Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nacionalizmus az iskolában (kiskorában)

GondolatokNe haragudjatok, ha untatlak ezzel, de el kell mondjam, hogy Marci fiam (8. osztályos) hazajövet cserfesen újságolja az eseményeket. Tegnap azzal jött haza, hogy a magyar tannéni mögkérdezte az osztályt, hogy felnőttként ki akar elmenni külföldre. Nem kirándulni, hanem "elmenni". Fiam kérdi tőlem, mit tippelek ki volt az a két fő a 26 -ből, aki nem tette fel a kezét. A tanerő megdöbbent, de nem azt a két főt kérdezte, aki maradási szándékát jelezte. Nos az egyik természetesen ő volt, másik pedig "nacionalista" kis "barátja". A szülőkről ez mit árvul el, vagy mit tanultak eddig az iskolában és milyen a "kormányzati propaganda", had ne elemezzem most. Ezek a száraz tények. Tényleg azok a "bolondok", akikben nemzeti érzület lappang.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-02-25 08:46
Ezt is kijárta Slomó a nagynemzeti kormánynál: minden diák köteles lesz ellátogatni a legújabb holomúzeumba Reklám Soltész Miklós államtitkár a hét folyamán megbeszélést folytatott Köves Slomóval, a Magyarországon törpeszektának számító, ám a jelenlegi kormány bizalmát és bőkezűségét élvező Chabad vezető rabbijával. A rabbi az államtitkárnak megköszönte, hogy a kormány évi másfél millió eurót fordít a magyarországi és az Európa-szerte dúló antiszemitizmus elleni küzdelemre. Azt is elmondta, hogy a Sorsok háza nevű legújabb holokauszt-múzeum meglátogatása kötelező lesz minden magyar középiskolás tanuló számára. Izraelnek az EU-ban Magyarországnál nincs jobb barátja, amit bizonyít az is, hogy Budapest a nemzetközi fórumokon rendszeresen kiáll a megszállt területeken zsidótelepítést, illetve népgyérítést végrehajtó zsidó állam mellett – derül ki az ’Árúc 7 című izraeli hírportál cikkéből.
Forrás: https://kuruc.inf...
1693 #2 pipogya
- 2020-02-25 09:19
80-években meg a nagy dícsőűlt szovjet hadsereget jártunk koszorúzni,éltetni . Elmúlik ez is csak a talmi ragyogás azért marad mert ezek egy pillanat váltanak .
Voltak ezek már tatárok,törökök,szovjetek,most úgyi divatos magyarnak lenniük . Ezért tudnak maradni de ez is törlődik .
80 #3 monguzking
- 2020-02-25 09:36
s mi van ha valaki nemet mond?-megbüntetik,kizárják iskolábol?
4 #4 Posta Imre
- 2020-02-25 11:07
Pipogya, az már igaz. Szovjet háborús és gyerekfilmeken nőttünk fel. Százszor előbb jutott eszembe, hogy "szovjet" katonásat játszok a nácik ellen, mint, hogy magyar katona legyek. Persze aztán alakult a dolog, de széllel szemben pisálni....!

Monguz, mit nem értesz?
2 #5 gerry
- 2020-02-25 11:15
Imre - ne akard, hogy nevelõszülõkhöz küldjék a gyereket!!! Még mindig kiskorú.
4 #6 Posta Imre
- 2020-02-25 11:55
Gerry, amúgy is azt csinálnak és olyan indokkal, amit "akarnak" és úgy is indokolják. Ez már régen háború itt. Az biztos, hogy ennek a "magyar" csürhének már befellegzett. Tény.
1693 #7 pipogya
- 2020-02-25 13:00
Imre az a baj hogy sokan mások életét akarják élni,nem a sajátjukat. Sokan járnak 48 cipőben mikor a 42 lenne jó .
1349 #8 Nagy Levente
- 2020-02-26 05:50
Két kategóriánál nem nagyon lehet ma már többet sorolni, azon az egyen kívül (hátérhatalom), akik ezt a mai rendszart is tudatosan vezénylik! Az egyik akik "teljes gőzzel tolják az ördög szekerét"! Lsd. pl. a "Bátornyilas" gyalázatos esete! A másik a talán még agymosottabb, "vakon repülő", a teljes nihil! Igazán ennek már a jó vége, csak az "átélt pokol" után jöhet el!

" Ha nem rövidülnének meg azok a napok, mindenki odaveszne! "

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
4,615,317 egyedi látogató