, hogy a kicsi visszakerüljön a szüleihez! Tudom, hogy többen nagyon szeretnék, hogy történjenek csodák, de ebben az esetben az épp elég csoda lesz, ha a kicsit visszakapják a szülei!
Szerintem ennyi pont elég is kellene legyen mindenkinek!
118 #9 keepfargo
- 2020-02-12 09:54
Egyetértek porcicával; vigyázni kell a megváltónak még a fogalmával is. Hát nem pórul járt a legismertebb megváltó is? Mi is lett annak a "megváltásnak" az eredménye - úgy "globálisan"? Amerika indiánjai tudnának mesélni - mondjuk hipnózisban.

Egyetlen ember sem vihet el semmilyen balhét egyedül, főleg nem egy 4,5 hónapos kisded.

Az állam, ha nem akarja ezt az elhamarkodott öngólt érvényben maradni, sürgősen vissza kell adja a kisfiút a szülőknek. Akkor talán még kaphatna valami minimális rokonszenvet a jelenlegi - remélem egyre növekvő - utálat és megvetés helyett.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
4,610,898 egyedi látogató