Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép.

KultúraÉs aki tehetséges. És akinek jelleme van......A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt,akinek jelleme van.” “Egy embernek egyféle rangja van csak,a jelleme.”--------"Mert most ők jönnek ... A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet". (Márai Sándor)

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2020-02-23 22:00
Keepfargo!
A tudás átadásának egyetlen módja. Bárki kipróbálhatja. Egy mester az akkor is komunikál, amikor hallgat, ahogy mozog stb. stb.

Gyógyulás.
Egyezzünk meg a gyógyulásban.
Ez most megint nagyon "egoistán" fog hangozni tőlem, de "itt" mindenki magáért tesz. A többi csak (ön)ámítás. Senki nem tud magán kívül mást meggyógyítani. A gyógyulás a belső egyensúly vissza, vagy helyreállítását jelenti.
... és nem tudom ki, hogy, de számomra ez óriási kihívást jelent.
1976 #21 viktordvm1109
- 2020-02-23 22:06
Keepfarago!!
Ebbe igazat adok, amit írtál. Annyival kibővítem, hogy akinek van gyerek az jobban érti vagy aki már gyerek korában dolgozott mezőgazdaságban, persze aki nem ezzel nem akarom leírni! Egy gyereket ne csak óvjuk az élet dolgaitól, minél jobban óvjuk annál lesz maga tehetetlen. Én 8 éves korom óta dolgozok, Mi előtt viccbe menne... nem éjbérért!
245 #22 hamu
- 2020-02-24 01:59
Viktor, írjál még, mert egyedi a stílusod, és nekem nagyon hiányzik a meglévők mellé.

Enid, ha a tapasztalat a lényeg, úgy értem. Akkor miért azt szoktad írni, hogy csak magadban, egyedül fejlődhetsz. Amikor a vagyon szót írod, olyan vagyok, mint Gerry, amikor keresztbe bólogat.

Manuális oktatás kell, hiszen a mesterem szerint három fő rétege van az életnek, a gondolat, és! Az erőfeszítés és érzelmek. Az oktatás, nevelés kihagyja az erőfeszítéseken és érzelmeken keresztüli megélését a gondolatoknak. Ez az én nagy bajom. :-(

Az emberek is gondolatokon keresztül kapcsolódnak már csak, ahelyett, hogy érzelmek, és közös erőfeszítések jönnének létre. Faszom a gondolatokba! Hogy egyértelműbb legyek, de azt hiszem, ezzel mindannyian így vagyunk. Nem kívánhatjuk, hogy öntudatlan merengésben imádjuk az Urat! Így nyugdíjas éveink végén, kezdjünk el végre élni. Érzelmekkel vonódjunk be, és tegyünk erőfeszítéseket is, mert a gondolatok önmagukban olyan, mint egy citromos túrótorta cukor és citrom nélkül.
1976 #23 viktordvm1109
- 2020-02-24 11:32
Kedves Hamu!

Szívesen beszélek. Persze nem ígérem, hogy mindig jó válasz lesz vagy példa. De egyet mondhatok, mind saját gondolat és tapasztalat. Ezért írtam az egyik posztomba, hogy ne könyvekből merítsünk, mert lehet az a személyre hatott. De ránk miért hatna. Ez olyan mint a közmondás. Nincs két egyforma ember, akkor hogyan érvényesülhet ránk mások gondolat menete. Mert ha mi azt hiszünk hogy az pont ugyan az, akkor eláshatjuk magunkat. Mert pont itt bukott meg hogy nincs két egyforma ember. Akkor egymás gondolat menetét lopkodjuk(hasonló lehet, ha az nem tudatos). Ezért jó szerintem egy 6-8 éves gyereket befogni dolgozni. De nem csak a játékra kell megtanítani meg a szellemi tanulásra. Hanem a környezetre való megóvásra és kis fizikai mezőgazdaságra! Mert akkor jobban fogja becsülni a természetet. Többségében minden szülő óvja a gyerekét oooo ő belőle csak kis egyetemi zseni lehet! Pont ezáltal lesz Önpusztító, mert van az alap séma ha ezt ki hadjuk. Akkor lehet itt 200 IQ csak a világot tönkre teszi, mert nincs érzelme a természetre.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
4,033,556 egyedi látogató