Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Korona vírus és az új világrend

GondolatokPosta Imre 2020. 03. 12. Hódmezővásárhely
Link

Hozzászólások

267 #39 Perle
- 2020-03-17 18:54
A Rammstein együttes Moszkvában lufiban lépett fel:
https://www.youtu...T0roM_Chk4
99 #40 MORMOTA1968
- 2020-03-17 19:47
Figyelem fiúk és leányok! Faeb barátom küldte Pü-ben nekem! Talán nem bánja, ha veletek is megosztom!

Szia! Amiről tegnap meséltem, ma valaki összefoglalta:

"A világ felosztása megkezdődött!!! Sokan gondolják, hogy nem így van...De ha okos vagy összerakod! Már szedi össze a tartalékot, eladja, amire nincs szüksége, majd a megfelelő időben befektet. És nem WC papírba, lisztbe meg cukorba...Mert ő okos! Gondolkozik...Előre...

Ami velünk most történik, az egy globális terv része és pontosan az a cél, hogy "MINDEN LEÁLLJON, TÖNKRE MENJEN, LEÉRTÉKELŐDJÖN!" A vírus csak az eszköz! Remekül megtervezett, briliáns munka! Pont olyan, mint amilyennek lennie kell!

KÖNNYEN TERJEDŐ!

ENYHÉBB, MINT EGY ÁTLAGOS INFLUENZA, DE AZÉRT NEM IGNORÁLHATÓ!

NEM VESZÉLYEZTETI A FIATAL KOROSZTÁLYT, A KÖVETKEZŐ ADÓZÓ RABSZOLGA NEMZEDÉKET!

Egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik!

A 70+ KOROSZTÁLYBÓL ÉS A LEGYENGÜLT BETEGEKBŐL SZEDI ÁLDOZATAIT, AZOK KÖZÜL, AKIKRE GAZDASÁGILAG SEMMI SZÜKSÉGE NINCS AZ ORSZÁGOK "VEZETŐINEK!"

Vérprofi munka, csodálatos és azt mondják, hogy a kínaiak denevért, meg kígyót esznek és onnan jött át! Fenéket! 4000 éve esznek ilyesmit, fene a gusztusukat, de pont most kaptak el tőle valamit?

Milyen furcsa, hogy egyetlen tartományra korlátozódott a kínai elterjedés és kb annyian haltak meg 3 hónap alatt, mint egy nap alatt közlekedési balesetben! Bekalkulálták, járulékos veszteség!

Hogy 3 nap alatt felépítettek egy kórházat? Hogyan? Hát úgy, hogy elő volt készítve minden, valószínűleg az ellenszer is és ezt feltehetőleg, mint hab a tortán, majd valamikor pár hónap múlva fogják még egy utolsó lehúzásként eladni a világnak!

Válság! Itt van! Minden számolni tudó tapasztalt gazdasági szakember tudta, hogy jönni fog, de mikor? Várhattuk, találgathattunk, tologathatjuk ide-oda a számokat, a legegyszerűbb megoldás, hogy ki kell robbantani! Azt gondoljuk, hogy a válságon csak bukni lehet?

NEM ANNAK, AKI ELŐRE MEGTERVEZI A FORGATÓKÖNYVET, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE, ELŐRE TŐKÉT TARTALÉKOL ÉS A MEGFELELŐ PILLANATBAN LECSAP! EGY VÍRUSSAL! Zseniális!

Eljátsszák, hogy itt a "VILÁGVÉGE" a csapból is ez folyik, napról-napra több a fertőzött, ők lokalizálják, náluk előre felkészülten megy a szomorú színjáték, majd szétszórják a világban!

Jönnek a híradókban a számok, nő a pánik, felvásárlási láz zajlik, hisztérikus híradásokkal bombáznak folyamatosan, lassan leáll minden, mindenkit érintő visszaesés minden szinten, a vécés nénitől kezdve a bankvezérig! Zuhannak a részvényárfolyamok, cégek mennek csődbe, alkalmazottak kerülnek utcára vagy kényszerpihenőre, az emberek elégetik, felélik tartalékjaikat, részvények ára a béka segge alatt és ez volt a " CÉL!

Ilyenkor lehet vásárolni, borzalmas mennyiségű anyagi javak cserélnek gazdát, pár hét vagy hónap alatt!

