Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sakk-Matt?

GondolatokA CoronaVírus – lehetséges, hogy egy mélyen kigondolt kínai pénzügyi globális manővernek (ámbár sok emberi áldozatokkal járó) a sikeres trójai koronája? Ne feledjük: eléggé mocskos világban élük, ahol sok helyen a morális iránytűk is nagyon el vannak romolva. Sajnos nem a lelkeket gyógyító muzsika mozgatja a világot, hanem a pénz-, és hatalomvágy.

Bevallom, hogy az elején azt gondoltam (szerintem voltunk páran így ezzel), hogy ez nem lehet véletlen 2020-ban, és hogy ilyen-olyan úton/módon Amerika van valamilyen mértékben a vírusos események “hátterében”. Mindezt gazdasági lefékezés céljából, ahol a vírusban elhunyt embereket sajnos járulékos vesztességnek tekintik. Ha ez így van, akkor szerintem ezek az emberek úgy gondolkodnak, hogy: egy ember halála tragédia, tömegeké egyszerű statisztika.

Miközben mi, az emberek - és a Világ komoly erőfeszítésekkel harcol az életbenmaradásért (a vírus miatti rendelkezések és az elrendelt állami elõvigyázatosságok mentén), úgy tünik, hogy a háttérben teljesen más mozgatórugók kattognak, és maga Kína indította el az egészet. Természetesen nem hivatalosan, de akkor is elsősorban Amerika pökhendiségét “végképp eltörölni” szándékkal.

Rendkívüli óvintézkedések, tilalmak, javaslatok, megszorítások, sok-sok ima, és remény.
Mi ebben vagyunk, ebben élünk. Mást nem tehetünk, és amennyire tudunk, vigyázunk egymásra. A felelősséggel élők.

De a gazdaságot – főleg a világgazdaságot – az emberi életek nem érdeklik. A történelmet ismerve sosem számítottak az emberek.
Csak a profit, és a befolyás.
Sajnos.

Ma este olvastam egy érdekességet, amelytől gyakorlatilag…leesett az állam!

Amikor Amerika – élén Donald Trumppal – embargózta Kínát, és az egyik mobiltelefongyártó cég Android aplikációt szabotálta, akkor valamit kitaláltak adott kínai gazdasági érdekkörök.
Elegük lett.

Csak azt sajnálom, hogy mi, a világ nagy alakulásában - jelentéktelen emberi életek vagyunk más, tehetősebb és befolyásosabb emberek szemében…Rögvest összeszorul a szívem ha csak erre gondolok.

Szóval lehet, hogy maguk a kínaiak idították el ezt a mára világméretűre duzzadt virus hisztit, mivelhogy a többi “hétköznapi ”vírusos megbetegedéstől ámbár többen meghalnak naponta, de jelen esetben felhasználták a média adta tornadót, amely ennyire felfújta a híreket, és ennyire betelepedett az emberi elmékbe a félelem, és a "félsz" érzet.
A tegnap be is mondtak egy nagy érdekességet a kínai gazdaságot mozagtó emberek, pezsgőspohárral.

Az elmúlt napokban Kína hatalmas rekordot döntött, amely mentén a saját országában befektetett nyugati társaságok részvényeinek mintegy 30-55% -át megvásárolta, így rengeteg más állami érdekeltséget mutató multicégnél többségi tulajdonos lett.
Inkább felvásárolta “bagóért” a konkurenciát – mintsem megvásárolta volna azt tisztességesen (lehet, hogy sok esetben nem is kapott volna 1 részvényt sem), emberi életeket nem veszélyeztetve ebben a manőverben.

Ha ez igaz, akkor ez a kommunista ország egy piszkosúl remek játékot játszott az egész világ előtt, és felülmúlta az európaiakat, és az okos amerikai demokratákat is.
A dominót bepüccintették, a hatás elindult, mindenki (egyének, közösségek, áll,am, stb.) beáll a sorba, de részükről a történet teljesen másról szól.

A wuhani helyzet miatt a kínai valuta, a jüan csökkenni kezdett, ám a Kínai Központi Bank nem tett lépéseket a fejlemények megállítására. Nem kompenzált, csak állt, és nem tett semmit.

Emlékeztek, hogy sok pletyka is szólt arról, hogy Kínának pénzügyi gondjai lehetnek még ebből, valamint az is, hogy még elegendő maszkja sem volt a koronavírus elleni küzdelemhez - így a "fejlet" Kína nagy gazdasági gondba ütközött. Stb.

Ezek a pletykák a világsajtóban meglebegtetve, és Xi Jinping kijelentése, hogy kész bármi áron megvédeni Wuhan lakosait a határok blokkolásával - a részvényárak (44-60%) hirtelen csökkenéséhez vezettek a kínai technológiai, vegyipari, és nehéziparban.

