Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre, leírtam 2 német videó anyagát. Szerinted jó vitaindítónak? Üdv, Laci

GondolatokTudom, hogy nem leszek nagyon népszerű ezzel a hozzászólással, de a történéseket egy másik szemszögből szeretném megvilágítani.

Először is: a politikusok és a média folyékonyan hazudott az utóbbi időben (igen, nyugaton is) és a kérdés engedtessen meg, hogy ez most miért lenne másként?
De ez csak úgy mellékesen, a lényeg most jön. Elöljáróban: nem, nem én találtam ki, amit leírok (nekem ehhez nincs meg a háttérismeretem), hanem úgy összeollóztam az internetről, leginkább germán anyagból.

Másodszor: a lényeg – amit pl. Ernst Wollf nyilatkozott a héten – egy pillantás a regnáló gazdasági- és pénzügyi rendszerre és ennek fényében a jelenlegi koronavírusra. Röviden a személyéhez: német (Ázsiában született és nevelkedett), iskolába Németországban járt, USA-ban járt egyetemre, ahonnan – egy az USA Vietnám elleni háborúját kritizálva – kiutasították. Könyvszerző és újságíró, súlypont: a fennálló globális gazdasági- és pénzrendszer veszélyei.
Az aktuális könyvének címe „Jön a gazdasági cunami” és szerinte a gazdasági összeomlás szélén állunk, már az utolsó hullámot átélve! Már két (gazdasági) cunamit átéltünk, az első 1998-ben volt, ahol a gazdaság az összeomlás szélén állt. A második hullám 2007/2008-ban volt, ahol a központi bankok hatalmas pénzösszegekkel és kamatcsökkentéssel a veszélyt elodázták. Valószínűleg most jön az utolsó hullám, s láttuk a részvény- és kötvénypiacok összeomlását, ami mögött a derivatíva-bomba robbanása állhat. Ennek a rendszernek VÉGE, tehát meg fogjuk élni a 70-éve fennálló gazdasági- és pénzügyi rendszer teljes összeomlását. Már nem segít egyre több pénzt a rendszerbe pumpálni és a kamatokat – a mínuszértékig is – csökkenteni, ahogy 2019 decembere óta látjuk. A FED (USA központi bank) a kamatot 0%-ra csökkentette vasárnap, holott szerdára volt beütemezve. Ahogy látjuk, az utolsó kamatcsökkentéseknek semmilyen pozitív hozama nem volt, a befektetők kiszálltak a részvényeikből és kötvényekbe ill. az arany, ezüst tömeges vásárlásába kezdtek.

Harmadszor: szerinte ez a rendszer – úgy, ahogy van – menthetetlen! S itt jön a kapocs: ehhez viszont kell egy elkövető, s íme: megvan a vírus! Elismeri, hogy nem ismeri ki magát a vírusokkal, nincs ilyesfajta képzése, de olvas/lát és az alapján valami nem stimmel, amit nekünk mondanak. Ő is elhitte először a jelentéseket Kínából, utána Olaszországból, de szerinte – mivel a jelentések a WHO szervezettől jönnek – meg kell annak a hátterét egy kicsit világítani. Na most a WHO – mondjuk én azt hittem eddig, hogy az ENSZ egyik szervezete – mint néhány ország által alapított szervezet, 1948-tól létezik és az alapító országok pénzelték az első évtizedekben. Aztán a 70-es években jött az „újra-szabályozás”, ami a valóságban egy privatizációs hullámot jelentett, azaz a tagdíjat már alapítványok és a gyógyszergyártó cégek fizették, ami mostanra kb. 85%-ot tesz ki. Tehát ki lehet jelenteni (figyelj!), hogy a WHO a gyógyszergyártó cégek lobbiszervezete!!!! Az is tudható, hogy a legnagyobb alapítvány Bill és Melinda Gates nevéhez fűződik, akik hatalmas Pepsi és Coca Cola részvény-csomagokkal rendelkeznek – tudvalevően a kóla „nagyon egészséges” termék… Egy másik helyről tudom, hogy ezek a pénzek célhoz-kötöttek, tehát nem bármire kiadhatóak. Na ezeket hallva már dobtam egy hátast, de ezt jó tudni.
Most vissza kell menni egy kicsit a múltba és megnézni egy korábbi pandémia-történetet. Talán emlékeztek még a 2005-ös madárinfluenzára, ahol a WHO „influenza-igazgatója” bejelentette, hogy a pandémia világviszonylatban 7 millió ember halálát fogja okozni. Ennek okán a kormányok milliárdokért gyógyszert vettek. A végeredmény: világviszonylatban 150 ember halt bele (Németországban egy sem), viszont a gyógyszergyártók hatalmas üzletet csináltak. Nagyon érdekes: ez az „influenza igazgató” pedig 2007-ben a világ legnagyobb gyógyszergyártójához (NOVARTIS) váltott. Összefoglalva: a jelenlegi gazdasági- és pénzügyi rendszer összeomlik (derivátum-lufi), amíg a szintén jelenlegi pandémián egyes cégek hülyére keresik magukat. A koronavírus-hisztéria következménye – világviszonylatban – az lesz, hogy az országok az ipart lenullázzák, kijárási tilalmat vezetnek be és pénzinjekciókkal próbálják valahogy fenntartani a rendszert. A következmény egy növekvő hatalmas pénztömeg, amivel a másik oldalon egy csökkenő kereslet áll szemben. Ez viszont hosszú távon nézve a hiperinfláció előfázisa. Egyes államok már elkezdték az un. helikopterpénz kiosztását az állampolgároknak, Hong-Kong kezdte és az USA bejelentette. Ez azt jelenti, hogy a központi bank egy bizonyos összeget mindenkinek átutal és ezt többször megismétli. Több ország tervez hasonlót. Ez viszont az utolsó kétségbeesett próbálkozás a pénzügyi rendszer megmentésére! A kapott pénzt konzumra költi a polgár, ami aztán a hiperinflációhoz vezet idővel.

