Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

V, mint észjelzés!

GondolatokAnnyi minden történik most egyszerre, hogy a sok hazugságból alig bírom kihámozni a mág több hazugságot. De ami igaz, az igaz. Átállítják az orrát! Most jött a hír, bennfentes forrásra hivatkozva, hogy "Hétfőtől lezárják Judapestet. Iskolák, óvodák...!" Oszt ennyi. Elnézve az M0-ás mocorgást, lezárni a várost két perec, plusz a vízirendészet, esetleg Búvár a Kund. Mivel a sajtóhírek pánikkeltésre alkalmas módon tálalja az orrmányzat intézkedéseit, így akár még igaz is lehet. A Nibiru tudja. A túlélést magának mindenki biztosíthatja legalább egy Posta Imre könyv azonnali beszerzésével, a jobbak kettővel is! Yoda legyen veletek, mert az Erő most éppen a petrodollárral birkózik és az új világrendet tuningolja. Ponyimáes? A péknél korona vírust akartak adni viccből. Mondtam, cseréljünk, mert nekem szent van és az jobb.

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2020-03-12 06:35
Imre! Jahh! Akkor mi a búbánatos picsának jönnek 30 ezren gyakorlatozni?! :@

Abrams tankokkal fognak az olaszországi hidakon masírozni.? s_vigyori Hát, a Morandin má nem (tényleg, így már érthetőbb, hogy leszakadt... Magátú...)
No, erre befizetek... és úgy tűnik nemcsak én. A katonai Hadgyakorlat 30 milliárd Euróba fog fájni.
8 #21 miskolcilaci
- 2020-03-12 06:39
Balu!

A hozzászólásod folyományaként...
Veszélyes játékok: Az amerika és Oroszország „mini gyakorlása”, amelyen a Pentagon vezetője vett részt:

Mark Esper amerikai védelmi miniszter részt vett az USA Nebraskai Stratégiai Parancsnokságán tartott gyakorlaton, amelyben furcsa forgatókönyvet jelentett, amely szerint Amerika Oroszországot megsemmisíti, válaszul a „NATO szövetségese” elleni saját nukleáris csapására.
Az egyesült államokbeli katonai gyakorlatok, amelyek különféle válságokat szimulálnak, nem ritkák, mindazonáltal minden valószínűsíthető forgatókönyv közül ez a gyakorlat nyilvánvalóan rendkívül irreálisat szimulált. Az Omaha melletti Offutt légierő támaszpontján csütörtökön a csütörtökön egy képzeletbeli nukleáris konfliktusra koncentráltak az Egyesült Államok és Oroszország között Európában.

A forgatókönyv szerint Moszkva valamilyen módon úgy döntött, hogy alacsony hozamú nukleáris fegyvert alkalmaz egy Európában található „NATO-területen” található hely ellen - állította anonimitással az egyik újabb Pentagon-tisztviselő újságíróknak. Az a tény, hogy Európa Oroszország legnagyobb kereskedelmi partnere, és Moszkva soha nem akarna, hogy a küszöbén teljes konfliktus alakuljon ki, nukleáris fegyverek használatát követelve, nyilvánvalóan soha nem zavarta az amerikai katonaságot.
A csütörtöki gyakorlat valószínűleg nem a legfurcsább, amelyet a Pentagon rendezett. Az amerikai újságíró és szerző, Fred Kaplan, a „Bomba: Elnökök, tábornokok és a nukleáris háború titkos története” című könyv egy még szemöldöknövelő gyakorlatot ír le az Obama-korszak alatt, amikor az amerikai katonaság úgy döntött, hogy Fehéroroszországot ápolja. válasz Oroszország támadására. Az a kérdés, vajon eszébe jutottak-e, hogy Fehéroroszország valójában egy másik független állam, bár Moszkva közeli szövetségese.
A Trump adminisztráció a kongresszus jóváhagyását kéri a 2021-es költségvetési évre vonatkozó költségvetési kérelmére, amely magában foglalja az óriási 44 milliárd dollárt az amerikai nukleáris arzenál fenntartására és új nukleáris fegyverek vásárlására.
A Pentagon vad játékai még inkább zavarónak tűnhetnek, tekintettel arra a tényre, hogy Amerika nemrégiben „alacsony hozamú” rakétákat telepített a tengeralattjáróira elrettentés céljából. Ugyanakkor a lépés inkább egy újabb lépés az Egyesült Államok nukleáris apokalipszise felé, különösen azért, mert a legújabb, 2018-ban elfogadott nukleáris doktrínja lehetővé teszi a nukleáris fegyverek használatát nagyon sokféle helyzetben.
A korábbiaktól eltérően, amely lehetővé teszi az amerikai katonaság számára, hogy a katonai erő szinte bármilyen felhasználását indokolatlanul kezelje. Az orosz doktrína szerint Moszkva ezt csak akkor képes megtenni, ha a tömegpusztító fegyverek használatával járó idegen agresszió megtörténik. vagy ha a nemzet létezése forog kockán.
Washington valóban tűzzel játszik - gondolja Peter Kuznick, az Amerikai Egyetem Nukleáris Tanulmányi Intézetének igazgatója. A világszínvonal helyzete ugyanolyan „bizonytalan”, mint még soha - mondta az RT-nek. És mégis, az amerikai katonaság makacsul folytatja egy csavart forgatókönyvet, amely nem más, mint visszaszámlálás a világvégre.

