Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

nemzetbiztonsági vészhelyzet

GondolatokUgyan már, csak vicceltem, nehogy komolyan vegyétek már ezt is. Mindent olyan komolyan vesztek. Most komolyan. Azon agonizálok egy ideje, hogy nekiálljak-e (kiálljak, vagy nekiálljak?) bicajt szerelni vagy elvessem a krumplit és már nem lesz nagyobb fagy. Igazából egyiknek sem látom sok értelmét, de hát így vagyok ezzel már jó ideje. Valamit viszont csak csinálni kék és az biztos, hogy nem az "ima" és a "meditáció". A tudatfésülés nálam másképpen megyen már egy ideje és mivel az istenkék jól lejáratták már magukat nálam, így max a szent szarhoz rimánkodhatnék, mert az legalább biztos. Érezni. Most tartunk ott, hogy bebizonyosodott amit már egy ideje mondok nektek is, hogy "nincs idő". Áll minden, miközben majd meg szakad az erőlködéstől. Az aranyér már biztos. Ásó, lapát kell hozzá és nem végbélkúp. Mostanában egyre többeknek a hüvely is más értelmet nyerhet, ha már borsót és babot, no meg lőszert markolász.

Igazából nem biztatlak benneteket semmivel. Tudjátok, hogy harci helyzet következik. Nem lehet másképpen. Így lesz, vagyis már így is van. Lépésről-lépésre halad a fedett hadművelet. Ugribugrit nem javaslok senkinek. Akiről eddig adatokat gyűjtöttek és a "likvidálandó" mappába került, nekik kifejezetten jót fog tenni a kijárási tilalom. Nem ragozom. Kiüresedettnek érzem magam, mintha most jönne az a fejezet, amire sok éve készültünk. Jó, vagy rossz most nem kérdés. Ha "lázadást" gerjesztenek, azt le kell verni. Komoly személyügyi csere-bere is mehet a háttérben. Ha jól alakul minden, akkor adósság eltörölve, banki devizások "megmentve" és a többi és a többi, mire Trianon 100 éve lejár. Hellyel-közzel ez egy szarkalatos pont, amire a mostani rendszargazdák úgy időzíthetnek, hogy ennek a barom népnek ez "katarzis" legyen, mert akkorra esetleg "legyőzzük" ezt a borzalmas mesterséges "betegséget" is. Azért ne bagatellizáljátok el. A helyzet igen komoly. Az "emberek" mint olyanok teljes mértékű degradációja nem játék.

Ja, még valamit, a net használata is korlátozásra kerülhet. Fog is, ha minden jól alakul.

Még valami. Szóba került a "kényszeroltás" témaköre. Szabadon választott. Ha valaki nagyon nem akarja, hogy beoltsák, akkor szóba jöhet az öngyilkosság gondolata is. Ezzel kalkuláltak bőven az utópisták. Egyesek szerint az egész herece-hurica az oltásokról szól, mások szerint a FED és NWO a cél. Mivel a Föld egy kísérleti telep, akár mindegyik egyszerre is reális elképzelésként jelentkezhet. A lényeg nem is ez. Azt majd a reklám után lehet csak megtudni. Arra ne is gondoljatok, hogy "környezetvédelmi" célokság van. Az ki van zárva. Vagy ha nincs, az sem baj.

