Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyüzemi gyerekrablás Norvégiában

KultúraEjnye, azok a szabadkõmûves zsidó vikingek, jól nyomják és már nem most kezdték. Keresztényüldözés a norvég gyámügynél
Öt gyerekektõl fosztotta meg a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt. A vád: "keresztény radikalizmus". A legkisebb gyermek mindössze három hónapos, édesanyja még szoptatta. Miután rajtaütésszerûen "kihallgatták", majd elszállították a gyerekeket, különbözõ nevelõcsaládoknál helyezték el õket.

Legfeljebb rémálomként tudjuk elképzelni azt, ami a Bodnariou család életében a közelmúltban megvalósult. A román Marius és a norvég Ruth Bukarestben ismerkedtek meg, ahol mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Miután összeházasodtak, Norvégiába költöztek, hogy ott alapítsanak családot, és sorra jöttek is a gyerekek: a 9 éves Eliana, a 7 éves Naomi, az 5 éves Matthew, a 2 éves John és a 3 hónapos Ezekiel.

bodnariu-family.jpg

Veszélyes család

A két kislány igazgatónõje idõvel figyelmes lett rá, hogy a gyerekek "nagyon keresztények". A pedagógus jelentette a baljós jelenséget a a norvég gyermekjólléti bizottság, a hírhedt Barnevernet felé. Arról is tájékoztatta a hatóságot, hogy a gyerekek nagymamája erõsen hisz benne, hogy Isten megbünteti a bûnöket, és ez õszerinte a gyerekek fejlõdését hátrányosan befolyásolja, ezért a szülõk "segítségre" szorulnak a gyermeknevelésben.

erzelmi_biztonsag.jpg

A Barnervernet minden elõzetes tájékoztatás nélkül érkezett az iskolába, ahol a szülõk tudta nélkül kihallgatták a lányokat. Miután a gyerekek "bevallották", hogy van több olyan dolog is, ami fülhúzás vagy fenékre csapás terhe mellett otthon tilos a számukra, többé nem térhettek haza, hanem elvitték õket. A Barnervernet rögtön a családhoz is kiszállt rendõri kísérettel, ahonnan az 5 és 2 éves fiúkat egyszerûen elrabolták az édesanyjuk mellõl. Miután a gyerekekbõl olyan vallomást is sikerült kihúzniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár röntgen és CT vizsgálatokkal sem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Egy amerikai anyától azért vették el a kisfiát, mert azzal gyanúsították, hogy rendes táplálás helyett csak szoptatni akarja. Egy brazil nõtõl hasonló indokkal akarták elvenni csecsemõjét, de õ még idejében a brazil nagykövetségre menekült.

Két nap múlva Ruth tájékoztatást kapott, hogy a gyerekeit szétválasztották és két családnál helyezték el, és már el is kezdtek "integrálódni" új életstílusukba. Míg a kisfiúkkal hetente 2 alkalommal 2 óra láthatást engedélyeztek nekik, az idõsebb lányoktól teljesen szeparálták õket.

Akcióban a Barnevernet

Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a szétszakított család egyesítéséért. A pásztor online petíciót indított az ügyben, amit bárki aláírhat. A Barnervernet mûködését egyébként már számos külföldi bírálat érte, mivel elsõsorban (40 százalékban) bevándorló családok robbantanak szét, gyakorlata ellen tiltakozott már Oroszország, Lengyelország, Csehország, Litvánia, Lettország, India és Sri-Lanka is. Milos Zeman cseh elnök egyenesen a náci rendszerhez hasonlította a Barnervernetet. Májusban 14 országban egyszerre rendeztek demonstrációt a hatóság embertelen mûködése miatt.

Bûnlajstrom

Az ok gyakran az, hogy a szülõk megverték a gyereket, ami Norvégiában törvényellenes. Vannak azonban ennél abszurdabb esetek is: volt, hogy egy szlovák férfitõl és hallássérült norvég feleségétõl a "szemkontaktus hiánya" miatt vették el néhány hónapos kislányukat, egy orosz pártól pedig egy hiányzó tejfog miatt vették el a kisfiúkat, amirõl a hatóság úgy vélte, hogy családon belüli erõszak miatt hullott ki. Azzal is indokoltak már gyerekrablást, hogy a fél- és 3 éves kisgyerek a szülõk ágyában aludt. A családjuktól elszakított gyerekeket norvég nyelvi környezetben helyezik el, így az anyanyelvüket is hamar elfelejtik. Egy kisfiaitól 2011-ben megfosztott cseh édesanyának például megtiltották, hogy az évente engedélyezett 2x15 perces (!!!) láthatáson anyanyelvükön szóljon fiaihoz. Jelenleg 3000 gyermek van a Barnervernet "gondozásában".

a_csalad_ereje_1.jpg

A norvég jogalkotás a gyerekek és a szülõk jogait, illetve érdekeit teljesen szeparáltan kezeli, a gyerekeket sokkal inkább az államhoz, mint a szüleikhez tartozóknak tekinti.

Felmerülhet a kérdés, hogy hol vannak ilyenkor az ENSZ jogvédõi, akik egyébként azért sürgetik a tagállamokban az újszülött mentõ inkubátorok beszüntetését, mert azok „sérti a gyermek identitásának megismeréséhez való jogát”.

(forrás: lifesitenews.com, christiantoday.com)
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2015-12-10 19:42
Az megnyugtató viszont, hogy visszaállt a béke Soros Gyurival, és még több pénz mehet a cigányok továbbtanulására, különös tekintettel a rendvédelem területén lévõ egyenletlen faji eloszlások megnyugtató rendezéséhez. Eddig is nagy hangsúlyt fektetett erre az ördögnek kikiáltott Norvég Alap, meg persze a pedofil-buzik jogvédésére, kehivizsgálatostul mindenestül. Szóval egészen a mai napig nem tudtam még mi hiányzik az életünkbõl.

http://vs.hu/koze...zagra-1210
80 #2 monguzking
- 2015-12-11 00:31
lehet fegyvert szerezni...öljétek le minden tagját mocskos bandának

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.66 másodperc
3,890,918 egyedi látogató