Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amerikai ügynökök kormánypolitikusokra támadnak Magyarországon?

BelföldAz MNA-al mi van? Már majdnem sajnálni kell a mocskos zsidó "magyar" k-ormányragokat? Karaktergyilkosság? Tehát jön a "leleplezés", hogy mind egy szálig mocskos zsidó-cigány szabadkõmûves bûnözõ? A kérdés az, hogy az FSZB miért nem borítja a billencset, hisz nem a ka-rakterüket kék már "gyiloktatni" rég. Magyarországon mûködõ amerikai ügynökök kormánypolitikusok elleni karaktergyilkosságra kaphatnak utasításokat, amit nem személyes kapcsolat útján, hanem munkakörükön, a sajtón keresztül adtak ki nekik Washingtonból.

A nemzetiarcvonal.net szerint összefüggések figyelhetõek meg a Magyarországon mûködõ ellenzéki sajtó tevékenysége, és bizonyos, a nyugati sajtó képi anyagaiban ismétlõdõ jelleggel megfigyelhetõ minták közt. Az eset elsõ ránézésre nevezhetõ véletlennek, akár összeesküvés-elméletnek is. Az állandó ismétlõdõ jelleg azonban felhívja a figyelmet arra, valóban felmerül annak lehetõsége, hogy a magyarországi kormánynak számolnia kell amerikai alvóügynökök “felébredésével”.

A forrás szerint a hazai liberális média újságíróit egy ismétlõdõ jelleggel használt “vörös nap” szimbólum megjelenésével utasítják kormánypolitikusok elleni sajtóoffenzívára.

“A vörös nap szimbólumával kapnak jelzést a hazai liberális újságírók – CIA-ügynökök –, arra vonatkozóan, hogy kit kell támadniuk. Az Index, az Origo, a 444 és a többiek így kapnak jelt, mielõtt mocskolódásuk beindul.”A felmutatott képek alapján a Google képkeresõjével is egyszerû visszaellenõrizni, hogy a fotók milyen kontextusban jelentek meg. A Szijjártó Péter mellett felvillanó “képi hiba” 2014 november 23-án a Vasárnapi Hírek következõ híranyagához került fel; “Külügyi csapás Simicskára” – “Egyszerre birkózik Amerikával és Simicskával a külügy”. A cikkbõl egy idézet: “a tárcát vezetõ Szijjártó Péter elrendelte, hogy a minisztérium alkalmazottjai írásban vallják be, találkoztak-e az amerikai nagykövetség bármilyen rendû és rangú munkatársával, ha igen, akkor hol, mikor, mirõl váltottak szót egymással.”

Tehát Szijjártó Péter tárcájával az a probléma, hogy számon kéri az alkalmazottakat arról, milyen rendszerességgel találkoznak amerikai diplomatákkal. A Vasárnapi Hírek szerint egyébként a fotó az Associated Press hírügynökség képe. Tehát

a jelet egy amerikai sajtóorgánum adta ki.

Érdemes felidézni, hogy ebben az idõszakban Budapesten – álcivil szervezetek bevonásával megkezdett – balliberális ellenzéki tüntetések zajlottak, amit többek között az Index.hu, 444.hu és Origo tömegbázissal próbált ellátni azáltal, hogy Szijjártó Péter magánügyeit tartotta címlapon. Emellett napi szinten került a sajtóba, hogy a külügyminiszter ismerõseinek (pl. futballos csapattársainak) milyen pozíció jutott, “nincs is diplomája”, stb., tehát a legkülönbözõbb érveket hozták fel azzal kapcsolatban, hogy a külügyminiszter személyén miért kell felháborodni.

Lázár Jánosra szintén azt követõen virradt a “vörös nap”, hogy a nemzetbiztonsági bizottság június 23-i ülésén annak lehetõségérõl beszélt; szomszédos országokban amerikai titkosszolgálatok számlájára írható a magyar kisebbség elleni agresszív fellépés.

Korábban több alkalommal is bebizonyosodott, hogy magyarországi liberális sajtóorgánumok nyíltan az amerikai külügyi törekvések kiszolgálását folytatják. Szijjártó Péter kinevezésekor az Index.hu intenzív lejárató-kampányt kezdet Szijjártó személye ellen, ami méltán nevezhetõ karaktergyilkossági kísérletnek. A sajtóhadjárat új értelmet nyert, amikor az amerikai külügyminiszter nem fogadta személyesen az újonnan kinevezett magyar külügyminisztert Washingtonban tett látogatásakor, hanem alacsonyabb rangú diplomatát küldött maga helyett – ami nem csak Magyarország lekezelése, de azt is egyértelmûvé tette, hogy az Egyesült Államok valamiért nem fogadja el az újonnan kinevezett külügyminiszter személyét. Ez egy igen súlyos történés, tekintve, hogy addigra a magyarországi liberális sajtó hetek óta folytatott lejárató hadjáratot Szijjártó Péter ellen.

Martonyi Jánossal korábban soha nem volt problémája az amerikai külügynek, – igaz, Martonyi hivatalosan is szerepelt a Bilderberg csoport meghívottjainak listáján, és több alkalommal is megjelent a titkolózás által övezett találkozókon.

