Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

HÁBORÚ (Mézesmózes, 2010. 01.02)

GondolatokTalán esedékes lesz újra elcsemegézni a 10 évvel ezelőtti információkon is, mert mintha mise változna, de közben minden megváltozott. Vagy nem? Szia Imre! Látom, hogy kitetted a kis írást a közeledő háborúról ("Nemzetközi figyelmeztetés..."). Kimaradt azonban a szöveg lényege, ezért újra küldöm amennyiben elveszett volna. Üdv: János.
A malayziai miniszterelnök Mahathir Mohamad figyelmezteti a világot, hogy az Egyesült Államok és Izrael együtt készülnek megtámadni Iránt. Mahathir úgy tudja, hogy az amerikai kormány hamisított bizonyítékokat készít arról, hogy Irán egy nukleáris háborút akar kirobbantani titokban fejlesztett nukleáris fegyverekkel. Mivel Mahathir kiváló viszonyban van Oroszországgal és Kínával, feltételezhetően az orosz vagy a kínai titkos szolgálatok által beszerzett információit közli az orosz és/vagy a kínai kormányok kérésére. Ez így szokott lenni a nemzetközi politikában, ugyanis a "nagy hatalmak" általában kerülik a közvetlen egymás-elleni vádaskodást. Forrás: Link

Ha bár érdekes módon a múlt napokban alig esett szó róla a nyugati mediákban, a karácsonyi időszakban egy nagyon durva "színes forradalom" kisérlet zajlott Iránban, ahol az amerikai, brit és izraeli titkos szolgálatok által fűtött iráni "ellenzék" ismét az utcára vonult és az islamista köztársasági kormány lemondását követelte. Ez a tömeg csak néhány ezer emberkéből állt, de remekül szervezett módon agitált mind ameddig egy óriási ellen-tüntetési iráni tömeg szintén megjelent az utcán. Ekkor, az "ellenzéki" vezetők megijedtek és tüstén elpárologtak a fővárosból. Most, hogy bebizonyosodott a "színes forradalom" kudarca, már csak a háború marad azok számára, akiknek fáj a fejük az iráni nemzeti függetlenségtől és persze a foguk az iráni földgázra.

Magyarország számára az iráni események húsbavágó jelentőségűek. Orbán (parancsra) erősen elkötelezte magát a Nabucco gázvezeték mellett és a konkurrens orosz vezeték ellen: ezért várhatóan (parancsra) nem fog hozzájárulni a jövendő fideszes kormány ahhoz, hogy Magyarország az orosz gáz kapuja legyen az európai piac felé. Ha pedig nem járul hozzá és mégsem jönne létre a Nabucco, akkor az oroszok megcsinálják saját vezetéküket nélkülünk és valószínűleg azután már a lehető leg drágábban fogjuk kapni az orosz gázt. Már pedig a Nabucco utolsó reménye az iráni gáz (erről sem nagyon dicsekszik a nyugati tömegmédia): eddig Türkmenisztán és Azerbajdzsán voltak a Nabucco kijelölt fő forrásai, de ez már a múlté. Oroszország 2009 elején szerződéssel kötötte le az azeri gáz javát és decemberben a türkmen gáz nagy részét is. Igaz, Türkmenisztánnak nagyon nagy gázkészlete van, de Kína is szerződést kötött vele és decemberben elkezdődött a Türkmenisztán-Kína gázvezeték építése (éppen ezt vélte megakadályozni az ujgur "színes forradalom" pár hónappal ezelőtt). Marad tehát az iráni gáz a Nabucco számára, de ehhez kormányváltás kellene Iránban, különben a Nabucco ellátása egy orosz- és kína-barát islamista köztársaságtól függene, ami persze eléggé ciki lenne a nyugati globalista elitek számára.

Azért is nagyon fontos Magyarországnak, hogy lessz vagy sem háború Irán ellen, mert ha lessz, akkor várhatóan Irán és az általa támogatott arab fegyveres csoportok pokollá tehetik az izraeliek életét és akkor beindúlhat Izraelből a tömeges népvándorlás békésebb ékhajlatok felé... Persze ilyen esetben sok izraeli szinte üres zsebbel érkezne Magyarországra, de semmi kétségük sem lenne afelől, hogy a fideszes kormány nem csak tárt karokkal fogadna őket, hanem határozatlan időre ingyen szálással, illetve élelmiszer és egyészségügyi ellátással is.

