Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

nemzetbiztonsági vészhelyzet

GondolatokUgyan már, csak vicceltem, nehogy komolyan vegyétek már ezt is. Mindent olyan komolyan vesztek. Most komolyan. Azon agonizálok egy ideje, hogy nekiálljak-e (kiálljak, vagy nekiálljak?) bicajt szerelni vagy elvessem a krumplit és már nem lesz nagyobb fagy. Igazából egyiknek sem látom sok értelmét, de hát így vagyok ezzel már jó ideje. Valamit viszont csak csinálni kék és az biztos, hogy nem az "ima" és a "meditáció". A tudatfésülés nálam másképpen megyen már egy ideje és mivel az istenkék jól lejáratták már magukat nálam, így max a szent szarhoz rimánkodhatnék, mert az legalább biztos. Érezni. Most tartunk ott, hogy bebizonyosodott amit már egy ideje mondok nektek is, hogy "nincs idő". Áll minden, miközben majd meg szakad az erőlködéstől. Az aranyér már biztos. Ásó, lapát kell hozzá és nem végbélkúp. Mostanában egyre többeknek a hüvely is más értelmet nyerhet, ha már borsót és babot, no meg lőszert markolász.

Igazából nem biztatlak benneteket semmivel. Tudjátok, hogy harci helyzet következik. Nem lehet másképpen. Így lesz, vagyis már így is van. Lépésről-lépésre halad a fedett hadművelet. Ugribugrit nem javaslok senkinek. Akiről eddig adatokat gyűjtöttek és a "likvidálandó" mappába került, nekik kifejezetten jót fog tenni a kijárási tilalom. Nem ragozom. Kiüresedettnek érzem magam, mintha most jönne az a fejezet, amire sok éve készültünk. Jó, vagy rossz most nem kérdés. Ha "lázadást" gerjesztenek, azt le kell verni. Komoly személyügyi csere-bere is mehet a háttérben. Ha jól alakul minden, akkor adósság eltörölve, banki devizások "megmentve" és a többi és a többi, mire Trianon 100 éve lejár. Hellyel-közzel ez egy szarkalatos pont, amire a mostani rendszargazdák úgy időzíthetnek, hogy ennek a barom népnek ez "katarzis" legyen, mert akkorra esetleg "legyőzzük" ezt a borzalmas mesterséges "betegséget" is. Azért ne bagatellizáljátok el. A helyzet igen komoly. Az "emberek" mint olyanok teljes mértékű degradációja nem játék.

Ja, még valamit, a net használata is korlátozásra kerülhet. Fog is, ha minden jól alakul.

Még valami. Szóba került a "kényszeroltás" témaköre. Szabadon választott. Ha valaki nagyon nem akarja, hogy beoltsák, akkor szóba jöhet az öngyilkosság gondolata is. Ezzel kalkuláltak bőven az utópisták. Egyesek szerint az egész herece-hurica az oltásokról szól, mások szerint a FED és NWO a cél. Mivel a Föld egy kísérleti telep, akár mindegyik egyszerre is reális elképzelésként jelentkezhet. A lényeg nem is ez. Azt majd a reklám után lehet csak megtudni. Arra ne is gondoljatok, hogy "környezetvédelmi" célokság van. Az ki van zárva. Vagy ha nincs, az sem baj.

Hozzászólások

961 #20 szabir
- 2020-03-18 19:48
''Szegénység, éhezés, nyomor nem lesz többé és háború sem lesz.

jo a golden edzs? sztem ahoz Ufok kenek
58 #21 ssman
- 2020-03-18 19:54
Imi!
Itt a gyerekeknek mar az van!
Ha gyereket latnak az utcan, azt hazaviszik, a szuloknek meg birsag, 500 az alja, a teteje meg borton!
4 #22 Posta Imre
- 2020-03-18 20:09
Igen, lesz itt seggrepacsi, hol zacsi!

