Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kubinyi

GondolatokKözkívánatra, bár őszintén szólva már egy kanyi hangra sem méltó a téma. Információs háború kellős közepén csak annyi biztos, hogy megpezsdült a nemzeti takonykórosok frontális lebenye. Volt már ilyen. A szolgálatok és az általuk mozgatott "jobbik" és beszervezett bábjaik 10éve pont így pezsegtek. Ezek ugyanazok! a "hivatalok" maguk előtt tolják a "nemzeti ratyikalizmus" szarzsákjait, pont, mint akkor. De tegyünk pontot az i-re, mert nem számít i-mmár semmi, se szent! Ha már Kubinyi Tamásunknak jutott a mocskolódó himfasiszta szöveg-ellés, had elevenítem fel emlékeimet a régmúltból, hátha közelebb jutok a megértéshez.

2008 vége, 2009 eleje, már kezdtek behívogatni a REND-ŐR-KÖZ-I-GAZSÁG könyvem megjelenésével kapcsolatban a TV-kbe. Naiv voltam és lelkes. Ma már egyik sem vagyok. A többi mellékszálat most kihagyom, hogyan találkoztam Morvai Krisztinával, akink akkor az volt a legfontosabb megtudni tőlem, hogy lehet könyvet kiadni, mert ő is akar egyet. Még nem értettem, mi is mozgatja. Ma már elég pontos a kép. Sokadik interjú után Tamástól kaptam megkeresést, hogy lesz egy összejövetel a MOM-nál, ami rendszeres és menjek el. Sokan voltak a hallgatók és én is bekerültem a beszélgetőpartnerek közé. Nem igazán értettem az okát, de maradandó emlék volt, hogy Ekrem-Kemál György vitte a szót. Rá fél évvel meg is halt gyorsan, sőt kifejezetten sebtiben. Ezzel egyidőben Tamás felajánlotta, hogy menjek be a Magyarok Világszövetségéhez, ahol ő csinál egy TV-t és vigyek vendégeket és készítsek műsort. Szóval "párfogásába vett" és ő súgta meg, hogy "vigyázzak, mert itt a falnak is füle van". Ott találkoztam először és eddig utoljára Novák Előddel és Dúró Dórával. Nem tudtam ki ez a két fiatal "takony", mert Előd akkor is tenyérbemászó volt. Tomcatet kérte rajtam számon. Tomcat most Kanadában van, ha jól tudom, elfogatóparancs van ellene érvényben. Szima Judittal először a Lánchíd Rádióban egy riporton futottunk össze, ő betelefonáló volt, de az Echo-tv-ben személyesen Bayer Zsótival készült interjúnk egyszer. Most engedték ki a börtönből. Csak, hogy teljes legyen a "sor" az MNA-val és Györkössel, tudjátok, hogy István is börtönben van, az MNA-nak meg "hivatalosan" vége. A halottakról, Rózsa-Florest Eduárdról, Eszes Tamásról, Lipusz Zsoltról had ne szóljak, ők is elmentek már. dr. Grespik László és dr. Tóth Zoltán József, akiket Tamás egy mostani interjújában barátaiként emleget, szintén halottak. Nem akarok a barátja lenni, ez már biztos!

Ami maradt, Kubinyi és Novák, Torockai és a Jobbik és annak utódszervezetei. Az ECHO TV igen trermékeny "nemzeti ügyekben", mert Pörzse is jobbikos lett, Szaniszlóról nem tudok semmit, de egy Szaniszló Adrienn nevezetű hölgyemény Gyöngyösi Marci mellett feszítve Donyeckbe is törekedett. Lehet rokon, vagy csak véletlen névegyezés, hisz olyan kicsi a világ. Kubinyi Tamás is "lapátra került", emlékszem az időszakra. Akkor én már rég lapáton voltam, ellehetetlenítve és "lejáratva" mert ugye lezsidóztam a jobbikot. Tamás akkor keresett is, hátha tudok segíteni. Én? Na mindegy, megcsinálta a saját médiáját, árulta a könyveit és a családi boldogság helyre állt. A kuruc infó örömmel számolt be arról, hogy indul az Álmos király akadémia. helyet is biztosítottak neki, egyszer még meg is hívott 2011-ben és furcsálltam, hogy a jobbikos irodában leszünk, de hát ez van: Link Úgy tűnik, akkor még nem voltam eléggé "megbolondulva". Csak azóta. Vagy ki tudja? Telt-múlt az idő, sok év telt el és múlt évben elkezdtétek többen ragozni, hogy Kubinyi így meg úgy, hogy nem ellenség, hanem velünk van, és ugye Juhász Zoli bekerült a képbe a CMM tv-jével. Most vonta vissza minden videójára az "engedélyt", amit "nagy nagy" youtubos csatornáján is fel lett téve, befenyítve, ha nem törli, akkor ő törölteti a csatornát. Ennyit a "nagy postaimrézésből". Most D'rabikozik" és "trianonfilmez". Ahol a pénz, ott a szeretet. De mindegy, ez sem fontos.

Szóval a nagy összefogás reményében felhívtam Tamást, hogy tartsanak össze az erővonalak, ha egyáltalán ugyanazt képviseljük. Kiadósat beszélgettünk, a felvétel remélem megvan róla. Jól jöhet még. De elmondta, hogy tudja pontosa, hogy esélytelenek a pártok, mikor mondtam neki, hogy mégis milyen elcsalt választásokon akar milyen eredményt elérni, mikor azt sem tudjuk ki szavazhat, honnan és mennyi az annyi telavivban, vagy judapesten. Ő ezt a "párthívőkért" teszi, akik a pártok mögött vannak. Torockai Tutsek onokáról is esett szó, hogy mit keres ezeknél meg a "volt jobbikosnoknál", hát nem tanult a Szegedi Csanád esetből, Vona-Zazriveczből. Torockai ugyanaz a névváltó, ugyanaz a garnitúra. Nem ragozom, jó beszélgetés volt, hosszú, kiadós és még egyet is értettünk, meg tudta magyarázni, hogy miért teszi, amit, de nem hiszi ő sem a "hülyeséget". Szó volt arról is, hogy Torockai tartozik neki.

