Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!

BelföldItt az eredeti 2013-as. Link Nem ma kezdődött és azzal kezdtem, hogy feljelentést tettem. Ennek már 7 éve. A többi között elfér.

Nem lenne meglepő, tudva, hogy Simon Perez azt mondta 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...! Járjatok már utána, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen". Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, a hivatalok nem jogképesek. Ezt tudjuk mivel jár! Tudjuk?

Link

Rád is vonatkozik! Hír a Váltásról
2013.04.10. 20:23 mayapr

EZ+SYSTEM©

Megoldás2013

Halló Kedves Olvasóm! Most egy rendkívüli hírt közlök veled. Belevágok a közepébe. Ismered, van az a nagyon okos elgondolás, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. És ez így is van. De attól még lehetnek a dolognak következményei, ha valamiről nem tudunk, igaz?

Nos, most egy olyan hírt fogok neked elmondani, amiről eddig nem tudtunk, mégpedig azt, hogy magyar kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett. A leírásban megmutatom a linket, megtalálhatjátok ti is a bejegyzést. És így jártak el. Most itt egy linkre hivatkoztam, amit a szöveges anyagban megtalálsz. Ez csak egy Hír.

Hogy miért történt és hogyan, kicsit hosszabb lélegzetű volna elmondani. Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne. Mondhatni, hogy ők voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek. Ők generálták a 29-es világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságot is ők készítették elő, és közben egy globális rendszert építgettek vállalati-kormányok létrehozásával. Ezzel rabszolgákká tettek minket, a tudtunk nélkül, és képzeld a föld összes nemzete belesétált a szépen szövögetett vashálóba. Hármat kivéve. De, ennek vége, ha erről többet szeretnél tudni nézz utána magad!

Foglak részletesebben is tájékoztatni, a http://megoldas2013.blog.hu/ oldalon. Ja, a három nemzet, aki kimaradt ebből, Kuba, Irán és Észak-Korea.

A hír a következő: megszüntették ezt a nagyon radikális úgynevezett globalizációs törekvést, erről rengeteget hallhattál különféle fórumokon, globalizáció így, globalizáció úgy. Végül is volt egy háttérhatalom, akik nem a kormányok voltak, hanem a pénzhatalmak. A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusokból lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok. Jó, ezt most hagyjuk.

Ennek a rendszernek vége szakadt, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végeztek az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefelleréknél és Rothschildéknál. nem sorolom fel a teljes listát. Gondolhatod, elég hosszú! Kiderült, hogy jogtalanul tesznek dolgokat. És, itt nagyon finoman fogalmaztam! Nem sorolok fel mindenkit, nézz utána magad szemével, megadom a linkeket. És, ha ezt levélben kapod mellékelem a KÖZZÉTÉTEL DOKUMENTUMÁT.

A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát működési jogalapjuk nincs többé. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)

Az a rendszer tehát, ami eddig, tudatos háttér-manipulátor egyének irányításával okozta, a jelenlegi gazdasági válságot, aminek most te is kárvallottja vagy, meg van szüntetve. Ki vannak zárva a működésből. Vége. FORECLOSED (kizárták)

Azok az emberek, akik a vizsgálattal foglalkoztak, szépen csendben dolgoztak, megtalálták a jogtalansági pontokat, hogy nyilvánosságra lehessen hozni mi történt, hogyan történt. A forrás-hű információkat megtalálod a leírásban. Eddig a hír.

Én most csak elmondom ezt, de ez így önmagában, egy nagyon sokkoló dolog, nekem is néhány napomba telt, míg kicsit felfogtam mit jelent ez a változás, meg alaposan utánanéztem a forrásanyagoknak, az elérhető hivatalos dokumentumoknak.

Az is eszembe jutott, hogy ugye nem gondolnánk azt, hogy ez a rendszer pillanatok alatt megszűnt, és meg is adja magát és majd másképp fog viselkedni, mint eddig. Mmmmm. Kötve hiszem, hogy ezt fogják tenni.

A legnagyobb változás, hogy ettől fogva egyén-egyénnel áll kapcsolatban és felelősségi viszonyban. Erőszak-szervezetek nincsenek többé jogosan működésben. Hogyan tovább? Ezen van a hangsúly. Nagyon-nagyon lényeges, hogy miként folytatjuk tovább az életünket.

