Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zarándoklat és a "mit lehet tenni" kérdés

GondolatokA Bolvári házaspár pár napja zarándoklatba kezdett és pénteken - a tervek szerint- itt Szigetszentmikóson adunk szállást, de előtte Kulcson, Talpinál lesznek...és a többi és a többi. Tudom, igen megosztó a kérdéskör és a válaszok is egyediek. Ahogy látom mára teljesen széthullott már minden látszat. Az új-világrend beköszöntött. Fogadjuk hát részvéttel!
Az útvonal:


EGYÜTTÉRZÉSETEKET KIFEJEZVE KÖSSETEK FEHÉR SZALAGOT AUTÓITOKRA, ÉS VISELJETEK EGYSÉGJELLEL ELLÁTOTT FEHÉR KENDŐT (FEJETEKEN, VÁLLATOKON, CSUKLÓTOKON) ADDIG MÉG BÁTORNYILAST VISSZA NEM ADJÁK SZERÁDJÁNAK.

BÁTOR zarándoklat - útvonalIndulás: Máriagyüd Időpont: február 28.

Érkezés: Pilisszántó, kápolna Időpont: március 9.FEBRUÁR 28.

1 nap. Máriagyüd, KozármislenyFEBRUÁR 29.

2. nap.

Kozármisleny MagyaregregyMÁRCIUS 1.

3. nap.

Magyaregregy GrábócMÁRCIUS 2.

4. nap.

Grábóc TolnaMÁRCIUS 3.

5. nap.

Tolna PaksMÁRCIUS 4.

6. nap.

Paks Dunaföldvár, Vak Bottyán térMÁRCIUS 5.

7. nap

Dunaföldvár KulcsMÁRCIUS 6.

8. nap.

Kulcs SzigetszentmártonMÁRCIUS 7.

9. nap.

Szigetszentmárton Csepel Háros

MÁRCIUS 8. BÁTRAK NAPJA

10. nap

Csepel-Háros Hősök tere –

Fehér kendős, csendes zarándoklat a Hősök Tere körül.

Kérjük, ha csatlakozol, szíved anyai szeretetét és szelídségedet, de erődet hozd Magoddal!

Nem politizálni hívunk!

(Ki nem e célra és módon éli meg jelenlétét, nem értünk s velünk egy célért érkezik. Kérjük, Ő ne fáradjon...)


HŐSÖK TERÉRE ÉRKEZÉSÜNK alkalmával mindösszesen egy gyertyára, és néhány dalra lesz szükséged, és tiszta, szerető anyai/szülői/asszonyi szívedre!

CSENDES ZARÁNDOKLATUNKAT, FELHÍVÁSUNKAT ÉLJÜK MAJD MEG GYERMEKEINKÉRT - legyenek azok felnőttek, gyermekek, vétkesek vagy jóhiszeműek.


A BÉKÉS JÖVŐÉRT ÁLLUNK MEG CSÖNDESEN - EGYÜTT!
GYERMEKEINKÉRT, UTÓDAINKÉRT, FÖLDÜNKÉRT - ÉS

BÁTORÉRT, HOGY ÚJRA SZERÁDJÁBAN ÉLJEN!


MÁRCIUS 9.

11. nap

Hősök tere Pilisszántó


Felhívás!

Összehívjuk a tenni tudó, együtt érző, tiszta szívű embereket!

Az összehívás célja az Egység melyet ki kell érdemelnünk.

Az Egységet melyet évezredek óta elvettek tőlünk, most vissza vehetjük, a Dusnokon édesanyja karjaiból kitépett Bolvári BátorNyilasnak, egy szabadnak született gyermeknek ügyét közösen képviselve.

Minden, tiszta szívű EMBERNEK, nemzetiségétől függetlenül kötelessége összefogni, és együttesen felemelni hangját a hatalom alattomos, a Bolvári szerádban (családban) tanúsított erőszakos beavatkozása ellen!Gyermekeink, utódaink jövője a mi kezünkben van! A mi felelősségünk, hogy élhető világot hagyjunk hátra számukra!

BátorNyilas édesanyja és édesapja zarándokútra kelnek, hogy felhívják a népet ezért a célért! A gyalogos zarándokútjuk Máriagyűdről Budapesten át Pilisszántóig vonul. Máriagyűdi templomtól 2020. 02. 28-n reggel 8 órakor indulnak Budapestet 03. 08-n érintve Pilisszántóra 03. 09 –n érkeznek.

Az interneten minden délután, azaz este összefoglaló lesz látható a zarándoklatról.

Hívunk benneteket, hogy kössetek egységjellel díszített fehér kendőt magatokra (csuklóra, vállra, nyakba fejre) és viseljétek mindaddig, ameddig Bátornyilast vissza nem adják a szüleinek.