Na ezt követte a csepeli beszélgetés. Kritikán aluli kép és hangminőség. Tényleg nagyon zavaró volt. Szerintem elég egyértelmű, ki és hova is beszélt. Itt a felvétel, igen nagy megtekintési aránnyal. Link

Aztán kiderült, Juhász Zolival nem működik együtt (talán helyesen), majd mikor a RÉKA -tábor után Zolival mindenféle együttműködés lehetetlenné vált és olyan mondatok hangoztak el, hogy "Posta Imre neve alatt megújítjuk a TT-t" és én erre kellek, akkor nem is volt tovább miről beszélni. Mindegy, megfutottuk a kört, Medveczki Zoli is kimutatta szeme fehérjét, de ez már a múlt. Vagy nem? Na akkor hívott Bianka (Tamás felesége), hogy nyilatkozzak a RÉKÁ-ról. Mondtam, nem, így is nagy a kavarás, nem kell jobban szétzilálni a csapatot. Aztán telt-múlt az idő. Én nem nézem az ÁK (Áutomat Kalasnyikova) TV-t nem szeretem, nem bírom Tamás vontatott és sima-nyelvű beszédstílusát pont úgy, mint Drábik nyekegését elviselni. De ez ízlés kérdése. A tartalom meg olyan, amilyen. Ami engem érdekel ott olyan "téma" még fel sem merülhet nagyon. Tamás nem egy geostratégiai gondolkodó, sokkal inkább konformistának tűnt.

Na, de eljöttek a mai napok. Dusnok, Ágikáék...és az események felpörögtek. Bianka hívott január 28 körül, hogy beszélnék-e a "dusnoki esetről". Nem nagyon fűlött a fogam, valamiért már igen borzongok Tamás környezetétől, a mihazánkos -jobbikos propaghandista szónoklataitól, de nagy nehezen ráálltam, viszont nem telefonon, nem skypon, hanem élőben és személyesen. Megkaptam a meghívást február 01-re a Budapest Bartók Béla 96-ba 16 órára. Indulás előtt hívtam Biankát, hogy megyek, ő azt mondta, még rendezvényen vannak, de sietnek. Mikor megérkeztem a címre, látom, hogy ez a "mi hazánk" irodája. Na mondom, a rohadt életbe, ez hiányzott, hogy a zsidó propaganda-műhelyben kell fellépjek, de mondom, ha már itt vagyok, meglátjuk mi lesz. Nem láttuk meg. Voltak vagy 10-en odabenn, szóval tartottam őket, de negyed hatkor vettem a kabátom és mikor a kijárathoz értem, Tamás akkor libegett be, rám kacsintott és mondta, hogy "maradj 5 percre". Hát persze. Nem maradtam. Ő a torockai évértékelőjén volt, nyilván magánszorgalomból. Tanácsadó lett a "mi hazánkban", gondolom a videózással" is meg van bízva. Minden maradt a régi. Novák Elődék, Patrubany TV, Kurucinfo...most "mi hazánk", közben a "kisgazdák" és a MIÉP is az ő kezei közt összpontosulnak. De mindez feltevés és csupa véletlen. Nem is érdekelne, ha már hetek óta nem a dusnoki "eset", Posta Imre és az "UCC" lenne ordenáré módon a száján keresztül okádva minden "műsorában", párhuzamosan a "hivatalos" kóser médiában felvezetett "tagadják az államot", meg "szekta" mizériával. Ezek nyilvánvalóan összejátszanak. Tamás nem kereste a "párt" az érintetteket. Egy szót nem hallottam, hogy emlegetné a nagy összefogás keretein belül, hogy jól megfuttatott, bekocsikáztatott judapestre és megváratott, mert ez így rendben van, nem? Én ott voltam. Amit Tamás művel örjöngés olyan jellemhibára utal nála, amit nem tudok már elnézni. Sem stílusában, sem tartalmában nem magyar. Ha a tények elferdítése hazugság, akkor bátran lehet mondani, hogy ami elhangzik ott, hazugság és olyan embereket pocskondiáz, akiknek a lába nyomába sem léphet. Miért? Fura, de ugye feltűnik nektek, hogy a jóbik, mi hazánk, morvai, gaudi, kubinyi...mégiscsak a nemzeti "adományokból" és a "központi költségvetésből" él, miközben akiket fikáznak mind aktívan dolgoznak és nem abból élnek, hogy megmondják a tutit. Igen, Tamás volt Orbán szóvivője 2000-ben, de itt ebben az interjúban sok minden van, ami érdekes lehet:

– Milyen volt a gyermekkora?

– A 12 napos ’56-os boldogság után a családi élet jelentette a végvárat, így kisgyermekként belecsöppentem a jó magyar szellemiségbe. Egy névnap akkoriban sokkal többet jelentett, mint manapság. A névünnep, születésnap, családi évforduló mind igazolt alkalom összejövetelre a hatalom felé e spiclik és besúgók által terhelt világban. Így nőttem föl, többet tanultam az asztal alatt, mint később az összes iskolában. Amikor pedagógus lettem, és tanítottam történelmet és magyart, a tantestületben ugyanazt tapasztaltam, mint amit hallomásból már tökéletesen ismertem, ezért hamar felhagytam a mesterséggel.

– Hogyan vészelte át a Kádár-rendszert?

– A Kádár-rendszerből való kilépésre egyetlen lehetőség mutatkozott: tanult hobbim révén zongoristának álltam. Nyarakat töltöttem a Balatonon, zenét írtam színházaknak, filmes és más megrendelőknek, Wanda Jacksontól kezdve a Godspell, Csizmás kandúr és hasonló darabokon keresztül mindenféle zenei feladatot elvállaltam. Esetenként egy-egy utazó produkcióval Nyugat-Európát bejártam, így sikerült távolságot tartanom a Kádár-kortól. A kinn maradásom sokszor felmerült, ám apám példáján okulva másképp gondolkodtam, nem magamat, hanem a hazámat féltettem. Felvettem a kapcsolatot több nyugati egyetemmel, és amikor lehetőségem volt, egy-egy kurzust elvégeztem Bécsben, Bonnban, Luzernben, Antwerpenben, vagy csak néhány napot eltöltöttem jeles egyetemi városokban. Hangszereim kivitelét és behozatalát a Magyar Nemzeti Bankkal kellett igazoltatnom, a vámosok képesek voltak éjjel 4-kor házkutatást tartani nálam, és 1986 környékén a rendőrség az útlevelemet elvette. Más indokot nem találtak: „Az ön kiutazása a közérdeket sérti.” A gumijogszabály alkalmazásával megszűnt az utazási lehetőségem. Előállt a magyar értelmiség számára általános képlet: zöld határon menekülés, öngyilkosság vagy alkoholizmus. Egyiket sem választottam. Jött a rendszerváltás. 1990 után újságírónak álltam, remélve, hogy gyorsítani tudom a Kádár-rendszer lebontását.

