Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre, leírtam 2 német videó anyagát. Szerinted jó vitaindítónak? Üdv, Laci

GondolatokTudom, hogy nem leszek nagyon népszerű ezzel a hozzászólással, de a történéseket egy másik szemszögből szeretném megvilágítani.

Először is: a politikusok és a média folyékonyan hazudott az utóbbi időben (igen, nyugaton is) és a kérdés engedtessen meg, hogy ez most miért lenne másként?
De ez csak úgy mellékesen, a lényeg most jön. Elöljáróban: nem, nem én találtam ki, amit leírok (nekem ehhez nincs meg a háttérismeretem), hanem úgy összeollóztam az internetről, leginkább germán anyagból.

Másodszor: a lényeg – amit pl. Ernst Wollf nyilatkozott a héten – egy pillantás a regnáló gazdasági- és pénzügyi rendszerre és ennek fényében a jelenlegi koronavírusra. Röviden a személyéhez: német (Ázsiában született és nevelkedett), iskolába Németországban járt, USA-ban járt egyetemre, ahonnan – egy az USA Vietnám elleni háborúját kritizálva – kiutasították. Könyvszerző és újságíró, súlypont: a fennálló globális gazdasági- és pénzrendszer veszélyei.
Az aktuális könyvének címe „Jön a gazdasági cunami” és szerinte a gazdasági összeomlás szélén állunk, már az utolsó hullámot átélve! Már két (gazdasági) cunamit átéltünk, az első 1998-ben volt, ahol a gazdaság az összeomlás szélén állt. A második hullám 2007/2008-ban volt, ahol a központi bankok hatalmas pénzösszegekkel és kamatcsökkentéssel a veszélyt elodázták. Valószínűleg most jön az utolsó hullám, s láttuk a részvény- és kötvénypiacok összeomlását, ami mögött a derivatíva-bomba robbanása állhat. Ennek a rendszernek VÉGE, tehát meg fogjuk élni a 70-éve fennálló gazdasági- és pénzügyi rendszer teljes összeomlását. Már nem segít egyre több pénzt a rendszerbe pumpálni és a kamatokat – a mínuszértékig is – csökkenteni, ahogy 2019 decembere óta látjuk. A FED (USA központi bank) a kamatot 0%-ra csökkentette vasárnap, holott szerdára volt beütemezve. Ahogy látjuk, az utolsó kamatcsökkentéseknek semmilyen pozitív hozama nem volt, a befektetők kiszálltak a részvényeikből és kötvényekbe ill. az arany, ezüst tömeges vásárlásába kezdtek.

Harmadszor: szerinte ez a rendszer – úgy, ahogy van – menthetetlen! S itt jön a kapocs: ehhez viszont kell egy elkövető, s íme: megvan a vírus! Elismeri, hogy nem ismeri ki magát a vírusokkal, nincs ilyesfajta képzése, de olvas/lát és az alapján valami nem stimmel, amit nekünk mondanak. Ő is elhitte először a jelentéseket Kínából, utána Olaszországból, de szerinte – mivel a jelentések a WHO szervezettől jönnek – meg kell annak a hátterét egy kicsit világítani. Na most a WHO – mondjuk én azt hittem eddig, hogy az ENSZ egyik szervezete – mint néhány ország által alapított szervezet, 1948-tól létezik és az alapító országok pénzelték az első évtizedekben. Aztán a 70-es években jött az „újra-szabályozás”, ami a valóságban egy privatizációs hullámot jelentett, azaz a tagdíjat már alapítványok és a gyógyszergyártó cégek fizették, ami mostanra kb. 85%-ot tesz ki. Tehát ki lehet jelenteni (figyelj!), hogy a WHO a gyógyszergyártó cégek lobbiszervezete!!!! Az is tudható, hogy a legnagyobb alapítvány Bill és Melinda Gates nevéhez fűződik, akik hatalmas Pepsi és Coca Cola részvény-csomagokkal rendelkeznek – tudvalevően a kóla „nagyon egészséges” termék… Egy másik helyről tudom, hogy ezek a pénzek célhoz-kötöttek, tehát nem bármire kiadhatóak. Na ezeket hallva már dobtam egy hátast, de ezt jó tudni.
Most vissza kell menni egy kicsit a múltba és megnézni egy korábbi pandémia-történetet. Talán emlékeztek még a 2005-ös madárinfluenzára, ahol a WHO „influenza-igazgatója” bejelentette, hogy a pandémia világviszonylatban 7 millió ember halálát fogja okozni. Ennek okán a kormányok milliárdokért gyógyszert vettek. A végeredmény: világviszonylatban 150 ember halt bele (Németországban egy sem), viszont a gyógyszergyártók hatalmas üzletet csináltak. Nagyon érdekes: ez az „influenza igazgató” pedig 2007-ben a világ legnagyobb gyógyszergyártójához (NOVARTIS) váltott. Összefoglalva: a jelenlegi gazdasági- és pénzügyi rendszer összeomlik (derivátum-lufi), amíg a szintén jelenlegi pandémián egyes cégek hülyére keresik magukat. A koronavírus-hisztéria következménye – világviszonylatban – az lesz, hogy az országok az ipart lenullázzák, kijárási tilalmat vezetnek be és pénzinjekciókkal próbálják valahogy fenntartani a rendszert. A következmény egy növekvő hatalmas pénztömeg, amivel a másik oldalon egy csökkenő kereslet áll szemben. Ez viszont hosszú távon nézve a hiperinfláció előfázisa. Egyes államok már elkezdték az un. helikopterpénz kiosztását az állampolgároknak, Hong-Kong kezdte és az USA bejelentette. Ez azt jelenti, hogy a központi bank egy bizonyos összeget mindenkinek átutal és ezt többször megismétli. Több ország tervez hasonlót. Ez viszont az utolsó kétségbeesett próbálkozás a pénzügyi rendszer megmentésére! A kapott pénzt konzumra költi a polgár, ami aztán a hiperinflációhoz vezet idővel.