Segítő, támogató, szándékukat kérjük jelezzék a magrendbe@protonmail.com és a info@pi-kor.info e-mail címeken.

Visszajelzésüket, kérjük mindkettő e-mail címre küldjék meg, hogy biztosan megkapjuk!

Küldjétek ezt a felhívást tovább, osszátok meg minden jóérzésű ismerősötökkel!

BátorNyilas édesanyja és édesapja látható a link megnyitásával:

Link

A csatolt fájlokon az egységjelet, a szülők által összegyűjtött tényeket és a Teremtő szereket olvashatjátok.

Link

Üdvözlettel

A kezdeményezést és a szerádot (családot) küzdelmében szívéből támogató, egységre lépő civil közösségek, emberek:

π kör

AranyGriff Szakrális Műhely

Turul Tanács

Lelkiismeret `88 csoport


Lelkiismeretre bízott döntések mindig egyediek és a vele járó kínnal is csak önmagának köteles elszámolni mindenki.

Ami az "új világrendet" illeti, csak jó híreim vannak. A "szakértők" egyre rosszabbat jósolnak és ez jó, mert solnak. Minél mélyebbre ások (még mindig van hová), annál optimistább leszek. Na jó, nem vagyok, de majd leszek...valamikor. Olyan most az egész "rendszer", mit az őrültek háza, mikor futóversenyt rendez a bentlakóknak és a személyzetnek, csak elfelejtették kitűzni a RAJT-ot és a CÉL-t, és nem szóltak mikor kezdődik a futóbolondulás. Március 23-ra megvan a jegyem Oszlóba és április 10-re vissza. A csapatot megosztja, hogy "elmegyek", mikor annyira szükség van rám. Több dolgok vannak földön és égben... Bennem nincs már aggodalom. lesz, ami lesz. Szóban van a "média" is, mely arra lenne hivatott, hogy bennetek is tartsuk a lelket és persze annyira támogathatnátok, hogy nem kellene azon aggódni, hogy honnan szerezzük be a legfrissebb korona vírust. Bevallom, nekem ezzel a kérdéssel komoly aggályom akad. Sosem akartam, hogy ebből "éljek" és bizonyos értelemben meg is undorodtam már kellőképpen a "népnemzeti" ostobaságtól. Szívem szerint egy lövész csapattal indulnék neki előrehozott válogatás nélküli kaszabolásnak, ha egybe van terelve a mocskos szabadkőműves "grémium", de ehhez egyelőre a bexari buta nép teljesen alkalmatlan és le kellene a felét is ölni azzal a lendülettel. Mindjárt nem is olyan vicces az az "arany milliárd" ugye? Még kiderülhet, hogy az egy milliárd is túl sok a bolygón humanoidból, mert ember alig akad közte mára. Mivel nagyon szét vagyunk cseszve lelkileg, szellemileg és fizikailag is, ebből egységet teremteni a lehetetlennel vetekszik, hacsak nem jön a "valami", ami egy pillanat alatt átértékelésre készteti a most értékteleneket is. Lehet ez is illúzió, azért én nem vetem el a szeretet erejét, miközben Demoklész kardja lesújt.
Tényvázlat BátorNyilasról

Idén 2020. január 22-n a Magyar Kultúra Napján a hatalmával visszaélő hivatal, a gyámhatóság a rendőrség fegyveres egységeivel felszerelkezve erőszakkal elvette Bátornyilast a békésen közlekedő édesanyjától Hodován Ágnestől és édesapjától Bolvári Istvántól. A médiában, az írott az online sajtóban, a televízióban és az interneten is elferdített, valótlan adatokkal keringő vélemények helyesbítése, tények közlése Hodován Ágnes és Bolvári István gyermekük Bolvári Bátornyilas várandóságával, születésével és elrablásával kapcsolatosan:
• A várandóságukat nem titkolták, orvosi ellátásban részesültek így gondozatlanság nem állt fenn.
A szülők hivatalosan megesküdött házastársak a magyar jog szerint. Gyermekvállalásukat tudatos döntés előzte meg, a magzat fejlődését, egészségét a megfogantatás után felelősségtudattal orvosi vizsgálatokkal folyamatosan nyomon követték, melyekről orvosi és labor leletekkel is rendelkeznek. Ezenkívül több szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettek. Az otthon szüléskor segítők is jelen voltak. A magyar jogszabályok szerint 2019-ben az otthon szülés megengedett. Az állami „terhesgondozást” semmiféle jogszabály nem írja elő kötelező elemként (lásd: https://tasz.hu/cikkek/az-ombudsman-szerint-sem-kotelezo-a-varandosgondozas ), arra csak akkor van szükség ha a szülők állami pénzbeli segélyeket, juttatást szeretnének (pl gyermekágyi segély, gyes, gyed, családi pótlék) igényelni. A szülők ezekre a juttatásokra nem tartanak igényt felelős emberként maguk óhajtják eltartani gyermeküket. Az miért okoz visszatetszést ha valaki nem az állam segélyeiből óhajtja fenntartani magát?