– Hogyan lett televíziós?

– A Magyar Nemzettől hamarosan a Magyar Televízió Híradójához kerültem. A meglehetősen hajszolt szerkesztő-riporteri munka után éjjeli műszakban 1992-től kezdtük el az Ávósok c. négyrészes dokumentumfilm forgatását. Sokszoros cenzúrán ment át a nyersanyag, a legjobb részek gyakran kimaradtak, de így is erősre sikerült. Az 1994-es választások előtt a film az MTV műsorán lement, ám az ismétlését letiltotta a Mazsihisz, arra hivatkozva, hogy az elkövetők egységes vallási hozzátartozása érdekeket sért. A Horn-kormány megalakulása után belső B-listára kerültem, azaz nem engedtek dolgozni, inkább a Betlen-stáb szakmai betanítását, majd az Amerikában sugárzott Híradó szerkesztését bízták rám. Ez volt akkoriban az elfekvő, a kirúgás előtti utolsó állapot.

– Hogyan alapozta meg a médiában való karrierjét?

– 1997-ben egy nyugati egyetem közbenjárásával a Horn-féle restauráció legnagyobb tombolása idején kaptam egy amerikai ösztöndíjat a CNN-Affiliate hálózathoz. Leginkább a médiakreátor mesterség érdekelt, mivel a CNN-nél azt tapasztaltam, hogy egyetlen ember képes elvégezni azt a munkát, amit a kádárista hazai televíziózásban sokan végeznek. Sofőr, világosító, operatőr, szerkesztő, rendező, vágó egy személyben elképzelhetetlen volt Magyarországon. Hazatértem után az MTV-től megkaptam az elismerő obsitot, miután a Magyar Fórumban cikksorozatom jelent meg a médiamanipulációról. 1998 után Csurka István tanácsadóként alkalmazott a Fehér Házban, továbbra is cikkeim jelentek meg a Magyar Fórumban.

– A rendszer bírálata és a rendszerben végzett tevékenysége miként volt összeegyeztethető?

– Kutatócsoportom, a Magyar Médiaszolgálat ekkoriban jeles referenciákkal rendelkezett, dolgoztunk az MTI-nek, az ORTT-nek, több televíziónak. Egyedüliként végeztünk éveken át tartó alapos elemzést a Gyárfás Tamás-féle Napkeltéről, aminek híre bejárta a magyar sajtót. Kaptunk fenyegetést bőven, és a Fenyő-gyilkosság után ezeket nem lehetett félvállról venni. Fokozatosan megismertem a Magyarországon tevékenykedő állami és alvilági szervezetek összefonódását és módszereit. Kifarolás helyett még többet dolgoztunk.

– Hogyan lett kormányszóvivő?

– 2000-ben kommunikációs tanulmányaim révén a Közlekedési Minisztériumban kaptam állást, ahonnan hamarosan a Miniszterelnöki Hivatal kért át a kormányzati kommunikációs osztályhoz. Nagy hiány volt az innovatív kutatási módszereket ismerő szakemberben. Médiakutatóként az első Fidesz-éra alatt jószerével egyedül voltam a sok pártaktivista között a kormányszóvivői osztályon. Borókai Gábor kormányszóvivő felkért helyettesének, amikor a nagy nyári leállás alatt kiderült, hogy egyedül viszem azt az osztályt, amelynek a teljesítménye munkatársai nyaralása ellenére sem csökkent. Párton kívüli kormányszóvivőként tapasztaltam az apparátus szerényebb tehetségű tagjainak összetartó erejét, és törekedtem a szellem embereinek hasonló összetartására. Társaimmal, dr. Grespik Lászlóval és dr. Tóth Zoltán Józseffel együtt abban reménykedtünk, hogy a nemzeti oldalra kormányzott Fideszben sikerül visszaszorítanunk az SZDSZ befolyását. Ma már a radikális nemzeti irányzat nem létezik a Fideszen belül.

– Kire emlékszik szívesen a médiában?

A 2002-es kormányváltás után kutatócsoportom a Duna Televízió műsorairól készített olyan terjedelmű és alaposságú napi gyorselemzést, amit sem a Szonda Ypsos, sem más intézetek nem vállaltak. Az alkalmazott módszerekről és fogalomkészletről írtam meg a Médiamanipulációs Lexikont, amit kezdetben a Századvég Kiadó, majd a Magyar Tudományos Akadémia médiaintézete is kiadott. Szaniszló Ferenc hívására a Duna Híradó és a napi háttér műsor felelős szerkesztését vállaltam. Önálló műsorom lett az őstörténettel is foglalkozó Agora, amely néhány hét alatt a Duna Tv legnézettebb műsora lett, és ezzel túlságosan magára terelte a finnugor elméletben és a történelemhamisításban ellenérdekelt vezetést. A politikai manipulációkat leleplező Közügyeink című műsorom tett pontot Duna tévés karrieremre azzal, hogy a Gyurcsány-kormány alatt leleplezte a Gyurcsány-Apró-Dobrev-klán fél évszázados tevékenységét. A folytatásra az Echo Tv-nél nyílt lehetőség, A nép hangja, a Kibeszélő, a Kiút és más hasonló műsorok szerkesztésével, vezetésével. Az a Fidesz-hatalom, amely 2006-tól örömmel fogadta a merészebb hangot, és a népi, vagy kutatói igazság kimondását, 2012-től zokon vette ugyanazt, ezért eltávolítottak. A korábbi tapasztalatok alapján döntöttem az Álmos Király Televízió elindításán. Az internetes, napi kétórás élő adást több helyen kábelhálózatra teszik Magyarországon, Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban, így a nézőszám néhány ezertől esetenként több százezres nagyságrendre ugrik a világ magyarsága körében. A nettévével párhuzamosan kezdeményeztem az Álmos Király Akadémia, a Hunyadi Történeti Intézet és hasonló civil kezdeményezések elindítását, mintegy pótlandó az el nem látott állami feladatot. Mindezt magyar emberek önkéntes adományaiból működtetjük immáron nyolcadik éve.