Negyedszer: az olajpiac és világkrízis összefüggés elemzése. A pénzügyi rendszer összeomlása mellet megfigyelhetjük az olajipari rendszer újra osztását is. 2019 márciusában egy OPEC (Olajexportáló Országok Szövetsége) tartott Bécsben egy találkozót, amiről nem sokat lehetett a médiában hallani, amin Oroszország is részt vett, holott nem OPEC-tag (ez az un. OPEC+). Ezen a konferencián Szaúdi-Arábia – mint az USA legnagyon szövetségese a régióban – tulajdonképpen nyíltan szembe szállt az USA-val. A hivatalos kommunikáció (ha volt) szerint Szaúdi-Arábia és Oroszország nem tudtak a kitermelt olajmennyiség csökkentésében megállapodni. Viszont az igazi vesztese ennek a konferenciának egyértelműen az USA! A múlt években az USA ténylegesen függetlenedett az olajimporttól az un. „fracking” által, ahova rengeteg pénzbefektetés (spekulációs pénz is) folyt több száz milliárd USD értékben. Viszont ahhoz, hogy a „fracking” által nyert olaj profitot hozzon, az olaj ára 60-70USD körül kell legyen. A mostani olaj árszinttel viszont erősen veszteséges és ezek a cégek összeesnek, pénzbefektetők elvesztik a pénzüket, s emellett most van a legnagyobb (és exponenciálisan növekvő) kredit-lufi a világon. Azaz a pénzrendszer több oldalról támadás alatt van, amit huzamosan nem fog túlélni. Itt van még a „derivátum-lufi”, ami 30 USD alatt úgyis kipukkant volna, ugyanis minden üzlet – és az olaj a világ leginkább keresett áruja – derivátumokkal van biztosítva. Viszont az csak akkor működik, ha az árak egy bizonyos szinten mozognak. Egy fenomén, amit utóbbi években láttunk, hogy a központi bankok a részvénypiacok lezuhanását megfékezték. A cél az óriási derivátum-piac stabilan tartása a háttérben. Ehhez jön, hogy a világon SENKI nem tudja, a derivátumok számát. A bázeli BIZ (Bank für Internationalen Zahlungsausgleich) a derivátum piac nagyságát 700 billió (700 ezer milliárd) dollárra saccolja. Na, emberek, ez a lufi pukkant most ki! Ehhez képest az EZB (Európai Központi Bank) tervezett 750 milliárd eurós „segítsége” olybának tűnik, mintha egy hatalmas tüzet oltanának egy kis locsolókannával. Ráadásul ezt a pénzt nem a pógárok kapják meg, hanem a nagy befektetők! Tehát amit most látunk, az egy lángra lobbant házból még gyorsan az értékek ellopása, a Wolff-bácsi szavaival, ami itt megy, az egy „nemzetközileg levezényelt pénzügy-fasiszta szabadrablás”. Az ipar leállítása a kicsi- és középvállalatokat padlóra küldi. Nem tudják a kölcsönöket fizetni, s ezért a bankok is bedőlnek. Azaz itt egy tudatosan előidézett összeomlás történik! Emellett még ebben a folyamatban is egyesek hatalmasat szakítanak: pl. a VW kedden bejelentett, hogy több autógyárát bezárja. Erre természetesen hatalmasat zuhant a részvény értéke, aki erre fogadott (belső információ), rengeteg pénzt keresett. Eddig az ilyen bejelentést mindig pénteken este (a tőzsdezárás után) tették meg, az ilyesféle fogadásokat elkerülendő…
Egy hatalmas nyertese a helyzetnek AMAZON az USA-ban, most vettek fel 100ezer embert. Viszont azt is tudjuk, hogy ez a gigantikus cég 2-éve sehol nem fizet adót. A kisüzemek pedig sorra tönkre mennek.
Viszont felvetődik a kérdés: hogyan tovább? Nem lehet igazán megmondani, de bizonyos dolgok valószínűleg meg fognak történni. Egyik lehetséges dolog a fizetőeszköz-reform. Például be lehetne ismét vezetni Németországban a német márkát. Megtörténhet, hogy Németország törli adósságát az EU-felé. Viszont a DM (Deutsche Mark) bevezetése sem lesz elegendő, hanem az IWF (Nemzetközi Valutaalap) 2013-as tervezete alapján a pógárok számláit megkönnyítik 10-15-20%-kal. S a vírushisztéria ezt a kitulajdonosítást fedi/segíti. Az embereket ellenőrzés alatt kell tartani, a legjobb, ha a lakásaikban bezárva vannak, hiszen a kijárási tilalom hamarosan mindenhol bekövetkezik. Akkor be lehet jelenteni, hogy „emberek, ennyivel lettetek szegényebbek és holnaptól új pénzetek van), odakinn meg járőröznek a rendőrök, katonák. Ezek a dolgok világviszonylatban megfigyelhetők. A központi bankok között „forrósodnak a drótok”, hisz nekik kell levezényelni a dolgot. Ezek a bankok teljesen összefonódtak és ha valahol egy borul, megindul a dominó-effektus. A svájci központ bank pl. hatalmas részvénycsomagokat birtokol olyan cégektől, mint Apple, NetFlix, Google. Ennek tudható be az a tény, hogy a norvég korona is hatalmasat veszített az értékéből, holott egy nagyon stabil gazdaság, az olajának függvényében. A határokat lezárták, de a nemzetközi pénzgazdaság nem ismer határokat, sőt a saját előnyükhöz ki is használták azokat. A tanácsa: nem felülni ennek a hisztériának, tudván, hogy ez kinek használ. Emellett legyen elég élelmiszer és készpénz otthon. Mindkettő beszűkül majd ugyanis a következő hetekben. Megjegyezni: a legveszélyesebb betegség sem olyan súlyos, mint a regnáló pénzgazdasági rendszer.

