Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Imre,

GondolatokSajnálattal értesítjük, hogy járatát 2417 BUD-OSL törölnünk kellett a koronavírus terjedése ellen tett intézkedések következtében. Légitársaságként olyan helyzetekkel is szembesülhetünk, amelyek előre nem látható járattörléseket eredményezhetnek. Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük.

A járat törlésének következtében, a törölt foglalásért fizetett teljes összeget (értsd: a teljes viteldíjat) automatikusan jóváírjuk az Ön WIZZ-számláján (az oda út, illetve amennyiben alkalmazandó, a visszautat is), extra 20% bónusszal kiegészítve WIZZ-kredit formájában. A kreditösszeg a jóváírást követően azonnal az Ön rendelkezésére áll, és a jóváírástól számított két éven belül felhasználható új foglalások létrehozására, valamint kiegészítő szolgáltatások megvásárlására.

Kérjük vegye figyelembe, hogy törölt járata(i) nem lesznek láthatók WIZZ-fiókjában.


Fontos!

Ezt az üzenetet továbbá a fent hivatkozott WIZZ-számlára történő jóváírást Ön, mint SJHE5E foglalási kód alatt lévő foglalás létrehozója és kapcsolattartója kapja. Üzletszabályzatunk 6.1.4.- 6.1.7. pontjában foglaltaknak megfelelően, az Ön felelőssége a foglalásban lévő összes utas tájékoztatása és amennyiben szükséges, a WIZZ-kreditek utasok közti megosztása.Tájékoztatjuk, hogy Ön (mindazon utasok helyett és nevében is, akik részére a fentiek szerinti foglalást elvégezte) jogosult a WIZZ-kreditek helyett az összeg pénzre történő átváltását is kérni. Erre banki átutalás vagy bankkártyára való visszatérítés útján kerülhet sor. Kérjük vegye figyelembe, hogy ebben az esetben a kreditekhez hozzárendelt extra 20%-os jóváírás nem érvényesíthető.

A 100%-os összeg visszatérítéséhez kapcsolódó kérelem benyújtási módjának lépéseiről egy külön e-mailben tájékoztatjuk Önt az összeg WIZZ-számlán történő jóváírása után, két héten belül. Csapatunk már dolgozik a szükséges fejlesztéseken, hogy a fenti szolgáltatást elérhetővé tegye Utasai számára, ennek befejezéséig türelmüket előre is köszönjük.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a WIZZ-kreditek pénzre történő átváltási kérelmének feldolgozása jelentősen hosszabb ideig fog tartani, mivel a koronavírus európai terjedése miatt várhatóan a benyújtott kérelmek száma rendkívül magas lesz, amely jelentősen befolyásolja Ügyfélszolgálati csapatunk válaszadási idejét. Így jelenleg a 120%-os WIZZ-kredit megtartása a leggyorsabb megoldás a visszatérítésre.

Habár a jelenlegi események a Wizz Air hatáskörén kívülre esnek, köszönjük türelmét és őszintén elnézésüket kérjük, bármely olyan kellemetlenségért, amelyet jelen helyzet okoz.


Tisztelettel:
A Wizz Air Ügyfélszolgálati Csapata

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2020-03-13 07:20
Itt ragadtunk az ORRszágba...s_kot
3 #2 Enid
- 2020-03-13 08:51
Imre! Akkor elmarad a merénylet ellened. :)
1693 #3 pipogya
- 2020-03-13 11:55
Nem jó neked itthon Imre ?
Van nemzet,korona,Isten,család,meleg málé forró p...a.
118 #4 keepfargo
- 2020-03-13 12:11
keepfargo-t meg majd még nem engedik leszállni Ferihegyre...
MI LESZ A SZŐLŐVEL???
267 #5 Perle
- 2020-03-15 12:13

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
4,602,633 egyedi látogató