Link

Itt már rég nem az "elrabolt csecsemőről" van szó, hanem arról, hogy Tamás és kis csapata "kormányzati megbízatást" hajtanak végre. Akinek ez nem világos, azzal nincs mit kezdeni. Amikor zsidóztam a jobbikot és akkor ezek még annyira jobbikosok voltak, akkor is ott volt a többiekkel együtt ahogy a csapat most is maradt a régi. Az is kiderült, hogy KGBéla FSZB-s, bár mostanában csend van róla, akkor Tamás meg CIA-s? Már elkezdtem komolyan aggódni és nem a sok véletlen miatt, ami a Novákokat és a névváltó Tóth-Torockaiakat és a merevedésig hasonló névváltó Zazrivecz -Vona tevékenységét illeti, hanem a "véletlen egybeeséseket. Cigányozás, mit 10 éve "kormányzati" segítséggel, programra illesztve (Gyöngyöspata, börtönbiznisz)...a migránsbiznisz, cigányok Torockai "véletlen" Ásotthalom polgármestere, ahol áttörnek a migránsok és lesz-lészen "kerítés", meg 64 vármegye, meg Betyársereglet, MIÉP-es (ha jól értesültem, de nincs jelentősége) ügyvéd papával és moldáv -román feleséggel...., de ez már tényleg annyira szappanoperás, és még a 2006-os TV-székház ostromot és azt követő eseményeket fel sem emlegetem, sem a Hunniát, amivel fogják Budaházit a mai napig is. Nos gyerekek, ha valaki elkezd gyanakodni, hogy a szálakat ugyanaz a szolgálat mozgatja, lehet nem is jár messze a valóságtól. Torockait tolják Vona helyére. Régi fegyvertársai, klubtagok akikkel együtt kapták a "kiképzést" Rózsa-Florest mellett, Novákkal immár tanúk nélkül működhetnek. Ezek egy métert nem dolgoztak eddigi életükben, ha fel nem tűnik nektek. Mindig a "nemzeti" jelentette számukra a megélhetés forrását. Pénzért csinálják, s azt már soha nem tudjuk meg, hogy pénz és támogatás nélkül hová jutottak volna. Valószínű sehová.

De én azt sem bánom, a szolgálatok tegyék, amit tenniük kell. Nyilvánvaló, hogy már csak "én maradtam", mint rájuk veszélyes elem(ző), úgy, hogy vigyázzatok rám, ha kellek, ha nem, akkor úgy sincs jelentősége a bolhacirkusznak, sem Istennek, sem Igazságnak, meg Jézusnak címzett Szeretetnek sem.

Nagy tapasztalat, hogy a "nemzetiek" pont ugyanolya idióták, mit 10 éve voltak,. vagy még hülyébbek. Fenn kell tartani a látszatot, hogy a "rendszer" legitim és működik, pedig ami működik már rég nem a rendszer, hanem a maffia-szerű zsidó-cionista összeesküvés. A "választásokkal" kecsegtetés egy baromság ebben a közegben. A lelkekért vívott harc áldozatokat követel. Meg kell jegyezzem, hogy Tamás hallgatóinak zöme (Dusnoki ügyről alkotott véleményére való tekintet nélkül proletár-idióta, de tán nem reménytelen a helyzet, mert sokan jönnek rá, hogy túltolta a magából kiokádott salakot és magyar ember ilyet nem tesz, még ha "ősnemes" is, én meg csak "hirtelen-magyar", ahogy azt megfogalmazta frappánsan. Vukics Ferkó mondta volt 11 éve, hogy "percemberek" és ennek már sok-sok perce. Már sehol nincs, illetve munkája még van meg fidesz által kiváltott MOGY és eleve fidesz által rendezett Kurultáj. Szóval kerek a kör.

Lehet véleményt mondani, fikázni, hibáztatni s konfort zónából ordítani azokra, akik a "lehetetlent" is megteszik és felelősséget válallnak és a kockázattal együtt viselik annak teheit olyanoknak, akik pénzt kapnak azért is, hogy ocsmányságokat köpködjenek másra. Volt ilyen 10 éve is. A kurucinfó volt ennek a fő szervere, de kiadták "gebinbe" bértollnokoknak Posta Imre lejáratását, akik pont azt csinálták, mint most Kubinyi Tamás (Postaszar, Postafos, tán még megvan most is az oldal).

BátorNyilas még mindig a gyermekrablók karmai közt. Az alkotmány illegitim, ez nem is kérdés. A "rendőrség" mit sem változott 2006 óta, vagy már el vannak feledve a "szemkilövetők". Tamás olyan retorikai gellerek vannak a beszédeidben, amivel magadat kasztrálod ki, pedig te vagy a "médiamanipuláció" szakértője.

Ha jól alakulnak a dolgok, végre lesz egy kis "háború". Nem nagy, éppen akkora, hogy pontot tehessünk végre erre a sok talányra és nem lesz "bíróság", illetve nem olyan, amilyen most. Kérdezitek, hogy ez jó? Nem, nem jó, de ha tudtok jobbat, intézzétek el. Amit én tudok, az ennek a mocskos buzi bandának a végét kell jelentse és annyira demokratikusan, ahogy csak a csövön kifér. A nép, az ostoba nép lehet még abból sem ért meg semmit, pedig már nem akar normális ember rendőr lenni, pedig beígérték az 500 Ft-os kenyeret, pedig az Euró és a SFrank az egekben és az infláció is elszaladt, de ez nem téma. Nyugi van. Itt vannak a "guruk" és a "szekértáborok" és "szekértábornokok" és majd mindent megoldanak.

Tamás, nem zárom ki, hogy találkozzunk, bár be kellene nyúlnom a szádba és szétszakítani. Ez a minimum. Te voltál a "mentorom", te terelgettél erre az útra, lehet én kell, hogy a végzeted is legyek. Ilyen a sors.