Negyedszer: az olajpiac és világkrízis összefüggés elemzése. A pénzügyi rendszer összeomlása mellet megfigyelhetjük az olajipari rendszer újra osztását is. 2019 márciusában egy OPEC (Olajexportáló Országok Szövetsége) tartott Bécsben egy találkozót, amiről nem sokat lehetett a médiában hallani, amin Oroszország is részt vett, holott nem OPEC-tag (ez az un. OPEC+). Ezen a konferencián Szaúdi-Arábia – mint az USA legnagyon szövetségese a régióban – tulajdonképpen nyíltan szembe szállt az USA-val. A hivatalos kommunikáció (ha volt) szerint Szaúdi-Arábia és Oroszország nem tudtak a kitermelt olajmennyiség csökkentésében megállapodni. Viszont az igazi vesztese ennek a konferenciának egyértelműen az USA! A múlt években az USA ténylegesen függetlenedett az olajimporttól az un. „fracking” által, ahova rengeteg pénzbefektetés (spekulációs pénz is) folyt több száz milliárd USD értékben. Viszont ahhoz, hogy a „fracking” által nyert olaj profitot hozzon, az olaj ára 60-70USD körül kell legyen. A mostani olaj árszinttel viszont erősen veszteséges és ezek a cégek összeesnek, pénzbefektetők elvesztik a pénzüket, s emellett most van a legnagyobb (és exponenciálisan növekvő) kredit-lufi a világon. Azaz a pénzrendszer több oldalról támadás alatt van, amit huzamosan nem fog túlélni. Itt van még a „derivátum-lufi”, ami 30 USD alatt úgyis kipukkant volna, ugyanis minden üzlet – és az olaj a világ leginkább keresett áruja – derivátumokkal van biztosítva. Viszont az csak akkor működik, ha az árak egy bizonyos szinten mozognak. Egy fenomén, amit utóbbi években láttunk, hogy a központi bankok a részvénypiacok lezuhanását megfékezték. A cél az óriási derivátum-piac stabilan tartása a háttérben. Ehhez jön, hogy a világon SENKI nem tudja, a derivátumok számát. A bázeli BIZ (Bank für Internationalen Zahlungsausgleich) a derivátum piac nagyságát 700 billió (700 ezer milliárd) dollárra saccolja. Na, emberek, ez a lufi pukkant most ki! Ehhez képest az EZB (Európai Központi Bank) tervezett 750 milliárd eurós „segítsége” olybának tűnik, mintha egy hatalmas tüzet oltanának egy kis locsolókannával. Ráadásul ezt a pénzt nem a pógárok kapják meg, hanem a nagy befektetők! Tehát amit most látunk, az egy lángra lobbant házból még gyorsan az értékek ellopása, a Wolff-bácsi szavaival, ami itt megy, az egy „nemzetközileg levezényelt pénzügy-fasiszta szabadrablás”. Az ipar leállítása a kicsi- és középvállalatokat padlóra küldi. Nem tudják a kölcsönöket fizetni, s ezért a bankok is bedőlnek. Azaz itt egy tudatosan előidézett összeomlás történik! Emellett még ebben a folyamatban is egyesek hatalmasat szakítanak: pl. a VW kedden bejelentett, hogy több autógyárát bezárja. Erre természetesen hatalmasat zuhant a részvény értéke, aki erre fogadott (belső információ), rengeteg pénzt keresett. Eddig az ilyen bejelentést mindig pénteken este (a tőzsdezárás után) tették meg, az ilyesféle fogadásokat elkerülendő…
Egy hatalmas nyertese a helyzetnek AMAZON az USA-ban, most vettek fel 100ezer embert. Viszont azt is tudjuk, hogy ez a gigantikus cég 2-éve sehol nem fizet adót. A kisüzemek pedig sorra tönkre mennek.
Viszont felvetődik a kérdés: hogyan tovább? Nem lehet igazán megmondani, de bizonyos dolgok valószínűleg meg fognak történni. Egyik lehetséges dolog a fizetőeszköz-reform. Például be lehetne ismét vezetni Németországban a német márkát. Megtörténhet, hogy Németország törli adósságát az EU-felé. Viszont a DM (Deutsche Mark) bevezetése sem lesz elegendő, hanem az IWF (Nemzetközi Valutaalap) 2013-as tervezete alapján a pógárok számláit megkönnyítik 10-15-20%-kal. S a vírushisztéria ezt a kitulajdonosítást fedi/segíti. Az embereket ellenőrzés alatt kell tartani, a legjobb, ha a lakásaikban bezárva vannak, hiszen a kijárási tilalom hamarosan mindenhol bekövetkezik. Akkor be lehet jelenteni, hogy „emberek, ennyivel lettetek szegényebbek és holnaptól új pénzetek van), odakinn meg járőröznek a rendőrök, katonák. Ezek a dolgok világviszonylatban megfigyelhetők. A központi bankok között „forrósodnak a drótok”, hisz nekik kell levezényelni a dolgot. Ezek a bankok teljesen összefonódtak és ha valahol egy borul, megindul a dominó-effektus. A svájci központ bank pl. hatalmas részvénycsomagokat birtokol olyan cégektől, mint Apple, NetFlix, Google. Ennek tudható be az a tény, hogy a norvég korona is hatalmasat veszített az értékéből, holott egy nagyon stabil gazdaság, az olajának függvényében. A határokat lezárták, de a nemzetközi pénzgazdaság nem ismer határokat, sőt a saját előnyükhöz ki is használták azokat. A tanácsa: nem felülni ennek a hisztériának, tudván, hogy ez kinek használ. Emellett legyen elég élelmiszer és készpénz otthon. Mindkettő beszűkül majd ugyanis a következő hetekben. Megjegyezni: a legveszélyesebb betegség sem olyan súlyos, mint a regnáló pénzgazdasági rendszer.

