Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

TanácsadásTisztelt Kormányzó Úr!
Kedves Imruska!

Telefonon történt megbeszélésünknek megfelelően küldöm az alábbi, tapasztalatokon alapuló terápiás javaslatot a vírusok és egyebek leküzdésére, ha valaki esetleg belefutna egy ilyenbe.


Kedves PI rajongók, Magyar nemzettársak, Imádott Emberiségem!

Szerzőként 27. éve gyakorló gyógyszerész, 14. éve energiagyógyász, 13. éve spirituális gyógyító vagyok. 2006-ban végeztem Michael Carayon, Fülöp-szigeteken tanult, francia pszísebésznél. 2004-es és 2007-es aurafotóim bizonyítják(!) a gyógyító energia működését. Az energiagyógyítás közbeni fotó kísértetiesen hasonlít a szerelem érzése közbeni aurafotóra.
2007-óta nevezhetem magam gyógyítónak, amióta Medve őrállatom van. Horoszkópomban a Plútó-Aszcendens-Uránusz együttállás a Göncöl csillagkép (Nagy Medve) 1-2 rúdcsillagával áll együtt. Kígyótartó alfa csillag I.C.-vel és Orion tarsolya M.C.-vel rendelkezem. Ezek mind a gyógyítással hozhatók összefüggésbe.

1921-ben dédnagyanyám -vélelmezzük, hogy Chlamydia-fertőzés miatt- tüdőgyulladásban meghalt. Nagymamám 6 évesen maradt árván. A továbbadott fertőzés miatt 1932-ben született, 82 évesen meghalt nagynéném, -aki édesanyámmal együtt szintén gyógyszerész volt- gyermekkorában kb. 8 alkalommal esett át tüdőgyulladáson. Édesanyám szavaival élve „karácsonykor már ágyban volt, és húsvétkor a fiúk még az ágyban locsolták meg”. Nagyanyám gyógynövényekkel és a szeretetével mindig meg tudta gyógyítani!!! A fertőzést én is továbbadtam a lányaimnak és a kisebbiknek volt legalább 8-10 tüdőgyulladása. A tüdőgyulladás alattomos, mert az esetek 95 %-ában 37,2 °C-nál nem nagyobb a testhőmérséklet. Én, ha indokoltnak érzem, rákérdezek a betegnél, ha megfázásra való szert kér, hogy volt-e acetil-szalicilsav tartalmú gyógyszer, pl.:Aszpirin vagy Kalmopyrin vagy izzasztó tea, pl.: hársfatea használata nélkül éjszakai izzadása. Édesanyám úgy tanította, hogy ez diagnosztikai jelentőségű tüdőgyulladásban. Ekkor lóhalálban orvos.

Az EMBER egyszerre 3. (1-3. csakra), 4. (5-7. csakra), 5. (átalakult 4. szívcsakra) dimenziós lényként testből, szellemből és lélekből áll. Minden betegség a lélek betegsége. A tüdőgyulladások történeteit a betegekkel megbeszélve azt szűrtem le, hogy a beteg nem érzi magát szabadnak a párkapcsolatban, emberi kapcsolataiban vagy a munkahelyén. Az idős emberek tüdőgyulladása mögött is sok esetben a korlátozottság és az értéktelenség érzése áll. Pedig minden kornak megvan a szépsége és a mostani nyolcvanas generáció, -akik éltek a háború alatt- tudják megmutatni a növények ültetési sorát, az állatok nevelését, s hogy, hogy kell szappant főzni, kovászt készíteni a kenyérnek, gyógyszer nélkül gyógyítani, stb... TEHÁT ÉLNI ÉS TÚLÉLNI! Ezek az idős emberek cserélték annakidején a pelenkát a fenekünk alatt! Kutya kötelességünk cserébe a lehetőségekhez képest méltó öregkort biztosítanunk Nekik.
Ha a beteg rájön, hogy milyen személyes történet miatt engedte be a betegséget, -elfogadja a helyzetet vagy változtat-, látványos a gyógyulás.