Fészen most írják:


"Anglia, legfrissebb hírek 2020 március 20 kijárási tilalom rendőrség katonasági asszisztálással!"
75 #23 talpi
- 2020-03-18 20:09
#18kakas
- 2020-03-18 20:08
:D :D :D
934 #24 MRJOOOOOO
- 2020-03-18 20:28
de rég vártam erre...
1601 #25 pintyes
- 2020-03-18 21:08
ezt ma kaptam .Kedves Mindenki! <3 :)
Elkészült Cobra legújabb bejegyzésének fordítása.
A teljes cikk minden egyes képpel és a hozzátartozó linkekkel együtt felkerült a Magyar Cobra oldalra is (ellenallas1111).
Végjáték Forgatókönyvek
Fordította: MCCS
E bolygó felszabadításáért folyó háború a tetőpontjához közeleg. A kínai koronavírus kitörésének visszaszorítását követően a sötét erők újabb, módosított vírustörzset helyeztek el Codogno-ban, Olaszországban. Codogno csak néhány mérföldre van Piacenzától, melyet évszázadokon keresztül fontos fekete nemesi családok vezettek: Scotti, Pallavicini, Visconti, Sforza, Farnese, Bourbon és Habsburg.
Az olasz víruskitörés két Fekete Nemes frakció között dúló harc külső megnyilvánulása, és a vírust elhelyező frakció a gazdaság összeomlását akarja. Úgy tűnik, hogy jelenleg nagyon sikeresek:
A vírus Európán keresztül való terjedésének kritikus pillanata akkor volt, amikor az európai miniszterek a február 25-i római találkozójukon eldöntötték, hogy a Fekete Nemesek parancsának megfelelően nyitva tartják az olaszországi határokat:
A nyitott határok lehetővé tették a vírus terjedését először Európában majd világszerte. Az olasz vírustörzs terjedése egész Európában és világszerte is tömeges karanténokat eredményezett:
Amint azt sokan észrevették, mindez ideális feltételeket teremt a tömeges letartóztatás forgatókönyvének. Megerősíthetem, hogy a Pozitív Katonaságnak megvannak a tervei a tömeges letartóztatások végrehajtására, ahogyan azt Drake Bailey közzétette:
A képen: "A Fehér Kalaposok üzenete Drake-en keresztül. Végre vannak dátumaink!!! Sajnos linkek nincsenek. Ez "Figyelmeztetés" A fenti weboldalon található a Fehér Kalaposok tervezett menetrendje. Akár el akarod hinni, akár nem, azt javaslatom, hogy vedd komolyan és biztosítsd be magad 3 hetes egészségügyi Szükségállapotra. Raktározz el vizet, élelmet, wc papírt stb. Mindent, amire szükséged lehet 3 hétig. Fehér Kalaposok programterve: 2020.03.16. Rendezvényeket elkezdik lemondani a CV miatt. 2020.03.23. Az USA (3 hét) CV karantén alá lesz helyezve, röviddel azután Szükségállapotot vezetnek be 2020.03.30. Az USA visszatér az aranyfedezetre 2020.04.12. A Q által jósolt első letartóztatások - BHO. Elkezdetek felébredni. Utána letartóztatások tömkelege fog lezajlani. 2020.7.20. A földönkívüliekkel kapcsolatos teljes nyilvánosságra hozatal."