Ötödször: a vírus és a pénzgazdasági rendszer összeomlásáról értekeztünk. Most nézzük meg a vírushelyzetet egy másik szemszögből. Megint egy német forrást idézek, nevezetesen Dr. Wolfgang Wodarg belgyógyász és tüdőorvost, aki a virológia, pandémia szakértőjeként nyilatkozik a dologról. Nagyon hosszú lenne a tevékenységét és beosztásait felsorolni. Előljáróban annyit, hogy első videói után felvonyított a „másik oldal”, kijelentéseit hazugságoknak minősítve. Pedig közben olyan dolgok történnek, amik azért elég súlyosak, gondoljuk Dániára, ahol az EÜ-Minisztérium olyan törvényt fogadott el, ami szerint pógárokat tesztre és védőoltásra kényszeríthetnek. Kérdés az, hogy a többi országok követik-e előbb vagy utóbb? Íme a kijelentései:
1.) A Covid19-vírus a normális náthaokozók része
2.) A Covi19 a nátha egy klasszikus Koronavírusa (korábbi években is 7-15% jelen volt, de nem mérték)
3.) A Covid19 nem veszélyesebb, mint a normális nátha
4.) Nem pandémiaszerűen terjed
5.) A Covid19-nál nem szükséges a személyes kontaktusok kerülése
6.) Statisztikusan (tehát a hideg számokat nézve) a halálozási ráta idén sem nagyobb, mint előző években
Azaz, NINCS OK PÁNIKRA.
Na, ez aztán kiverte a biztosítékot rengeteg embernél és beindult a „fake-news” propaganda!
Ez a doki a sertésinfluenza után az EU-n belül egy vizsgálóbizottságot szervezett a WHO szerepét illetően. Megint attól fél különben, hogy egy gyorsított eljárással engedélyezett oltóanyag rengeteg embert súlyosan megbetegít, ahogy ez a sertésnátha idején megtörtént.