Az elv jelenleg az, hogy mással olyat ne tegyek, amit nem szeretném, hogy velem tegyenek!
Egy törvény van, a SZERETET! Magam és mások felé. Ha szerelemmel viseltetünk társaink, munkánk, Földünk, Emberiségünk, Naprendszerünk, Galaxisunk iránt, folyamatos magunkat és mindent gyógyító energiaáramban vagyunk. (Imruska is szinte folyamatosan szívcsakrában van.)

Kb. 15 éve tanítom a gyógyszertárban a betegeimnek diagnosztizált tüdőgyulladás gyógyítására antibiotikum mellett, de sok esetben önmagában is a kolléganőmtől, Horváthné Takács Teréziától tanult hagymateát, ami egy relatíve kellemes ízű gyógyital.

1 nagy fej vöröshagyma
(a vörös héjak is egyenként megmosva, a fehér rész apró kockára vágva)
fél liter víz
2 evőkanál pörköltcukor
2 evőkanál méz

D. S. Óránként 2 evőkanállal, amíg el nem fogy.
3 napon át újra megfőzve.

A megtisztított hagymát feltesszük a kimért fél liter vízbe főni. Közben egy literes(!) lábasban pirítunk 2 evőkanál kristálycukrot. Amikor megbarnult, a tűzről lekapva a levegőben továbbkevergetjük, hogy ne égjen le. Rászűrjük a felforrt hagymalevet és beleteszünk még 2 evőkanál mézet.

Jelen helyzetben annyi napon át javaslom a fogyasztását, amíg látványos javulást nem tapasztalunk.

YouTube-on, a felemelkedes csatornán a fiatalember elmondja, hogy növényi hatóanyagok, a hagymától a kakukkfűig, a fokhagymától a C-vitaminig bizonyítottan gátolják a vírus szaporodását. Mivel Kína zömében hagyományosan növényi alapú gyógyítással rendelkezik, ezért el tudom fogadni a látványos gyógyulási statisztikát.
Hát Olaszország??? Ilyenkor kérdezem meg nemes egyszerűséggel (mivel az uram 500 éves nemesi család sarja), mi a f@sz folyik itt? A Keresztapák ölik egymást? Helytelen orvosi terápia?...
A felemelkedes csatorna fiatalemberének van egy videója Koronavírus – Az Új Világrend... címmel,
melyben elmondja, hogy vírusokkal próbálnak vakcinákat, DNS szekvenciákat, oltásokkal mikrocsippet és idegen DNS-t emberbe juttatni. 5G-vel a sejtfalat lyukassá tenni.

