Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ENSZ főtitkár a koronavírusról: "A rendes szabályok nem érvényesek többé"

BelföldHáború, csak másképp. Végre! A világ hadban áll a SARS-CoV-2 koronavírussal - jelentette ki António Guterres ENSZ-főtitkár csütörtökön genfi sajtótájékoztatóján, amelyet videókonferencia útján tartott New Yorkban. Guterres haladéktalan és összehangolt fellépésre sürgette a világ vezetőit a globális járvánnyal szemben.

Az országos szintű jelenlegi intézkedések nem veszik figyelembe a válság globális és összetett mivoltát

- emelte ki Guterres. "Példátlan helyzetbe kerültünk, ahol a rendes szabályok nem érvényesek többé" - mondta. Az ENSZ-főtitkár hangsúlyozta: "csak annyira vagyunk erősek, mint a leggyengébb egészségügyi rendszer". Sürgette az országokat, hogy növeljék az egészségügyi kiadásokat és segítsenek a nemzetközi közösség azon tagjain, amelyek kevésbé tudtak felkészülni a járványra.

Guterres aláhúzta: kirívóan fontos a fertőzés terjedésének feltartóztatása. "Milliókat ölhet meg a vírus, ha futótűzként hagyjuk terjedni különösen a világ legkiszolgáltatottabb régióiban" - figyelmeztetett. Kiemelte emellett a gazdasági szolidaritás fontosságát is a járványügyi helyzetben. Mint mondta, enyhíteni kellene a kiszolgáltatott országok adósságterhein.
"Szinte biztosra vehető - a talán rekordokat döntő - globális recesszió".

Link

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2020-03-24 13:18
Hamu! Az a 99 már háborúban él belül, önmagában. Ha ott a harc megvívása lezajlik, akkor lehet előre lépés valamilyen irányban.

Egyszer megtámadtak bennünket. Pár éve történt. Engem kirántottak a kocsiból, világos nappal városban egy szemafornál álltunk. A mögöttünk álló 5 kocsi végignézte az agressziót, de kb. a hatodik kihúzott a sorból és egyenesen a menekülő támadót célozva gázt adott. Kishíján sikerült neki a vilanyoszlophoz szegezni a tolvajt, de megúszta az afrikai eredetű "gazella" s parkur mozdulatokkal tovalibbent, majd eltűnt az emeletes házak között.
A férjem utána eredt. Egy házból kisietett egy piros kardigános nénike és szó nélkül rámutatott a házra, ahová az elkövető bement.
S két perc múlva már egy láthatóan több nemzetiségű taggal ellátott civil rendőrautó állt mögénk egy Bronx stílusú városrészben (nem Olaszországban).
Intézkedtek seperc alatt, szétszéledtek, valószínűleg tudták hova és miért kell menni. Ekkorára a férjemet már pár
májktájzon "bekísérte" a lépcsőházba. Nem ellenségesen egyébként, esetleg nekik is baxta a csőrét a csokis zsebtolvaj.
Szal minden rendben lezajlott. Vót kis ijedelem, persze nem engem akartak elrabolni ( csak van valami haszna ha az ember nincs kisminkelve) hanem a táskámat.
Ami viszont meglepett ennek a két civilnek a csuklóból jövő reakciója. A hatodik autós, aki összetörte a kocsit és magát is (bizonyos értelemben) értünk és a piros pulcsis nénike, aki jelzőtáblát "játszott" mert... nem tudom, nem tudom miért. Ott, egy ilyen környezetben.

Szal sok ilyen harcos kell ahhoz, hogy eredményt lehessen elérni.

Ui:
Most így visszaemlékezve az jutott eszembe, hogy a nénike nemtán májktájzonék keresztannya vót? :o
Valami komonista káder inkognitóban :D
51 #21 Skorpio58
- 2020-03-24 15:59
Itt a lényeg!
https://www.youtu...wT__npqY68

Az EU helyett Oroszország segít Olaszországnak
https://orientali...zdelemben/
1093 #22 vian
- 2020-03-24 22:37
Történet a jövőről II.

