Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Oltáshiszti, klímahiszti, migránshiszti, vírushiszti, háborúshiszti, krízishiszti

GondolatokMost leltem rá egy 2010-es orosz összeállításra a disznóhapci és a többi "flu" kapcsán, ami most is aktuális, a "koronavírus"-mizériában. Na egyértelműen azt állítják, hogy ezek biológiai fegyverek és bizony a zusa és persze a "gyógyszarlobbi" áll a "vakcinációs" és rendkívüli állapotoskodás mögött. Szerintem nem állunk már távol a "valamitől". Link

Hozzászólások

137 #1 balu
- 2020-03-02 15:05
Lassan indul a hiszti-hiszti is, annyiféle hiszti van egyszerre. Aztán Bili Gatyesz előáll majd a hiszti-ellenes vakcinával is és mindenki lecsihad, de jó lesz.
267 #2 Perle
- 2020-03-02 19:20
Hisztis még a német belügyminiszter is, nem fog kezet a főnökasszonnyával:
https://www.youtu...e=emb_logo
1959 #3 apaideges
- 2020-03-02 20:20
Perle, pedig pacsizhatna.
https://thumbs.gf...NdKbwLTC_s
116 #4 livia
- 2020-03-02 20:36
Nálunk nemrég kezdődött az ikreknél, figyelnek ám rendesen a reagálásra. Ma Dani olyan csúnyán nézett rám, hogy elnevettem magam, minél jobban nevettem annál inkább begurult. No, szeretettel meg kellett vigasztalni. Az a baj, hogy néha nem értjük, mert még nem mondják el. No, nem kell kiröhögni, pedig vicces. No, a felső vezetőrétegben, ahol ugye homokoznak, meg megy a szivárvány, tán elgondolkodhatnának, hogy nekünk azért a hisztijeik meddig viccesek. No, és meddig röhejesek? És utána?
116 #5 livia
- 2020-03-02 20:49
No, és elmondják-e vagy csak azt akarják, hogy reagáljunk. Terelnek ám szépen, sajnos szeretnének újra magyar vért látni. No, beguruljunk? Nem, ameddig nem tudjuk, mi a bajuk. No, mi már tudjuk, de ők még nem. A baj, hogy most mindenki csak les ki a szeméből, és az elindított folyamatoknak még senki se tudja, mi lesz a következménye. Egyet tudunk, senki nem marad a föld felett. Vagy csak porban.
116 #6 livia
- 2020-03-02 20:59
Ja, azért nem látom sötéten a helyzetet, ne aggódjatok! Jó éjszakát kívánok minden, sajnos a legutóbbit elfelejtettem, de valahogy így hangzott,"postás őrültek"-nek! Bocs, de bevállalom. Ezt a világot vagy zombiként, vagy őrültként viseljük el. Van egyéb?
118 #7 keepfargo
- 2020-03-03 01:05
és a krimi koronázatlan angol királynője: "Agata Hiszti"...
267 #8 Perle
- 2020-03-03 18:05
Gyógyítás nagy dózisú intravénás C vitaminnal:
https://www.youtu...e=emb_logo
684 #9 atacama
- 2020-03-03 20:07
nagyon vigyázzunk a mértéktelen C-vitamin fogyasztással pontosabban azzal a formájával amit hagynak mostmár hogy tömjük magunkba..ugyanis Szentgyörgyi albert nem ezt az iparszerűen gyártott C-vitamint csinálta meg.. hanem a liposzómás változatát..
a legtöbb kapható C-vitaminnak nem sok köze van a kutató által felfedezettel..
amit most sokan falnak elősegíti a rákosodási folyamatot.. tehát csak a liposzómás eredeti a jó de cáfoljon meg valami patikus vagy gyógyszerész..
116 #10 livia
- 2020-03-03 20:57
Szerintem is vigyázat! Jót röhögnek rajtunk, hogy zabáljuk a féltéglákat, avagy köveket. Tudod, hogy egyáltalán át vagy-e vágva? Nekik csak kötelesség, hogy minket megtévesszenek. No, néha remélem, hogy valahol megbűnhődnek, de egyre inkább azt gondolom, hogy kamu az egész. No, azért még nem adtam fel a hitben egészen. Ejnye, mondom magamnak.
684 #11 atacama
- 2020-03-03 21:10
régen a mennyiséggel sistergették azimmunrendszerünket 40mg/ nap ennyi volt a hivatalosan meghatározott adag, most meg hogy lehet falni lapát számra a a ránk ontott reklámok által.. csak éppen az egészségtelenebb fajtából van dögivel a piacon na egyed bírka...Somlósi Lajos mondja el hogy semmi köze a szentgyörgyi Albert féle C-vitaminhoz..
245 #12 hamu
- 2020-03-04 07:33
amiről beszélünk, az az L-aszkorbinsav, kukoricából kivonva. Flavonoidok nélkül, mikro és makroelemek nélkül. (létezik nem kukoricából kivont is, ami jobB)