A falunkban 2 éve került a református templom tornyába a 4G-s antenna, azóta mindkét nyáron belecsapott a villám a toronyba, tönkretéve immáron kétszer az elvileg Faraday-kalitka elektromos órát. Kb. 1 hónappal ezelőtt másfél hét alatt kb. 10 db(!) 180-230-as vérnyomáskiugrású beteg jutott a tudomásomra. Pedig én kis patika vagyok. Olyan is volt, hogy egy nap három. A tízből csak kettőt fogtam én, a többiek a doktor úrtól jöttek. Újhold volt, tehát telihold kilőve. Napkitörés? Talán... Igaz komoly együttállás volt a csillagos égen, de én mégis HAARP-ra vagy más skalárfegyverre gyanakszom, mert a falu a Pápa, Papkeszi, Paks Szent György-vonalon fekszik és közel a katonai gyakorlótérhez. A vonal pedig viszi az energiát. Ha egy beteg fejfájáscsillapítóért jön, akkor mindig megkérdezem, hogy most fáj-e a feje. Ha igent mond, akkor igyekszem rávenni egy vérnyomásmérésre. A legextrémebb fogásom kb. 6 évvel ezelőtt 1 nap alatt 4 fejfájáscsillapítót kérőből 3-nak volt 200-as vérnyomása. Természetesen lóhalálban orvos.
2017. novemberében fogkivésés miatti fájdalom hatására életemben először indult felfelé a vérnyomásom. (A hős Marianka, -azaz én- csak energiával csillapítottam relatíve elviselhetőre a fájdalmat.) Szóval két nap múlva 157-et mértem. Én, aki a 125-öt is fejnyomás formájában érzékelem, roppantul szenvedtem. A szintén gyógyszerész uram parancsára, úgy ahogy illik, elszopogattam a 25 mg-os Tensiomint és vártuk a csodát. A csodák azóta a Tensiomin szopogatásra szabadságot vesznek ki. Mindenkinél nemhogy csökkent volna, hanem még emelkedett is a vérnyomás. Nálam is egy óra alatt 167-re. Azóta több betegemen is csak a „magyarok szent gyógyszere”, az Algopyrin segített ilyen esetben. Minimálisan 20-szal viszi le 1 óra alatt a vérnyomás felsőértékét. 2017-ig a Tensiomin is számtalanszor segített a betegeimen, de azóta, -úgy gondolom-, hogy valami rezgésváltozás miatt az Algopyrin vált be és hál' Istennek, most már recept nélküli. Édesanyámon tapasztaltuk ki, hogy ha nem itta meg két egymást követő napon a két liter víz helyett csak az egy liter vizet, automatikusan jött a 180-200-as vérnyomás. Ha megitta: másfél hetente 1 szem vérnyomáscsökkentő elég volt. Tehát, ha nincs elég víz az érpályában, a szervezet összehúzza a perifériák ereit, megemelve a vérnyomást, hogy kapjon az agy oxigént. Viszont, ha pl. túladagoljuk a vérnyomáscsökkentőt, ami történt az 1933-as születésű, nőgyógyász főorvos gyermekkel rendelkező pótanyámmal tavaly nyáron, hogy esett-kelt és kétnaponta jártam kezelni energiával. Csodálkoztam, hogy mindig agyi történést láttam, hol itt, hol ott a fején. Ilyenkor 118 felsőértéket mértem sorozatban. Végül elmentünk az ideggyógyászatra, ahol a főorvos asszony rá is vezette, hogy alacsony vérnyomás. 25000 forintért, magánúton ment el agyi MR-re, ami igazolta az agykéreg elhalásokat. Tehát a túl alacsony vérnyomás nem volt képes nyitvatartani az agykéreg ereit. Azóta nagyon ügyel a 2 liter szénsavmentes vízre vagy falmellékire. Mindenkinek afelett jöhet a kávécska, fröccsöcske, stb. 135 felett vesz be csak vérnyomáscsökkentőt, így kb. 5 naponta van szüksége rá.
Mivel ahogy idősödnek az emberek, úgy válik nyugodtabbá az életük és csökken a vérnyomásuk. A másik véglet: hogy ne kelljen pisilni az úton, nem isznak vizet a postára, boltba, stb. menet. Mindig szóváteszem, mert az arc speciális ráncosodása azonnal elárulja őket.
Az iráni orvos után szabadon: két pohár, azaz 4 dl víz 3 óránként. Ez kb. 2 liter.

Vigyázzunk a gondolatainkra és a kimondott szavainkra! A jaj minek élek, dögöljek meg típusú környezetzsarolás eredménye durván 2 nap alatt súlyos betegség vagy baleset, hiszen kérésünk számukra  parancs. Aztán hirtelen élni akarunk és általában meg is gyógyulunk. Azért legyen már annyi vér a pucánkban, hogy kitartsunk a döntésünk mellett, mert ez a jojózás ki-be a kórházba mind az önpusztító gondolataink és cselekedeteink eredménye. Tehát beengedhetjük a félelemmel és a negatív vagy gonosz gondolatainkkal a vírust is. Egyszer éppen vezettem és magamban kimondtam, hogy legyen vége, következzen be a halál. Sima úton, 21 °C-ban, jó műszaki állapotban megpördült az autóm. Azonnal jelezték, hogy kérésem számukra parancs. Azóta nagyon ügyelek a gondolataimra. Hálát adtam Istennek, hogy nem sodortam el senkit.