Ötödször: a vírus és a pénzgazdasági rendszer összeomlásáról értekeztünk. Most nézzük meg a vírushelyzetet egy másik szemszögből. Megint egy német forrást idézek, nevezetesen Dr. Wolfgang Wodarg belgyógyász és tüdőorvost, aki a virológia, pandémia szakértőjeként nyilatkozik a dologról. Nagyon hosszú lenne a tevékenységét és beosztásait felsorolni. Előljáróban annyit, hogy első videói után felvonyított a „másik oldal”, kijelentéseit hazugságoknak minősítve. Pedig közben olyan dolgok történnek, amik azért elég súlyosak, gondoljuk Dániára, ahol az EÜ-Minisztérium olyan törvényt fogadott el, ami szerint pógárokat tesztre és védőoltásra kényszeríthetnek. Kérdés az, hogy a többi országok követik-e előbb vagy utóbb? Íme a kijelentései:
1.) A Covid19-vírus a normális náthaokozók része
2.) A Covi19 a nátha egy klasszikus Koronavírusa (korábbi években is 7-15% jelen volt, de nem mérték)
3.) A Covid19 nem veszélyesebb, mint a normális nátha
4.) Nem pandémiaszerűen terjed
5.) A Covid19-nál nem szükséges a személyes kontaktusok kerülése
6.) Statisztikusan (tehát a hideg számokat nézve) a halálozási ráta idén sem nagyobb, mint előző években
Azaz, NINCS OK PÁNIKRA.
Na, ez aztán kiverte a biztosítékot rengeteg embernél és beindult a „fake-news” propaganda!
Ez a doki a sertésinfluenza után az EU-n belül egy vizsgálóbizottságot szervezett a WHO szerepét illetően. Megint attól fél különben, hogy egy gyorsított eljárással engedélyezett oltóanyag rengeteg embert súlyosan megbetegít, ahogy ez a sertésnátha idején megtörtént.

Végezetül: van még egy olyan téma is, hogy a halálozások nagyságrendje összefügg az ott telepített 5G-hálózattal. Ez maga egy pár oldalt igényelne, de itt utalnék egy videóra a Youtube-on, ami Nyitra Zoltán Sipos nevéhez fűződik. Ja, csak utaltam volna, most vettem észre, hogy már törölték. A leírásban található részlet Gustav Oplasznik írásából....
Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél, hogy minden leálljon, tönkre menjen, leértékelődjön. A vírus csak az eszköz. Remekül megtervezett, briliáns munka. Pont olyan, mint amilyennek lennie kell:
- könnyen terjedő
- enyhébb, mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható
- nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket
- egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik
- 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok „vezetőinek”
Ennyit mára.

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2020-03-25 12:27
... Aztán... Mert se vége, se hossza az anomáliáknak a csizmát illetően:
Bresciai (pár km-re az epicentrumtól) cég 500000 diagnosztizáló csomagot küld katonai géppel az USA-ba. ( Ugyanakkor itt hiány van.)

https://www.repub...251735473/

Semmi szabálytalanság, mondja a cég, szabad a vásár. Kérték, küldtük.
Tanulság: A zavarosban még mindig jobban lehet halászni.
Mer' Jákob nagy halász a zúr előtt.
137 #21 balu
- 2020-03-25 12:41
keepfargo
Kínát csak azért szokás szeretni, mert megengedheti magának azt a luxust, hogy a jenkikkel szemben is önjáró. A Kína-szimpátia alapja szerintem az, hogy az egész világnak tele a töke az USA-val. Nem az "önvalója" miatt, ami olyan, mint egy jól szervezett telekamerázott hangyaboly.
118 #22 keepfargo
- 2020-03-25 13:41
ez így igaz, balu, az ember két rossz közül, ha választhat, mindig a kisebb rosszat választja...