Egy olyan világban, ahol az emberek azt hitték, hogy a több százmillió dolláros költségvetésű hollywoodi produkciók, kizárólag az ő szórakoztatásukra készültek, egy nap megdöbbenve tapasztalták, hogy a legnépszerűbb sci-fi forgatókönyvek, a saját életükben kezdtek testet ölteni.

Szó szerint, mivel a szellemiség, amiből a forgatókönyv táplálkozott, nem rendelkezett saját teremtőerővel, így szüksége volt arra, hogy mint egy számítógépet, felprogramozza, felkészítse a tömegek tudatát a filmeken keresztül egy alternatív jövőképre, amit ők azzal, hogy beengedték elméjükbe, kezdtek tudatlanul energiájukkal táplálni.

"Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik."

Szó szerint el voltak varázsolva attól, hogy a filmekben, milyen valóságosnak tűnő felvételeket állítanak elő, azonban arra álmukban sem gondoltak, hogy a globális híradások igazi anyagait, már régóta vegyítették manipulált videókkal, és mivel az emberek tömegei soha nem jártak utána az igazságnak, egyre nagyobb arányban voltak a hírek:hamisak.

Így már akár egy globális vírusjárvány elindulását is el tudták volna hitetni az emberekkel, kellően sulykolva és ismételve nekik, amitől a pánik pontosan úgy ragadt volna át egyik emberről a másikra, mint egy igazi vírus tenné, lassan tömegpszichózissá alakulva. Ezt pszichológiai hadviselésnek nevezik.

Tehát a kezdetben, még csak a képernyőkön létező jelenség, elkezdett volna fizikailag is megjelenni, ugyanis a félelem, mely megbetegíti a lelket, sokaknál már önmagában elég ahhoz, hogy pszichés eredetűen, előállítsák saját maguknak a vírus tüneteit. Főleg, ha közben összedőlne a gazdaság és sokan elvesztenék munkahelyüket.

Valódi, fizikai okokból származó tüneteket és megfelelően irányítható "vírusterjedést" pedig, úgy tudtak volna elérni, hogy a nagy áruházláncok ipari élelmiszerein keresztül vagy egyéb módokon az emberbe juttatnak olyan anyagokat, amelyek reagálnak az ötödik generációs wifi adótornyok (ötgé), extrém magas frekvenciáira, melynek következtében apró sérüléseket okoznának a sejtfalon, valódi tüneteket, betegséget, esetenként halált okozva.

S míg ezen vírus jellegű járvány terjedne és az emberek el lennének foglalva az egyre sokkolóbb vírushíradókkal,és kormányaik legújabb intézkedéseinek nyomonkövetésével, és kezdetben önkéntes, majd pedig fegyveres erővel kikényszerített karanténban lennének otthonaikban, addig át lehetne venni a létfenntartásaikhoz kapcsolódó vállalatok felett az irányítást, fel lehetne oszlatni parlamentjeiket és néhány hónap alatt felállítani egy új globális gazdaságot, majd pedig bejelenteni egy világkormányt és az új világrendet.

A kellően megtört, leszegényedett embereknek pedig, a saját biztonságukra hivatkozva, fel lehetne ajánlani egy védőoltást az "ID2020" elnevezésű projekt keretében, amiben egy személyi azonosításra, a szervezetben betegségek előidézésére, illetve az emberi élet kioltására alkalmas chip lenne, amivel át lehetne venni az emberiség feletti totális kontrollt.

Innentől kezdve az androidos telefonokat felváltaná az emberek valódi zombi üzemmódja és kiteljesedne az orwelli, totális rabszolgaság.

Kéne ez nekünk?

Mert ha nem... (először is ott vannak az ötgé tornyok)

Adjon Isten jó reggelt!

A népek a valóságot felismerve örömmel, könnyekben kitörve, szinte egyszerre vonultak ki karanténjaik fogságából és együtt, szeretetben nyilvánították ki a vírus megszűnését.

Az emberiség megértette, hogy eddig óriási hazugságban élt, mert szinte minden tudása hamis alapokon nyugodott és minden problémájuk okozója az volt, hogy eddig a megtévesztés szellemisége uralta őket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,410,537 egyedi látogató