Az, hogy idióta vagy, nem kérdés. Aki benyal egy kamu cikket Géczyről (én sem vagyok oda érte) és tele szájjal hirdeti a hülyeséget :


Megszólalt a dusnoki szülők csoportjának vezetője - a csoportot már az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálja
A Mintaként Alkalmazott Mozgalom vezetője, Géczy Gábor elmondta, miért nem akarták anyakönyveztetni a dusnoki pár babáját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.

Mint azt megírtuk, kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást a kalocsai rendőrkapitányság egy dusnoki házaspár ellen - értesült a Magyar Nemzet. Link

Te meg felolvaod ezt:


Megszólalt a dusnoki szülők csoportjának vezetője - a csoportot már az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálja
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.

A MAG vezetője, Géczy Gábor levélben reagált a dusnoki párral történtekre és a mozgalmat ért kritikákra.

Azt írta, a mozgalmuk egy szubkultúra, egy természeti közösség, és kósza nemzetségnek tartják magukat, akik a mesterséges volapük nyelvet beszélik, a céljuk pedig egy zárt közösség kialakítása a Mecsekben vagy a Zselicben.

Az anyakönyveztetés megtagadásával állítása szerint azt akarták elérni, hogy felhívják a figyelmet "egy globális megfigyelő és nyilvántartó rendszerre, mely számára mi nem vagyunk mások mint adathalmaz, mely alapján osztályozni tudnak abból a szempontból, hogy kiről mennyi bőrt tudnak lehúzni".

Szerinte ha a dusnoki babát - akit a közösség tagjai egyébként "Éljenjeninek" neveztek el - anyakönyveztetik, rögtön bekerült volna a katonai nyilvántartásba is, vagyis a besorozható állampolgárok listáján is ott lenne a neve, ami a mozgalom vezetője szerint nem fair, hiszen az ő közösségük nem akar háborúzni senkivel.

Géczy Gábor úgy gondolja, ha az államnak problémája van egy másik nemzettel, "azt középkori lovagok módjára rendezze le egy mezőn, de ne küldjön önös érdekéből ártatlan polgárokat a halálba, ne teremtsen számunkra ellenséget".

Mint írta, a közösség tagjai igényt tartanak a területi önrendelkezésre, "mivel a mindenkori hatalom nem egyeztetett, nem állapodott meg a társadalmi szerződésről", és ami "születésünktől fogva ránk van kényszerítve". A nézeteik szerint minden állampolgárnak magának kellene döntenie erről 18 éves korában, és ha nem fogadja el, "úgy lehetőséget kell biztosítani arra, hogy kivonulhasson a társadalomból és az állam ellenőrzése alól".
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/megszolalt-a-dusnoki-szulok-szektajanak-vezetoje-a-csoportot-mar-az-alkotmanyvedelmi-hivatal-is-vizsgalja/2/

Szóval ha már közpénzekből és a nemzet "jóindulatából" éldegélgettek szerényen, szerénynek sem ártana mutatkozni azokkal kapcsolatban, akik lehet, hogy nem olyan okosak és szépek mint ti vagytok, de már 10 éve is évekkel megelőztek benneteket "jóslatokban" és míg tis szerényen és jó pénzért a zsidó szekerét toltátok, közben minket aláztatok, most ugyanazt teszitek. Mi van, ha most is igazunk van? Mert az van. Hogy most mindenki a nyakunkra akar lépni, mert a ti érdeketek is ennek a bábszínháznak a fenntartása, az érthető. A szolgálatok már csak ilyenek. Nem gondolom, hogy önszorgalomból lettetek ennyire sötéten ostobák és ennyire fröcsögően mérgezők. Az idő eddig azt igazolta, hogy nem tévedek. Most sincs okom feltételezni, hogy másképpen lesz. Azok a fránya jelek!

Tamás, ha jót akarsz tenni magadnak is, befogod a pofád velem kapcsolatban (hacsak nem az a feladatod, hogy mg nagyobb reklámot kell csinálj, mert közben "elhatárolódsz", mert beszartatok, hogy az "állambiztonsági szervek" elkapják a tökeiteket, pedig hogy ÁVO-ztál, istenem, be szép is volt. Ami a dusnoki "ügyet" illeti, teljesen idiótaságokat fröcsögsz az éterbe. Nem baj, ha tájékozódsz, bár ezt is csak a nézőid miatt mondom. A látóid már felfogták ki vagy valójában. Én a hazámat, nemzetemet szolgálom, te meg a büdös franc tudja mit, de bevallom, ezek után nem is érdekel már. Számomra erkölcsi hulla vagy. Tudod, nem csak te rendelkezel képességekkel. Elvált a szar a májtól. Pofátlan hazudozással nem lehet mit kezdeni.


De még valami, ami tán nem véletlen, mert azok nincsenek. Jásdi Kiss Imre mellé évekkel ezelőtt csapódott valaki, akire mikor rákérdezett tőlem, mondtam, fuss, menekülj, a nevét is töröld a fejedből. Nem tette. a következmények majdnem halálosak lettek, de az ügy még bonyolódik.

Jakubinyi! A "vádak" igazak, vagy nem, honnan tudjam. Azt mondanak, amit akarnak, csakhogy ezekkel összekötni a "sorsot" önszántadból nem ajánlatos. Az NBH-t meg hagyjuk. Évekig terelnek, hagyják, hogy csináld a hülyeséget, sőt segítenek is, aztán meg ...., szóval aki korpa közé keverik, korpás lesz.


Titkos Jakubinyi Róbert mindkét büntetőpere

Védett nemzetbiztonsági adatokat is ismertethetnek a tárgyalások során


Továbbra sem tudhatjuk, hogy ­miért vesztegette meg — ha megvesztegette — a Gyurcsány-kormány elhárításának volt ­vezetőit Jakubinyi Róbert, a botrányos végű ­Egymásért, Egy-másért Alapítvány egyik kulcsfigurája. Az eljárás szigorúan titkos minősítésű, csakúgy, mint az a büntetőper, amely az alapítvány kapcsán csempészet és sikkasztás miatt van folyamatban Jakubinyi ellen.