Ezt Kína szárazföldi Sárkány forrásai is megerősítik, mondván, hogy a jelenlegi vészhelyzet lehetővé teszi a tisztogatást, és hogy mindez április 15-ig láthatóvá válik. Az Ellenállás azt mondta, nem tudják megerősíteni a Pozitív Katonaság tervét, ám nem is tagadják azt. Kijelentették azt is, hogy a Pozitív Katonaság nem az egyetlen frakció a játszmában, és hogy "vannak más forgatókönyvek is". Hozzátették, hogy a tömeges letartóztatásokra még NEM kerül sor, bár a pozitív katonaság már be van vonva bizonyos előkészítő műveletekbe. Az Ellenállás azt javasolja, hogy mindenki készüljön fel egy világméretű egészségügyi karanténra és gondoskodjon kb. egy hónapra való élelmiszerről és egyéb alapvető szükségletekről, és azonnal vegye ki a pénzét a bankokból. Az Esemény nem történhet meg, amíg az összes toplet bombát el nem távolítják, de lehetséges egy, a Delta Opcióhoz hasonló forgatókönyv:
A Fényerõknek sikerült nemrég eltávolítania a plazma anomália túlnyomó többségét a bolygó felszínéről, a plazma toplet bombák utolsó rétegének nagy részével együtt. Ez nagy győzelem, és ez az egyik tényező, ami beindította a Pozitív Katonaság terveit. Sajnos amikor a plazma sík tisztítása már majdnem teljesen befejeződött, utolsó védelmi vonalként a chiméra egy nagyon erős védelmi mechanizmust aktivált az összes, felszínen élő ember fizikai implantátumában. Ugyanis minden fizikai implantátumnak van egy szingularitás forrása, kvark-gluon plazmát termelő kvantumszámmal, amely olyan toplet bombákat hoz létre, melyek össze vannak kapcsolva azzal a hálózattal, amely a felszíni lakosság összes implantátumát köti össze. Amikor ezt a védelmi mechanizmust aktiválták, a kvantum elsődleges anomália mezőben mutáció keletkezett, ami február végén részleges torzulást eredményezett az idővonal irányában. Ez tette lehetővé, hogy a sötét erők vírusmintákat helyezhessenek el Olaszországban, Iránban és Koreában. Ez az idővonal irány részben már korrigálva lett, és a meditációnk biztosíthatja, hogy a lehető legjobb idővonalra váltsunk a bolygó felszabadítása és a Felemelkedés felé. Az Ellenállás elpusztított minden biochipet melyeket az új oltásokba akartak rakni, és amit a koronavírus ellen fejlesztettek ki. Ezért az új oltóanyag NEM tartalmaz biochipeket, bár még mindig tartalmazhat az egészségre veszélyes vegyi anyagokat. Spirituális szinten a koronavírus kitörése drasztikusan felgyorsította az összes nem-fizikai entitás teljes és végső kitisztítását, melyek bizonyos fokig még mindig a bolygó felszíne körül vannak. Ez kiváltotta az emberi túlzások, a vakmerőség, az önzés és az illúziók megtisztulását, és nagyon szükségszerű földelést hozott. Azzal, hogy mindenkinek otthon kell maradnia, az emberek kiléphetnek a még több termelés, még több költekezés, még több fogyasztás kényszerének ördögi köréből, és végre lesz idejük meghallani a madarak csicsergését, amikor visszatérnek a csendes városokba, ahol sokkal kevesebb az emberi tevékenység:
A képen: "Szerte a világon, a sok lezárásnak, vesztegzárnak köszönhetően, kevesebb az autó az utakon, kevesebb a repülő és kevesebb a szennyezés. Mialatt mi a COVID-19 miatt pánikolunk, Földanya gyógyul. Ez a Mátrix tisztulása:
A képen: Globális Mátrix - LEÁLLÍTÁS folyamatban Zhong Nanshan, az egyik legjelentősebb kínai epidemiológus, aki helyesen látta a kínai koronavírus kitörésének végét, arra számít, hogy a járvány júniusig véget ér, ha azonnali társadalmi intézkedéseket hoznak a vírus terjedésének megállítása érdekében:
A Defender Europe 20 katonai gyakorló csapatok NEM az Új Világrendet hozzák Európába, és nem folytatnak tömeges letartóztatásokat, de a vírust nagyon hatékonyan tudják terjeszteni:
A társadalmi távolodást célzó intézkedések hatékonyságát és a járvány leállításához szükséges lezárásokat az alábbi cikk kitűnően magyarázza:
Annak a ténye, hogy a Korona vírus egy biofegyver végül eléri a fősodratú médiát, mivel felső szintű tisztségviselők elkezdtek kérdéseket feltenni a világ minden táján :
Ma már köztudott, hogy az 5G bázisállomások súlyosan veszélyeztetik az immunrendszert, és döntő szerepet játszanak a sötét erők járvánnyal kapcsolatos tervében:
Az 5G hálózat része a sötét erők terveinek, hogy megerősítsék a Föld karanténját:
A chimera által irányított Amerikai Űrparancsnokság az 5G-t akarja használni védővonalként a pozitív földönkívüliekkel szemben:
Ami jelenleg zajlik az a Föld bolygóért folytatott kvantum háború csúcsa, a pozitív földönkívüli erők és a chimera csoport között. A kvantum háború részletei még nem hozhatóak nyilvánosságra, csak annyit mondhatok, hogy a pozitív oldal a toplet bombák eltávolításán dolgozik, a negatív oldal pedig olyan technológiák fejlesztésén, mint ez:
Ezen a ponton meg kell értenetek, hogy mint minden háborúban, vannak győzedelmes és vereséges pillanatok. Az előttünk álló út meglehetősen intenzív és hepehupás lehet, és lehetséges, hogy a dolgok nem mindig a terv szerint vagy az előrejelzések szerint fognak zajlani, de a végén győzedelmeskedni fogunk. A meditációval - ami pár hét múlva lesz - rengeteget tudunk változtatni, mivel az egyesített tudatosságunk közvetlenül tudja befolyásolni a kvantum mezőt. Addig az immunrendszer megerősítésére használhatjátok a C -vitamint, ami segíthet a vírus ellen is:
Az "RCV csillagpor parancs" protokollt is használhatjátok, amennyit csak lehet. Eltávolítja a vírus kb. 75%-t, ahogy ez a február 20-i visszajelzés mutatja Wuhanból:
A képen: "Tegnap Wuhan fénymunkásai elkezdték használni az "RCV csillagpor parancsot", ma hirtelen lecsökkent az "újonnan fertőzöttek száma" 1700-ről 400-ra. Ezek tényleg csodálatos eredmények. A Fény Győzelme! Nagyon köszönjük."
A Plejádiak azt kommunikálták, hogy a protokolljuk még hatásosabb lenne, de mindig van néhány túl önző ember, aki nem tartozik a cabal sötét erőihez, de vakmerően terjeszti a vírust, sőt, a vírust a sötét hálón árulja is (nézd meg ezt a videót, 8 percnél kezdődik és 14-ig tart):
Ez a háború hamarosan véget ér és egy új világ születik. A Világ, amelyre mindannyian vártunk. A Fény győzelme!
174 #26 victorya
- 2020-03-18 21:22
Az oltások terén igen nagy a katyvasz. Az iskolai oltásokat központilag leállították. A csecsemő és kisgyermekkoriakkal gondok vannak. Oltani kellene, de sok orvos úgy döntött,hogy nem olt. A szülők is bizonytalanok. Vagy borul az egész oltási rend és követhetetlen lesz, vagy jön a kényszer.
684 #27 atacama
- 2020-03-18 21:51
tehát mint mondottam..nem földi eredetű..
1971 #28 jkr
- 2020-03-18 23:11
2 #29 gerry
- 2020-03-18 23:20
PINTYES - HANYAGOLHATNÁD A HÜLYESÉGEK TERJESZTÉSÉT!
4 #30 Posta Imre
- 2020-03-19 05:58
Cobra még virulens?