A liberális sajtó tevékenysége kapcsán feltehetõ a kérdés, hogy amennyiben az amerikai titkosszolgálatokkal együttmûködés bebizonyosodott, hogyan lehetséges, hogy a hazai elhárítás még nem tett lépéseket erre vonatkozóan? Lehetséges, hogy az amerikai “szövetségesek” olyan mértékben torzítják a hazai nemzetbiztonsági szolgálatok érzékelését, hogy azok már a kormánypolitikusok elleni nyílt támadásra kapott utasításokra sem figyelnek fel?Link

Hozzászólások

211 #1 NKG
- 2015-12-11 15:03
És mit ír a hidfo.ru:
http://www.hidfo.ru/2015/12/nuland-sutemenyei-magyarorszagnak-washington-ellenorzes-ala-vonja-a-jobboldalt/
ÉS:
http://www.hidfo.ru/2015/12/aki-sikeresen-tematizalja-a-kozeletet-aze-a-demokracia/
4 #2 Posta Imre
- 2015-12-11 15:09
NKG, az mna már felsorakozott a jóbik mögé, az meg a fidesz mögé...és az usa-zsidónak magának kell eltakarítani a saját sz@rát. Az FSZB-nek ehhez nem lehet semmi köze, mert a KGBéla ügy után a sok CIAMorvai, Mossadzazri és illuminátiorbán kell terítékre kerüljön.
30 #3 osmagyar
- 2015-12-11 19:03
leva! Figyeld meg, hogy a végén szentté avatják orbánt. de nem csak az MNA, hanem a sok nullaagyú is. Nagyon hamar felejtenek, hogy mit csinált eddig. Pont mint a választás elõtt: dobnak egy kis koncot és a sok barom rögtön beteszi az ikszet mellé.
4 #4 Posta Imre
- 2015-12-11 19:11
Õsmagyar, nem felejtenek! Ez a maci-program. Itt nem lehet "balhé", itt "nemzetegyesítés lesz" a qva istenit a jahvénak! Aztán, s közben persze gyilok is, mert ki kell derüljön a sok agyhúgykövesnek, hogy a teljes kupac nem arany, hanem szarany. Maciék koordinálnak itt már rég. Akkora a trágyadomb, szellemi hulladék, hogy ide dózer kell!
236 #5 Vazul
- 2015-12-11 19:47
kepfeltoltes.hu/151211/RABBIK_SHALOM.2_www.kepfeltoltes.hu_.png
69 #6 Szalonna
- 2015-12-11 19:47
Imre, ugye nem lepõdtél meg? Maga az orosz titkosszolgálat szerkeszti a Hídfõt, nyílt titok. A jobbikot meg a fideszt fel kellene nekik tudni használni, csak hát annyi féreg van mind két pártban - egyébként az összesben.... - meg akkora a korrupció, hogy csak az abszolut hülyéknek szimpatikus bármelyik is. orbánt meg gyurcsányt is csak a nyugdíjasok szopják.
4 #7 Posta Imre
- 2015-12-11 19:59
Szalonna, kár értük. Nem hinném, hogy szerkesztik. Nem így dolgoznak. Csak ajánlhatnak, súghatnak, javasolnak, esetleg..., de inkább önkéntesen polkorrektek.
75 #8 talpi
- 2015-12-11 20:20
Úgy bizony, szerkeszti már amennyire, az efféle dolgot,annak nevezik. Persze, hogy korrektek. Hiszen, amit tudnak az "egyenlõre náluk marad" a tudatban, csak tudjátok, õket egyszer lehet átbaszni, ezt pedig a fityesz már megtette, Vona meg csak a próbáig jutott. Amúgy, szép karácsony lesz itt, majd csak lessetek, ha el nem marad "érdeklõdés" hiányában.
4 #9 Posta Imre
- 2015-12-11 20:36
Takpi, mindenki azt és úgy érti, amit és ahogy....mert ez ilyen játék.

Elbeszélés Putyin és Peszkov között

Oroszország nem a Szabad Szíriai Hadsereget (FSA) támogatja fegyverekkel, hanem a szíriai kormányerõket – mondta Dmitrij Peszkov elnöki szóvivõ moszkvai sajtótájékoztatóján pénteken. Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban ennek az ellenkezõjét közölte. http://mno.hu/kul...tt-1318699

Mé? Mi lesz a karácsonnyal? Hanuka? Ne aggódj, max egy kis szokásos zsidó-öldöklés Kánaánban (mármint Gázában) és lesz robbantás Berlinben, Isztambulban (Konstantinápolyban) és Prágában, de lehet judapesten is egy kebabos elszellenti magát. Na és? A titkosszolgálatok csak dógozzanak és forogjon a film a kakasztrófa-színészekkel és pár "ártatlan" áldozattal! Nincs ebben semmi szokatlan. Maradjatok odahaza, ha van család akkor azzal, ha nincs, akkor azzal.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,398,707 egyedi látogató