aztán ez a szimpátia módosulni fog, ha majd meglátjuk a kínai foga fehérjét (sárgáját), mert például a tibetiek tudnának mesélni, ha meghallgatnák őket - őrajtuk úgy gázolt át Kína, mint az úthenger, csak kicsit gyorsabban
1648 #23 Avian
- 2020-03-25 15:18
Nem tudom feltenni azt a képet ami bemutatja hogy nincs jobb vagy rosszabb hanem mind egyfajta piramisban vannak csak a klikkek egymással harcolnak a hatalomért...a keleti fehérsárkányék se mások mint a baloldali R+R +európai koronák. Én is dobtam egy hátast mert ugye a Fullford meg tsai irkálták hogy majd megszünik a szegénység meg meg és ez meg az lesz..na az olyan mint ma a baloldali ellenzék itt..egyformák pl az elszámoltatásban.
Csak sárdobáláűs hogy hú de megmondta közben háttérben meg jót koccintanak!
3 #24 Enid
- 2020-03-25 15:44
Míg a "nép" igényli a vezérkart, s az ember másban látja a megmentőt, addig Az meg nem szűnik létezni. Nincs az a harc, ami győzelemre vinné a... mit is?!
99 #25 MORMOTA1968
- 2020-03-26 08:58
Gyakorlatilag a médián keresztül azt hazudnak, amit csak akarnak, azt adják be a népnek, amit csak akarnak, hisz a nép "többségében" úgy is elhiszi, mert még mindig hisz a hivatalos médiának! Csak a "SZÍNTISZTA IGAZSÁGOT" nem hiszi el, nem képes felfogni!

Aki bankban tartja a pénzét, kamat reményében, ezzel másokat rabolva ki, szerintem csúnyán megfogja szívni, hamarosan! És valószínűleg meg is fogja érdemelni! Itt is simán megtehetik és meg is fogják tenni, hogy "ZÁROLJÁK A BETÉTEKET" és akkor a betétesek bukták az összes pénzüket! Normális ember ma már nem bízik a bankokban!

Ami a vírust illeti. Találkozott, beszélt már bárki is olyan személlyel az országban, akinek mostanában hunyt el a hozzátartozója ebben az állítólagos korona vírusban? És nem volt a vírus nélkül is már súlyos beteg? Mert simán ráfogják bármelyik áldozatra, hogy korona vírus fertőzésben hunyt el! KI TUDNÁ ELLENŐRIZNI, HOGY VALÓJÁBAN MIBEN HUNYT EL AZ ILLETŐ?

Egy átlag polgár nem mehet oda és vehet mintát az elhunytak véréből, nyálából, hogy személyesen vizsgálja be, valóban a "NÉP FÉLELEMBEN TARTÁSÁRA KITALÁLT" korona vírusban hunyt-e el az illető? Bemutatják a hivatalos médiában a vírus fotóját, hogy így néz ki és egyetlen átlagember se fog utána járni, utána nézni, hogy valóban létezik-e ilyen kinézetű vírus! Vagy ha létezik, nem-e egy már régóta ismert vírus fotóját mutatják-e be a hivatalos médiák?

A középkorban tomboló bubo pestis járványt nehéz lett volna tagadni, hogy valóban pusztított, mert nagyon látványos volt! Hullák mindenfelé, tele fekete hólyagos fekélyekkel. Erre előállnak egy vírussal, ami erősen hasonlít az influenzára és nem annyira látványos, feltűnő, mint mondjuk a himlő, ahol a pöttyök letagadhatatlanul bizonyítanák, hogy igen, valóban tombol a járvány! De itt, ebben az esetben egyetlen halottat se mutattak be! Vagy ha bemutatták, ki tudná ránézésre megmondani, mibe halt bele? Nincsenek külső jelek, mint a bubo pestisnél, vagy a himlőnél!

Ha én igazán rászeretnék ijeszteni az emberekre, sokkal látványosabban tenném! Ma már, a mai filmes technológiával, CGI-vel olyan ál-vírusos filmeket lehetne készíteni, hogy attól aztán tényleg összefosná mindenki magát! Számomra még mindig nem bizonyított a korona vírus létezése! Az említett tünetek, amiket tudni lehet róla, nagyon hasonlóak az influenzához, a hörghurutos köhögéshez és hasonlók! És a felettünk, meg világszerte repülőkről kiszórt és a felszín közelébe lelebegő fémoxidok is simán okoznak hirtelen köhögő és fulladási rohamokat, főleg, ha némi gyengített szaringázt is nyomatnak hozzá! Már a sima házi portól is rendes köhögő és fulladási rohamot lehet kapni!

Hogy a fenébe van az, hogy amíg a többséget a legkevésbé sem érdekli, izgatja, észre sem veszi, hogy több mint 10 éve szórják felettünk is a légtérbe a mérgeket, addig simán bedőlnek egy "ÁLLÍTÓLAGOS" világjárványnak? Persze sejtem, sőt tudom a választ! Én már évek óta köhögök, fulladok, vajon mitől? Akkor még se híre, se hamva nem volt semmiféle korona vírusnak! Csak ezt a szart szívom be mindenki mással egyetemben, amit a levegőbe nyomatnak valakik, valakik parancsára!

No mindegy! Ha igazak a hírek és kur@a nagy gebasz van, akkor heteken belül úgyis bedől a pénzügyi rendszer, a gazdaság és akkor már biztosak lehetünk abban is, hogy az állítólagos vírus miért most lett beledöngölve az emberek agyába, miért most indult világhódító útjára ez a bizonyos vírus?

De azt ma már mindenkinek illene tudnia, hogy a médiumok, sajtó, televíziós és rádiós csatornák legismertebb képviselői "MIND BANKÁR KÉZBEN VANNAK!!!" A HÍREKET IS EZEK PARANCSÁRA GYÁRTJÁK LE! MÉG AZ IDŐJÁRÁS CSATORNÁK IS BANKÁR KEZEKBEN VANNAK!