Ez Portugáliából jött kerülő úton:
"Infót kaptam. A tûzoltóságot már felkészítik a helyzetre: szombattól valószínûleg kijárási tilalom lesz Magyarországon. Úgy készüljetek fel a konzervekkel. Nem vicc!
Nálunk Portugáliában valószínûleg holnaptól szükségállapot lesz, és kijárási tilalom is lehet.
Sok sikert!"
4 #31 Posta Imre
- 2020-03-19 06:04
A fészen ilyeneket terjesztenek. Teljes paranoia és összeesküvés-gyakorlat.

"Azt akarja mondani István! Ahogy én látom: globális reset. Paragimaváltás.
Nem kell félni! A corona vírus csak egyhe formája a sima influenzának. A média felfújja, mint mindig, de most ezt komolyan kell venni, habár más miatt kell úgy tennünk, mintha valóban járványveszély lenne. (Ami NINCS). A háttérben történelmi változások történnek. A Defender 2020-szal indult. 37 ezres USA állig felfegyverzett haderö érkezett Németországba Nato hadgyakorlatra. Aztán egyszercsak lecserélték a Logo-t, nem Nato és nem hadgyakorlat, hanem SHAEF, szövetséges haderö (USA, Oroszország, Anglia és Kina). Miért?
Aki még nem tudta eddig: Németországnak NINCS békeszerzödése a mai napig. Ez azt jelenti, hogy Németország a mai napig a szövetségesek által megszállt ország, USA fennhatóság alatt.
Évtizedes (zseniális) diplomáciai elökészítö munka áll emögött, ami most történik. Precízen megtervezett.
A cél: átvenni a hatalmat a deep state-töl (vagy más szóval NWO/new world order), kitakarítani ezt a globalista, sátánista, háborús bünös szemetet az élen a Vatikán/City of London/Washington-nal. Meg a lakájaikat világszerte. A hatalomátvétel tulajdonképpen már megtörtént.
Most a lakájok következnek Ukrajna, Lengyelország, majd Németország, Olaszország, ahol a deep state tüzfészkei vannak.
A járványügyi korlátozásokat is az USA hadsereg rendelte el, a kormányok most nekik engedelmeskednek. Ne utazgassanak tömegek, legyen nyugalom, maradjon mindenki a fenekén, ne zavarja a munkálatokat.
Így jobban tudják követni a deep state embereinek mozgását, ne menekülhessen senki a felelösségrevonás alól.
Csoportosulások így nincsenek kitéve esetleges terrorcselekedetnek (amiket ismerünk már jól, szintén a deep state által megrendezve: fals flag operations)
És az emeberek maguk sem csinálhatnak hülyeséget, ha nem verödnek össze tömegek.
Nyugodtan hátradölhetünk a fotelban (nem aggódni, nem pánikolni), élvezzük a rohanás és stressz nélküli életet (ez lesz úgyis a jövö) és hagyjuk tenni a dolgát a hadseregnek és diplomáciának.
Vagyis nem kell félni se vírustól, se még rosszabb törvényektöl, a vége jó lesz. Nem kell rémhíreket terjeszteni és föleg ezeknek hinni.
Ami történik az nem más, mint a mi/az egész emberiség felszabadítása a több évezredes rabszolgásító hatalmaktól. A globalizázió helyett újra nemzetállamok helyreállítása.Törvényesen, nemzetközi jog alapján, diplomáciai úton, hadsereggel nyomatékosítva. És összefogva! Oroszország 500 ezres hadsereggel készen áll bevetésre, ha szükséges. Kína szintén. Trump, Putin, Johnson, Xi Jinping egy szekeret húznak. Példátlan a történelemben.
10 éve erre várok! Olyan örömteli izgalom van bennem, mint anno Berlinben, amikor megnyitották a berlini falat (ott voltam), amikor megtudtuk, hogy összeomlott a Szovjetunió.... Még pár nappal korábban sem hitte senki hogy ez mind lehetséges.
Az eladósító pénzrendszer is le lesz cserélve egy humással (Nesara/Gesara). Jelenleg lassan, szervezetten (hogy ne legyen káosz) "takarékra" engedik a gazdaságot, de legalább a profitéhes túltermelés, amitöl már az egész természet és környezet szenvedett megszünik úgyse fog senkinek hiányozni. Szegénység, éhezés, nyomor nem lesz többé és háború sem lesz.
Putin összehívta a Jalta2 konferenciát, ahogy újra tárgyalnak geopolitikai kérdéseket, valószínü, hogy Orosz Föderáció lesz, amibe Németország is beletartozik majd. Ki tudja? De jobb, mintha egy iszlám kalifátus lenne, ahogy a deep state tervezte többmilliós migránsbetelepítéssel.
A lényeg, hogy most fellélegezhetünk a karantén idejére, lett idönk a családra, egymásra, szomszédokra, összefogásra, kertészkedésre, idös emberekkel, gyerekekkel foglalkozni.
Kivárni és teázni - mondja a német.
819 #32 rozsola
- 2020-03-19 08:33
Hagyjuk már a balfasz németet !
Teázzon vagy szopjon , mit érdekel ez minket ?

Vészhelyzet Romániában !
Az köztudott , Románia által felszaporított cikánok ellepték Európát , most Európa hazadeportálja őket ! Még a norvégok is agyontömik a repcsiket és " takarodjatok oda ahonnan jöttettek ! "
Az illene tudni , ezek a " rejtett erőforrások " dógozni azt nem fognak , egyes " szekták " ( amolyan postaimrés társulatok ) " riogatnak " : Vadnyugat után Vadrománia következik.
Más
Terjed a " rémhír " , Romániában a jövő héten bezárnak az üzletláncok. Állítólag a Schwartz AG ( Kaufland , Lidl , Metro , Auchan , Profi ) 10 millió eurót különített el az alkalmazottak 75%-os fizetésére. A kiszivárgott információk szerint ez az összeg nagyjából 4 hónapig elegendő

Amíg a német teázik , az orosz kibaszta a vodkát az ablakon !
A NATO rohamtempóban közeledik az orosz határhoz , Putyin " hidegvérrel kijelentette " : " várjuk őket ! "
Meg nem erősített információk szerint Oroszország , Kína és Japán hadereje egyesült. Ugyanezek a források szerint a Csehszlovák Hadsereg szintén " stratégiai partnerségre lépett az RF hadseregével "
Lengyelországban növekszik az elégedetlenség , egyre többen adnak hangot aggodalmaiknak , ( szabadon fordítva ) : " Hogy baszná szájba a kurva-szülő1/szülő2 - jét Amerika ! 1939 után ismét a lengyel fogja megszopni a faszt ! ". Lengyel hazafiak az Oroszországgal való viszony azonnali rendezését és a NATO csapatok eltakarodását szorgalmazzák !