A külföldi cégek, és a pénzügyi cápák elkezdték eladni az összes kínai részvényeiket, de a vásárlói oldalon (akik eladásra kiáltották, nem érdekelte őket, hogy ki vezsi meg - csak vigye, vegye) senki sem akarta megvenni őket, amíg teljesen le nem értékelődnek.
Hiszen egy összeomló Kína - ugyebár nem ér sokat.
Meg amúgy is...Kínának befellegzett.

Xi Jinping “mesterlépést” tett, amely mentén egy egész hétig várt (mindeközben 3 napja nem volt Kínában vírusos megbetegedés, szóval pont ennyi ideje rendezték el a modern korunk legnagyobb tőzsdemanipulációját, és már nincs szükségük a gerjesztett médiára), az egyik sajtótájékoztatókon bombaszám érkező kérdésekre csak símán elmosolyodott (mintha semmi különös nem történt volna), és amikor az ár a “megengedett” határ alá esett, minden részvényt megvásárolt Kína.

Az európaiaktól és az amerikaiaktól - egyszerre!

Amire többen a kérdőjeleikből felébredtek, akkor jöttek rá, hogy már késő, mert az összes részvény Kína kezébe került.

Temérdek ismert világmárkának a kínai telepgyárai, termelési pontjai, adot szakaszoknak Kínában kiépített telepei, stb., stb. lettek egycsapásra kínai felügyelet alatt.

Kína nemcsak nyert, hanem a többségi részvényese lett az európaiak és az amerikaiak által oda épített vállalatoknak.

Így váltak a kínaiak további iparágaknak a többségi tulajdonosaivá, amelytől az EU és Amerika függ.

Tehát a jövőben az árat, a brandeket, az irányokat a Kínai Kommunista Párt fogja meghatározni. A háttérhatalom.

Sakk-Matt! – ha mindez igaz.

Hozzászólások

1987 #1 Hazafinak
- 2020-03-18 16:32
Hogy is tanultuk egykor?! A saját fegyverével kell győzni ellene. Én egyik szememmel csodálom Kínát. de a másikkal a jövőre nézve nagyon is tartok tőlük.
3 #2 Enid
- 2020-03-18 22:01
118 #3 keepfargo
- 2020-03-18 22:56
Az isten irgalmazzon annak, akire/amire kínaiak szemet vetettek. 49 óta övék Tibet, amit ma már senki nem kérdőjelez meg. Egy valaha szabad ország magas spirituális értékekkel, erkölccsel, lelki békével. Mára egyszerűen egy kínai gyarmat, ahol a gyarmattartó tett róla, hogy fél évszázadon belül a többségi nép ők legyenek, ahol az életképes tibeti nőket kényszer-sterilizálják, genetikai tervezés jegyében, ahol minden nemzeti önállóságra való utalást kínzással, börtönnel, halállal büntetnek....a tibetiek masszív többségének koldushoz méltó életet biztosítanak... mondjam tovább? A civilizált világ, a keresztény értékeivel, meg a demokratikus elveivel úgy hallgat mint...nem írom ide.

Én egy helyt' találkoztam fizikai valóságban a kínai kereskedők világával, és ezt Ho Chi Minh City-ben. Az ottani Chinatown nem egyéb rákos daganatnál a vietnámi társadalom testében, egy kipusztíthatatlan vérszívó, amely a gazdatestet csak táptalajnak, na meg olcsó munkaerőnek használja.
Ezek is évszázadokban gondolkodnak, a kínai ha kell vietnámit játszik, de belül kínai marad...ahol pedig többségbe (vagy gazdasági fölénybe) kerül, ott vége a konkurenciának.
Ők nem reménykednek a fennmaradásban, hanem fölébe kerülnek mindennek s mindenkinek, aki nekik útban van. Ők az emberiség "szép" jövője, akik mindenki mást ferde szemmel néznek...és tehetik...
3 #4 Enid
- 2020-03-19 00:45
Naval Medical Research Unit eddigi székhelye Kairo volt, 2019 december 2-án viszont Szicília, egész pontosan Sigonella Nato bázisra költözött.

A "NAMRU-3" különböző kutatásokat folytat, vakcinákat "manipulál" járványok, világjárványok esetén segítséget nyújt a tagállamokban állomásozó amerikai csapatoknak és a lakosságnak.
Stb. Stb.
"NAMRU"...azért van aki azon filózik, hogy esetleg nem a Trójai faló beceneve ez?!

De, hogy is van: "Ajándék lónak... nyi kukucsku protku!"

Miközben Dr. Stefano Montanari 1:36 - nél ezt mondja. "Noi non siamo di fronte di nessuna epidemia. Nessuna!..."
Semmiféle világjárvánnyal nem állunk szemben. Semmilyennel!
https://youtu.be/...
961 #5 szabir
- 2020-03-19 06:08
s miett es ''korona''? Corvinus s ''elso kormanyzo''/uu/nn/vv Hunyadi/Houvedanus Corova = Tehen szlavul
165 #6 LM
- 2020-03-19 07:32
Nem gondolom, hogy ehhez bármelyik klasszikus értelemben vett nemzetnek bármi köze is lenne. A valódi döntéshozóknak nincs nemzete, mert az csak "megköt", valószínűleg elég sokmindene nincsen, viszont van neki hatalma és felfoghatatlan erőforrásai. A nyugati típusú gyarmatosításnak lejárt az ideje, végesre tervezték, ideje kicsit odébbállni. A nyugati "kontroll" technikák csak vicces gyerekjátékok a kínában már működőhöz képest (pontrendszer, megfigyelőrendszerek kiépítettsége, átnevelőtáborok stb.)