Júniusban négyszer is bíróságra kell mennie Jakubinyi Róbertnek, a Gyurcsány-kormány idején – tanúvallomások szerint – a polgári elhárítás kifizetőhelyeként működött Egymásért, Egy-másért Alapítvány egyik kulcsfigurájának. Június 5-én és június ­20-án a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa előtt zárt ajtók mögött folytatódik az az első fokon harmadszor is újrakezdett vesztegetési ügy, amelyben Jakubinyi mellett Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatója és Gyarmati György, a polgári elhárítás volt osztályvezetője is vádlott. A titkosítás miatt részletek nem ismertek, csak az eddigi bírósági eljárások rendelkező része.
Titkos Jakubinyi Róbert mindkét büntetőpere

A férfit korábban egy titkosszolgálatokhoz köthető betörőbanda orgazdájaként ítélték el
Link

A vesztegetési ügy kálváriája, hogy a per 2014-ben a Fővárosi Törvényszék katonai tanácsán indult, majd néhány tárgyalási nap után, 2015. április 8-án a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa elölről kezdte az ügyet, és két év múlva, 2017 őszén hirdetett elmarasztaló ítéletet.

Eszerint Jakubinyit négy év szabadságvesztésre ítélték Galambos és Gyarmati megvesztegetése miatt. Galambost ezért, valamint államtitoksértésért ötéves szabadságvesztéssel, továbbá 150 millió forint vagyonelkobzással sújtották, Gyarmati a vesztegetés elfogadásáért három évet kapott, és százmillió forint vagyonelkobzással büntették.

A minősített, tehát titkos ügyről sajtóhírek szerint annyi tudható, hogy a botrányos Egymásért, Egy-másért Alapítványhoz kapcsolódik. Állítólag tanúvallomások támasztják alá, hogy Jakubinyi pontosan 150, illetve százmillió forinttal vesztegette meg Galambost, illetve Gyarmatit, hogy cserében elsimítsák az ügyeit. Gyarmati egyébként aktív állományú elhárítóként volt tagja a botrányos alapítvány kurató­riumának, amelybe az úgynevezett kémbotrány következtében leváltott Galambos szintén bekerült.

Másodfokon az ítélőtáblán formai hibák miatt megsemmisítették az ítéletet, és az eljárást ismét Kaposvárra utalták. Az ügy részleteit még a felderítés során minősítette titokká a Nemzeti Védelmi Szolgálat, így ezt csak a szervezet oldhatja fel.

A minősített adat védelméről szóló törvény szerint a titkosszolgálatok működését, egyes vezetőit érintő büntetőügyekben egyebek mellett a nemzetbiztonsági érdek védelme miatt lehet indokolt a minősítés.

Az ügyek lezárását követően azonban a minősítők rendre megvizsgálják, hogy az adott esetben az adatvédelem vagy az állampolgárok információhoz fűződő joga az erősebb. Mint az például a vádlottak – köztük Galambos, valamint utódja, Laborc Sándor és Szilvásy György polgári titkosszolgálatokat irányító miniszter – felmentésével végződött kémbotrány perében történt. Ott is csak utólag tudhattuk meg, hogy Galambosék bolgárnak álcázott orosz titkosszolgákat juttattak be az NBH központi épületébe, akik 12 tisztet vetettek alá hazugságvizsgálatnak, és közben zsarolásra is lehetőséget adó információkhoz jutottak.

Forrásaink szerint Jakubinyi, Galambos és Gyarmati vesztegetési ügyének nemzetbiztonságot nem sértő részletei nyilvánvalóan közérdekűek, azonban a közvélemény legkorábban az ügy jogerős ítéletének kihirdetése után ismerheti meg az eljárás részleteit.

Jakubinyi másik, ugyancsak zárt ajtók mögött tárgyalt büntetőperét – amely adócsalás, csempészet és sikkasztás vádjával a Fővárosi Törvényszéken június 7-én folytatódik – a lapunknak nyilatkozó szakértők szerint szintén nemzetbiztonsági adatok védelme miatt titkosíthatták.

Jakubinyit már a nyolcvanas években elítélték egy, a titkosszolgálatokhoz is kötődő betörőbanda orgazdájaként. Ez a banda volt a kriminalisták szerint a magyarországi szervezett bűnözés melegágya, a bűnbandát a Presztízs fedőnevű akcióban számolták fel. A tagok közül sokan – mint például az Energol Rt. volt vezetői – felbukkantak a kilencvenes években az olajbűnözésben.

A titkosszolgálati kapcsolatok a rendszerváltást követően is működtek, s Jakubinyi esetében mindez az Egymásért alapítvány működése során érhető tetten. Bár hivatalosan tagadják, hogy az alapítvány az NBH fedőcége lett volna, ám tanúvallomások szerint a jótékony szervezet a titkosszolgálat kifizetőhelyeként is működött.

Jakubinyi a vád szerinti bűncselekményeket 2005–2007 között követte el az alapítványon belül, és a csempészés az NBH jogászainak jóváhagyásával történt. A férfi és társai­ 2005 augusztusa­ és 2007 februárja között 59 esetben nem fizették meg a közterheket a belföldi forgalomba bocsátott ázsiai importáruk után, és ezzel több mint egymilliárd forinttal csökkentették az adóbevételt. Jakubinyit azzal is vádolják, hogy az ő utasítására az alapítvány házipénztárából csaknem egymilliárd forintot vettek ki, majd az összeg hozzá került, s azt a saját céljaira fordította.

A perben azonban nemcsak az NBH-val való kapcsolatok kerülhetnek szóba, hanem például az is, hogy miért indított hadjáratot az elhárítás néhány embere az alapítvány ügyében nyomozó Vám- és Pénzügyőrség főosztályvezetője, valamint a szervezet bűnügyi főigazgatója, és végső soron Arnold Mihály akkori országos parancsnok ellen, akiket politikai nyomással akartak eltávolítani a posztjukról. Sikertelenül.
Link

Hozzászólások

1499 #20 Avida
- 2020-02-20 20:58
Èn végighallgatom türelmesen, azzal a reménnyel, hogy: na most jön majd valami okos dolog... de az mindig csak a végén jön...s_vigyori
116 #21 livia
- 2020-02-20 21:16
Az a baj, hogy nagyon kevés az igaz ember. Sajnos még családon belül is mélyen lehet csalódni. No, ez az igazi harakiri, utána egyél. Nehéz ma magyarnak lenni Magyarországban, amikor mindenhol csak a karvalyokat látjuk. Imre! Jól összeszedted, és a tények nem hazudnak. Ezek a barmok azt hiszik, hogy az emberek olyan könnyen felejtenek. Nem! No, jó, a feléről nem is tudtam.Kösz Imre!
4 #22 Posta Imre
- 2020-02-21 07:31
Lívia, túlbecsülöd a számot. A "nagyon kevés" már egy komoly mennyiség, ahhoz képest, aki van.