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2020-03-18 11:31
Harc csak akkor kerekedik ebbül,ha az megszerveződik. Most a félelmetes fosás mellett,ál szabadság érzés van. Aki tudott halmozni,tele póc,még dógozni se nagyon muszály,tehát egyátalán nincs lincs hangulat-még.
Ha lesz,az is egymás ellen,kóbászé,meg liszté megy majd. Eszibe se jut senkinek,hogy demokratikusan legyakja a kormányosokat,meg a haszonélvezőket. A rendőr,meg katona is az első körbe a gazdi parancsát követi majd,oszt közbe itt vannak a nátó buzik is. Nem olyan eccerű ez....
684 #2 atacama
- 2020-03-18 11:46
no hát akkor a Greenpeace se legyen veletek..
csak megfontoltan mindent!!! a kések legyenek élesek meg a bajonét...
a többi majd adódik magától..
283 #3 gladiator07
- 2020-03-18 11:47
Sajnos ,, az már igen biszos hogy ez a vírus a jenkiktől jön, úgy ahogy az ebola afrikában. Attól nagyon megijedtek a vérfertőzöttek, s akkor Angolát lezárták, s elvileg megszünt a vírus.
Ez a mostani igen gyors, nem tudni.mikor áll meg.. !
63 #4 GP
- 2020-03-18 12:14
Csak nehogy mi legyünk azok a "likvidálandók" bár én úgy látom így lesz.

Nincs szükség gondolkodó, érző emberekre.
1693 #5 pipogya
- 2020-03-18 12:20
Vessél csicsókát annak nem számít az időjárás .
Csak hálás lesz ha veti valaki.
4 #6 Posta Imre
- 2020-03-18 12:33
Koronavírus: az emberiség felének kipusztulásában reménykedik a Playboy-modell

Megdöbbentő videót tett közzé hat és félmillió követővel rendelkező Instagram-oldalán egy orosz Playboy-modell. Iszonyatos haragot zúdított magára.

Óriási felháborodást váltott ki Victoria Bonya orosz Playboy-modell egy videóval, amiben azt mondta, örülne neki, ha az emberiség fele meghalna a koronavírus-járványban. Kifejtette, azért gondolja így, mert a bolygónk romokban van, és szerinte egy drasztikus népességcsökkenés sokat segítene ezen – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Bocsánat, hogy ezt kell mondanom, de azt hiszem, még mindig jobb az emberiség felét elveszíteni, mint az egész bolygót. Én magam is kész vagyok meghalni, ha ez az ára a világ megmenekülésének.

A 40 éves Bonya, aki 2001-ben képviselte hazáját a Miss Earth szépségversenyen, rengeteg gyalázkodó és fenyegető üzenetet kapott a videója miatt, ezért gyorsan törölte is azt, de később, egy szöveges bejegyzésben megvédte álláspontját.

Az emberiség olyanná vált, mint egy sáskajárás, ami mindent letarol, ami az útjába kerül, és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem. Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez, mint az előttünk élő generációk összesen, évezredek alatt.

Bonya hozzátette, nem kívánja senki halálát, de reméli, a koronavírus-járvány észhez téríti majd az emberiséget, és megtanuljuk becsülni az életet, és a bolygónkat.
https://24.hu/ele...oy-modell/
162 #7 fapipa
- 2020-03-18 13:26
Messengeren kaptam ezt a bejegyzést . A fantáziátokra bízom a megitélését :

.Ahogy én látom: globális reset.