Végezetül: van még egy olyan téma is, hogy a halálozások nagyságrendje összefügg az ott telepített 5G-hálózattal. Ez maga egy pár oldalt igényelne, de itt utalnék egy videóra a Youtube-on, ami Nyitra Zoltán Sipos nevéhez fűződik. Ja, csak utaltam volna, most vettem észre, hogy már törölték. A leírásban található részlet Gustav Oplasznik írásából....
Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél, hogy minden leálljon, tönkre menjen, leértékelődjön. A vírus csak az eszköz. Remekül megtervezett, briliáns munka. Pont olyan, mint amilyennek lennie kell:
- könnyen terjedő
- enyhébb, mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható
- nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket
- egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik
- 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok „vezetőinek”
Ennyit mára.

Hozzászólások

1073 #1 sjani
- 2020-03-23 18:38
Imre.
Ment emilbe a felvétel Nyitra Zoltán Sipos-tól a videó, amire hivatkozott volna a levél írója.
1271 #2 RDM
- 2020-03-23 19:10
"Tehát amit most látunk, az egy lángra lobbant házból még gyorsan az értékek ellopása, a Wolff-bácsi szavaival, ami itt megy, az egy „nemzetközileg levezényelt pénzügy-fasiszta szabadrablás”. Az ipar leállítása a kicsi- és középvállalatokat padlóra küldi. Nem tudják a kölcsönöket fizetni, s ezért a bankok is bedőlnek. Azaz itt egy tudatosan előidézett összeomlás történik!"

"Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél, hogy minden leálljon, tönkre menjen, leértékelődjön. A vírus csak az eszköz."

Hát, ez az.
69 #3 Szalonna
- 2020-03-23 20:10
Na ebben minden benne van!
Hogy került a kipa az asztalra. Eddig az volt a cél hogy összeomlás nélküli átállás mert az mindenkinek fáj, most úgy vannak vele hogy borítanak mindent, vagy nem borítanak semmit, miközben úgy borítanak hogy nem borul semmi, de közben átalakul minden.
88 #4 Asumhari
- 2020-03-24 00:08
Basszus! Arról volt szó, hogy a pénzhatalom lesz lefejezve, nem mi!!!

Hol az a sok katona aki ezért jött?!
2020 #5 Nyitra
- 2020-03-24 07:32
Üdvözletem!A keresett videó: https://www.youtu...g&t=2s
198 #6 faeb
- 2020-03-24 08:04
Köszi Nyitra, ha minden igaz, tegnap megtaláltam a neved alatt. Tényleg jobb 1,25-ös sebességgel hallgatni, de rengeteg tény van benne, ami nagyon aggasztó!!
2020 #7 Nyitra
- 2020-03-24 08:53
Azt egy rossz megérzésre letöröltem-új törvények beiktatása okán-de mivel sjani szólt, Imre kereste,így visszatöltöttem.Már 15000 nézettségnél tartott.Én biztosra veszem,hogy jónak kell lennie a végének.Volt 19 éves koromban,egy harmadik típusú tapasztalásom,amikor megsúgták nekem,hogy még életemben /ez 27 éve volt/ hogy is fogalmazzam,a minket teremtő,nálunk fejlettebb faj,fel fogja velünk venni a kapcsolatot,s mi istenként fogunk tekinteni rájuk,s olyan technológiai eszközöket adnak a kezünkbe,amivel környezetszennyezés nélküli energiát generálhatunk,amikkel az életünk már egyszerűbb,könnyebb lesz.Ezt a történetet,épp egy órája írtam le,posztoltam meg a fecemon.Elég hosszú lett.
165 #8 LM
- 2020-03-24 09:11
Mint közgazdász egyetértek a cikkben írtak gazdasági részével. A cikkben még nincs benne, hogy azóta a FED korlátozás nélküli pénznyomtatást jelentett be. Sakk-matt, ennek a rendszernek vége,de eleve végesre lett tervezve.