Csináljuk úgy, ahogyan adja magát, ahogyan természetes. Szépen fokozatosan, fokról-fokra lebontjuk ezt a vasrácsos-hálót, amit fölénk fontak, mert ugye vagdalkozni teljesen felesleges, azzal magunkat sértjük fel. Ja..., és mert „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” Ez bizony már szállóigévé vált József Attila-mondat, a Ne légy szeles című verséből.

Van gyakorlatias megoldása annak, hogy ezek után a hivatalos és pénzügyi dolgainkat, hogyan csináljuk majd helyesen. Ez egy javasolt forma lesz. Mindenki saját felelősségére fogja ezentúl, a hivatalos ügyeit intézni. Mindenki saját felelősségére intézi hitel-károsultként, a banki ügyeit.

Magánszemély-magánszeméllyel áll majd viszonyban. Nem egy hivatalt vagy szervezetet fog képviselni az, aki veled ügy-intéz, hanem saját magát személyesen. Mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmét, a másik félnek, hogy az a rendszer, akit eddig ő szolgált az MEGSZŰNT. Nincs többé.

Ez a gyakorlatias megoldás, illetve a kivitelezés formája, most éppen kidolgozás alatt van, hamarosan fogok jelentkezni és megmondom, hogy milyen konkrét lehetőségek vannak, és hogyan lehet az úgynevezett mintaleveleket majd felhasználni.

Akkor most búcsúzom tőled, légy szíves nézd meg a linkeket, ide az írásos részbe raktam őket. Alaposan tájékozódj, mielőtt szétkürtölöd ezt anélkül, hogy megértetted volna. Ne másokkal vitasd meg, akik szintén nem értik ezt az egészet.

És hagyj magadnak emésztési időt is.

Még egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet! Amikor valaki rosszul reagál majd erre az információra, akkor tudnod kell kívül maradni az ő reakcióján, mert nála van a hiányosság, valamit ő nem fogott fel egészen, persze, hogy kiakadt. Ugye ezt szoktuk mondani? A harag meg rossz tanácsadó. Igaz? Ne vedd magadra! Köszönöm a figyelmedet.

Akkor szia! Helló! Szeretettel Maya

Magyar Kormányunk 2004.11.12-én USA-ban egy bejegyzett vállalat lett

http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type=&dateb=&owner=exclude&start=40&count=40
Link

És így jártak el

http://www.gfmt.hu/cikkek/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.php?kid=1&did=166
Link
http://www.gfmt.hu/upload/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.pdf
Link
Ők voltak a forrása (Az Amerikai Szövetségi Bank FED, a Világbank csoport)

http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/a-one-peoples-public-trust-torvenyesen.html
Link

Globalizáció így, globalizáció úgy

http://hu.wikipedia.org/wiki/Globaliz%C3%A1ci%C3%B3
Link


Amerikai Szövetségi Bank FED

http://www.newyorkfed.org/index.html
Link


Világbank csoport

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gbank
Link

Világbank és társai
http://mkdsz1.freeweb.hu/n23/WB.htm
Link


Rockefellerék

http://www.rockefellerfoundation.org/
Link

Rothschildék

http://www.rothschild.com/
Link

Emberi jogi csoport (most regenerálják a honlapjukat, keress rájuk a YouTube-on)

www.oppt-in.com
Link


Akik vizsgálatokat és kutatásokat végeztek Itt találsz eredeti dokumentumokat!

http://peoplestrust1776.org/
Link

Draskovics: "Az USA-ban elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját"

Draskovics Tibor szerint mind amerikai befektetők, mind kormánytisztviselők részéről elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját.
2004.04.25 11:31, Forrás: MTI

A pénzügyminiszter az IMF és a Világbank tavaszi közgyűlése kapcsán New Yorkban és Washingtonban a magyar piacon érdekelt befektetőkkel és amerikai kormánytisztviselőkkel is tárgyalt.

Draskovics Tibor az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta: a kormány új költségvetési politikáját rendkívül pozitív fejleménynek tartották, amely jót tesz a növekedésnek és elvezet az export bővülésére és a beruházásokra épülő fenntartható növekedési pályára. A pénzügyminiszter találkozott többek közt a Goldman Sachs, a Lehman Brothers és a J.P.Morgan Fleming befektetési bankok és - alapok vezetőivel.