És itt jön a 2. csodafegyverünk, a saját gyógyító energiánk!

8 éves voltam, amikor nagyanyámmal mentünk a piacra. Nagyon furcsálltam, hogy mamikám „rendellenes” tartásban nyugtatta a tenyerét a derekán. Szembejött velünk egy néni. Ő meg a háta mögött teljesen keresztben tartotta az ellenkező oldali derekán a kezét. Most már tudom, hogy nem az energiát adó keze felőli oldala fájt. Mindenki nagymamája úgy ment a piacra, hogy fájó testrészén nyugtatta ösztönből az adókezét!
Amelyik könyökünk a mellkasunk előtt karba tett kéznél felül van, az az energiát adó kezünk. Nekem a jobb, de számos jobbkezesnél a bal és egy esetben tapasztaltam balkezesnél, hogy a jobb kéz volt az adókéz.
Minden betegség először a bőrünk melletti 5-7 cm-es aurarétegben jelenik meg először, utána manifesztálódik a testben.

Energiakezelés:

Helyezkedjünk el kényelmesen. Hunyjuk be a szemünket. Kérjük gondolatban a gyógyító energiát fejtetőn be, tenyéren ki. Figyeljünk szeretettel befelé, majd az adókezet a fejtetőtől elkezdve lazán vigyük végig nagyon lassan a testünkön az aurarétegben. Figyeljük meg, hogy „viszik” a kezünket. Ha úgy érezzük, hogy valahol időzni kell, akkor tartsuk lazán a kezünket a testtáj felett. A kezelés végén érzékelhetjük, hogy szinte eltávolítják a testünktől a kezünket.
Minden földi ember ösztönből használja ezt a csodát a gyógyulására. Fájdalmat csillapít, gyulladást csökkent, antibakteriális hatású, regenerál, stb…
Én pl.: a fogam alatti granulómát szüntettem meg. Röntgen felvételek is bizonyítják.
Ha bármim fáj vagy valahol a testemben diszkomfort érzésem van, azonnal kezelem az adókezemmel magam. Ilyen esetben meglepetések is érhetik az embert. Az energiagyógyászat mellé habnak a tortára jött a „bőrlátás”. Pl.: behunyt szemmel világos foltként látható a gyulladás, fekete vonalként a csonttörés, repedés, de a legkülönbözőbb elváltozásokkal: a vastagbél poliptól a porckorong sérven át a rákos daganatig, lehet találkozni mindennel. Szóval a bal oldali nyaki ütőeremnél kellemetlen érzésem volt. Azonnal odakaptam az adókezemet és „megnéztem”, mi van ott. Legnagyobb meglepetésemre három összekapcsolódott karikát láttam az érben, amelyek az energiakezelés hatására szépen eloszlottak. Nem sokkal később a bal vádlimban éreztem valamit, amit természetesen azonnal megkezeltem és ugyanolyan három, összekapaszkodott karikát „láttam”. Az is inaktiválódott. Hat hónappal később a YouTube-on egy nanotechnológiát alkalmazó fegyverekről szóló amerikai katonai filmben köszöntek vissza az én kinyiffantott karikácskáim. Tehát nem megijedni!
Azonnal kezelni!

Jelen háborús helyzetben napi kétszer javaslom az önkezelést az „aranykor” beköszöntéig, de addigis életünk végéig legalább. Ez inaktiválja a vírus, idegen DNS és egyéb ajándékcsomagocskákat.