A nagy kérdés, hogy az egésznek a vége jó lesz vagy sem. Bosszantó és frusztráló, hogy csak nézzük a történéseket és reménykedünk. Most megmutatkozik, hogy milyen szinteken mozog ez a dolog, míg a legtöbbünk azon aggódik hogy legyen elég kaja és számolja miből él meg fél év múlva ha nem lesz munkája addig ők katonákat mozgatnak kontinensek között, határzárakat rendelnek el, 1000 milliárd dollárokat osztanak szét.

Még mindig nem tudom mi indokolná, hogy a vége jó legyen. Az eddigi "elit" megvilágosodott?? Felettük lévő erő irányít már?? Szeretném hinni de a logika nem ezt diktálja, tévedni akarok!
1093 #9 vian
- 2020-03-24 10:02
Nyitra - kösz és elismerésem!!
s_grat

segítség
https://www.youtu...ySHHGthO_E
1987 #10 Hazafinak
- 2020-03-24 14:59
LM
- 2020-03-24 09:11
Egyetértek. igen csak a végjáték zajlik a pénzügyi rendszerben.
A Fiat-valuták ez év végére elmúlhatnak - mondja Alasdair Macleod a Keizer Report-nak.
A Covid-19 világjárvány kitörése óta a globális részvénypiacok szédítő hullámvasúton haladnak, és a szakértők szerint ez valószínűleg folytatódni fog.
Az RT Keizer jelentéséhez csatlakozott Alasdair Macleod, a Goldmoney.com kutatásvezetője , hogy megvitassák az egyre instabilabb piacokat és azt kérdezzék , jelezik- e a fiat valutarendszer végét.

„Nagyon valódi válsággal álltunk szemben” - mondta Macleod, magyarázva, hogy évtizedek óta az USA Szövetségi Tartaléka igyekezett fenntartani az állampapírok téves értékét. „És a pénzügyi eszközök egészében a téves értékszint kezd szétesni; a Fed elveszíti az irányítást. ” A közgazdász szerint a koronavírus felgyorsította a dollárnyomást. A Federal Reserve a múlt héten több, mint 2 trillió dollárt jelentett be, és a következő két-három hónapban kibocsátandó pénzmennyiség „sokkal nagyobb, mint senki gyanítja”.

Macleod megjegyezte: "Ez év végére nem szabad meglepődnünk, amikor megállapítottuk, hogy a pénzügyi eszközök teljes ágazata nemcsak összeomlott, hanem a fiat-valuták is vele együtt mentek."

Az én szerény észrevételem, hogy itt minden hatalmasság és hatalommal bíró csoport jó ideje készül az átállásra ha lehet világ égés nélkül. persze vannak erők-kezek akik be-be vetnek aljas fegyvert. De mintha orbán is azért költekezik könnyedén, hisz nem kellesz senkinek megadni. Az életért és hatalomért mindent elkövetnek. MINDENT!!!
165 #11 LM
- 2020-03-24 15:34
Hazafi, amitől a legjobban tartok, hogy akik kapják a hatalmas mennyiségű pénzt (mert nem Te vagy én kapjuk, hanem értékpapír vásárlásokon keresztül a nagy befektetők, cégek) arra fogják használni hogy mindent bezsákoljanak értsd kivásároljanak.

A kis és középvállalatok földbe állnak, a részvények (igen a nagyvállalatoké is) még nem az ő kezükbe lévő részét is be tudják húzni pl. azoktól akiknek kell a pénz, hogy ne vigyék el az ingatlanját, vagy próbálja még megmenteni belőle a kisvállalkozását. Ezután pedig jöhet a hiperinfláció mert kell a pi-csának már a játékpénz amikor a termelőeszközök, vállalatok, ingatlanok náluk vannak.