"A befektetők, amelyek részben magyar állampapírok vásárlói, részben közvetlen befektetéseket hajtanak végre Magyarországon, szintén kedvezően nyilatkoztak a magyar gazdaságban mutatkozó pozitív fejleményekről. Ez azért is lényeges, mert ezek a cégek rendszeresen tesznek közzé elemzéseket és ezek nem mindig festettek hízelgő képet az országról" - mondta. A külügyminisztériumban folytatott megbeszélésen felmerült a gyógyszerárak kérdése is.

"Amerikai részről érthetően az amerikai cégek érdekében emeltek szót. Mi kifejtettük, hogy az árintézkedés az adófizetők és a betegek érdekében volt szükséges, és a magyar kormány méltányos megállapodásra törekszik, amely megvéd az ésszerűtlen költségektől" - mondta a pénzügyminiszter. Hozzátette: szót emelt annak érdekében, hogy a magyar cégek nagyobb szerephez jussanak az iraki újjáépítésben.

Draskovics Tibor elmondta: az amerikai pénzügyminisztérium és az IMF képviselői is elismeréssel fogadták, hogy a magyar kormány és a felügyeleti szervek mindent megtettek, hogy pénzmosás révén a terrorizmus ne juthasson pénzeszközökhöz. A pénzügyminiszter kifejtette: az euró bevezetésének céldátumát a konvergencia terv közzétételével együtt ésszerű bejelenteni.

Az eddigi konzultációk eredményeit egy május elején tartandó konferencián összegzik, és a kormány várhatóan május közepéig alakítja ki végleges álláspontját az ügyben. "Előtte azonban természetesen konzultálunk a Magyar Nemzeti Bank elnökével és a pártok képviselőivel. A pártokat jövő szerdán tervezem megkeresni" - mondta a pénzügyminiszter. Draskovics Tibor hangsúlyozta: a program nem az euróról, hanem a gyors és fenntartható gazdasági növekedés megteremtéséről szól, ebben a folyamatban az euró csak eszköz.

Draskovics az egészségügyi reformról
Draskovics Tibor szerint a magyar politika fordulóponthoz érkezett, kinek-kinek színt kell vallania, hogy magántulajdonon alapuló piacgazdaságot, vagy tervgazdaságot akar-e az egészségügy területén. A pénzügyminiszter szombaton az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában a Fidesz Országos Választmányának ülésén elhangzottakra reagált, amelyen bírálták a kormány egészségügyi politikáját és egyes cégek tervezett privatizációját.

"Az egészségügyi reformmal kapcsolatban az a kérdés, hogy a legkisebb adóteher mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk-e, amiben a magántőkének is lehetőséget kell adni, vagy tartsuk fenn a jelenlegi, szinte átláthatatlan egészségügyi rendszert" - mondta.

A Richter Gedeon Rt. privatizációjával kapcsolatos bírálatra reagálva a pénzügyminiszter elmondta: a jövő héten alakul ki a gyógyszergyár privatizációjának technikája, amely a lehető legjobban szolgálja majd a cég érdekeit és mindenki számára megnyugtató módon figyelembe veszi a nemzeti célokat is.

http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/84982/1


Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
packosznr@nni.police.hu
dátum: 2013. május 16. 11:17
tárgy: A "magyar állam" nem jogképes! Feljelentés!
küldő: gmail.com
-> postaimre - 2013. május 16. 11:23 · 89 hozzászólás · 22723 megnyitás ·Nyomtatás
Hozzászólások


http://oppt.iuste... = http://oppt.iuste...

Itt regisztrálták a nevet:

organisation: ORG-iHSe1-RIPE
org-name: 3 in 1 Hosting Szamitastechnikai es Szolgaltato Bt.
org-type: LIR
address: 3 in 1 Hosting Bt.
address: Forras u. 12. III/11.
address: 2310 Szigetszentmiklos
address: HU
abuse-mailbox: ripeabuse@3in1.hu

Tulajdonosa vagy Felelöse:
person: Tamas Szabo
address: Forras u. 12.
address: 2310 Szigetszentmiklos
address: Hungary
phone: +36209888155

Magát a domain-t (weboldal neve) 2010-ben regisztrálta:

Registrant Name: Tamás Andrássy
Registrant Organization: Andrássy Tamás Kft.
Registrant Address1: Bajcsy-Zs. u. 74.
Registrant City: Gyál
Registrant State/Province: Pest
Registrant Postal Code: H-2360
Registrant Country: Hungary
Registrant Country Code: HU
Registrant Phone Number: +36.703346601
Registrant Facsimile Number: +1.29344036
Registrant Email: tamas@andrassy.ws
Domain Registration Date: Sun Mar 14 14:55:10 GMT 2010

9323, van egy ötletem - ha ez az Andrássy Tamás valóságos, létezö személy, akkor találkozzál vele és kérd meg, hogy mesélje el honnan tud ilyen fontos, világrengetö dolgokról!

