Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A katonai rendészek is segítik egyes autópályákon a rendfenntartást

BelföldMindenki nyugodjon le a picsába. Katonai kommendatura van bevezetve. Persze nem, de mégis. Judapest nem lesz lázárva, legalábbis szóban, nehogy meglépjenek, akiknek ott kell maradni, mikor rácsapás van. Minden halad a terv szerint. A Magyar Honvédség rendészei is segítik egyes autópályákon a rendőrök munkáját a koronavírus miatti rendfenntartásban - nyilatkozta Bartha László, a Magyar Honvédség rendészeti központjának törzsfőnöke szombaton az MTI-nek.

Az ezredes elmondta továbbá, hogy a külföldi gépjárművek Magyarországon csak a kijelölt útvonalakon haladhatnak és csak a kijelölt pihenőhelyeken tartózkodhatnak. Ennek ellenőrzésében segítik a rendőrök munkáját a katonai rendészek. Emellett a tájékoztatásban, segítségnyújtásban is közreműködnek a katonák.

A katonai rendészek szombaton 0 órától az M1-es, M7-es, M3-as és az M5-ös autópályákon és öt pihenőhelyen látják el feladatukat a nap 24 órájában - ismertette Bartha László.
Link

Hozzászólások

1341 #1 vajmama
- 2020-03-15 18:24
Ezt a videót ajánlom megtekintésre. Folyamatosan jönnek a teljes képhez a mozaikdarabkák, ebben az előadásban szépen összerakva meghallgathatjátok. (vírus, program, vírusprogram, chamtrail, 5G, emberi tudatosság emelés, a háttérhatalom törekvése az irányban, hogyan is tudnák zombivá változtatni az embereket, az emberi genom mérgezése vegyszerekkel, Rudolf Steiner már 100 évvel ezelőtt látta, mi lesz ma, és ehhez hasonlókról szól a videó) https://www.youtube.com/watch?v=70xuorU4XuE&fbclid=IwAR3U_Df6oXywkESLfn0HXu87b3Az1e9gkjs6J0pR3s3gOMr3a3h60e5XTb4
Előtte némi info a vírusokról:
"A vírusokról.
TÉNY, a vírusok valójában nem élő szervezetek, nem élő organizmusok! Tudományosan:
A Vírusok élettelen, ám szerves struktúrák. Ellentétben a baktériumokkal!
A vírusok nem esznek, nem isznak , éppen ezért nem is lehet őket semmilyen vegyszerrel elpusztítani,sem megmérgezni. Sőt, azért sem élő organizmusok, mert még csak szaporodni sem tudnak! Éppen ezért hatástalan rájuk az antibiotikum vagy bármilyen vegyszer, így a fertőtlenítőszerek sem! Ezek csak az élő szervezetekre vannak hatással, mint amilyen a baktériumok is.
Maga a tudomány, a tudósok a vírusokat élettelen ám szerves struktúrának tekintik.
A vírus önmagát nem képes reprodukálni, nem képes szaporodni ezért egy gazdasejtet keres magának amibe beépül.
A vírus gyakorlatilag egy parazita.
A vírus nem teremtmény, hanem egy mentális, azaz gondolati szintről jövő információ, avagy program vagy mai szóval szoftver.
Működésükben nagyon hasonlatosak a kristályokhoz, amelyeket mint tudjuk, szintén nagyon jól lehet programozni.
Ezek a vírusok is valójában élettelen de szerves anyagok, melyeket információval lehet megtölteni, azaz beprogramozni. Így akár szoftverként lehet tekinteni rájuk s így is működnek.
Sokan nem tudják, hogy a genetikailag módosított növényeket is vírusok segítségével módosítják. A vírusokat szikeként felhasználva juttatják be az élő szervezetekbe az új genetikai programot, s ezt a programot maga a vírus hordozza. Tehát a vírus egy szoftverhordozó,s attól függően milyen programmal információval van feltöltve/beprogramozva - ezzel az információval tölti fel a sejtet melybe belekerül.