Nem kell ide égre kivetített Jézuska, simán a médián keresztül is átba@nak! A birkanyáj vagy nevezhetnénk akár marha csordának is, arra megy, amerre a juhászok, gulyások, terelőkutyák hajtják! Magyarán, az egész világot behálózó, multimilliárdos "nem emberek, csak annak látszó lélek nélkül született paraziták" és cinkosaik, titkos és nem titkos világszervezeteiken keresztül, a vallásokat, pénzrendszert és minden mást a markukban tartva, azt tehetnek a világ barmaival, amit csak akarnak!

Földi, de még égi törvények se vonatkoznak rájuk, felelősségre "SOHA NEM VONHATOK" hisz minden bíró, az egész törvényi hatalom tőlük függ, tőlük kapja a fizetését, szóval ki is vonná őket felelősségre? Esetleg egymást intézik el időről-időre, ha valaki mondjuk, mint a "Kennedy-k" megpróbálnának külön utakra tévedni, szembeszállva a világ urainak világszövetségével!

És ki intézné el ezeket? Ki az, vagy kik azok, akik a hátralévő teljes életüket arra áldoznák, hogy a világ összes országában felszámolják, megsemmisítsék azokat az erőket, háttér hatalmakat, amik minden országban, minden néptestben jelen vannak? Kezdve a "SZABADKŐMŰVESEKKEL, JEZSUITÁKKAL, TITKOSSZOLGÁLATAIKKAL, CIONISTA ÉS TALMUDISTA ZSIDÓ SZEKTÁKKAL, SZÖVETSÉGEKKEL, MÁLTAI MEG EGYÉB LOVAGOKKAL!" Egyszóval, minden nemzetet megfertőzött parazita gócot fel kellene számolni "ÖRÖKRE!"

KÖZÖS-KÖZÖSSÉG KÉZBE VENNI MINDENT, AMI MOST EZEK MARKÁBAN VAN! Első körben kezdve mindjárt a "pénzrendszer saját kézbe vételével! A "valódi" honvédelem felépítésével! A médiumok, oktatás, gazdaság, kereskedelem, törvénykezés "KÖZÖSSÉGI" kézbe vételével! Hogy ne "IDEGEN PARAZITÁK" akaratától függjünk! És be kellene fejezni végre azt, amit
"ATILLA" valamilyen érthetetlen oknál fogva nem tett meg annak idején! Elpusztítani a "FŐ SÁTÁN FÉSZKET" a "RAGÁLY TERJESZTŐ KÖZPONTOT!" Ahol még mindig a sok ezer éves "Egyiptomi és Babiloni Isteneiket és tanaikat követik!" Mert minden rossz forrása az a hely!

Ott hirdetik a "KIVÁLASZTOTT NÉP" hazugságait, a kipások, onnét uralják le az egész világot és irányítják a végrehajtó népet, a zsidót! Nem tudom, csak engem zavar ezeknek a színes, ókori, középkori ős hacukákba öltözött fő parazitáknak a látványa? Látta már ezeket bárki is normális, polgári ruhákba felöltözve járkálni?

Mind a mai napig Jézushoz kötik a kereszténység megjelenését! Pedig az "ŐSI KÖRÖSZT-ÉN-SÉG" már Jézus történelmi megjelenése előtt több ezer évvel előbb megjelent, mint ősi hitrendszer, vallás! És ma már tudható, hogy milyen ősi civilizációk, népek, egykor élt személyek történeteiből rakták össze Jézus legendáját, mítoszát!

És vígan és teljesen simán "VÉGIG PUSZTÍTOTTÁK, VÉGIG GYILKOLTÁK AZ EGÉSZ VILÁGOT AZ "ÚR ÉS JÉZUS" NEVÉBEN! Nem feledve persze "MÓZEST ÉS ALLAH-OT" sem, akik teljesen azonosak az álkeresztény "ÚR-ral!" Csodálatos emberiség! A világegyetem csiszolatlan gyémántjai, briliáns elméi! Világok pusztítói!

Észre sem vesszük, hogy pont a "NÉGY ALAPELEMET, A LÉTEZÉSÜNK ALAPKÖVEIT" becstelenítjük meg, szennyezzük be és pusztítjuk, élen a "FÖLD-el" a "VÍZ-zel", a "LEVEGŐ-vel" de még a "TŰZ-et" sem kímélve! Pedig a "TŰZ-et" beszennyezni, no az már valódi művészet! De mi még erre is képesek vagyunk!

És hol van a "LÉLEK, A SZELLEM?"

A zsidó "KABBALA-SZÁMMISZTIKA-DÉMONTAN" uralja le mára szinte a teljes bolygót és minden népet! Számokban mérünk minden, úgymond "ÉRTÉKET!" Mindent, amit az állat és növény világ természetesnek vesz, azt mi számokban mérjük! Hihetetlenül értelmes faj a miénk! s_franc