• Gyermeküket orvos is látta megszületése után, a gyermekek jólétéről elsősorban a szülők felelőssége gondoskodni
A gyermek egészségesen született és a szülés után vizsgálatot Dr. Büki György gyermekneurológus végzett 2019. 10. 03-n a gyermek 4 hetes korában, aki mindent rendben talált és egészségesnek nyilvánította. Kinek kell a gyermekről gondoskodni, mi a szülői kötelezettség, jogosultság? Hol van előírva és miért, hogy kötelezően államilag finanszirozott orvoshoz, védőnőhöz kell vinni a gyermeket, akkor is ha nem beteg?
• A gyermekük nem kapott védőoltást, mivel az alábbi törvényt ismerik és éltek a törvény adta jogukkal, miszerint az nem kötelező
„2002. évi VI. törvény
az Európa Tanácsnak az emberi lény emberi jogainak és méltóságának a biológia és az orvostudomány alkalmazására tekintettel történő védelméről szóló, Oviedóban, 1997. április 4-én kelt Egyezménye: Az emberi jogokról és a biomedicináról szóló Egyezmény, valamint az Egyezménynek az emberi lény klónozásának tilalmáról szóló, Párizsban, 1998. január 12-én kelt Kiegészítő Jegyzőkönyve kihirdetéséről * 
1. § Az Országgyűlés az Európa Tanácsnak az emberi lény emberi jogainak és méltóságának a biológia és az orvostudomány alkalmazására tekintettel történő védelméről szóló, Oviedóban, 1997. április 4-én kelt Egyezménye: Az emberi jogokról és a biomedicináról szóló Egyezményt (a továbbiakban: Egyezmény), valamint az Egyezménynek az emberi lény klónozásának tilalmáról szóló, Párizsban, 1998. január 12-én kelt Kiegészítő Jegyzőkönyvét (a továbbiakban: Jegyzőkönyv) e törvénnyel hirdeti ki. (A megerősítésről szóló okirat letétbe helyezése 2002. január 9-én megtörtént.)
2. § Az Egyezmény angol nyelvű szövege és annak hivatalos magyar nyelvű fordítása a következő:
II. Fejezet BELEEGYEZÉS 5. Cikk Általános szabály
Egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett személy szabadon és tájékozottságon alapuló beleegyezését adta.
Ennek a személynek előzetesen megfelelő tájékoztatást kell kapnia a beavatkozás céljáról és természetéről, valamint következményeiről és kockázatairól. Az érintett személy beleegyezését bármikor szabadon visszavonhatja.”
• A hatóságokkal való együttműködéshez tájékoztatást kértek
A hatóságokkal együttműködtek mivel tájékoztatást, pontos információt kértek a szóba kerülő eljárásokkal, és az anyakönyvezéssel kapcsolatosan is. A hatóságok megjelenésekor azok képviselői mindig munkaidő után érkeztek időpont egyeztetés nélkül családlátogatásra, kiket Ágikáék ismerősként szivesen fogadtak volna, de nem éltek a lehetőséggel.
• Megkérdőjelezik azt, hogy a tőlük elszakított gyermek valójában az ő gyermekük-e
A gyermek „kibenléte”, a hatóságok által sem volt megkérdőjelezve hiszen a dusnoki jegyző és a kalocsai gyámhatóság által indított eljárásban Hodován Ágnes és Bolvári István gyermekéről hozzák a határozatot. Majd a későbbiekben Kovács Péter néven – akinek anyja neve Kecskeméti Júlianna – írnak a gyermekről, ami eddig fel sem merült, tehát vagy másik gyermekkel szembeni intézkedést hajtottak végre Bátornyilason, vagy meghamisították a hatóságok édesanyja nevét és Bátornyilas nevét.
• Nemlétező ügyként kezelik a gyermek BátorNyilas gondozásba vételét - létét az anyakönyvezés hiánya miatt?
Egy gyermek megszületése, létezése a földön nem a papírok függvénye, hiszen a legtöbb gyermek a születés után pár nappal vagy héttel kerül anyakönyvezésre. A hatóságok logikája szerint, akkor a megszületett gyermek csak a papírozástól létezne? A gyermek születését, létét szüleik kivoltát több tanú is bizonyítani tudja: a szülésnél segédkezők, barátok, a család többi tagja, rokonok, szomszédok, falubeliek, gyermekorvosok, a szomszéd község védőnője, aki szintén látta a gyermeket a család körében.
• A hivatali eljárások során a hivatalok a saját törvényeiket betartva jártak-e el?
A hivatalok hatóságok a saját eljárási rendjüket sem a törvényket nem tartották be.
Tisztességtelen, ember által alkotott törvények rendetlenségében élünk! Általában tiszteletet ki nem érdemlő és azt embertársaiknak meg nem adó hivatalnokok zsarnokoskodnak a hivatali hatalmukkal visszaélve. Van közöttük Bátor magyar ember is, lelkiismerettel rendelkező, szívére még hallgató? Vajon ez a jelenlegi helyzet „normális”, így kell élni? vagy van más út, lehet változtatni és lehet az Isteni örök értékek mentén kialakított életet élni?
István és Ági azért indult zarándok útra, hogy mindezeket végig gondolja, és felhívja a figyelmet hogy emeljétek fel a fejeteket s legyetek Bátrak! Vegyétek a saját kezetekbe a saját sorsotok irányítását az IGAZSÁG rendező elve szerint! Legyetek MAGyarok, legyetek szabadok és rendeződjünk egységbe.
Ennek JELzéseként hordjatok egységjellel ellátott fehér kendőt (vállatokon, nyakatokon, fejeteken, csuklótokon).