A YouTube-on az Ázsiába Szakadtam csatorna magyar orvosa az első koronavírusos videójában mutat egy képet Bill Gatesről (Hogy is kell ejteni? Gec vagy Geci?) 2019. októberi koronavírus szimulációs összeröffenésén Ámerikában. Egy helyes kis duroknak tűnő sertés van a háttérben egy takaros koronavírussal megkoronázva, előttük Bill vicsorít. A festői látvány szöget ütött a fejemben. Kb.: 40 koronavírus törzs van a természetben. Úgy okoskodtam, hogy kellett, hogy valamely háztáji desznyók találkozzanak az életük során ezzel a vírussal is Magyarországon. Mivel ezen állatok „gégemetszésben” és nem betegségben hullottak el, ezért feltételezem, hogy különösen a füstöltkolbász formájú d. disznó a betegségek elleni antitestekkel is megörvendeztette az őt táplálékul választó embert. Ezen felfedezésemet rögvest megosztottam a betévedő, volt Boironos gyógyszerismertetővel. Azt válaszolta, hogy igazam lehet, mert az Oscillococinum pellet is a pézsmakacsa szívét és máját tartalmazza addig hígítva, amíg már anyag nem, csak a rezgés van benne. Ez a kacsa normál flóratagként 42 influenzatörzset tartalmaz! Hát csodálkozunk, hogy miért nincs nálunk számottevő influenzajárvány? Amíg disznóinkat, kacsáinkat, tyúkocskáinkat etetgetjük és eszegetjük, közben kellő védettségre teszünk szert.

Egy, a boldog békeidőkben Irakban szakácskodó betegem hívta fel a figyelmemet, hogy azért tilos a zsidóknak disznót enni, mert azon az éghajlaton a sűrű érhálózattal rendelkező disznó kb. 3 óra alatt megromolna. (Mellesleg esélye sem lenne szegénynek a gégemetszésig eljutnia, mert éhen döglene.) Tehát marad zsidó barátainknak a kecske meg a teve. A mi éghajlatunknak és genetikánknak csodálatos hozadékaként élvezhetjük állat- és növényvilágunk gyógyító gondoskodását. Mi, hogy okosak legyünk, a megfelelő omega3, omega6 zsírsavat nem a halakból, hanem a tehén tejszínből, liba-, kacsa- és mangalicazsírból szereztük be. Az országunkban élő zsidók is a libát preferálták. (Ezt megerősítette nekem Isten nyugosztalja Mezőfi Miklós doktor úr, a budapesti Szent Imre kórház volt igazgatófőorvosa, háziorvos is.) A nagyanyám csapatostól nevelte a libát. Mindhárom lánya, az anyámmal együtt zseni volt. Volt 7 ló, tehén, disznó, birka, tyúk. Nagyapám nem engedte a kacsát és a kecskét. Csekély húsmennyiségük nem ellensúlyozta kártéteményeiket. Nyers tejet életemben csak nagyanyám Riskája mellett állva, frissen kifejve voltam hajlandó meginni. Az egyik gyógyszerismertető barátnőm világosított fel, hogy vannak olyan tejsavbaktérium törzsek, amikre csak így tehet szert az ember.

Az egyetemen úgy tanították, hogy a legjobb bőrfertőtlenítő a 40 %-os alkohol. A gyógyszertárból e célra 70 %-ost lehet vásárolni. Ha nincs szeszünk, akkor mit csinálunk? Hát előkapjuk az urunk vagy asszonyunk dugi vodkáját vagy pálinkáját és máris megszűnt bőrfertőtlenítő alkohol ínségünk.
(Mellesleg a hátamon feláll a szőr pl. a vonaton, amikor „szaros” kezükre rányomják a kézfertőtlenítő gélt. Gondosan szétmaszatolják, és elégedetten szemlélik, ill. használják immáron steril, „szaros” kezüket.)

Ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból.

Köszönöm Posta Imre Kormányzó Úr honlapján a megjelenési lehetőséget.


.....