De játéknak jó a pénz, a kereskedés egymás között! De csak játéknak! Mert ami sok ezer éve megy a világban, hogy számoktól tesszük, teszik függővé a létezésünket, életünket, ez több mint beteges! Hogy azért keljen több milliárdnyi embernek szenvednie, nélkülöznie, mert nem tud elég "PONTOT-SZÁMOT" összegyűjteni, ebben a hülye gyerekek játékában! AZ ÉLET NEM JÁTÉK! Legalábbis nem kellene, hogy az legyen, néhány ezer, százezer kiba@ott parazita markában vergődve! s_hihi s_ratata
2020 #26 Nyitra
- 2020-03-26 11:32
Kedves balu!Az 1960-as években,véget ért a 10000 éves sárkorszak,s elkezdődött az aranykor.Ez azt jelenti,hogy a kozmoszból,a pozitív,szereteten alapuló cselekedeteket támogató energiák érkeznek,a földre.Úgy is mondhatnám,a sátán ideje lejárt!
2020 #27 Nyitra
- 2020-03-26 11:35
Tegnap előtt leírtam egy régi történetet,ami velem esett meg,ki is posztoltam.Bemásolom a szövegét:
Gyerekkoromban,imádtam meséket olvasni.19 évesen,olyan történt velem,mint egy népmesében!Mint minden Magyar népesének,nagyon jó befejezése lesz,s mostanában ér véget,mert látom a világ helyzetéből,hogy végre bekövetkezik,amire várok immár 27 éve!S ez olyan mese,ami valóság,s az egész emberiség érintett benne!19 évesen leszereltem a honvédségtől,mint tizedes.Előtte már 1 éven át,heti 6 nap,napi 4-5 óra edzés volt az életembe iktatva.Beleszerettem a testépítésbe,s miután leszereltem februárban,vadul újra nekifeszültem az edzésnek.Már 11 napja dolgoztam fényező szakmunkásként egy Cinkotai üzemben.Egy nagyon fárasztó nap után,az edzőterem felé elaludtam a buszon.Végül beértem,s nekiálltam az edzésnek. Mikor épp a lábamra edzettem -guggolás- olyan őrülten csináltam,hogy 8 helyet 30 -kat guggoltam a súllyal a nyakamon.Épp az utolsó,negyedik szériával végeztem,már olyan fáradt voltam,vert a szívem,hogy az ajkaim bizseregni kezdtek,miután visszatettem a súlyt 80 kg. /azóta volt 230 is/ lerogytam egy padra,majd éreztem a fejem jobb oldalán egy pici szúrást,majd lefordultam a padról.Nem értettem mi történik velem.Az edző barátom odaszaladt,hívta egyik ott lévőt,és ketten a hónom alá nyúltak, kivittek,de a bal lábamat nem tudtam mozdítani,ahogy a karomat sem.Mentő,kórház,kiderült agyvérzés,teljes baloldali bénulás.Gyógytorna beindul,javulgatok,már bottal megyeget a járás.Próbálom rövidre,mert így is hosszú lesz!Édesanyám azokban az időkben újságárus eladó a Deáktéri újságárus pavilonban.Jön látogatni,hoz egy napilapot,címlapján:"Kovács nénihez,gyógyítani járnak az UFÓ-k" A cikk:néni rokona meggyógyul,csodával határos módon.Édesanyám ötlete,keressük meg,hátha.Bátyámmal autóval le Kiskunlacházára,Kovács néni kijön a házikójából,én mutatom az újságcikket, mesélem esetem,gyógyulni szeretnék,segítsen.Épp mint a mesében,Kovács néni,közli 3 napig maradjak nála,hátha épp jön a kis szürke vendége.Utolsó este,én a pottyantós WC-n,néni hangosan keres,Zoltán jöjjön gyorsan,itt vannak a kis fénygömbök.Én rohanok,bemenve a szobába,azt látom,hogy a szoba egyik sarkában,a szekrény felett pinpong-tenisz labda nagyságú,mindenféle lágy színű fénygömbök izegnek mozognak lebegnek a levegőben.A néni siettet üljek oda a fotelbe szinte a gömbök alá.Ültem én,de nem bírtam sokáig.Pár másodperc telhetett el,rettenetes fejgörcsöm,és hányingerem lett hirtelen,ezért kirohantam a házból,minden kijött belőlem.Aztán utolsó reggel elmesélte,miután én elaludtam,jött a kis szürke,ahogy azt a fényekkel megüzente.De a lényeg,még most jön!Én azalatt az ott töltött idő alatt,folyamatosan faggattam a nénit,igyekeztem mindent megtudni,mi folyik itt,ennél a mesebeli mamánál.A nénihez rendszeresen ellátogatott,néha elvitték,s valami úrhajón volt,sokan voltak,valami konferencián.De mintha csak álmodta volna ezeket a konferenciákat,mintha csak a tudatát vitték volna el.Egyre kíváncsibb lettem,s nem volt könnyű kiszednem a titkait erről.Amit megtudtam,összegezve,hogy közeleg az a nap,mikor felveszik velünk a kapcsolatot,s mi istenekként fogunk tekinteni rájuk,mert ők teremtettek minket /Annunaki "elmélet"/ Állítólag azért járnak hozzánk,mert az ő bolygóljuk sivár,vízért,és növényekért.S miután eljöttek,olyan technológiákat kapunk tőlük,amivel még sosem találkoztunk,környezetszennyezés mentes energia,stb.Néha beszéltem erről,de senki nem hitte el,talán még én sem!S olvasom egy cikkben -online táltos-hogy a háttérhatalom leszerelése folyik isteni beavatkozással segítve,s hamarosan új technológiák jönnek,segítve az életünket!Szóval,van egy ki....ott jó hírem!!!A mese végéhez értem,értünk mindannyian!Számomra bizonyossá vált,ahogy orbán is megmondta:"BRUTÁLISAN NAGY VÁLTOZÁS JÖN"!!!!Ez egy szép,új világ kezdete,magasabb szintű lények támogatásával,segítségével.A sárkány fejeit,le fogják vágni!
2020 #28 Nyitra
- 2020-03-26 12:25
https://www.youtube.com/watch?v=LPhlfzljq8A
2 #29 gerry
- 2020-03-26 12:33
Nyitra - én mindent elhiszek amit leírsz, mert a történeted empatikus és azt se tudom bizonyítani, hogy esetleg az agyvérzés utóhatásait élted meg az izgatott pingponglabdák táncaként... Mondom: Elhiszem, így nem szükséges tovább bizonygatnod.
Viszont nem tudom, hogy jó helyre regisztráltál-e egy ilyen megvilágosodott szellemi háttérrel. Tehát gondolkozz el rajta légyszíves. A sárkorszak vége után az aranykor jellemzõi - véleményem szerint nem igazán mutatkoznak látványosnak. (- mármint pozitív irányban.) Külön öröm a számomra, hogy hiszel kisbetüs orbánban. Szükség van pozitív hozzáállást felvenni a jövõhöz. Ha jönnek a magasabb szintü lények, fel kell vegyek nyakkendõt is?
3 #30 Enid
- 2020-03-26 12:33
Nyitra!
Na be is baxik ( már elnézést), ha olyan fejlett civilizációtól várjuk a megváltást, akik ugyan nagyon fejlettek technológiailag, de ide járnak zöldségért meg húsért.
- Ez itt a GAIA ABC, új kóser üzletlánc!? s_beszel
:(

