Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MFNK küldetése (2010)

GondolatokAz MFNK a nemzetet végromlással fenyegető történelmi időszakban alakult azzal a céllal, hogy a nemzet alkotóit az együttélés jövőbeni szabályait meghatározó alkotmányozó tanácskozásra hívja, és az új Magyarország megalakulásáig a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa.

1. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, az MFNK cselekvésre szólítja a nemzet tenni kész tagjait, és az állami intézményrendszert érintő szervezett, gyors akcióival megakadályozza, hogy a jelenlegi hatalmi elit pozícióinak megtartása érdekében ellenállást fejthessen ki, hogy az egyéni felelősség megállapítása elől tagjai elmenekülhessenek vagy az ehhez szükséges bizonyítékokat megsemmisíthessék.

Az MFNK a fegyveres testületek tagjaitól elvárja, hogy ebbéli törekvésében támogassák, vagy ha ehhez bátorságuk nincs, küldetésének teljesítésében ne akadályozzák.

2. Az MFNK a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a közigazgatási és rendvédelmi intézményrendszeren belül dolgozók döntésének alapulvételével gondoskodik az új vezetés azonnali felállításáról.

Az újonnan felálló közigazgatás és rendvédelem az új Alkotmánnyal összhangban álló törvények elfogadásáig a jelenleg hatályos törvények alapján látja el feladatait.

3. Ezt követően kerül sor az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívására. A Nemzetgyűlés feladata az Alkotmány, az Alaptörvény és a választások szabályairól szóló törvény szövegének megállapítása.

4. Ezután értő, megfelelően felkészített személyek országszerte szervezett előadásokon és a médiákon keresztül ismertetik az elfogadott szöveget, és magyarázzák azok belső összefüggéseit, a hétköznapokban jelentkező hatásait.

5. Mindezek után, a kellő ismeretek birtokában kerül sor arra a népszavazásra, amelyen a Nemzet dönt saját sorsa felől.

6. Amennyiben az Alkotmány és az Alaptörvény elfogadásra kerül az MFNK gondoskodik az új szabályok szerint való választások lebonyolításáról, és történelmi küldetése, amikor az Alkotmányt és az Alaptörvényt Magyarország Első (Alkotmányozó) Nemzetgyűlése hatályba lépteti, véget ér.

Isten adjon mindnyájunknak hitet, erőt és kitartást a keskeny úton.

Forrás: http://magyarnemz...age.php?11

Hozzászólások

1554 #1 rodnas
- 2020-02-20 20:41
A letett eskü valamennyiünket most is kötelezi! Több szempontból is: felelősségből, erkölcsből, lelkiismeretből, tisztességből, elhivatottságból. Kiindulásként ezek alapján a tettek mezején milyen irányba tud menni a folyamat? Csak abba ami le van írva cél kitűzésként. Mert kötelez!
4 #2 Posta Imre
- 2020-02-21 10:14
Rodnas, nem sokakat számolok már a kezeimen, akik akkor ott voltak. Isten szeme mindent lát! Tán a keze is elér bárhova, de mit kezd vele az nem az én dolgom már.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
4,611,067 egyedi látogató