Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

POSTA IMRE CÉLKERESZTBEN

GondolatokOlyan dézsa-vűm van, csak akkor a jóbikos, meg műmagyar zsidók nyomultak....most meg...ja most is ugyanazok, illetve a rabbi-főnök velük végezteti el a talmudista alkotmányfélelmi hivatal cionitáinak politikai megrendelését. Eh, Kubinyi, eh!
Posta Imrét valakik (na kik?) napról-napra veszélyesebbnek tartják. Elsikálnák valamiféle gyors megoldással, ha tehetnék, de már Imrének akkora a tábora, hogy ez óriási botránnyal járna. És azonnal a nemzet mártírja is lenne, erről igen sokan gondoskodnának. A mai politikai helyzetben viszont úgy kell a hatalomnak egy ellenzéki politikai mártír, mint a púp az egyszeri embernek. A nemzeti oldalnak viszont égető szüksége lenne egy valódi mártírra, vagy mártírokra, akiknek a nevét, neveit zászlóinkra hímeztetnénk, vérüket szent vérnek tekinthetnénk. Ezért nem járható ez az út a hatalom számára, és ezért fog Posta Imre minket még sok, nagyszerű elemzésével gondolkodásra késztetni.

Viszont valamit mégis csak ki kell találni azoknak, akik Imrét vakvágányra akarják irányítani, a lejáratás és az irrealitás ingoványába terelés eszközeivel. Mert ha ez bejön, majdnem hatásosabb és eredményesebb művelet, mint a sima likvidálás. Ennek a műveletnek a kulcsfigurája Szabó Albert, a Világnemzeti Népuralmista Párt egykori, numeró 1-es vezetője. (A párt neve európai politikai terminológia szerint: Internacionalista Demokrata Párt - rövidebben - Globalista Párt, ebből lett a későbbi Magyar Népjóléti Szövetség.)

Albert "fantasztikusan nagyszerű" elgondolásaival megkereste Posta Imrét, és az általunk jól ismert szirénhangon előadta az előadni valókat. "Lobbi-csoportokkal" az ország megmentéséért, a törökök segítségével. Posta Imrével azonban "törököt fogott". Igen hamar leleplezte magát, mert a gyűlölködésének, és a "mindenkinél okosabb vagyok" beképzeltségének nem tudott parancsolni. Újra kezdte a régi MNA és Györkös-ellenes alaptalan hazugságait is (postaimre.euroweb honlapon elolvasható a teljes levelezés). Albert árnyékra vetődése azért történhetett meg, mert mindenkit saját magához hasonlít. Ez a módszer a nálánál képzetlenebbek, butábbak, naivabbak esetében működőképes (ez minősíti a követőit), de ha magasabb szellemi szinten működőkkel hozza össze a végzete, bizony a pofára esés borítékolható.

Posta Imre egy jó szellemi szinten álló közösség vezetője. Honlapjának olvasottsága magas, előadásait sokan hallgatják. A nemzeti ellenállás köztiszteletben álló és meghatározó szereplője, egyik szellemi irányítója. El sem tudnánk képzelni, hogy mire föl kereste meg Szabó Albert, ha nem ismernénk a valódi okát. A megbízói komoly bajban lehetnek, ha egy nehézsúlyú bajnokkal csak a vereségeiről elhíresült pehelysúlyú próbálkozót küldenek a szorítóba. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nincs jobb nála, másrészt viszont, hogy sürgős az ügylet lebonyolítása. Ezzel el is árulták magukat, kinyilvánították, hogy igen kevés az idejük. Kapkodnak fűhöz-fához, most épp Alberthez. Köszönjük az újabb önleleplezést, és a következtetést is levontuk: igen nagy a baj a térfelükön, vesztésre áll a meccs.