Nevezhetjük a világ "ÚJRAFELOSZTÁSÁNAK" IS!

Száz éve ezért világháborút robbantottak ki, ma elegánsan elintézik egy vírussal! Kína ezt jól kitalálta!

Mára szinte minden komoly cégbe érdekeltsége lett vagy lesz!

Nem a vírustól félek, de senki sem tudja meddig tart a karantén állapot, meddig bírják az emberek anyagilag és agyilag és mikor kezdik felszedni az utcaköveket, fosztogatni a boltokat, bottal keresni a felelősöket!"

Nagy húzás, ha így van és miért ne lehetne?
245 #41 hamu
- 2020-03-17 20:11
remivir, mint ahogy nyilván ti is tudjátok. Remivir lehet az ellenszer.

Csak előbb hullnia kell a halhatatlan (hosszúéletű) bankárdinasztiáknak. Az akár több ezer évig is élni képes szupergazdagok léte kerül veszélybe egy világjárvány által. Az ellen ők sincsenek védve. A több száz éves aggastyánok elkezdtek reszketni. ükunokástúl megmurdelhetnek -ez jött le nekem a csatornán, az éterből, stop.
99 #42 MORMOTA1968
- 2020-03-17 20:19
Ma újabb meglepetés várt rám a faluban! Két üzletben is ki volt írva, hogy kormányrendeletre csak 3 óráig tarthatnak nyitva! A Gyógyszertárnál egy kisebb csoport várt a bejutásra, egyesével vagy kettesével lehetett csak bemenni! Esőben és szélviharban tökéletes megoldás, még jó, hogy most jó idő volt. Tudjátok, az utcán nem terjed a vírus, csak zárt helyeken? s_franc

Elácsorogtak ott még páran zárásig és ették közben a kefét! Az emberek többsége még nem mászkál maszkban, meg nem is mászkálhat, mert mint megtudtam odabent, az már nincs! Mondom, van 3%-os hidrogénperoxidjuk? Hát az nincs! Mikor lesz? Nem lesz, mert kell a kórházakban fertőtlenítésre! Fasza! Én barom, hogy nem vettem előbb!

Boltokban az eladók kesztyűben! Mert az ugye véd a vírus ellen, mert a szájon, orron, szemeken, fülleken, bőrön keresztül nem tud felszívódni! s_hihi

Az emberek bizalmatlanul méregetik egymást, jó messzire elkerülve a másikat! Így is el lehet vadítani az embereket egymástól, még jobban!

Tényleg! Mi újság a migránsokkal, esetleg a cigányság képviselőivel? Őket nem meri megkörnyékezni a vírus?

Te! Mész innét! Megbicskázlak! Erre a vírus rémülten új áldozat után nézz! s_vigyori

A külföldről hazatértek "KÖZELLENSÉGNEK" számítanak! Elég csak elolvasni a facebookos kommenteket! Mindenki megbolondult már itt? Hát a java biztosan!

Ilyeneket írnak! Behozták a faluba a vírust! Azta!!! s_ohno s_franc

Én egyetlen vírust ismerek, ami az emberiség létezése óta pusztít és kenterbe ver minden vírust, akár csokorba kötve is! A "HISZÉKENYSÉG!!!"

A "VÍZIÓNAK" mindig igaza van! Tudjátok, annak az állatkerti tele-vizilónak! Ami megmondja mindig a tutit!

Mert tudjátok, mindenki személyesen ellenőrizheti, amik ott elhangzanak hivatalos személyek részéről! Részt vehettek az állítólagos elhalálozottak boncolásán és leellenőrizhetitek mikroszkópon, hogy valóban abban a fránya kínai koronavírusban hunyt el az illető! Vagy másik lehetőségként beszoptok mindent, amit igaznak véltek, mert hogy hivatalos személyek, politikusok szájából hangzottak el ezek a szavak!

Üzlet ez kérem szépen, kurva nagy üzlet, valakiknek, akik ezt az egészet kitervelték és útjára indították! Mi nem üzlet? Születés, élet, halál? Nincs semmi, ami ezeknek ne lenne üzlet! De próbáld ezt megértetni másokkal! Fölösleges próbálkozni is! Az emberek jelentős része nem fogékony az igazságra! Egyszerűen az sem érdekli őket, hogy vírus magától nem kezd el csak úgy világszerte garázdálkodni, póráz nélkül! Gazdi nélkül!