Jóreggelt Újvilág!
237 #7 csaje
- 2020-03-19 12:05
Szerintem is, ha Kína jelenti az Új Világot, akkor mindenkinek régen rossz.
keepfargo, én is nagyon haragszom Kínára, amiért Tibetet így leigázta.
1648 #8 Avian
- 2020-03-19 14:23
Gatesék akkor mire találták ki a pandémiára alapitott befektetést 5-13% kamattal???

Különben a ujrainditást a ázsiai térfélen intézik valami fehérkalapos füstszürösök de lehet néhánynak nélküli lesz a sapi és roschildék britek már ott vannak a vezetésben...tehát cseberböl vederbe megy másként ugyan az..nem olaj hanm kaja lesz a fógó amivel sakkbantartják majd a jónépet.
És örüljünk ha nem csippelgetnek azonnal az oltásokba azt raknak amit akarnak a csipsz is belefér...

Nem kitalálmány mert ezek ugyan jól elvannak a bekeritett magas falaik között kaja minden rendben de félnek a sokaságtól 1x aztán meg irigylik is ökt, met az is kéne nekik ami az embereké!
7 #9 virag
- 2020-03-20 06:04
Az okostelefonok bemérésével követné a koronavírus terjedését az amerikai kormány
https://www.origo...virus.html
75 #10 talpi
- 2020-03-20 06:29
#6Enid
- 2020-03-19 21:41
Meg ennel is sokkal hülyebb nemelyik." anyuci" hidd el tudom, helyböl.
75 #11 talpi
- 2020-03-20 06:55
Amugy hogy lehet, az, hoy a legi forgalom, teljes leállítása után, csak ugy repkednek a HARP gepek ?
3 #12 Enid
- 2020-03-20 08:32
Talpi! A harp gépek alatt gondolom a vegyipermetet szórókra gondolsz. Én itt sokkal kevesebbet látok, de Marcianó (a Tanker Enemy blog) egyik videójában arról szól, hogy az utasok nélküli gépek a személyzettel repkednek a szokásos útvonalon, hogy ne veszítsék el a jogot arra a légi-útszakaszra... hát, és ha már Így is-úgy is menniük kell, legalább permeteznek.
Ugye érezhető, hol füllentenek a légitársaságok: "ne veszítsék el a jogot a már meglévő útszakaszra"...

Itt ennyit tudni a dolgot illetően.
329 #13 gutai zub
- 2020-03-20 09:49
Kínai Coronavírus

Kína és az egybesült államok egymást okolják a vírus fertőzés kezdetével.

A nagyon bizonytalan és sötét találgatások mögött, mind a két birodalom kétségtelenül gonosz, embertelen és a végsőkig pénzéhes.

Amerika kihangsúlyozza, hogy a "Korona" kínai.

Ha viszont megnézzük a "Spanyol"? náthát, amely sok millió ember halálát okozta,
A spanyolnak nevezett vírus bizony Kansasban, Amerikából indult el világpusztító útjára, 1918 márciusában............

Aztán beszélhetünk:
angolkór
german measles (kanyaró)
francia betegség (szifilisz)
stb.
3 #14 Enid
- 2020-03-20 10:36
Gutai! Frank Plummer annak a winnipegi biológiai fegyver-labornak az igazgatója volt, amelyből elindult a vírus-csomag Wuhanba.
A csomagban, amit egy Air Canada business class gépen küldtek Ebola, Coronavírus és Henipa élő vírus volt.
(a Henipa se piskóta, tán állatokat is fertőz)

Tehát ez a Plummer február 4-én kétes körülmények között Afrikában meghalt.

Tehát nem a kínaiak lopták el, ha Winnipegből küldték.
Szerintem a kese ló megint füllent, vagy összedolgoznak.
Esetleg a "globalisták" felügyelők a dolgokat.

https://autismova...-indagine/
6 #15 anzsi a macska hala
- 2020-03-20 10:50
Még Újabb Világrend.
Bezárul a kígyó köre?

http://szeszak.hu...agrend.htm
118 #16 keepfargo
- 2020-03-20 15:47
Most itt csak memóriámat tesztelném, ha már így adódótt: a Haarp az ugye a rövidhullámú sugárzás, ami agyra megy és a Chemtrail az a röpülő ami szórja a szaart, tehát az egyik agyra megy, de igazából mind egyre megy...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,602,637 egyedi látogató