Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: Amíg én vagyok az elnök, nem lesz melegházasság Oroszországban

KultúraEzek az "alaptörvények"! Az a helyzet, hogy Putyin is pontosan tudja, hogy "teljesen jogalap nélküli" a jelenlegi Orosz Föderáció, mint "Magyarország", melynek államformája "köztársaság", de már a "Magyar Köztársaság" is az, A Magyar Népköztársaság" meg...eh! Szóval Putyin is "népi konzultál" mint Viktor, hogy a látszat fennmaradjon, míg vissza nem tér a törvényes rend. Kicsit forró a kása. Nem lesz melegházasság Oroszországban, amíg Vlagyimir Putyin az államfő – ezt maga Putyin szögezte le csütörtökön Moszkvában.Az orosz államfő az ország alkotmányának tervezett módosításával kapcsolatos ülésen vett részt, amelyen ő elnökölt. Ennek a munkacsoportnak jogászok, aktivisták, politikusok, sportolók, valamint a kultúra egyes szereplői is tagjai.

Több résztvevő is saját kezdeményezésekkel állt elő az ülésen. Egyikük például azt javasolta, hogy az alkotmányban egy férfi és egy nő házasságaként határozzák meg a család fogalmát. Helyi sajtóbeszámolók szerint Putyin erre azt mondta, hogy ez sértené az egyedülálló szülők jogait, azonban kiemelte, hogy továbbra is erősen ellenzi az azonos neműek házasságát.

Amíg én vagyok az elnök, itt nem lesz egyes számú szülő és kettes számú szülő. Anya és apa lesz” – fogalmazott. Vlagyimir Putyin hangsúlyozta, hogy a változtatások csakis akkor fognak hatályba lépni, ha az állampolgárok jóváhagyják azokat egy megerősítő népszavazáson.

A Putyin által január 15-én előterjesztett, az alaptörvény 22 cikkét érintő csomag az orosz alkotmány nemzetközivel szembeni prioritásának meghirdetése mellett konkrét állami szociális kötelezettségvállalási elemeket, valamint a hatalmi ágak egymáshoz való viszonyát megváltoztató kezdeményezéseket is tartalmaz.

Számos szakértő szerint ezen kezdeményezések egy jelentős része azt célozza, hogy 2024-ben lejáró elnöki mandátumát követően is valamilyen formában megőrizhesse hatalmát.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-02-14 11:02
Ez meg messze nem csak a "gázháborúról" szól. Belorussziát a zsidóknak hozták létre Leninék.

Putyin lezárt egy fejezetet: így lett testvérből idegen

Oroszország és Fehéroroszország viszonyában lezárult egy fejezet 2020 februárjában a két ország elnökének Szocsiban tartott találkozóján. A nagy testvér végérvényesen megtagadta, hogy úgy bánjon kis testvérével, mint egy családtaggal. https://www.napi....00193.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,891,076 egyedi látogató