„Az évek során szimulálták ezt a korlátozott nukleáris háborút. Ami általában történik, az ellenőrzésből kiszivárgott. Szinte nincs olyan eset, amikor egy korlátozott nukleáris háború véget ér, miután mindkét oldal lelőtt egy nukleáris fegyvert. Sokkal valószínűbb a forgatókönyv, hogy továbbra is eszkalálódik, majd mindannyian készen vagyunk.

Kuznick elmondta, hogy az Egyesült Államok és Oroszország együttesen birtokolja a világ nukleáris fegyvereinek 93% -át. Donald Trump azonban az amerikai elnök továbbra is üdvözli a lehetséges nukleáris fegyverkezési versenyt. Az elemző ezt a megközelítést „őrületnek” nevezte és azt állította, hogy „ már van elég nukleáris fegyverünk ahhoz, hogy nukleáris tél elinduljon, és az egész élet megsemmisüljőn a bolygón”.

https://www.rt.co...gon-games/
684 #22 atacama
- 2020-03-12 06:40
A kormány megtiltotta a rendkívüli szünetet az iskolákban..
Szerdán a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy a koronavírus miatt nem zárják be az iskolákat. Egy szerda éjjel megjelent rendeletben viszont meg is tiltották, hogy az igazgatók szembe menjenek velük. A kötelező házi karanténba kerülőkről a polgármesterek kötelesek gondoskodni.

A honvédség besegít a rendőrségnek és a katasztrófavédelemnek illetve az opertaív törzsnek. Az állandó tartózkodásra jogosult EGT-állampolgár a magyarral azonos megítélés alá esik. A rendelkezések már hatályba is léptek.
https://hvg.hu/it...ester?s=hk
69 #23 Szalonna
- 2020-03-12 06:41
Judapestet nem fogják lezárni, ne aggodjatok.
63 #24 GP
- 2020-03-12 09:25
Rendkívüli hír érkezett a rubelről896 #25 PirX
- 2020-03-12 11:10
Az olajár-háború felgyorsítja az olajdollár végének eljövetelét és a kínai-orosz valuta felemelkedését: https://ujvilagtu...ja-az.html
165 #26 LM
- 2020-03-12 18:05
Az ember csak kapkodja a fejét ezekben a napokban, minden "szalad"

Tények, "pletykák", tapasztalatok

A tőzsdéket kinyírták japántól, európán át amerikáig mindenhol zuhanás. Egyik amerikai indexet fel kellett függeszteni a szabadesés miatt, OTP -17% , német tőzsde 30 év legnagyobb zakója.
MINDEZT ÚGY, hogy több jegybank kamatot vágott már és eszközvásárlási programot indítottak (magyarul pénznyomda) az EU pl. duplázott. A gond csak az, hogy ez már nem sokat ér, mert a reálgazdaságig nem jut el, ha néhány nagyvállalatnak még több pénzt adunk. Holnap pedig péntek ami a legrosszabb nap szokott lenni, mert zárják a pozíciókat a hétvégére mert 2 nap alatt azért elég sokminden történhet ahogy azt tapasztaljuk is.

Euróövezetnek szerintem kampó. A már eddig is gyengélkedő országok ebből nem jönnek ki saját pénz nélkül.

