Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Javaslatok a zusa szappanopera-producerének

KultúraHa már viccelünk, miért ne! Verseny:Osszák meg ötleteiket Bell nagykövettel! címzett: PublicAffairsB.
Beszállok!
Link
Ételnek javaslom a maceszt! Õsi magyar recept. Kósher is!
Látványosság :a Dohány-utcai zsinagóga, mint õsi magyar nevezetesség, de Juda-pest bármely kerülete kiköpött zsidó-cigány élménycentrum, õsi magyar szokás szerint. De a parlament is megteszi: tele van zsidóval, összeesküvõvel, szóval usa-angol-izraeli ügynökkel...
Rendezvény: bármelyik fesztivál, ahol zsidó-cigány részt vesz, mert valóban magyar zenekar és együttes itt labdába sem rúghat. Teljes illumináti-cionista kontoll a "zenében", "mûvészetben"....mindenben, ami "magyar". Klezmer ma a legmenõbb, még magyaros ritmusban is!

Szóval, csak bátran kedves CIA-Mossad "amerikai" ügynökök!

De komolyra fordítva a szót! Tényleg kíváncsiak vagytok a valódi magyarokra, Magyarországra (megy az usa-ban bejegyzett vállalt....)? Nos, akkor elõbb el kell takarítsuk azt a sok mocskot, amit itt összehordatok közösben a sok szabadkõmûves B'naiB'irth-ös, judaista, jezsuita....név alatt futó ügynökseregeteket, aztán majd lehet nézelõdni, de alaphangon is legalább 300 ezer hullát kell elõbb utánatok ((közületek) eltakarítani és kármentesíteni! Igen, igazatok van. Az átlag magyar pont olyan hülye, mint nálatok az átlag "amerikai". Nos, õk nem is számítanak. Aki számít, az pontosan tudja mit tettetek, mik vagytok és mit érdemeltek azért, amit tettetek és tesztek! A halál enyhe kifejezés. Persze demokratikusan!

További tanácsokért, forduljatok föl! Jó, csak vicceltem! Nem áll jól nekem a "cukiság", még ha most marhára megegyeztetek és a világ kereke holnap nem a háborúról, meg összeomlásról, a dollár csõdjérõl fog szólni, hanem a "hû de nagyon szeretjük egymást az ellenségeinkkel" a hibridekkel és nememberekkel ...és úgy kell tenni, mintha semmi nem történt volna. Nos, történt! El akartatok pusztítani bennünket! Ezért minimum el kell, hogy pusztuljatok és errõl gondoskodik az Univerzum legnagyobb PR-osa. Persze csak szépen sorjában lesztek leszedve, kiszedve a sorból, de égül el lesztek takarítva a Földrõl, mert ennek így kell lennie! Ami történt nem megbocsájtható!

Nos, jó szórakozást kívánok a performanszhoz!

Posta Imre

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-01 20:30
"Magyarország" egy vicc! Egy szappanopera, amihez egy producerre van szükség, ha már a zendi vajda is be lett vezetve a mézesbödönybe! Ez egy rohadt nagy színház, tele bohóccal!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5OrfV95JT5Q[/movie]
75 #2 talpi
- 2015-10-01 20:37
Ehhez sok hozzáfûzni való nem igen van, viszont, nem volna hátrány, ha volna egy kis kátrány. Mert ugye, "sötétben minden tehén fekete, vagyis Shwarz no a fenébe, vagyis ha Svissben, lila, akkor itt nehogy már ne. Miutzán, az egy "kó-sher állat akkor legyen már olyan a szine, mint a nagybani fogyasztóknak a lelke. Bizony, lehet az a szám kevéés Imre, ugyanis kifelejtetted a "kiollaboráns" háttér támögatókat. Igaz. MAGyarnak látszó, valójában magyar, de akkor zsidó mint a hegy.
Tudod, a keresztnévvel kezdõdõ nevek, gyanúsak, fölöttéb gyanúsak. Ettõl, már csak a hyelyiség nevekkel kezdõdõk, amik ûbereleik emezeket. Szóval, legyen dupla, vagy semmi.
75 #3 talpi
- 2015-10-01 20:51
Na de Imre azt a szegény Endi Wajna-t most miért ? MIÉRT NEM KORÁBBAN!
106 #4 Proxi
- 2015-10-03 18:03
Colleen Bell nagykövet asszony szemmel láthatólag zavarba jött a miskolci túrája során, amikor észrevette, hogy veszi a kamera miközben épp azt mondja a mellett sétáló kollégájának, hogy van egy oldala ami meghozhatná a döntést, bár nem tudja mi történik otthon. Az már sajnos ne derül ki, hogy mit akar tartani, vagy visszatartani, mert ahogy észrevette magát elnémult és csak zavarodottan vigyorgott... Vajon milyen döntést akar hozni?

Script: Well and then there is a part of me that is like I can make that executive decision but I don't know what is happening back home (guy 'right';) so I don't want to hold a".... (Notices camera and stops speaking)

Az alábbi videón ugyan nem helyes a felirat-fordítás, de a lényeg attól ott van:https://www.youtu...94B5-YJfF0

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,899,535 egyedi látogató