Bár lehet igazatok van . A német inkább szopogassa a teáját !
A Svédek mellett a németek esze is elment. Vírushiszti van , ők mégis a migránsok miatt nyafognak !

Bántom a németeket ? Miért ne tenném ? Kb ez a német manapság : https://www.youtu...T3HD6hQcB0
Nézd meg blyáty ! Van magyar szöveg is !

De ez még nem minden !

Kis pihenő : tudom sok idióta beszedve a Stadalaxot , idejön fosni a szót. Mindeféléről pofáznak , de a lényeg rejtve marad.
Nemrég jött a hír : Sojgu Szerbiába látogatott.
Na Blyáty !
Az hogy egy ország elnöke , miniszterelnöke vagy külügyminisztere utazgat , elfogadott dolog. De ! Egy ország védelmi minisztere nem szokott " vakációzni "
Hírstábunk úgy tudja , az Orosz Föderáció 200 darab számoletet diszlokál Szerbiába !
Felfogjátok blyáty ?!!!!!
200 azaz kétszáz számolet
Tehát : " mindenki nyugodjon le a picsába ! "
A NATO haditechnikája kelet felé robog , Arad és Kolozsvár környékéről óránként jönnek a telefonokkal rögzített videók .
Nagyszombattól Kassáig tele vannak a vasútvonalak amerikai haditechnikával
Eközben Románia a vég felé rohan , Csehszlovákia " pozicionálta magát " , Ukrajna döglődik , a horvátok a migránsokkal verekednek , Szerbia meg .....
Végezetül a " látó " és " tudó " az alábbi videóklippből " megláthatja a lényeget " :
https://www.youtu...XpOvSv37Kk
75 #33 talpi
- 2020-03-19 09:00
Valahogy, ha kisse árnyalod is a dolgokat, de ez a helyzet rozsola. Mindenfele spirituális megmentö hadsereg, meg a fax tudja miket aggatnak rájuk, kibaszottul nem a megmentes okán robog errefele
788 #34 nyomkereso
- 2020-03-19 09:09
Rozsola, mindig dicséred a körülöttünk élő népeket, ami nagyon szép gesztus. Ők a jók (most).
A körülöttünk élő szlávoknak más feltételek között kellet eltölteni a második világháború utáni időszakot mostanáig.

Vegyük a szerbeket:

A szerbek győztesként jöttek ki a világháborúból, a magyarok vesztesként.
A szerbek önállók voltak, a magyarok megszállott övezet
A szerbeknek részben nemzeti kormányaik voltak, a magyaroknak mindig “nemzetközi”
A szerbeknek nemzeti egyházuk van, a magyaroknak ilyen nincs
A szerbek nemzeti érzelmű történelmet tanultak, a magyarok nem, s ezt így lehet folytatni hosszan.

Lehet most mélyponton van a magyarság a környező nemzetekhez képest, de ez változni fog. Más a kiindulási pont. Így lett ez megkomponálva. En nem ok, hogy beszarjunk, vagy? Én úgy látom, hogy még mindig itt vagyunk. De köszönöm a jó összefoglalásokat
283 #35 gladiator07
- 2020-03-19 10:13
Valahogy aszt érzem Nátó és Ruszki felügyelettel vissza fogják állítani a történelmi határainkat. Amit . Imre régóta mond!!!!
267 #36 Perle
- 2020-03-19 10:35
A "maszat" vírusteszteket szerzett külföldről és visz haza. Eddig 100 000 db van de 4 millió kell.
https://mignews.c...92038.html
3 #37 Enid
- 2020-03-19 10:49
Perle! A tampon DNS vizsgálatra is megfelelő információt hordozó eszköz.
267 #38 Perle
- 2020-03-19 11:26
Enid, minek tampon, ha milliónyian adták oda önként DNs-mintájukat ahhoz, hogy a származásukat valakik kitalálják?
Mindez a járvány előtt. Exportálva lett egy hatalmas mennyiségű vérplazma is, ami még jól jöhetne valamire Ez is a járvány előtt...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.60 másodperc
4,611,012 egyedi látogató