Kovarcz Emil

(Megjelent a www.jovonk.info honlapon 2011. január 07-én)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-02-19 19:20
Programajánló :: 2012. július 23. 16:09

Cenzúra nélkül! - Az Álmos Király Televízió első élő adása Reklám Ma, hétfőn este 6 órától 9-ig lesz látható a Kubínyi Tamás által alapított Álmos Király Televízió első élő adása, Cenzúra nélkül! címmel. A neten fogható műsort a www.kubinyitamas.hu oldalon naponta meg lehet tekinteni a Mediaplayer lejátszó gombjára kattintva, kettős kattintással teljes képernyőn is. A műsorba este 6-tól 9-ig bárki ingyen betelefonálhat Skype segítségével, ha előtte bejelöli ismerősének a kubinyi001, azaz a műsorvezető Kubínyi Tamás címét, és így létrejön közöttük a kapcsolat, amely egyszerre több szereplős konferenciabeszélgetést is lehetővé tesz. A továbbiakban élő műsor naponta a megadott időpontban lesz. Az Álmos Király Televízió 2. csatornáján a nap 24 órájában megtekinthetőek az Álmos Király Akadémia korábbi előadásai. A jövőben az ÁKTV 1. élő előadás-közvetítést is tervez.
Forrás: https://kuruc.info/r/23/99085/
116 #2 livia
- 2020-02-19 19:57
Imre! Ma is mazochista voltam, oszt meghallgattam. Megy azért az önmarcangolás, aztán az önsimogatás, a történteken nem lehet oly könnyen átsiklani. No, fordítva már ne számíts rá, hogy megtámogat.Kicsit ma elfáradtam, az ikrek, a munka, a család. Jó éjt, szerintem mi maradjunk nyitottabbak, és ne hergeljünk egymás ellen sok birkát.
1971 #3 jkr
- 2020-02-19 20:07
Kubinyi már keményen túltolja a rá kiszabott szerepet...
4 #4 Posta Imre
- 2020-02-19 20:21
Kubinyi feladatrt teljesít. Korábban jobbikos volt, amint azt látod, a kuruc is hirdette, ők adtak neki helyet, és most is ugyanaz van, csak most már a jobbikos novájk zsidó gyerek (kurucos) mihazánkos,l ahogy a jobbikos torockai is az...hát nem cukik, de azért csinálja, mert a "fősodratúban" is ránk vannak állítva...rtl...és jön a többi is szépen, ahogy a szolgálatok intézik.
1971 #5 jkr
- 2020-02-19 20:54
Mindenki ránk van most állítva... egy hete valami kreált tanúval indítottak egy újabb “bűntetőeljárást” ellenem, miután nem sikerült elmebeteggé nyílvánítani, mert kivizsgálni sem bírtak, és utána írtam egy szép levelet a fasszopó ádernak megen. Milyen meglep-Ő, hogy hirtelen lett egy tanú a semmiből az újabb kreált eljárásuk-hun!?
1948 #6 Fidesz Feri
- 2020-02-19 22:07
Csak egy észrevétel.
Ez a Kubinyi fickó többet zsidózik mint Posta Imre
újabban.
4 #7 Posta Imre
- 2020-02-20 06:29
jkr, mert minden egyéb rendkívül faxa. A jóbik zsidók nyíltan, a "nemzeti ratyikalizmus" torockai néven cigány-puruttya, de kubinyinak a látszat kedvéért, hogy úgy tűnjön, mintha, zsidóznia kell. Jól meg van ez szervezve. A lényeg, hogy a "hivatalos politika" kussban maradjon és úgy tűnjék, mintha minden rendben lenne, ez az egész "alkotmányosság , meg zsidó kérdés" csak amolyan mellékse szegmens, a "mi" belharcunk. A kis gcik nem most kezdték. Örülnék már neki, ha lehetne aprítani ezeket a tetveket. már 10 éve le kellett volna játszani.
2 #8 gerry
- 2020-02-20 07:22
Úgy látom mintha ugyanez játszódott volna le a napokban az index.hu két riporterével is...