A paradigmaváltás kezdete.
Nem kell félni! A corona vírus csak enyhe formája a sima influenzának. A média felfújja, mint mindig, de most ezt komolyan kell venni, habár más miatt kell úgy tennünk, mintha valóban járványveszély lenne. (Ami NINCS). A háttérben történelmi változások történnek. A Defender 2020-szal indult. 37 ezres USA állig felfegyverzett haderő érkezett Németországba Nato hadgyakorlatra. Aztán egyszer csak lecserélték a Logo-t, nem Nato és nem hadgyakorlat, hanem SHAEF, szövetséges haderő (USA, Oroszország, Anglia és Kina). Miért?
Aki még nem tudta eddig: Németországnak NINCS békeszerződése a mai napig. Ez azt jelenti, hogy Németország a mai napig a szövetségesek által megszállt ország, USA fennhatóság alatt.
Évtizedes (zseniális) diplomáciai előkészítő munka áll emögött, ami most történik. Precízen megtervezett.
A cél: átvenni a hatalmat a deep state-töl (vagy más szóval NWO/new world order), kitakarítani ezt a globalista, sátánista, háborús bűnös szemetet az élen a Vatikán/City of London/Washington-nal. Meg a lakájaikat világszerte. A hatalomátvétel tulajdonképpen már megtörtént.
Most a lakájok következnek Ukrajna, Lengyelország, majd Németország, Olaszország, ahol a deep state tűzfészkei vannak.
A járványügyi korlátozásokat is az USA hadsereg rendelte el, a kormányok most nekik engedelmeskednek. Ne utazgassanak tömegek, legyen nyugalom, maradjon mindenki a fenekén, ne zavarja a munkálatokat.
Így jobban tudják követni a deep state embereinek mozgását, ne menekülhessen senki a felelősségre vonás alól.
Csoportosulások így nincsenek kitéve esetleges terrorcselekedetnek (amiket ismerünk már jól, szintén a deep state által megrendezve: fals flag operations)
És az emberek maguk sem csinálhatnak hülyeséget, ha nem verődnek össze tömegek.
Nyugodtan hátradőlhetünk a fotelban (nem aggódni, nem pánikolni), élvezzük a rohanás és stressz nélküli életet (ez lesz úgyis a jövő) és hagyjuk tenni a dolgát a hadseregnek és diplomáciának.
Vagyis nem kell félni se vírustól, se még rosszabb törvényektől, a vége jó lesz. Nem kell rémhíreket terjeszteni és főleg ezeknek hinni.
Az eladósító pénzrendszer is le lesz cserélve egy húzással (Nesara/Gesara). Jelenleg lassan, szervezetten (hogy ne legyen káosz) "takarékra" engedik a gazdaságot, de legalább a profitéhes túltermelés, amitől már az egész természet és környezet szenvedett megszűnik úgyse fog senkinek hiányozni. Szegénység, éhezés, nyomor nem lesz többé és háború sem lesz.mp, Putin, Johnson, Xi Jinping egy szekeret húznak. Példátlan a történelemben.
10 éve erre várok! Olyan örömteli izgalom van bennem, mint anno Berlinben, amikor megnyitották a berlini falat (ott voltam), amikor megtudtuk, hogy összeomlott a Szovjetunió.... Még pár nappal korábban sem hitte senki hogy ez mind lehetséges.
Putyin összehívta a Jalta2 konferenciát, ahogy újra tárgyalnak geopolitikai kérdéseket, valószínű, hogy Orosz Föderáció lesz, amibe Németország is beletartozik majd. Ki tudja? De jobb, mintha egy iszlám kalifátus lenne, ahogy a deep state tervezte többmilliós migránsbetelepítéssel.
A lényeg, hogy most fellélegezhetünk a karantén idejére, lett időnk a családra, egymásra, szomszédokra, összefogásra, kertészkedésre, idős emberekkel, gyerekekkel foglalkozni.
Kivárni és teázni - mondja a német. Amit még tehetünk, elkezdhetjük most azonnal építeni a béke korszakát. Legyünk kedvesek, segítőkészek egymáshoz, nyissunk teret a kreativitásnak, tegyük tisztábbá, otthonosabbá a környezetünket, építsünk kis közösségeket (bevásárlásra, közös ebédfőzésre, kávézásra, felolvasásra, stb... és figyeljünk egymásra emberbaráti szeretettel.
58 #8 ssman
- 2020-03-18 13:33
Kivárni és teázni - mondja a német.

