Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Távgyógyítók ellen emeltek vádat Salgótarjánban

BelföldNa végre, elkezdődött! Távgyógyászok, távpolitikusok, távbankárok, távrendőrök-ügyészek-bírók-végrehajtók-jegyzők-gyámügyesek..., most aztán ha nem kapjuk meg a pénzünkért az "elvárt" szolgáltatást, az isten irgalmazzon nektek, mert mi nem fogunk! Távcigány, távzsidó, távszabadkőműves...nem menekülhetsz! A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 32 éves férfi és 42 éves társa ellen emelt vádat, akik gyógyító szolgáltatást ígérve 98 ezer forintot csaltak ki egy sértettől – közölte az MTI-vel a megyei főügyész kedden.

Bóna Gyula elmondta: a 32 éves elsőrendű vádlott gyógyító médiumként hirdette magát tavaly júliusban egy közösségi oldalon. Egy 64 éves ember felvette velük a kapcsolatot, akinek azt ígérték, hogy meg tudják gyógyítani távol lévő lányát. A „távgyógyításért” három alkalommal kaptak pénzt, összesen 98 ezer forintot.

Az elsőrendű vádlott nem rendelkezett képzettséggel, nem szerepel az egészségügyi dolgozók nyilvántartásában, így egészségügyi – közte természetgyógyászati – tevékenység önálló végzésére nem volt jogosult, amivel társa is tisztában volt – közölte a főügyész. A két büntetett előéletű vádlott ellen az ügyészség társtettesként elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2020-02-25 20:21
Hogyis hívták? Gyurcsók. De sokan ott voltak, köztük én is, aki elkísérte szüleit, és nehéz volt elmondani nekik. No. Mit is mondjak? No, nem hittek nekem. Aztán meghótt, utána volt az űr. No, nem emlegettük föl, végül is egy hiszékeny nép vagyunk sajnos. Szerintem közülünk mindenki fel volt már ültetve valamilyen szinten. No, én nagyon. Jó éjszakát kívánok minden PSZÍ-snek! Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki!
684 #2 atacama
- 2020-02-26 07:12
igen K.Tomás a közvádló átnevezte a PI-kört,Pszi-körnek.. a kettő között óriási a különbség..
118 #3 keepfargo
- 2020-02-26 13:42
Ki ez a K.Tomás(?) valami látomás?

Sz...ni bele, ha az ha nem. Különben a Pszi-t úgy értelmezzük, ahogy úri kedvünk tartja, mondjuk mi vagyunk Pszichikailag rendben, s akinek nem tetszik, az magára vessen, vagy előbb magára nézzen - hátha ő nincs rendben.

A szekta nevet is megkaptuk, az se volt igazi fedőnév, hiszen nem fedte a valóságot. Gyertek már valami jobbal, egerek, vagy valami jobbikkal(?)- ja, az már lejárt lemez, na mindegy...ezen is túl vagyunk, még ha valakik csak innen vannak...a péróbúl, vagy nyóckerbűl, vagy a Dohány utcából..

Most egy kis távgyógyítás: aki betegesen zsizsik-fóbiás, de nem akar zsidózni, annak itt van néhány fedőnév:

"mózeshitű idióták", "ószövetségi rablóbanda", "metéltek", hiányos bőrkötés hívei, Tórabbik, tórablók, Talmudbeli talmuddebilek, Jahve megvezetett birkái, Fák gyöngyei, kazár bazár, szemita a szemünkért,
holohamvaiból-fel-támadó, ujsoros uzsorás, Jehova után sehova, szent-földi szentségtelenítő, mindenki szidója, kapzsidollárnyomó, makkabirka, ábrahámozó-hímező, liberális liba rá is, globális-tenhívő, erőszakember, okos homokos sapiens, fajkeverés-bajkeverés-szarkeverés verése, uzsorásegítő, nuku-reális nukleáris, szemit a palesztin fogára vető: testvérgyilkos, magyargyűlölő, cigánybarát, felfogható felforgató, megfoghatatlan megfogó, fradista-ellenes szadista mtk-s...

ezután már rám is fér egy kis pihenés...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,410,449 egyedi látogató