Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Demeter: Székely vagyok, és a székelyek sem nem nácik, sem nem kommunisták

BelföldLátszólag semmiről nem szól a "cikk", de talán mégis, aki érti. Nos, mennyit kaptok "nácik" a "közpénzből" és orbán tényleg náci lenne? Azért mert szabadkőműves sorosista cionist zsidó-cigány, talán simán elmegyen nácinak is. Nyilván valami felé haladunk nagy léptekben. Következmé-nyekk! Schilling Árpádnak üzent Demeter Szilárd a Mandiner konferenciájáról, szerinte egy székely nem lehet náci.

Jelentős közpénzt sikerült behúznom a legtehetségesebb, középnemzedékbe tartozó írók számára: így született meg a Térey-ösztöndíj. Ehhez képest most már náci vagyok

– mondta Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a Mandiner által szervezett Új színháztörvény? Kultúrharc? című konferencián csütörtök este a Millenárison – írja az Index.

Mindezzel arra reflektált, hogy Schilling Árpád a Demokratának nyilatkozva azt mondta, hogy "Demeter Szilárd lehet, hogy nem tud róla, de nácibeszél. Ezzel nem volna nagy gond, hiszen ma sokan beszélnek újra(!) náci nyelven, legfőképpen a miniszterelnök. Magyarországon jó befektetés nácinak lenni, mert jár érte a közpénz! Demeter Szilárd tehát kedvére büntethet és jutalmazhat."

Az ügy előzménye, hogy a PIM főigazgatója a Pesti Hírlapnak azt fejtegette, hogy az „exportra termelő írók” szerinte nem magyar írók.

Demeter a konferencián azt is hozzátette, hogy

a nácizás nagyon bánt, mert székely vagyok, és a székelyek sem nem nácik, sem nem kommunisták.

Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-02-21 10:49
Azért megfigyeltétek, hogy demeternek milyen fajtajelleges csontos homloka, és zsidó fejformája van?
Furcsák ezek a székelyek újabban, csak nem hibridek tán?
4 #2 Posta Imre
- 2020-02-21 10:58
Demeter Ervin, Demeter Márta...egyik fidesz, másik nem fidesz, de mindkettő zsidaj szekértoló. Ervinnel 2008-ban beszéltem, kapott könyvet és az őrezredes - in-kalos történetemre azt mondta, figyelemmel kísérik az eseményeket. Igen, látom!
118 #3 keepfargo
- 2020-02-21 12:43
Imre itt baj van,volt,lesz...nemcsak a "fagyi kérdés" kérdés, hanem talán még ennél is inkább - vagy legalább ugyanilyen mértékben - a szellemi-lelki (ha van)-hovatartozás kérdése és a ki honnan kapja a fizetését kérdése. Ezek megkerülhetetlen akadályok egy bármilyen hangtompítós, vaktöltényes vagy terepszínű álruhás nemzet-építés útjában.

A magyar társadalom, ha van ilyen, annyira megosztott, hogy soknak elég ha orsós ferdén néz, vagy nem balra, hanem jobbra köpi ki a szotyi héját a meccsen. Ök már ellenzék. Akinek jobban tetszene hogy egy holland(francia, német, belga stb.) zsizsik kapja meg a bármelyik soros (nem gyuritól való) üzletet és lehetőleg ne Szélhámos/Pénztáros Lönci, az megint egy kategória. Sorolhatnám tovább estig: fradista (náci), dózsás (belügy) mtk (zsizsik)….a sor túlmegy a 3,14 blog határain...
Na, aki itt akar rendet (vágni), annak nem elég ha felköti a gatyát, annak legalábbis meg kell fontolnia hogy kershet-e és főleg kaphat-e segítséget a gúnyhatárokon és az etnikai határokon is túl, ahol a kurta farkú malac túr...ober Ens-iában is, akár...bár a maci közelebb van (a spájzban !)s_hihi
118 #4 keepfargo
- 2020-02-23 08:49
Demeter Szilárdnak üzenem; már azzal, hogy Szilárd nevet használ, náci, mert ez a név nem kozmopolita név, mint mondjuk Tamás, hanem igenis nemzeti. Csak a magyar nemzethez tartozó használ egy ilyen elavult, nemzeti=náci nevet. Mert itt a lényegre kell figyelni, kedves Szilárd. Abban a pillanatban, ahogy kijelented, hogy te székely vagy; elárulod, hogy egy nemzet(ség)hez tartozónak érzed magad. Ennemjó, Szilikém! A nemzet - per definitio - náció; a náció már náci-gyanús. Ha nem tudja eltitkolni, vagyis kozmopolita módon, globális összefüggésben elfogadni nemzeti hovatartozásának értelmetlenségét, elavult, náci kisebbségbe-tartozását, a nagy nemzetközi tezsvériségnek ellenállva, akkor magára vessen. Mert onnantól figyelve van és lesz. Akik a pénz és a hozzá tartozó hazugságok, illúziók és csecsebecsék segítségével elhódították a világ nagy részét, és kőkeményen dolgoznak a maradék ellenállás felszámolásán, nem tűrhetik, hogy itt bármiféle nemzeti csoportosulás öntudatra ébredjen. Mert ŐK nem nemzeti csoportosulás, tehát ilyen nincs, ne is legyen. ÖK vallási alapon csinálják amit csinálnak, JHVH ürügyén, és blöffjei alapján. (Csak mellékesen jegyzem meg, kedves Szilárd, hogy mint te is biztosan tudod, M.o.-on nincs zsidó etnikai kisebbség. Csak vallási, felekezeti csoportként vannak "bejegyezve"...semmi nemzet, semmi náció, és nácizmus, capisci? )
Úgyhogy az a tanácsom, Szilárd, hogy - bár már erről lekéstél - igyekezz eltitkolni, vagy legalábbis nem hangoztatni székely mivoltodat, hovatartozásodat. Még a végén kirúghatnak a Petőfi múzeum vezetői tisztségéből...az ötlet biztos nem nekem jutott először eszembe...
Tehát mégegyszer: no nazis, semmi nácizmus, semmi nemzeti vagy nemzetségi öntudat, ha szabad kérnem. (A székely különben is "román" (vagy rumuny), tehát már ott bajok vannak, de ez egy másik történet...)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,680,968 egyedi látogató