Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros-botránytól hangos Franciaország

Szabadkőműves rohadt banda ez, nem csak sorosista, de rasszista, fasiszta, nácista, cionista, nememberek, úgy "külföldön", mint itt "külhonban". Ezek a "nemzetek felett" álló bábmozgató szerkezetek. Orbán is az, gyurcsány is, de ezek is csak kellékherék. Nem maradt visszhang nélkül Franciaországban sem az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) és a George Soros által támogatott NGO-hálózat kapcsolatát részletező tanulmány, amelyről a Valeurs Actuelles francia konzervatív hetilap számolt be a múlt héten - írja a Magyar Hírlap.A European Centre for Law and Justice nevű civil szervezet elemzéséből kiderül például, hogy 2009 és 2019 között az EJEB száz állandó bírája közül legalább huszonketten dolgoztak korábban a strasbourgi bíróság előtt folyó eljárásokban aktív NGO-knál. Ugyanebben az időszakban 185 olyan esetet találtak, amikor a vizsgált szervezetek – többek között az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Human Rights Watch vagy éppen közvetlenül maga az OSF – közül legalább egy hivatalosan is részt vett bírói eljárásban, s nyolcvannyolc olyat esetet regisztráltak, amikor az érintett bírák olyan ügyekben dönthettek, amelyekben a hozzájuk köthető szervezet is érintett volt.

A cikk megjelenése után felháborodását fejezte ki Marine Le Pen, Nemzeti Tömörülés (RN) elnöke. A legnagyobb ellenzéki párt vezetője úgy fogalmazott, bár akinek van szeme és füle, annak addig is nyilvánvaló volt, milyen irányban elfogult az EJEB, de a most feltárt összefüggések így is megdöbbentők. Le Pen szerint a strasbourgi bíróság döntései a nemzeti szuverenizmus csorbítása, a progresszivizmus, a határok megnyitása felé mutatnak. Twitter-oldalán azt írta, Emmanuel Macron elnök nem maradhat csendben a súlyos felfedezések fényében, „egy szabad államnak fel kell lépnie ezekkel az antidemokratikus manipulációkkal szemben”.

„A Soroshoz köthető újabb botrány nem csupán földrajzilag köthető Franciaországhoz, ahol ugyebár egyszer már elítélték gazdasági visszaélés miatt az ismert spekulánst, hanem az ország jogrendszerét is érinti azzal, hogy az inkriminált bírói fórum a franciákat is érintő döntéseivel hatással lehet az ország jogpolitikai és jogalkotási agendájára” – fogalmazott a Magyar Hírlapnak ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője.

Magyar Hírlap
Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2020-02-26 11:06
A korona vírus szörnyű titka
február 02, 2020
Az eset nem kicsit gyanús.
Merthogy ezeket a vírusokat, laboratóriumban, steril körülmények között, tesztelések után, ott szabadíthatják rá a Világra, ahol akarják.

Ha például gazdasági érdekek miatt, veszélyben van valamelyik nagyhatalom prioritása! Kína elindult a fejlődés útján, lassan megelőzi, vagy talán már meg is előzte Amerikát. Kell valamit tenni, hogy megállítsák. Emlékezzünk a rohamosan fejlődő hazai libamáj exportunkra! Kitalálták a klímahisztizők nyugati elődei, hogy azonnal fel kell függeszteni, mert Magyarország mesterségesen növeli az állatok májának a nagyságát. Leállt az exportunk, tönkrementek sorban a vállalkozók, de érdekes módon pár hónapon belül Franciaország a libamáj exportáló országok listáján az első helyre tört!