En meg azt mondom, hogy baxhatom, ha nincs mivel............
1987 #9 Hazafinak
- 2020-03-18 14:46
fapipa
- 2020-03-18 13:26 Ebben a megfogalmazásban sok a helyén van. A pár éve folyó események bármely országban (személyi párti, pénzügyi hadi stB)mind mutatták hogy a háttérben nagy erők működnek, tevékenykednek, lépnek, szerveznek, tárgyalnak. Roppant forró nyarunk lesz. Mint Imre Bátyó is írta, most valóban csak a boltot" tudjuk le és a családra koncentráljunk. Nincs mit pattogni. De figyelmesnek kell lenni továbbra is, a helyi folyamatokra. Én nem akarok egy cionista országban élni!!!
1987 #10 Hazafinak
- 2020-03-18 15:07
"Varsó földrajzilag sokkal közelebb áll Moszkvahoz, mint Washingtonhoz, tehát Lengyelországnak és Oroszországnak nincs más választása, mint hogy közös alapot találjanak - gondolja Lech Walesa" "De a kapcsolatok jelenlegi szintjével mind veszítünk - Oroszország és Lengyelország egyaránt. És hagyja, hogy a harmadik fél előnyben részesüljön. Mindig közelebb áll Moszkvához… Varsó, mint Washingtonhoz."
1987 #11 Hazafinak
- 2020-03-18 15:31
Pénzügyi összeomlás predíciójában állva: ideje egy 21. századi Pecora Bizottságnak" https://www.veter...ommission/
9 #12 vala_ki
- 2020-03-18 15:37
Orbán Viktor: Felfüggesztik a hiteltörlesztéseket az év végéig https://index.hu/...ronavirus/
6 #13 anzsi a macska hala
- 2020-03-18 15:42
Fapipa, ez túl szép hogy igaz legyen.
1987 #14 Hazafinak
- 2020-03-18 15:47
A Putyin ösztönzése: 30 dolláros olaj nagyszerű lesz a globális gazdaság számára. Hasonló történet a szaúdikkal, ha kevesebb pénzük van a szalfisták támogatására és Washington megvesztegetésére, ez nem rossz dolog. Nagyszerű dolog a világ számára."
1313 #15 zoli
- 2020-03-18 16:12
Fapipának....
És most ugyanazok a kormány bandák aszisztálnak ehhez,akik aszisztáltak a cionistáknak. Ez ugye rendben van így?
684 #16 atacama
- 2020-03-18 16:37
Teo papa,ez olyan szép....akkor most tetűhintát meghúzogathatok játékból és meglegyinthetem a gazdáját játékosan mint junker az orbánt?
forduljunk egymás felé...ember baráti szeretettel
kérjünk kettő kávét...
megfizettük mi már ezt százszorosan... a magyarok
zsírján már sok pecsenye megsült,sokan jól laktak..
azért nem árt még jobban résen lenni és készültségbe állni.
tán fehér sárkányék mondták ki hogy elég...
245 #17 hamu
- 2020-03-18 16:47
Zolinak...
A kérdésedre Imre válaszol 2:14:30 https://www.youtu...DCAadxBTL8

A politika tudománya, mint fogalom, most először kikerült Imre előadásain. Erről beszélt az Ír, már 1960-as években.
A bűnössel kell helyrehozatnod a bűnét, vagy a játszma folytatódik, azaz fennmarad a háború. Ezért a megoldás abban van, hogy ugyanazok a mocskok asszisztálnak a jóhoz, akik a bűnökhöz már asszisztáltak. Legyen ez egyén, vagy nép, vagy nép-képviselő.
154 #18 kakas
- 2020-03-18 19:08
66.media.tumblr.com/b3d80c4f6678beecde47393e8bcab731/9948ad01392153d0-31/s1280x1920/fc2f72cd9e9d1f369b4eb2456f48dec0018d02ef.jpg
4 #19 Posta Imre
- 2020-03-18 19:37
kakas, de jót röhögtem! Gyerekek, a leggyakrabban kiejtett negatív tartalmú szóösszetétel a "koronavírus". Már senkit nem érdekel a háború, migráncsok,. zsidók, gazdaság...még az ufo-k is ledegradálódtak. Mekkora figyelemelterelés. Vasárnaptól, vagy hétfőtől "kijárási tilalom".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.76 másodperc
4,702,116 egyedi látogató