A tendencia ami eddig látszik ezt támasztja alá, mert beszélnek már bankok, légitársaságok megmentéséről de másról még nemnagyon, na jó nagy kegyesen megengedik hogy a 0 bevételedből pár hónapig ne fizess adót, naon kedves
137 #12 balu
- 2020-03-24 20:06
Nyitra,
megnéztem a Defender Europe-os videód.
Ad.1.: hivatalosan lefújták... én majd akkor hiszem el, ha látom, eleget hazudtak már az amerikaiak.
Ad.2.: miből szűrted le ezt az interpretációt? Hogy az illuminátusokat meg a többi rossz embert fogják lecsukni? Aztán utána beköszönt a "szereteten alapuló jövő" meg a felemelkedés? Miből gondolod, hogy a "jó" erőknek ugyanolyan "hazudozásalapú" az eszköztára, mint a rosszaknak?

Hápog. Úszik. Mi van ha mégis kacsa?
1072 #13 fkriszta
- 2020-03-24 20:20
Jajah Nyitra, "megkoronázás"... :) Ilyesmi előérzetem nekem is volt, emlékszel Imre, még a nyáron meséltem? Magam sem gondoltam hogy ennyire szó szerint vehető és kiterjedt lesz :D
Egy rövid kis videót kerestem, ami szemlélteti ezt a vírus dolgot a "maci" kezében véleményem szerint. Lehet hogy másnak indult , de.... kinek a kezében fegyver most? https://www.youtu...khDmxvlU6o
2020 #14 Nyitra
- 2020-03-25 05:23
Sziasztok.Azt tudnotok kell,hogy azt a bizonyos you tubés videóanyagot,nem én készítettem.Fel is van tüntetve a címében,:"felemelkedés videója"
165 #15 LM
- 2020-03-25 09:53
Erről beszéltem. Eddig is ez folyt de most már nem kell adni a látszatra. Megtették az első lépést , hogy a köztudatba építsék, hogy a FED által nyomtatott pénzt magáncégek(értsd nemzetközi gigacégek) költhetik el saját belátás szerint.

"Dollármilliárdos üzlettel bízza meg a világ legnagyobb alapkezelőjét a Fed"

https://www.portf...fed-421842

Még mindig nem látom, hogy lesz ennek "jó" a vége a tények eddig nem ezt mutatják :|
137 #16 balu
- 2020-03-25 10:19
Kedves MIndenki,

magyarázza már el valaki, hogy miből gondoljátok, hogy most a "rossz bácsikat" távolítják el és utána eljön az aranykor? Miből gondoljátok, hogy a jelenlegi folyamatok mögött nem az áll, hogy bár a ténylegesen becsődölt és működésképtelen pénz- stb. rendszert leállítják és újat vezetnek be, de a jelenlegi "elit" azért tovább óhajtja majd a kezében tartani a hatalmat. Egyúttal lerendezik a régóta tervezett népességcsökkentést is.

Nekem az nem ül az egészben, hogy ez a jelenlegi módszertan a vírussal, média-paráztatással + titkolózással és dezinformációval, kijárási tilalommal nagyonis ugyanazokra emlékeztet, akiket most szerintetek eltávolítanak. Miért nem lehetne csak rajtaütésszerűen eltávolítani a média fejeseit és végre egyszer igazat mondani abban a kurva tévében? A pórnép azonnal tudná, hogy tényleg változás van.

Szerintem a jelenlegi "elit" vezényli ezt a folyamatsort is és csak módszert akar váltani, de nem rendszert.
3 #17 Enid
- 2020-03-25 10:38
Balu! Szerintem is. Én itt is ennek a jeleit látom, ahogy írom is a honlapon.
137 #18 balu
- 2020-03-25 10:47
Tudom Hugi, nem is veled vitázom.
A remény és optimizmus szép dolog, de ha nekem egyszer nem így áll össze... Csak írjon valaki egyetlen LOGIKUS indokot, hogy szerinte miért a "jók" vannak az eseménysor mögött?
118 #19 keepfargo
- 2020-03-25 11:31
Talán annyi lehet a különbség, a korábbihoz képest, hogy nem az USA, hanem Kína lesz (lett) a világ vezető gaz(da)sága, de ennek olyan nagyon nem örülhetünk, attól tartok....

Ja, az megvan, hogy a világot Magyarországról irányítja egy kínai kormány, aminek két elnöke is van: Kohn és Grün?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
4,709,072 egyedi látogató