Talán tudnánk töle tanulni... de föleg Imre


Geri Tibor itt, amikor még úgy tűnt....: Link

Orosházi Ferit meg ma adja a retek klub, érdekes módon: Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-02-18 09:17
Alaptörvény ezért érvénytelen -Az Igazság felszabadít! Orosházi Ferenc
https://www.youtu...E46htBIQ-Q
4 #2 Posta Imre
- 2020-02-18 09:26
Orbán: A jogállamiság Magyarországon nem jogi, hanem becsületbeli kérdés


Frissítve: 2019. szeptember 30. 23:07

A jogállamiság Magyarországon nem jogi, hanem becsületbeli kérdés - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfő este Budapesten, az EU soros elnökségét betöltő Finnország kormányfőjével, Antti Rinnével tartott közös sajtótájékoztatón.

Orbán: A jogállamiság Magyarországon nem jogi, hanem becsületbeli kérdés
Orbán Viktor vendégével
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Orbán Viktor a jogállamiságra vonatkozó kérdésre a sajtóértekezleten arról is beszélt, hogy a magyarok nem voltak olyan szerencsések, mint a finnek, mert a második világháború után bennünket megszálltak, itt diktatúra volt több mint negyven évig.
Kijelentette: a jogállamiság ezért Magyarországon nem jogi, hanem becsületbeli kérdés.

„Amikor kérdőre vonnak bennünket vagy megkérdőjelezik a magyar jogállamiságot, akkor belelépnek a becsületünkbe, és javaslom, ezt jól fontolják meg” - mondta a kormányfő, hangsúlyozva: a nemzetközi kapcsolatok nem arra épülnek, hogy egyik ország sértegetheti a másikat, hanem a kölcsönös tiszteletre, tények, bizonyítékok nélkül pedig nem vádoljuk meg egymást.

Nehéz dolog - folytatta - jogállamisági teljesítményeket összemérni: van például olyan jogintézmény, amely Magyarországon létezik, és a jogállamiság alapja, Finnországban viszont nincs. „De nem mondanám azt, hogy ettől Finnország egy gyengébb jogállam, mint Magyarország” - tette hozzá.

Orbán Viktor a Facebookon több fotót is közzétett a találkozóról:

„De nem javaslom, hogy odajussunk Európában, hogy egyik miniszterelnök vagy bármely tisztségviselője az uniónak egy másik országba ellátogat, hogy megmossa a fejét jogállamiságügyben, mert akkor sok minden lesz, de európai egység nem” - fogalmazott Orbán Viktor.

Kiemelte: Közép-Európában a demokrácia, a sajtószabadság, az alkotmányosság nem egy politikai játék, hanem becsületbeli ügy, „komolyan vesszük, és szeretnénk, ha más is komolyan venné, és nem használná politikai fegyverként Magyarország ellen”.

De persze ha kell, küzdeni fogunk, mert az ember küzd a becsületéért - mondta.

A jogállamiság és az uniós támogatások összekapcsolásának ügyében szintén kérdésre a miniszterelnök közölte: ma is létezik egy mechanizmus az EU büdzséjében, mely szerint ha egy ország, úgy tűnik, nem tud jól gazdálkodni a rá bízott pénzzel, akkor a bizottság nem folyósítja a támogatást.
Késő estébe nyúlt a találkozó
Késő estébe nyúlt a találkozó
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Most ezen kívül, a finn miniszterelnök is erről beszélt, létre akarnak hozni egy másik mechanizmust is - közölte, hangsúlyozva, hogy ebben az esetben egy kiérlelt javaslatra van szükség, amely választ ad a legfontosabb jogi kérdésekre. Egyelőre azonban ilyet nem lát - folytatta -, ma inkább politikai szlogenről van csak szó, nem pedig egy leírt javaslatról. Magyarország ezt nem tartja szükségesnek, de minden kiérlelt javaslatot megfontol - tudatta, ezért az erről szóló megbeszélések folytatására kérte finn kollégáját.