A vírus tehát egy információhordozó élettelen, ám szerves struktúra, anyag. Amikor elfogyasztjuk a génmódosított élelmiszereket nem is tudjuk, hogy tudattalanul is vírusokat viszünk be a szervezetbe, melyek víronokként látens módon lehet 20-30 évig is jelen lehetnek a szervezetünkben, sőt beépülhetnek a DNS-be, így átörökíthetőek is lesznek.
De akkor honnan van ennyi vírus?
Úgy, hogy ezek a bizonyos vírusok valójában programok, mondhatni „szoftverek”. Bekerülnek egy-egy sejtbe és ott legyártatják magukat. Mégpedig arra is ügyelnek hogy olyan sejtekbe kerüljenek bele, amelyek pont azért felelősek, hogy a vírusokat, a baktériumokat , betolakodókat elpusztítsa. Ezek az immunsejtekbe, a fehér vérsejtekbe fészkelik be magukat és ott gyártatják le magukat. Ez a bizonyos legyártatás egy nagyon érdekes dolog.
Amikor bekerül a vírus egy ilyen ártatlan kis sejtecskébe, beviszi a „szoftvert”, s a „szoftver” arra készteti a sejtet, hogy sokszorosítsa a virusokat, majd amikor a vírusok kitörnek a sejtekből, ők vironok lesznek a szervezetben.
S ezek a vironok élnek több hétig majd elpusztulnak. Ez a több millió kis viron, ahogy elpusztul, bennünk ez a sok kis halott részecske, mint idegméreg dolgoznak, s elkezdik az idegrendszert is mérgezni. Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy idegesek, idegi problémáik vannak, feszültek. Nem nehéz kitalálni, hogy ennek az egyik okozója ennek is a vírus. Megpróbálták gyógyítani a vírus beteg embereket de nem sok sikerrel, nem nagy eredménnyel.
Ugyanis a legnagyobb ellensége ennek a bizonyos virus fertőzésnek, maga az immunrendszerünk lenne, de olyan rafináltak ezek a vírusok, hogy magát az immunrendszert is megtévesztik. Ahhoz, hogy felismerjük a vírust időben, - még mielőtt nem lesz viron, - ahhoz, hogy az immunrendszernek tudjunk szólni, hogy mire kellene odafigyelnie, - merthogy meg van tévesztve az immunrendszer, ezért nem veszi észre, - erre még tudományosan nem találták meg a megfelelő vírus elleni „szoftvert”, ami nem lehet anyagi természetű.(!)
Még mindig a gyakori kézmosás és a szeretet energia magas rezgésének áramoltatása a legerősebb fegyver a vírusok ellen is, hiszen ez erősíti az immunrendszert is."
116 #2 livia
- 2020-03-15 20:36
Szerintem lassan, nacionalizmus ide vagy oda, de mindenki lezárja határait. Ideje lenne lépni! Attól a vírus még szambázik, no, de tenni kéne! Vagy nincs is vírus? No, jó, megnyugodtam, végül is még csak felkészültségben vagyunk tartva. Vajmama! Jó, az írásod! Sajnos a videót nem lehet nyitni.
3 #3 Enid
- 2020-03-15 20:47
Vajmama! Orrspray formában tesztelik már most.
15 #4 porcica
- 2020-03-15 20:58
Én nem vagyok virológus, de hiszem, hogy a vírusokat kizárólagosan mesterségesen állítják elő olyan fejlett technológiájú lények, melyek az embert is képesek voltak kifejleszteni olyanra, amilyen ma él itt a Földön. Mivel már eléggé régen volt, hogy először idetévedtek, és elkezdték 'áldásos' tevékenységüket, így hiheti a lebutított ember, hogy a vírus is csak egy véletlenszerű teremtmény, mint az ember. Mellesleg az emberi tudósok sem igyekeznek ezen a területen rendet tenni, és megfelelően informálni az itt élő egyedeket. Persze ez sem véletlen, ahogy sok más érthetetlen történés sem!