Fulford szerint azért mozog ekkora haderő mert a következő lépés a blue beam projekt előadás lesz, hogy bevezessenek valami új "rendszert" , világkormányt vagy hívjuk bárminek. Ahhoz pedig kell, hogy az emberek lássák a haditechnikát vonulni a környezetükbe. A filmeket már leforgatták vajon? Kitudja

Iraqban is melegszik a pite. Rakétacsapásban meghalt állítólag 2 amerikai és egy angol katona, Iránra mutogatnak. Trump engedélyt adott a megtorlásra. Ez sem tűnik túl megnyugtató hírnek.

Néhány tapasztalat, nemtudom Nálatok van-e hasonló. Az utóbbi pár hónapban durván fogott mindenkit a felsőlégúti mindenféle betegség, olyanokat is (felnőttek) akik egyébként 3 évente 1 hetet betegek folyamatosan le voltak robbanva, a gyerekek a környezetünkbe többet voltak otthon az elmúlt 3 hónapban mint az intézményekben. A csíkozást mintha abbahagyták volna és jééé 20 fok lett, véletlen? Szándékosan készítették elő a terepet a korona vírus őrületnek? 5G, vegyipermet?

Az egyik kedvenc mondásom pedig miszerint "az űrturizmus mindig jövőre indul" újra csak megerősítést nyer, a gazdasági válságra hivatkozva biztosan csúszások lesznek. Kicsit más de azért kapcsolódó téma, hogy a közös orosz-európai Exomars küldetést melynek célja az élet keresése a marson és idén indult volna, áttolva legkorábban 2022-re. Így megy ez, valakik nagyon nem szeretnék , hogy körülnézzünk odakint, bár a fentiek szerint van mit rendbe tenni itt is. Legalábbis nagyon úgy néz ki.
118 #27 keepfargo
- 2020-03-12 19:01
Nem tudom egészen, részleteiben, hogy bármilyen szintű kardcsörtetés mennyire és hogyan éri meg, kinek és kiknek, de az a gyanúm, hogy nukleáris háborúba csak egy elmebeteg szeretné a világot beletáncolni/tántorogni/szédülni látni. ( Trump-ért se tenném tűzbe a kezemet, de Net-en-Yahoo kimondott pszichopatának tűnik ..).
Az is igaz ugyan, hogy egyéb elmebetegből van, több mint elég, de talán lesz olyan is a közelükben, aki idöben le tudja fogni a gombnyomásra emelt kezet...
174 #28 victorya
- 2020-03-13 04:27
A szegedi kollégiumokat kiürítették,szükség esetén katonák és nővérek lesznek elszállásolva. https://szegedma....legiumokba
2 #29 gerry
- 2020-03-13 14:14
victoya - Koedukált lesz?

Ja, rosszul olvastam (villogott a képernyõm - biztos zavarójelek kerültek fel a világhálózatra azér' villogott eszementen) ez volt fent, komolyan: A szegedi kollégiumokban szükség esetén nővérek lesznek elszállásolva akik a katonákat kiüríhetnék.
1648 #30 Avian
- 2020-03-13 16:25
2 éve valamilyen xart lélegeztem be egy tüsszentés elött..sokáig fájt a torkom és az is nov dec lehetett..most a pálesz se segitett csak más alkalmazás...kihevertem nagy nehezen...a franc tudja mikor permeteznek miaxar van még a löttybe..erre ha nem is látni a gépeket a felhökön látni amig a szél nem töri szét hogy hullámos mint a mü....éjjel is csinálhatják senki nem öket lesi. Ez a hisztériakeltés agybaj...Nincs a patikában Norvax...hál istennek van 1-2 hétre valóm még csak a jogsim csináltatása mellett mondom elkérem kiváltom azaz nem tudtam hogyan müxik ez a E-recept..
Azé nagy felhajtást csaptak mikor az 5G tesztelték alapjábanvéve.Az öregek mindig is tüdögyuszival mentek el ha sokat feküdtek ágyban vagy vese elégtelenséggel. + egy influ akármilyen végzetes volt srégen is meg most egyenesben.
267 #31 Perle
- 2020-03-14 18:43
Majdnem odalett egy repülő a Budapest- Moszkva járaton ma de.. Vészjelzést adott le a pilóta, és alacsonyabbra vette a magasságot. Semmi rémhír azóta, ezek szerint odaért rendben.
https://twitter.c...7370521600
A szellőző berendezéssel volt kisebb gond.
https://www.kp.ru...5/4178149/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
4,602,823 egyedi látogató