A házi készítésű liposzóma sajnos rossz minőségű, lehet akár 5-30%-os. Összességében messze jobb, mint az aszkorbinsav vízben higítva, ami a vízben oxidálódni is kezd, tehát egy nap múlva már nem ér annyit, mint frissen vízbe keverve.

Legfontosabb volna a kálcium bevitele, és a magnéziumé esetleg. Ezek olcsón elérhetőek.

A lecitinből non-GMO kéne, tehát nem szója, hanem napraforgó, és glifozát és hexánmentes.

A lecitint többnyire szójababból nyerik. A napraforgó, a repce, a földimogyoró, a kukorica és a tojás is szolgálhat alapanyagként. Genetikailag módosított anyagok használata lehetséges.

Az így nyert természetes lecitint éppúgy lehet élelmiszerekben használni, mint amelyeket azokból nyernek kémiai módosítással. A kémiailag módosított lecitineket különleges technológiai követelményekhez igazítják az anyag felhasználási területeinek bővítésére. Az izolecitin például különösen hőstabil, míg más módosítások a lecitinek emulgeáló tulajdonságait javítják. A módosított lecitineket szintén lecitin E 322-ként kell feltüntetni

forrás: net
2 #13 gerry
- 2020-03-04 09:53
Nos... csak kédezem:

Ha én veszek 12 db. citromot, kifacsarom, tésztaszürõn keresztül megszüröm, marad kb 9dl elég tiszta citromlé. Beleöntöm egy másfél literes müanyagflakonba, feltöltöm vizzel és beteszem a hütõszekrénybe.
Naponta 3-4 alkalommal kiöntök üvegpohárba két újjnyit és felengedem enyhén szénsavas vízzel.

Ez nem jó C-vitaminnak??
Még egy dolog: Jóska is én is minden reggel feltörünk 3 tojást egy mélytányérba, kicsit megsózzuk (muszály bele mert annélkül takony :)) felverjük és megisszuk.
Nem semmiféle izotonikus ital (telinyomva minden "ez is kell neked"-szarral), fiataloknál - mint nálam - öregeknél - mint Ti - egész napra biztosítja az energiát.

Gyerekkorom óta útálom a kémiát, az idõ be is bizonyította nekem, hogy legalább 70 százalékuk a mai világ méregkeverõi! Fõleg az élelmiszeriparban. A maradék talán jót akar, de csak addig amíg a jóakaratból meg tudnak élni.
Amikor a supermarketekben leveszel egy 200 grammos májrudat (kb. így néz ki) ...

www.erlebnisladen.de/images/produkte/i47/4779-9908020-leberwurst-fein.jpg

...majd amikor azt olvasom a kisbetüs sorokban, hogy Májtartalom 2% !!! a többi meg minden más amiröl vagy hallottál vagy nem, akkor elkezdek azon gondolkodni, mi a frásszal tömi magát az emberiség.

Egy példa (egy német weboldalról ami a Lebensmittelekkel foglalkozik ):
Leberwurst einfach, Lippische Leberwurst:
Besondere Merkmale: Lippische Leberwurst weniger als 10 % Leber

Ha kevesebb akkor mennyivel? De az íze mint a májnak... Hmmmm.

:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
4,611,017 egyedi látogató