Aztán jöttek a H1, H2, meg a sertés, baromfi, vaddisznó, szarvasmarha vírusok, és a jó ég tudja hány haszonállatunk ellen indított fertőzések. Gyanús ez nekem és döbbenetes! Most az emberiség következik?! Könnyen lehet, hogy igazak azok a hírek, hogy Kínában Vuhan határában rengeteg testet égetnek el annak céljából, hogy ne derülhessen ki, mekkora is a baj. Sokak szerint a hírhedt kínai cenzúra kiterjed a vírus kezelésére is, azaz a baj jóval nagyobb, mint állítják. A gyanú szerint akkora, hogy már testeket égetnek el annak érdekében, hogy eltüntessék a fertőzötteket, és így állítsák meg a vírus gyors terjedését. Éppen elég árulkodó jel, hogy privát videók szivárognak ki Vuhanból, melyeken rengeteg halottat látni. Mintha csak valamelyik zombifilm forgatásán járnánk, azonban ez maga a valóság! A halottak és fertőzöttek száma folyamatosan nő, ahogyan az is kezd nyilvánvalóvá válni, hogy a hatóságok letagadják a valós számokat. Azok ugyanis tömegpánikot okozhatnának. Nem hivatalos becslések szerint 112 ezer halottja is lehet már a járványnak, és 2.8 millió fertőzöttje. Egyre több helyen írják azt a vírussal kapcsolatban, hogy nem véletlen a kirobbanása, és hogy valójában egy mesterségesen megtervezett biológiai fegyver. Egyesek szerint, egy szűk elit csoport műve az egész.

Az "Agenda-21 Protokoll"-ról már sokat lehetett hallani és olvasni. Ez egy olyan kódeljárás, mely az emberi populációt hivatott lecsökkenteni. A protokoll követői ugyanis egy Új Világrend létrehozásán dolgoznak. Szerintük a Föld már nem tud ennyi embert eltartani, ezért mindenképpen csökkenteni kell a lakosság számát különféle háborúkkal és járványokkal. Az Új Világrend tanai szerit a bolygó optimális emberi lakossága néhány száz millió. Vagyis egy ilyen vírus pont kapóra jönne az elit számára. Ők bizonyosan már rég beoltatták magukat az ellenszerrel, és azt várják, hogy a gyengék elhulljanak. Legalábbis az összeesküvés elméletek hívei szerint ez lehet a helyzet. Akármi is az igazság, rengeteg a furcsaság a vírus kirobbanása körül, ami sajnos valóban táptalajt adhat a különféle bizarrabbnál bizarrabb feltételezéseknek.
PRÓFÉCIA A SZENTÍRÁSBÓL: A tanítványok megkérdezték Jézustól: "Mester, mikor fog ez megtörténni? Milyen előjelek mutatják visszajöveteledet?" Ő pedig így válaszolt: "Hallotok majd háborúkról, lázadásokról és zavargásokról, de meg ne rémüljetek, mert ezeknek előtte még meg kell történniük! Egyik nemzetiség rátámad a másikra, és egyik ország a másik ellen háborúzik! Pusztító erejű földrengések is lesznek. Halálos, járványos betegségek fognak pusztítani; és egyes helyeken éhínség támad! Az égbolton pedig furcsa és félelmetes jelenségek tűnnek fel.”
VÍRUSTÉRKÉP ITT.
Forrás: Kulcsár Lajos Facebook
Korona
118 #2 keepfargo
- 2020-02-26 13:57
a soros-botránytól hangos franciáknak azt kívánom, hogy tudjanak csendben maradni, és a fű alatt megszervezni az ellenállást..
ha már a szabadvakolóknak olyan jól ment az évszázados titkos tervezés, az emberiség vérszívására...
aztán talán már az idén meg lehet valósítani egy franciabarátabb programot:

1)micront v. macront elhajtani a halál f....ára
2)Marine Le Pen-nek felajánlani a legmagasabb vezető tisztjét
3)betiltani az iszlám fanatikusok minden tevékenységét
4)nyilvántartásba venni az összes soros-függő illojális ószövetségi bajkeverőt
5)akinek frankhon szűk, és kívül tágasabb, azt el kell engedni

Bon chance, la France!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
3,899,334 egyedi látogató