Kövessétek nyomon az eseményeket

https://www.facebook.com/istvan.bolvari.3

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2020-03-08 19:06
És semmi válasz?
4 #21 Posta Imre
- 2020-03-08 19:10
Perle, bármi lenne, kitettem volna. Sehol semmi! Nincs velük "kommunikáció", csak ha külsős telefonálgat, nekik mondják, hogy ez, meg az, de a szülőkkel lényegében semmi. Ebből ölészet lesz.
267 #22 Perle
- 2020-03-08 19:38
Ez nagyon durva.:|
116 #23 livia
- 2020-03-08 20:39
Ki szemelte ki ezt a kisherceget? Majd kiderül. De a mai eszemmel tudva: sohasem. Reménykedjünk!
267 #24 Perle
- 2020-03-09 13:00
Ezek is olvasnak bennünket:
http://www.atv.hu...-embereket
118 #25 keepfargo
- 2020-03-09 14:03
K.Csengének a gyilkosát legalább megtalálták. Lesz kinek igazságot szolgáltatni, ( bár ez kifejezetten NEM feladata a "magyar bíróságoknak" )- amúgy "jogszolgáltatás"-nak hívják a nekünk eljátszott tragikomédiákat. Tehát jog van, igazság; - ugyan kérem!
A körmendi kislány gyilkosát kézre sem kerítették (valahogy nem is nagyon akarták, mert ezzel kapcsolatban zsizsikek is gyanúba keveredtek), inkább a valódi gyilkos helyett a tanúnak jelentkező szerencsétlen Táncos Gáborra verték rá , vagy verték bele (a szó szoros értelmében) az elkövető szerepét. Azt az újságírót pedig, aki a legtöbb információval rendelkezett, megfenyegették (verés ott is) és elnémították. Mindezt az első Orbán-kormány áldásos működése alatt.
(zárójel: a körmendi kislányt ápr.1.-ején gyilkolta meg a shaktervágással dolgozó "szakember", torok fültől-fülig vágva, vér semmi - a helyszínen....napra pontosan 113 évvel Tiszaeszlár után).
Igazság? Szolgáltatás?

Hazugság(ok) és kiszolgáltatottság.

Ez "jahve emberei"-nek a világa - nem a miénk...

s_hihi

(A kisbetűs isten nem véletlen; kis istennek nem jár nagybetű)
3 #26 Enid
- 2020-03-09 14:55
Keepfargo!
Isten? Hadúr (volt), akinek a jákobi család a megregulázása jutott. Szó szerint.
Egy koszos, piszkos, rendetlen csürhe egybetartása. Ez csak és kizárólag haditörvényekkel lehet megpróbálni.

De Nekünk semmi közünk ehhez az "istenhez". Sőt, maga Jahwe sem tartott senkit "gyermekének".

Az, hogy a világ ott tart ahol, mindenki köszönje meg saját magának. (hát ez csúnya mondat ugyan, de nem tudom máshogy, szebben írni.)
... és milyen igazad van: "kis istennek nem jár nagybetű"
Mert dokumentált, hogy "kis" kategória.
684 #27 atacama
- 2020-03-10 13:43
Érezni a természet érintését ebben a különös norvégiai dobozban..
https://roadster....-norvegia/
es Norvegia mégcsaknem is a nyunyinó tajga..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.89 másodperc
4,615,251 egyedi látogató