Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fontos konferencián vett részt Orbán Viktor, nézze, kikkel!

BelföldHadicsel! Invázió. Szelekció, át, ki, be és telepítés. Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délelőtt a koronavírus terjedése kapcsán megszervezett nemzetközi videokonferencián vett részt, melyre Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kezdeményezésére került sor – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
Fontos konferencián vett részt Orbán Viktor, nézze, kikkel!

A konferenciabeszélgetésbe Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovics horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök, Nikosz Anasztasziadesz ciprusi elnök valamint Ludovic Orban román miniszterelnök kapcsolódott be. A mintegy egy órás tanácskozáson értékelték a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet és megállapodtak az egyes nemzeti intézkedések összehangolásáról is – mondta a sajtófőnök.

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök megosztotta honlapján a hét európai állam vezetőjével tartott nemzetközi videókonferenciát. Beszámolt arról, hogy tegnap miben egyezett meg Mike Pence amerikai alelnökkel és ez alapján javaslatokat tett az európai vezetőknek is.

Netanjahu azt javasolja, hogy vezessenek be széles körben olyan teszt módszert, amivel az emberek saját magukat tudják szűrni az otthoni karanténban, emellett a személyi légiközlekedés széles körű lezárása mellett biztosítsák a szükséges anyagok légi szállítását. Erre biztonságos, elkülönített repülőtereket jelölnek ki, amelyeket folyamatosan fertőtlenítenek. Ezek fogadnák a szállítmányokat, onnan történne biztonságos körülmények között a továbbszállítás.

Kijelöltek egy közös képviselőt is, aki folyamatosan tarja majd a kapcsolatot Izrael és az európai államok között - írja a Hetek Facebook-oldalán.

atv.hu/MTI
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2020-03-09 14:26
Nem hangzik olyan rosszul, mint gondoltam, de ha tovább is gondolom, nem sok örömre ad okot. Mármint ez a "bibis" összeröffenés. A fő bűnözö megadja az "ukázt" a kisebbeknek...

Április első felében szeretnék a kis hazába repkedni - de vajon lesz-e mivel, akkortájt?
1987 #2 Hazafinak
- 2020-03-09 15:39
keepfargo! A börtöntöltelék nem csak ennyiről tárgyalt. Ez az etető oldal.
267 #3 Perle
- 2020-03-09 22:22
The prime minister also suggested creating “safe air hubs” in Europe to mitigate the damage caused by disrupted chains due to constrictions on air travel.

"“We can designate airports for us, for all of us. And we say, this is a clean airport. We apply consistent efforts to keep it clean. We scrub it, we disinfect it, all the time — around the clock. And we also test the people who work there all the time,” Netanyahu suggested."

Még a végén átveszik" fertőtlenítésre" az megbeszélésben részt vett országok reptereit is.s_nezem
Most itt a tavaszi hadgyakorlat előtt.
1767 #4 Dodo
- 2020-03-10 08:01
||. András királyunk (még Árpád ház).. Aranybulla stb. |||. Béla utódja! András anno megkapta a."Jeruzsálem királya" címet! Mind a két király nagyon erős gazdasági eredményeket mutatott.. Érdekes! Innen ered ez a fene nagy barátság?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,410,506 egyedi látogató