Bennem elég elementárisan gyűlik a harag, és igen csak tele van a hócipőm a hazudozások miatt már! Azt talán megértem, hogy nem akarnak újabb fegyveres harcot a nagy változás véghezviteléhez, hisz így csak az emberek pusztulnak el- ha nem a betegségtől, akkor a kilátástalanságtól és az éhségtől-, az infrastruktúra viszont megmarad a valakiknek. Úgy érzem, hogy méltatlanul meg vagyunk vezetve, és úgy hajtjuk a fejünk a fojtóhurokba, hogy a legtöbben észre sem veszik, hogy ez itt a vesztünk ideje! Így, egy fegyverdörrenés, egy egészséges ellenkezés nélkül válunk totális rabszolgákká! Azt akarják, hogy hülyén haljunk meg, és ez végérvényesen elkeserít!
3 #5 Enid
- 2020-03-15 21:08
Porcica! Neked szólok, mer'a többi hallgat. Az Embernél nincs fejlettebb lény. Máskülönben nem baxnák itt a rezet... mások. Ugye értesz?!
Az más kérdés, hogy amit látsz az nem mind ember. (és kisbetűvel írtam!)
Kérdés: ki fogja a jelent megtorolni?!
15 #6 porcica
- 2020-03-15 21:25
Amennyiben az 'isten' a saját képére teremtette az embert, úgy valóban igaz amit írtál, de ugyan akkor viszont egy nagyon szörnyű konzekvenciát magával vonó felismerés is. A múltkor pont te írtad, hogy amilyen bent olyan kint, de ez minden más irányra is vonatkozik, miszerint amilyen fent, olyan lent! Így nincs min csodálkozni, hogy az van ami! Persze, hogy a fent valójában meddig is ér, azt nehéz lenne kideríteni innen lentről....
3 #7 Enid
- 2020-03-15 21:37
Távol álljon tőlem minden misztikus maszlag. Próbálj benn kitakarítani, s kinn is harmónia lészen.
1341 #8 vajmama
- 2020-03-15 22:24
Livia! Másold ki a linket, úgy meg lehet nézni! A vírusról nem én írtam, csak bemásoltam, mert szerintem elég pontos leírás.
15 #9 porcica
- 2020-03-15 22:27
Bennem rend van Enid, nem szeretek koszban létezni! Ettől még a világ szar marad!
51 #10 Skorpio58
- 2020-03-15 22:49
vajmama4
Ez lesz az???
https://www.youtu...3h60e5XTb4
"Köhögés 19 ~ NEM vírus !!! Inkább egy 5G / GE elektronikus csata a lelkedért örökké és örökké"
Tegyetek alá magyar feliratot,egész tűrhető a fordítása!!!
131 #11 lalapapa
- 2020-03-16 01:52
Felelmetes faj a foldi ember,, hatalmas erok
vannak olyan szemelyek kezeben mit igen csak
lehet atgondolva csondben lenni,, ha meg valaki
akar egy kicsit elni,, a foldi emberiseg keptelen
meg fekezni azt az eszmet,, melyet fel epitettek,,
megfizetett tarsasag nem foglalkozik masik emberi
csoportokkal,, a valosag igazi hianya nagyon hianyzik
mert lenne mit tudni,, az uj vilag technikai csodai
nem az emberiseg jo lete fele igyekszik,, semmi nem
eleg a fodi nagysagoknak,, egyenlore,, mert a vilag
ur minden bolygoja sem lenne eleg,, de ebbe
talan mas is bele avatkozik,, vagy nem,,
:P
819 #12 rozsola
- 2020-03-16 08:50
Szégyeld magad Enid a fasiszta kijelentésed miatt !
Méghogy nincs értelmesebb !
Fordítva , az " ádám " és a " roma " az emberi fajok selejtje !
3 #13 Enid
- 2020-03-16 11:34
Kackac.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
3,686,496 egyedi látogató