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-03-17 04:47
“Mellesleg a hátamon feláll a szőr pl. a vonaton, amikor „szaros” kezükre rányomják a kézfertőtlenítő gélt. Gondosan szétmaszatolják, és elégedetten szemlélik, ill. használják immáron steril, „szaros” kezüket.)”

“Mutasd meg hogy köhögs” ehöhöhöhöh, jobbra is balra,
“Kulturáltan köhögni nem tudnak”

De ezek szerint a vonatokon ez az újabb divat?
Egyébként mindenki tudja aki akarja, hogy ez az egész zsidó vírus, csak a gyenge immunrendszert tudja megdönteni. Ahogy az ország 80%-a semmilyen immunerősítő dolgot nem csinál soha, úgy ugyan ennyi birka, külső fizikai támadás esetén se tudná magát védeni.
75 #2 talpi
- 2020-03-17 08:39
Jol összeszedett gondolatok, hasznosak is, ha alkalmazza az igenylö. Igaz is Mariann. :)
99 #3 MORMOTA1968
- 2020-03-17 11:44
Tapasztalatból mondom, hogy mikor pl fájt a hasam, csak rátettem a jobb tenyerem és egy rövid időn belül éreztem, hogy már nem fáj. Szóval van igazság a dologban, nem kevés!
267 #4 Perle
- 2020-03-17 18:43
Na nézzenek oda! A hollandok a kannabiszért állnak sorba, nem úgy, mint itthon, ahol a gyógyszerekért, vagy akinek arra sem futja, a kannás borért tülekednek a járvány ellen.
https://www.franc...oses-cafes
4 #5 Posta Imre
- 2020-03-18 10:16
"Olaszországi csoportból hoztam át

Kedves Ismerőseim! Sokan írtatok privátban és kérdeztetek az olasz helyzetről. Most írok egy hosszabb posztot a jelenlegi állapotokról. 9 napja vagyunk karanténban. Mivel kertes házban lakunk, így elviselhető, de akik egy 40 nm-es panelben élnek azoknak biztos borzasztó lehet a bezártság. Az élelmiszerboltok, patikák és állateledel boltok nyitva vannak, minden más üzlet illetve vendéglátóhely zárva március 25-ig. Az iskolák, templomok, múzeumok április 3-ig. Egy családból egy személy kijárása javasolt, aki elintézi a bevásárlást. Ehhez egy papírt kell kinyomtatni és a kocsiban tartani, hiszen ha a hatóság megállít, ezzel tudjuk magunkat igazolni, hogy hol lakunk és miért hagytuk el a házat.