És a többségnek "SOHASEM" jutna az eszébe megkérdezni még önmagától sem, hogy ki vagy kik indították el ezt a globális őrületet, ezt az "ÜZLETI VÍRUST" ami "HATALMAS NYERESÉGET HOZZ VALAKIK SZÁMÁRA!" Mint mindig! s_ratata

Csak közben az emberekből ténylegesen zombi lesz! Ja bocsi! Zombiból már nem lehet zombi! s_franc

Ti is várjátok már a kötelező oltást, rendőrök által lefogva? Tudjátok, amikor megkapjátok azt, amibe garantáltan bele fogtok dögölni, idő kérdése csupán! És ha már ott vagytok, kértek egy kis chip-set, két ujj közé, esetleg tarkóba? Ha nem, az sem számít! Eszed, nem eszed, nincs más! Zacskó nem jár hozzá, csak simán chip-s! Közben magatokban elmormolhatjátok a "chip-s, chip-s csóka" című közismert gyermek mondókát! s_hihi

Kedves Imre! Megint neked lösz igazságod, mint mindig! s_Laptop
3 #43 Enid
- 2020-03-17 21:27
Érdekesség: Olaszországban a Szükségállapot hat hónapra szóló kihirdetése 2020. január 31-én történt. Vírusfertőzésre hagyatkozva.

Február 19-én pedig a Codogno nevű városban felütötte a fejét a covid-19.
https://www.gazze...originario
1431 #44 zsolt5000
- 2020-03-18 09:34
Ez egy olasz beszámoló a "mindmeghalunkról"s_Laptop
Olaszországi csoportból hoztam át

Kedves Ismerőseim! Sokan írtatok privátban és kérdeztetek az olasz helyzetről. Most írok egy hosszabb posztot a jelenlegi állapotokról. 9 napja vagyunk karanténban. Mivel kertes házban lakunk, így elviselhető, de akik egy 40 nm-es panelben élnek azoknak biztos borzasztó lehet a bezártság. Az élelmiszerboltok, patikák és állateledel boltok nyitva vannak, minden más üzlet illetve vendéglátóhely zárva március 25-ig. Az iskolák, templomok, múzeumok április 3-ig. Egy családból egy személy kijárása javasolt, aki elintézi a bevásárlást. Ehhez egy papírt kell kinyomtatni és a kocsiban tartani, hiszen ha a hatóság megállít, ezzel tudjuk magunkat igazolni, hogy hol lakunk és miért hagytuk el a házat.

Most pedig néhány adatot osztanék meg. Az országban tegnap estig 109 ezer tesztet csináltak. Kb 20% volt eddig pozitív. Sokan vannak otthoni karanténban, főleg itt Veneto tartományban. Itt kb 1900 fertőzött van, ebből 1200 személy saját otthonában tölti le a karantén két hetét,mivel vagy tünetmentesek vagy enyhe tüneteik vannak. Mint az már többször elhangzott, az idősebb korosztály veszélyeztett leginkább. Az olasz polgárvédelem adatai szerint a legtöbb elhunyt 80 és 90 év közötti és valamilyen betegségben szenvedett. Itt szeretném kiemelni, hogy nincs 20 éves elhunyt. Valaki ezt otthon kitalálta, ami persze futótűzként terjedt el az interneten. A fiatalabb elhunytak (40-60 év) valamilyen súlyos betegségben szenvedtek, ilyenek a rákos megbetegedések, súlyos szívproblémák, epilepszia, súlyos cukorbetegség, illetve dialízises betegek. A fertőzöttek mindössze 25,8% nő, a többiek férfiak. Az elhunytak átlag életkora országos szinten 80,3 év, Treviso provinciában 87 év. Tegnap estig az országban 1966 személy gyógyultnak nyilvánítottak, amiről valahogy a magyar hírportálok nem szeretnek írni. Jobb sokkolni a népet a halálesetekkel, mint objektíven minden statisztikai adatot közzétenni. Kb 1 órával ezelőtt beszéltem a szomszédunkkal, aki a helyi kórházban ápoló évek óta. Az ő tesztje negatív, sok kollégája viszont pozitív tesztet kapott. Általában enyhe tüneteik vannak, többnyire 38 fokos láz és köhögés, ami 3-4 alatt elmúlik. Azt mondta, hogy naponta kb 2 beteg hal meg a kórházban koronavírussal, influenzában több 10, róluk mégsem ír az újság pedig ők is szüleik és nagyszüleik voltak valakinek. Szerinte kellő odafigyeléssel megelőzhető illetve kórházi ellátás nélkül kezelhető a betegség. Gondolom ez egyes pánikgyártó ismerősömnek nem fog tetszeni, hiszen jobb éjjel nappal vilagvége posztokat osztogatni. Az olyan bejegyzések mint például "egy ismerős ismerősének az ismerőse hallotta egy ismerősétől, hogy annak az ismerőse kórházban haldoklik"... Vagy "hagyják meghalni az embereket mert a kórház nem tudja már fogadni", felháborítóak. Ahol nincs hely, mint például Lombardiában, a betegeket átszállítják más tartomány kórházaiba. Most érkezett egy kínai orvos csoport, akik 32 tonna védőfelszerelést, lélegeztetőgépeket hoztak. Tegnap azt mondták, hogy több vakcinát tesztelnek betegeken, ebola, HIV illetve arthritis. Eddig biztatóak az eredmények, meglátjuk mi lesz.