Most már értem engem mért nem visznek el. A konferencián biztos kapnának a pofájukra tőlem.
A sok hülye meg szokásszerint ül és istenként tekint rájuk. s_Hlp
Látjátok feleim szümtükkel... mi a hiba?! Nincs különbség a kizződek, meg mondjuk viki között... Mind a kettő mumusul "idegen".
Nyitra! Az "idegen" nem valahunnan gyön, hanem már ott ül benned és citerázik az "idegen".
Hajtsd el a búsba és meglásd jobban leszel.

1. Semmit nem tudnak, amit az Ember ne tudna alapból.
2. nem a vízért és a salátáért látogatnak, hanem... Szóval "az ember hülye" és még nem b-ta ki őket a Pi-csába.

De alakul...
Kéretik elővenni a józan észt!

Tudom, hogy igazat szólhatsz, csak rosszul értelmezed.

Ui: most jött egy ötletem. Ha beszélsz a nénivel kérd meg, hogy szóljon a kizződeknek, hogy ne fáradjanak (gyönnek-mennek itt annyit potyára) , inkább vigyék az összes "fődit", akik má amúgy is istenként tisztelik űket.
2020 #31 Nyitra
- 2020-03-26 13:42
Kedves gerry!Túl földhöz ragadt vagy,mert semmi sem az,aminek látszik!Hogy a jó,vagy a rossz győz,abban nekünk is lesz szerepünk,hogy mi emberek,mit KÉPzelünk el,vagyis a jót,vagy a rosszat erősítjük,gondolataink által.A gondolatainknak,de még a szavainknak is teremtő erejük van.Én,tudom,hogy a jók felemelkedni fognak,a vakok,tudatlanok,maradnak ahol most vagyunk,vannak.
137 #32 balu
- 2020-03-26 14:34
Nyitra,

mint a mesebeli okos lány: mondtál is valamit meg nem is.

Szerintem meg a Szaturnusz hatása megerősödni látszik és éppen belépünk az Androméda és a Sarkcsillag közötti utolsó negyedbe, amit a "halálkvartálnak" neveztek a káldok. Nem vagyok bizakodó.
118 #33 keepfargo
- 2020-03-26 14:42
Engem nyugtalanít ha arra gondolok, hogy egy földönkívüli intelligens lény ugyanúgy hierarchiában működik, vannak szükségletei és kell legyenek korlátai is. Bármennyire isteninek festenénk le, vagy képzelnénk ezeket.
Ha "ők teremtettek bennünket" akkor még rosszabb a helyzet: akkor szabad akarat nincs, csak programozás, és a "műveikkel" azt csinálnak, amit akarnak.

Szívesebben fogadnám el azt az elméletet, miszerint van egy egyetemes tudat, ami milliárd apró részben nyilvánul meg (ez bizonyos fokig igazolható, eddig a pontig) és az anyag szerveződésének foka által meghatározható tudatszinteken működik minden(ki).

Végül pedig (és ez a nem-bizonyítható rész) a tudatszint olyan magasra emelkedése is elérhető, amelyet jobb híján isteni tudatnak nevezünk. Ennek elérése oldja meg a problémáinkat, oldja fel az ellentmondásokat, adja meg a mindenható, mindent értő állapotot.

A Mindenségnek pedig, ha az értelmét keressük, és nem a véletlenszerű alakulásokat fogadjuk el (mint általában ezidáig tettük) akkor azt az elméletet találjuk - vagy legalábbis így képzeljük - hogy minden mindennel összefügg, egy áttekinthetetlen rendszer szerint, és végkifejlet, mint statikus állapot, nincs ugyan, de maga a folyamat egy örökös fejlődés. ( Az egyszerűbből a bonyolultabb felé, de a káoszból a magasabb harmónia felé is )

Tovább nem bonyolítom...s_hihi

Igenis, van tovább is! (de ez már nem bonyolult)

Aprópopó, harmónia: megvannak a modellek, csak meg kell öket ismerni, szeretni, tanulni és használni. A színek, a teljes spektrum, a matematika, a geometria, és a hangrezgések szabályosságai, mondhatni örök összefüggései régóta a kezünkben vannak. Nem élünk velük, nem használjuk ezeket okosan. Rosszul tanítjuk a gyerekeinknek is az iskolában...stb. Nem közkincsek ezek a harmonikus szabályok, rendszerek, sőt élvezeti cikkek...a (harmónia)teremtés kulcsai...