A magyar-finn kétoldalú kapcsolatokról Orbán Viktor azt mondta: bár minden feltétel adott ahhoz, hogy a kapcsolatok a gazdaságban is olyan jók legyenek, mint a kultúrában és a politikában, ám a gazdasági együttműködés volumene és minősége mégsem kielégítő. Ezért abban maradtak a finn miniszterelnökkel, hogy a következő időszakban keresni fogják a gazdasági-kereskedelmi kapcsolatok arányát, összetételét javító eszközöket.

Energetikai kérdésekben a miniszterelnök azt közölte: a finn kormányfő lényegében ugyanazt gondolja országa energiajövőjéről, mint Magyarország. „Mi is úgy látjuk, hogy atomenergiára és mellette megújuló energiákra kell építeni a jövőt” - jelentette ki, hangsúlyozva: atomenergia nélkül nem lehet elérni a klímacélokat.

A magyar energiaprogram szerint 2030-ra az általunk termelt energia 90 százaléka karbonmentes kibocsátású lesz - tette hozzá.

Európai kérdésekről szólva Orbán Viktor kiemelte: egyetértettek abban, hogy a most felálló európai intézményeknek sokkal erősebben és többet kell összpontosítaniuk arra, amiben egyetértünk, és kevésbé arra, ahol nézetkülönbségek vannak.

Azt várják, hogy a hivatalba lépő új intézményvezetők egy sikeresebb öt évet vezényelnek majd le, mint amilyen mögöttünk van. A konfliktusok számát a reményeik szerint sikerül csökkenteni, az egyetértéseket pedig növelni - fogalmazott, azt is remélve, hogy a finn miniszterelnökkel is mélyebb kapcsolata lesz.
Antti Rinne
Antti Rinne
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Rinné: Jobb Európát kell építeni

Közös cél a jobb Európa építése - mondta Antti Rinne finn miniszterelnök hétfőn Budapesten, miután magyar kollégájával tárgyalt.

A közös sajtótájékoztatón a finn kormányfő kiemelte: országa soros EU-elnökségéről beszélt Orbán Viktorral, a témák között szerepelt az EU bővítése, a Brexit és a költségvetés is.
Úgy vélte, az uniós pénzek felhasználásánál feltételként kell figyelembe venni a klímaváltozás elleni intézkedéseket és a jogállamiság elvének betartását is. Utóbbival kapcsolatban hozzátette: kiegyensúlyozott és jogilag világos eszközre van szükség.

Az EU bővítését illetően kifejtette: szeretnék, ha az októberi EU-csúcson dönthetnének a csatlakozási tárgyalások megkezdéséről Albániával és Észak-Macedóniával. Meggyőző perspektívát kell nyújtani a nyugat-balkáni országoknak, ha a reformok a szükséges mértékben előrehaladnak, és a jogállamiság e tekintetben is fontos feltétel - közölte.

A finn miniszterelnök a Brexitről elmondta: az unió tagállamai között nagy az egyetértés a kérdésben. Remélhetőleg Nagy-Britannia kilépése megegyezéssel történik, de már nincs sok idő a tárgyalásokra - vélekedett.

Kérdésre azt is közölte: az EU alapjait jelentő elvek békét, stabil Európát, az embereknek jólétet teremtettek, és mindebben központi szerepe volt annak az értékrendnek, amely az egyenjogúságra és az emberi jogok tiszteletben tartására, továbbá a jogállamiságra épült.

Kérdésre válaszolva Antti Rinne kitért rá: Máltán négy ország célként tűzte ki, hogy időleges megállapodásra jussanak azoknak a bevándorlóknak az elosztásáról, akik a Földközi-tengeren át érkeznek. Az EU soros elnökeként figyelemmel kísérik ezt a folyamatot - közölte.

Ugyancsak kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy az uniótól érkező erőforrások felhasználását illetően nagyon jól működő ellenőrző rendszerek vannak, és ha nem az előírásoknak megfelelően használják fel azokat, akkor szankcióknak kell következniük.

A finn miniszterelnök méltatta a kétoldalú kapcsolatokat, azt mondta, sok területen szorosan együttműködik a két ország, kapcsolataik hosszú múltra tekintenek vissza.
https://www.magya...eli-kerdes

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,681,897 egyedi látogató