Azért nem reménytelen, mert ha az lenne, akkor ...., akkor sem lenne semmi.

Ami Kubinyit meg ezt a jobbikos-mihaznákos zsidó bandát illeti, megküldtem a szolgálatoknak, had foglalkozzanak hivatalból a kérdéssel. Csak tudják, melyik kinek az "embere", ki fizeti és mennyit. Válogassák szét a szemetüket. De hát tudják, hogy Pintér Sanya is halott, ez nem kérdés, vagy Orbán is szabadkőműves ügynökelem..., de hát ők csak a "szolgálat". Fizetés nélkül egy tapodtat sem!
237 #23 csaje
- 2020-02-21 13:49
Az emberek miért nem látják az igazságot? Mert nem akarják. https://rejtelyek...igazsagot/
2 #24 gerry
- 2020-02-21 16:01
Jónéhány év eltelt mióta ezt a cikket elõször olvastam de most, hogy Kubinyi ennyire "feléledt", emlékeztetõnek ideteszem Árpi több mint 5 évvel ezelõtti reagálását.

https://ahazapart...mhadjarat/

Kubinyi valóban nem új a szakmájában, mi több: rutinos.

Még valami - Kásler Árpád és Posta Imre kapcsolata az elmúlt évek alatt megromlott, véleményem szerint helyrehozhatatlanul, amit magam részérõl sajnálok.

De hát "ez van".

Szerintem mindketten végig járták a hadak útját és mind a ketten megsínylették ezeket az éveket.

Nem így kellett volna ennek történnie.
Tudom, hogy Imre is Árpi is céltudatos, kemény és konok karakter.
Azt is tudom, hogy mindketten ugyanazt a célt látták / látják maguk elõtt és aminek elérésekor nem csak a magyar nép de talán az egész emberiség visszakaphatná a szabad élethez való jogát.

De egyedül maradva ebben a világban ez már elképzelhetetlen.

Azt is látom, az óra mutató és a másodperc mutató is most lépett a 12-es számra....

...és csak egy másodpercünk van eldönteni, melyik utat válasszuk ki.
237 #25 csaje
- 2020-02-21 17:21
4 #26 Posta Imre
- 2020-02-22 06:52
Csaje az a "kilenc fátyolos" írás elég jó, főleg a végére, hogy az "állam az ellenségünk".... Nehéz lenne cáfolni, de hát végül is nem az "állam", hanem az azt megtöltő funk-cion-áriusok és az árgus mindentlátó szemű háttérhatalmi ágensek.

Gerry, nekem az Árpival semmi bajom. Megfutotta köreit, meg futja még a lába bírja, nincs lezárva a saját ügy sem Straszburgban, vagy az EU előtt nem tudom már hol nem, de tartalékolják a kérdést. Alapvetően nem egy majomban őrülünk. Ő fut a pénze után, mióta ismerem. Sok mende-monda látott vele is napvilágot, de az biztos, hogy sem kerecsen, sem janó nem zárták a szívükbe. Nekem sem tetszett, mikor pártoskodni kezdett, de hát annak csak jó vége lehet. Az is lett. Sok sértett, kifosztott még sértettebbnek, kifosztottabbnak érezheti magát. László Andreákra figyelmeztettem, lefordítottam neki -szó szerint-, hogy ezek szabadkőművesek és nem kéne! A Baphomet fejet aki itt nem látja, az menjen látszerészhez.
http://www.kepfel...DVD_fo.jpg

www.kepfeltoltes.eu/images/2020/02/22/328A_haza_nem_elad_DVD_fo.jpg upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Baphomet.png

Kubinyiról meg most kezdem összeszedni az anyagokat, mert úgy tűnik van mit. Igazából nincs jelentősége. Torockainak is tehetős háttere van. Káslerről is beszélnek ezt-azt. Egyszer majd kiderül. vagy nem.
34 #27 valahun
- 2020-02-22 10:32
Ödön él és virul. Közadakozásból gyűjtik a bírság összegét, Takarék bankos :) számlán, amit kiróttak rájuk. https://www.faceb...ika/posts/
2 #28 gerry
- 2020-02-22 11:18
Te Imre... senkit nem támadok, se nem védek. (Nem vettek fel a nõtanácsba.)
Azért - biztos ami biztos,- hétfõre bejelentkeztem a látszerészhez.
Azt tudom, hogy elég élénk a fantáziám, de - gondolom a kor hozza magával - nem látom hol van ez a Baphomet fej...
Viszont a felfordított borítóban a címer a fejemben átalakult egy nagyszemü strucc fejévé, aki éppen támadólag felém szalad (a vonalak a sebességre utalnak).
Most nem tudom, hogy dugjam a fejemet a homokba, ugyanis az elöbb reflexbõl megpróbáltam és be is ba, baaaa...ütöttem a homlokomat, már meg is kékült.

Kerecsen, Janó - egyszer voltak, hol vannak? Rég nem tudok róluk semmit.

Ami a pártalapítást illeti... szerintem sem lett belõle megoldás aminek két oka lehetett: Az egyik, hogy pártzászló alatt e-hazában nincs jó megoldás a másik pedig az, hogy elkaszálták azt is. Árpi még jó, hogy fut a pénze után - ha jól tudom akkor a lakása is ráment és szépen ellehetetlenítették ahogy mindenkit - Te is említed László Andreát, figyelmeztetted... röviden; Úgy vélem - (talán) ugyanazok akik rólad is mondtak "ezt-azt", Árpival se bántak kesztyüs kézzel.

Mit látok ma?

Mindketten ugyanazt akartátok, akarjátok ma is, próbáljátok elmondani a világnak, hogy felébresszétek az embereket, ha nem fognak össze és nem szervezik meg központi irányítás alatt a túlélésüket biztosító kohéziós erõt, akkor nincs tovább, bezárul a kör. (Akkor is ha PI...)

De hol az irányítás? Látjuk, hogy próbálkozol, de nem látok körülötted partnereket, ahogy Káslernél se. Szétesett minden. Egyedül maradtatok még egymástól is elszigetelten.

