Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A magyarok közel fele nem hisz a választások tisztaságában

BelföldAljas pi-maszonság! Ez így nem lehet igaz! HVG zsidó propaganda. Legalább 70% nem "hisz" benne, a maradék 30 meg kilóra megvett csicska. Na jó, lehet van pár tényleg debil, aki még "hisz", de hát azok az elenyésző kisebbség, a többség "csak beszari", meg valami keverék "szittya" érdekzombi. Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok 42 százaléka bizalmatlan a választásokkal kapcsolatban.

A magyarok kifejezetten bizalmatlanok a hazai választásokkal szemben - írja a G7.hu egy nemzetközi felmérésre hivatkozva. A Gallup az amerikai elnökválasztás körüli viták miatt kérdezte meg 32 ország lakóit arról, hogy mennyire hisznek a rendszer tisztaságában.

Magyarország az utolsók között végzett: mindössze hat országban mértek az itteninél is rosszabb eredményt.

A felmérés szerint a megkérdezettek 42 százaléka azt mondta, nem bízik a választások tisztességességében. Erről csak kicsivel többen, 45 százaléknyian nyilatkoztak pozitívan. A régiós országok közül Szlovákiában 54, Szlovéniában 66, Lengyelországban pedig 71 százalék, míg a listavezető finneknél közel kilencven százalék mondta azt, hogy bízik a tiszta választásban.

Érdekesség, hogy az Egyesült Államokban a megkérdezettek ebben a kérdésben még a magyaroknál is pesszimistábban nyilatkoztak, ott 59 százalék nem hisz a választások tisztaságában. A cikk szerint az eredményen az látszik, hogy a Donald Trump megválasztása körüli botrányok miatt megrendült a szavazók bizalma a választási rendszerben.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,410,515 egyedi látogató