A magyar híreket követve látom, hogy az emberek egymást eltaposva vásárolnak. Teljesen felesleges. Itt 9 napja van karantén, mégis minden van a boltokban. Ne vegyen senki 40 kiló lisztet, meg 20 kiló cukrot, hacsak nem akar cukrászdát nyitni. Nincs értelme a tolongásnak, ráadásul a nagy tömegben nagyobb esély van bármit elkapni legyen az influenza vagy koronavírus. Itt amúgy a boltokban az emberek gumikesztyűben vásárolnak és maszkot viselnek.

Néhány itteni jó tanács: kerüljük a nagy tömegeket. Ha lehetséges ne most utazzunk külföldre. Az alapos kézmosás elengedhetetlen minden alkalommal, amikor hazaérünk. Ha nincs lehetőség rá, akkor kézfertőtlenítő használata javasolt. Mi a bevásárlószatyrokat kint hagyjuk és fertőtlenítővel lefújom. Ne járjunk be utcai cipővel, hiszen az emberek a járdára köpnek. Abba beleléphetünk, a lakásba bevihetjük, a gyerekek a földön játszanak, belenyúlnak a szájukba, szemükbe és már meg is van a baj. Mossunk fel gyakran. 60 fokos mosást javasoltak az itteni hatóságok, viszont a ruhák nem bírják az ilyen magas hőmérsékletet. Már 40 fokon sikerült kivégeznem több pulóvert, így most Napisan fertőtlenítőt használok, amit a mosóporral együtt kell a gépbe rakni.
Ami viszont mindennél fontosabb, tartsuk be a hatóságok előírásait. Itt sajnos többen megszegve minden szabályt, tettek magasról az egészre, ezért lett ennyi beteg. A karantén hírére 15 ezer dél-olasz utazott északról délre elhurcolva a betegséget az ottani tartományokba is. Egy hete tilos piacot tartani, több nagyvárosban mégis kimentek a kereskedők és persze tele volt nyugdíjassal minden. Egyesek meglógtak a karanténból, lefertőzve ezzel több tíz embert. Több fodrász a tiltás ellenére fogadott klienseket. Eddig több mint 7 ezer büntetést szabtak ki a hatóságok, de mindig van olyan értetlen, aki nem bír a fenekén ülni. Felelősségteljesen viselkedjünk.
267 #45 Perle
- 2020-03-18 09:58
Az itthoni híradásokból hogy-hogy nem, kimaradtak a hírek a wuhani 2019 októberében megrendezet Katonai Világjátékokról is, pedig hazai versenyzők is részt vettek azon. 1o9 ország katonái versenyeztek egymással A kínaiak szerint az amerikaiak vitték oda a vírust: https://www.milit...wuhan.html
684 #46 atacama
- 2020-03-18 10:42
ez igy lehet ,az Amerikai haderő ami szinte szabadon mozog földön, vízen ,levegőben s talán a föld alatt is
hisz bármit megtehet a világ aranyából a világ pénzéből.
bármire képesek hogy mentsék az irhájukat..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
4,602,795 egyedi látogató