Rosszul látom? Lehet. Majd hétfõn a látszerész megmondja milyen szemüveget kell hordanom a jövõben. Elképzelhetõ, hogy nem is talál olyant amilyenre ma szükségem lenne. Rózsaszínüt pedig nem veszek fel.
4 #29 Posta Imre
- 2020-02-22 11:59
Gerry, végül is teljesen mindegy. Fussa mindenki a köreit. Abban egyet tudunk érteni, hogy Árpival a "kapcsolatunk" helyrehozhatatlanul szar. Egyszerűen nincs benne bizodalmam már rég. Benne sincs, sőt úgy veszem észre qvaanyáz is rendesen. Ez persze azért annyira nem tetszik, de most akkor lépjek a szájába? Minek? Ha egyszer itt olyan változás lesz, amilyennek lennie kell, vagy nem kell, vagy kibelezzük egymást, vagy nem. Nincs még ennek vége és bizony nem csak világok választanak bennünket mára el, de már 10 éve sem volt ez másképp, csak Árpi kapott itt - ahogy más is- egy kis ismertséget, lehetőséget...és aztán most itt tartunk. Mindenki mindenki ellen, de közben azért vannak olyan játékosok, akik ebben a nagy kavarásban mégis mindig nyertesen kerülnek ki a cécóból. Ha nem hoztad volna fel, már szót sem vesztegettem volna erre a kérdéskörre.

Ja, itt van neked a kecskefej. Megbocsájtom neked, hogy nem látod, amit kell. Vera egyből látja. Máté sem látta. Én meg szimbólumterapeuta vagyok, Vera meg született művész, csak félresiklott.

www.kepfeltoltes.eu/images/2020/02/22/607A_haza_nem_elad_DVD_fo.jpg
1679 #30 Gergely69Hun
- 2020-02-22 12:52
Üdv! ha már x aktázunk. Nem beszélem az Orosz nyelvet. Még. Szerintetek ez igaz vagy kuka? https://www.youtu...IPtotqGz2I
1679 #31 Gergely69Hun
- 2020-02-22 13:01
2 #32 gerry
- 2020-02-22 13:45
Imre - rendben - tegyük fel így van, akkor már csak azt nem értem, hogy miért fordított a kép? De mindegy - ami a szimbolizmust illeti biztos, hogy hátrányban vagyok veled szemben (megragadtam Rejtõnél - amikor valamelyik idegenlégiós regényében elmagyarázta, hogy a szimbolium három részbõl áll és össze kell csavarni, hogy használható legyen - legalább is így emlékszem erre).

Ezt írod/, amivel egyet kell értsek, miközben nem értek egyet vele/: "Mindenki mindenki ellen, de közben azért vannak olyan játékosok, akik ebben a nagy kavarásban mégis mindig nyertesen kerülnek ki a cécóból."

Na ezt kellene már górcsõ alá venni. Ez okból szívesen lennék "békebíró" (még ebben a helyzetben is) Árpi és közötted - a mai, Orosházi videód meghallgatása után. Persze szerezhetek két pár boxkesztyüt is, hogy szemtõl szembe lerendezzétek a dolgot, csak akkor kellene egy ketrec és jegyet is szednénk - amiböl az összegyüjtött pénzt a gyõztes kapja, persze tiszta harcban!
Melyikõtök nyerne, nekem ez esetben - teljesen mindegy, a lényeg: A harc (és valamelyikõtök felmosása) után következne; - Mindkettõtöket kötelezném arra, hogy elmondjátok egymásnak a fájó dolgokat (ekkor már indulatok nélkül!) Az üzleti vacsorát (vagy ebédet) állom. Pia nincs, de ez nálatok nem is számít, én meg viszek magamnak laposüvegben

Döntsetek.

Ha lesz mérkõzés, megpróbálok V.I.P. személyeket is meghívni, akiket a tömeg megvárhat a hátsó ajtónál és futólag szintén feltehetik feléjük a kérdéseiket.
245 #33 hamu
- 2020-02-22 14:01
Gerry, ez nagyon szép gesztus tőled. Most büszke vagyok Rád. (annak ellenére, hogy nekem feláll a szőr a hátamon Árpádtól)

Bárcsak elindulna valami, mert Imrének ez az utolsó előadása egyre jobb, egyre jobban átjön, és ha Gery beírásai után mi is emeljük a nívónkat, még lenne is valami a Nagy Valami beköszöntekor.

Hallgattam Kubinyit, és nekem nagyon érdekes. Teljes döbbenettel hallgattam, ahogy Kubinyi nyilatkozik. Barbárnak, ostobának, primitívnek nevezi azt az Embert, aki kockázatot vállal, és példát mutat másoknak is azzal a bátorsággal és kiállással, hogy nem automata baromként hajtja a fejét igába. Döbbenet, hogy ... szerintetek Kubinyi ember? vagy nemember? Egy egész világot érzek közöttem és kubinyisek között. Csak akkor harcolunk, csak akkor állunk ki az igazunkért, ha nem érhet minket veszteség? Mivaan? Az első az, hogy biztosítsuk a javainkat, és minden más csak ezután jön? Engem ez rettenetesen lesúlyt. Az, hogy ezt teljes válszélességgel vállal fel, mint helyes magatartást, mint erényt. A másik, meg aláírásokat gyűjt? Kezd az az érzésem lenni, hogy a furmányos vezér tett egy álintézkedést, hogy magát visszahelyezze a szektavezér státuszba. Megijedve gondolok vissza a 15 évre, miszerint valaki úgy ad elő, hogy nem is hisz abban az ideában, amiről előad?

Lehet, hogy nem érthető amit írtam, de teljesen felkavar az, hogy nem bűntudattal, hanem zengzetesen hirdeti a jellemhibáját, mint pl. kubinyi, vagy sok hozzászóló. Úgy gondolom, hogy Posta mellett még mindig ott van Papp Gábor, noha ő nem politológiai pubicista.
2 #34 gerry
- 2020-02-22 14:39
hamu - kölcsön adhatom a hiper-szuper borotvámat! s_hihi
245 #35 hamu
- 2020-02-22 15:41
gerry- jó lesz a sarlód is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.40 másodperc
4,606,412 egyedi látogató