https://postaimre...dmore=4235

s_huh
1971 #9 jkr
- 2020-02-20 07:32
Imre bátyám! Én már ott tartok, hogy elérték azt a határt, hogy eddig és ne-tovább, nincs veszíteni való, ha aprítani kell, hát legyen! Ez már több mint jogos ön-nemzetvédelem...
99 #10 MORMOTA1968
- 2020-02-20 11:08
Egy valamit kellene csak a fejébe verni, de jó erősen, mondjuk egy 200-as szöggel, ha van ilyen, minden egyes bambán bámuló birka agyába! Hogy kik is tartják fent az összes fősodratú médiát? Egyetlen közismert közszolgálati vagy kereskedelmi tévé és rádiós csatorna sem tudna működni pénz nélkül! A pénz pedig a reklám hirdetésekből származik! Reklámok nélkül nem sokáig húzná egyik ilyen csatorna sem! És kik ezek a reklámozók, médium finanszírozók? Bank reklámok, gyógyszer reklámok, a lényeg, hogy ezek mind multinacionális cégek reklámjai, azok pedig néhány száz bankár dinasztia tulajdonában vannak! Hány száz millió, milliárd is kell egy televíziós, rádiós, főleg HD-s, FULL HD-s minőségű műsorok szórására is alkalmas stúdió épületek, technikai fölszerelések beszerzéséhez?

Ha egy csökött agyú birka agyáig nem jutnak el ezek a gondolatok, kérdések, az csak azt jelenti, hogy menthetetlenül hülye, idióta az illető és csúnya agysorvadásban szenvedve fog kimúlni! s_hihi s_franc

A televíziós csatornákon, rádió csatornákon látható, hallható, jól kiképzett és jól megfizetett "HAZUDOZÓK" azt etetnek meg a birkával, amit csak a gazdik megparancsolnak nekik! Így lesz a haszonállatból kerge birka! A médián keresztül fertőzik meg az agyát parazita kukacokkal! És onnantól fogva vége! s_ohno s_hee

Inkább olvasgatnának! Például ezt, kötelezően!
viszavzsodor.blog...g-nem.html "Ez már zsidó fasizmus, de még nem a világállam totál fasizmusa".
4 #11 Posta Imre
- 2020-02-21 10:20
Gerry, mert az algoritmus ilyen. Ők nem tehetnek más és én sem. A tehetetlenségi erő a fizikában az egyetlen erő, mely nem tehetős.

jkr már 10 éve le kellett volna ezt a rohadt csürhét géppuskázni, lángszórózni, de akkor most nem fogyna ilyen jól a sör. A piac diktál és még nincs megnyitva nyíltan az emberhús-piac. Burkoltan mindig is nyitva volt, de mi ugye nyíltan szervezkedünk.
118 #12 keepfargo
- 2020-02-21 12:59
Nem azért mert én a béke angyala vagyok (persze mi lehetnék még; a háború ördöge?), vagy azért mert a buddhista ne erőszakban gondolkodjon, ha van neki mivel, de szívesen elképzelnék olyan, akár végtelenségig elhúzott, jeleneteket, ahol ( vagy amelyekben ) mindenki a hovatartozását kellene bizonyítsa (vagy bizonygassa; talán ez jobb kifejezés). Ilyen helyi színjátékokat sokhelyütt lehetne rendezni: a falugyűlésen, a munkahelyi megbeszélésen, akár a sportegyesületekben is, de mindenképpen olyan helyeken, ahol nyilvánvaló a kisemmizettek és az érdemtelenül meggazdagodottak ellentéte. Például a parlamentben; ha már színház, akkor játsszanak benne! Kijátszani a kártyákat, bejátszani a labdákat, eljátszani a hattyú(k) halálát, és megjátszani a bazári majmot...tyuhhhééééjj ….aztán aki még állva marad, az csinálhatna nagyobb rendet, mint eddig volt.
Lehet, hogy ez egy ilyen idegenbe-messze-szakadt ábrándozónak a "normális" agymenése, de gondoljatok csak bele, feleim; olyan nagyon elképzelhetetlen lenne mindez?
Mert lehet, hogy nem kellene hozzá több, mint: 1) derüljön ki, hogy ki mindenkik hazudtak itt és mekkorákat (évtized, évszázad, évezred nem akadály a visszapillantásnak), 2) derüljön ki, hogy "sose halunk meg"; vagyis nevessük szembe a haláli félelmet, 3) ismerjük (f)el, hogy talán még ez lenne a legjobb, ha nem akarunk térdig gázolni a vérben 4)egy akármilyen rendcsináláshoz nem az lenne-e a legelső, ha előbb "színt vall" az is, aki azt sem tudta, hogy ez (is) csak egy (kártya)játék? (ahol a piros ász mindent visz, a zöld, makk, tök hetes stb. meg örüljön hogy egyáltalán benne volt a pakliban...?)s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,606,299 egyedi látogató