Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lengyel kommandósokat képeznek ki Jeruzsálemben

KülföldA TEK-esek már judapesten aktívak. Varsóban is össze kell majd szedni a zsidajt. Húsz lengyel biztonsági õr segít az izraeli katonáknak a Jeruzsálem óvárosába látogató turisták védelmében, a misszió egy hosszabb távú terrorellenes kiképzési program része - jelentette pénteken a Rzeczpospolita címû lengyel napilap.

A lap értesülései szerint a program egy lengyel biztonsági magáncég kezdeményezésére indult az izraeli kormányszervekkel történt egyeztetés után. A más európai országokban is jelen lévõ lengyel cég fõnöke többek között a romló európai biztonsági helyzettel indokolta a mûveletet. A lengyel biztonsági õrök izraeli tartózkodásának és az izraeli terrorellenes szervek részvételével történõ ottani kiképzésüknek a költségeit a lengyel cég fedezi.

A Rzeczpospolita úgy tudja, hogy a jelenlegi missziót további több tucat lengyel kommandós Izraelben és Lengyelországban zajló kiképzése követi majd.

Izraelben és a palesztin területeken már harmadik hónapja szinte napi rendszerességgel ismétlõdnek a késeléses támadások, valamint az összetûzések az izraeli rendfenntartókkal.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,440,281 egyedi látogató