Most pedig néhány adatot osztanék meg. Az országban tegnap estig 109 ezer tesztet csináltak. Kb 20% volt eddig pozitív. Sokan vannak otthoni karanténban, főleg itt Veneto tartományban. Itt kb 1900 fertőzött van, ebből 1200 személy saját otthonában tölti le a karantén két hetét,mivel vagy tünetmentesek vagy enyhe tüneteik vannak. Mint az már többször elhangzott, az idősebb korosztály veszélyeztett leginkább. Az olasz polgárvédelem adatai szerint a legtöbb elhunyt 80 és 90 év közötti és valamilyen betegségben szenvedett. Itt szeretném kiemelni, hogy nincs 20 éves elhunyt. Valaki ezt otthon kitalálta, ami persze futótűzként terjedt el az interneten. A fiatalabb elhunytak (40-60 év) valamilyen súlyos betegségben szenvedtek, ilyenek a rákos megbetegedések, súlyos szívproblémák, epilepszia, súlyos cukorbetegség, illetve dialízises betegek. A fertőzöttek mindössze 25,8% nő, a többiek férfiak. Az elhunytak átlag életkora országos szinten 80,3 év, Treviso provinciában 87 év. Tegnap estig az országban 1966 személy gyógyultnak nyilvánítottak, amiről valahogy a magyar hírportálok nem szeretnek írni. Jobb sokkolni a népet a halálesetekkel, mint objektíven minden statisztikai adatot közzétenni. Kb 1 órával ezelőtt beszéltem a szomszédunkkal, aki a helyi kórházban ápoló évek óta. Az ő tesztje negatív, sok kollégája viszont pozitív tesztet kapott. Általában enyhe tüneteik vannak, többnyire 38 fokos láz és köhögés, ami 3-4 alatt elmúlik. Azt mondta, hogy naponta kb 2 beteg hal meg a kórházban koronavírussal, influenzában több 10, róluk mégsem ír az újság pedig ők is szüleik és nagyszüleik voltak valakinek. Szerinte kellő odafigyeléssel megelőzhető illetve kórházi ellátás nélkül kezelhető a betegség. Gondolom ez egyes pánikgyártó ismerősömnek nem fog tetszeni, hiszen jobb éjjel nappal vilagvége posztokat osztogatni. Az olyan bejegyzések mint például "egy ismerős ismerősének az ismerőse hallotta egy ismerősétől, hogy annak az ismerőse kórházban haldoklik"... Vagy "hagyják meghalni az embereket mert a kórház nem tudja már fogadni", felháborítóak. Ahol nincs hely, mint például Lombardiában, a betegeket átszállítják más tartomány kórházaiba. Most érkezett egy kínai orvos csoport, akik 32 tonna védőfelszerelést, lélegeztetőgépeket hoztak. Tegnap azt mondták, hogy több vakcinát tesztelnek betegeken, ebola, HIV illetve arthritis. Eddig biztatóak az eredmények, meglátjuk mi lesz.

A magyar híreket követve látom, hogy az emberek egymást eltaposva vásárolnak. Teljesen felesleges. Itt 9 napja van karantén, mégis minden van a boltokban. Ne vegyen senki 40 kiló lisztet, meg 20 kiló cukrot, hacsak nem akar cukrászdát nyitni. Nincs értelme a tolongásnak, ráadásul a nagy tömegben nagyobb esély van bármit elkapni legyen az influenza vagy koronavírus. Itt amúgy a boltokban az emberek gumikesztyűben vásárolnak és maszkot viselnek.

Néhány itteni jó tanács: kerüljük a nagy tömegeket. Ha lehetséges ne most utazzunk külföldre. Az alapos kézmosás elengedhetetlen minden alkalommal, amikor hazaérünk. Ha nincs lehetőség rá, akkor kézfertőtlenítő használata javasolt. Mi a bevásárlószatyrokat kint hagyjuk és fertőtlenítővel lefújom. Ne járjunk be utcai cipővel, hiszen az emberek a járdára köpnek. Abba beleléphetünk, a lakásba bevihetjük, a gyerekek a földön játszanak, belenyúlnak a szájukba, szemükbe és már meg is van a baj. Mossunk fel gyakran. 60 fokos mosást javasoltak az itteni hatóságok, viszont a ruhák nem bírják az ilyen magas hőmérsékletet. Már 40 fokon sikerült kivégeznem több pulóvert, így most Napisan fertőtlenítőt használok, amit a mosóporral együtt kell a gépbe rakni.
Ami viszont mindennél fontosabb, tartsuk be a hatóságok előírásait. Itt sajnos többen megszegve minden szabályt, tettek magasról az egészre, ezért lett ennyi beteg. A karantén hírére 15 ezer dél-olasz utazott északról délre elhurcolva a betegséget az ottani tartományokba is. Egy hete tilos piacot tartani, több nagyvárosban mégis kimentek a kereskedők és persze tele volt nyugdíjassal minden. Egyesek meglógtak a karanténból, lefertőzve ezzel több tíz embert. Több fodrász a tiltás ellenére fogadott klienseket. Eddig több mint 7 ezer büntetést szabtak ki a hatóságok, de mindig van olyan értetlen, aki nem bír a fenekén ülni. Felelősségteljesen viselkedjünk,...."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,727,455 egyedi látogató