Népművelés helyett népbutítás folyik, a már unalomig ismert eredménnyel. A Tudás nem közkincs, hanem elzárt kiváltság, amit épp a sokaság felszabadítása ellen őriznek meg és használnak ki. A régi jó Szent Önzés...és a kiváltságok...(önzetlenség és kiválóságok helyett)s_hihi
137 #34 balu
- 2020-03-26 15:05
keepfargo,

ja, veled rendszerint egyet szoktunk érteni :-)
Az én kis szöszinetem is hosszabb volt eredetileg, de aztán mégis amputáltam a filozófiai traktátust, amelyben a létről, mint olyanról értekeztem, melyre az egyetlen tényleges bizonyíték az, hogy én létezem, valamint keresetlen szavakkal illettem a soksok megvilágosodott szófosót, akik egy zsonglőr ügyességével tudják szavaikat kaliedoszkópszerűen lebilincselően - ám mégiscsak olcsó celofánba csomagolni.

Akik még nem vették észre, hogy a sok szó az gyakran pont a tudás (és a tett) hiánya, és hogy minden szó jön valahonnan. Az ember születésekor nincs egyetlen szó sem a fejében, élete következő szakaszában pedig mindenki azon fog versenyezni, hogy ő tegye a legtöbb szót a cseperedő gyerek fejébe, mert akkor őrá fog majd később hallgatni. Aztán ez némelyeknél átfordul és úgy működik, mint a narkó: nem tud leállni az új szavak gyűjtésével, azt se nézi meg, honann jött a szó, ki és miélrt mondta, mit jelent... és egyszercsak belehülyül, mert a sok szó között elvész a kontextus, az ezernyi rizssyem szétömlik az asztalon.
118 #35 keepfargo
- 2020-03-26 15:09
balu
Volt szerencsém belekóstolni a pedagógiába, itt "svédben", még egyetemen is oktatták nekem, és magam is tanítottam. Minden ide vonatkozó tudásom azt támasztja alá, amit a szavak hatalmáról írsz. Program programot követ, elkezdik az óvodában és halálunkig folytatják a médiában.
99 #36 MORMOTA1968
- 2020-03-26 19:49
Már azt se tudja az ember, miben higgyen és miben ne! Mutatják a híradóban, hogy olaszban fogytán az élelmiszer, teljes összeomlás szélén állnak, katonai teherautó oszlopokon szállítják el hamvasztásra a rengeteg halottat! Mint egy szürreális rémálom! De vajon valójában mibe haltak bele? Valóban egy influenzaszerű biológiai tömegpusztító fegyver végzet velük, vagy az 5G mikrohullámú rendszer, vagy együtt a kettő, vagy esetleg a levegőbe kiszórt gyengített szaringáz? Olvassatok csak utána a Wikipédián a szarin-nak és a biológiai illetve vegyi fegyvereknek! Igen csak érdekes tüneteket írnak le ott a szarin gázról! Vízbe, élelmiszerekbe keverve is lehet különböző biológiai és vegyi fegyverekkel tömeges elhalálozást előidézni, nem kell oda korona vírus vagy mi a szösz! A NÉPIRTÁS, GLOBÁLIS NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSI PROGRAM ELKEZDŐDÖTT! Vagy inkább nagyobb sebességre kapcsolódva folytatódik! Komolyabb támadásokra is felkészülhetünk, hisz a végcél 7 milliárd ember kipusztítása a bolygóról! És milyen érdekes, hogy se az olaszok, se más érintett népek kormánya nem hozza szóba, hogy ez egy szándékos népirtás kezdete! Mindig csak az elhalálozásokról, a vírus terjedéséről pofáznak, de hogy honnét jött az "áldás" kiktől érkezhetett, arról mély kussolás van minden hivatalos médiában! Bill Gates geci és családja likvidálásával még nem oldódnának meg a dolgok! Én azokat se hagynám életbe, akik ezen biológiai és vegyi fegyverek kikísérletezésén munkálkodnak és akik mindezt pénzelik! Ideje volna eltakarítani minden mocskot a Föld felszínéről! s_ratata
2 #37 gerry
- 2020-03-26 20:37
Nyitra - harag nélkül írom. Remélem nem vagy annyira földhözragadt mint én és szárnyaidat kiterjesztve máshol keresel fészeknek valót. Nem te vagy az elsõ és nem is az utolsó aki nem találta meg itt a helyét. Persze többnyire undorító módon, ellenségesen viselkedek - de ez valójában látszat, a szívem vérzik amikor egy nálam magasabb rezgéstartományban lebegõ intellektuális lénytõl kell elbúcsúznom. Dehát ilyen egy porban fetrengõ csökevényes lelkét vesztett Életerõ és a felsõbb hatalmak isteni küldetését dicsõítõ Próféta közötti küzdelem...

Sorsom, hogy elbukjak újra és újra némán...
Meghal egy percre az örök élet.
csend, szívem dobban és megint élek.
Az égiek könnyes szemekkel néznek le rám.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
4,602,768 egyedi látogató