Pár nappal ezelőtt olvastam a hírt, miszerint az amerikai haditengerészet 55 darab ilyen kis jószágot rendelt magának: http://www.rense.com/general89/nav.htm Hívatalosan ez a vízi járgány a "kalózok" ellen van kitalálva, na de 55 darab? Aztán leesett a tantusz és rájöttem, hogy ez sokkal inkább Irán ellen lehet hasznos az amerikai hadseregnek. Ugyanis, Irán már rég világossá tette, hogy amennyiben megtámadná őt Amerika és/vagy Izrael, az iráni Forradalmi Gárda gyors motorcsónakjai az olajszállító hajókra is fognak vadászni a Perzsa Öbölben, hogy lebénítsák az olajszállítást az Öböl-államokból.

Boldog új évet kívánunk magunknak, de talán csak bolond új évet fogunk kapni az új világrendtől... BUÉK!

Szia Imre! Úgy látom, hogy sokan erről még nem tudnak. Üdv: János


Magyarországot az idén egy mesterségesen létrehozott szörny fogja támadni. A szörny neve: DráGula. Ez nem vicc, a drágulások azaz infláció csak most fog ránk szakadni igazán. Ennek több oka is van, de a fő ok olyan, amiről sosem olvashatunk a közgázi könyvecskékben, azaz a forint szándékos leértékelése az euróval szemben, amit az MNB az idén több lépcsőben készül végrehajtani. Ez várhatóan várhatóan 20-25 százalékos leértékelést fog jelenteni a következő rózsadombi szilveszteri kerti tűzijátékig.

Eddig a forint árfolyama köztudottan irreálisan magas volt ahhoz képest, hogy gyakorlatilag már nincs is magyar gazdaság. Ennek az oka viszonylag egyszerű. Ahogy tudjuk, a "rendszerváltás" után elhúztak a tankok és megszálltak minket a bankok. A bankok azért jöttek, hogy haszonra tegyenek szert és ezt meg is csinálták. A játék szabályai (amit a bankok diktáltak a magyar kormányoknak) szerint a bankok elárasztották az országot mindenféle személyi és vállalati kölcsönökkel uzsorás kamatokkal, amik kompenzálták közben a vissza nem fizetett kölcsönöket is. A bankok tehát nagyokat kaszáltak rajtunk és a hasznot rendszeresen ki is vitték az országból, miután persze euróra váltották az MNB-n keresztül. Az MNB pedig egyre több nemzetközi hitelt vett fel azért, hogy a Magyarországon tevékenykedő vámpírbankok által begyüjtött forintot ezek a bankok rendszeresen be tudják váltani kemény valutára mielőtt kiviszik az országból. A bankoknak tehát érdekükben állt, hogy a forintért minél több eurót kapjanak az MNB-től, azaz egy irreálisan "erős" forint kellett nekik. Ami pedig a bankok érdekében áll, az a "rendszerváltás" óta már parancs a magyar kormányok számára. Csak úgy mellékesen, azért olyan nagy hatalmuk van a bankoknak, mert valóban a sok különböző néven működő bank nagy része egy maroknyi bankárdinasztia tulajdonában van és ezek a bankárdinasztiák az Európai Unió igazi (háttér)hatalma.

Tavaly megtörtént az utolso nagy forint beváltás a külföldi bankok javára, amikor az IMF-től felvett kemény valuta hitel jó része "konszolidációs" címen át lett nekik adva egy szép masnival átkötve. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a vámpírbankok beváltották a rajtunk kaszált forintokat kemény valutára, mert közben elértük azt a pontot (különböző okok miatt, de ezt most nem részletezem), hogy ezentúl már nem fog tudni felvenni rendszeresen a magyar állam nemzetközi hiteleket. Tehát, ezentúl már nem lessz érdekük magas szinten tartani a forint árfolyamát a bankárdinasztiáknak, hiszen már nem lessz miből ezt beváltani nekik kemény valutára a magyar államnak, a külföldi bankokat pedig nem igazán érdekli a forint. Mostantól az lesz az új játékszabály, hogy gyenge forint, mivel ez a multinacionális ipari cégek érdeke, akik Magyarországon gyártanak. Ugyanis, minél gyengébb a forint, annál kevesebb saját valutát kell költeniük ezeknek a cégeknek (euro, dollár vagy yen) azért, hogy kifizessék a magyar munkabéreket forintban. Persze, eddig a gyenge forint lett volna a multinacionális gyárak érdeke, de elsősorban nem ők diktálják a játékszabályokat, hanem a már említett bankárok.

Mézesmózes

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-03-26 08:13
A Malaysia Airlines 370-es járatának katasztrófája

Boeing 777-200ER Malaysia AL (MAS) 9M-MRO - MSN 28420 404 (9272090094).jpg
Adatok
Dátum 2014. március 8.
Helyszín Dél-Indiai óceán (feltételezett)
Indulási állomás Kuala Lumpur nemzetközi repülőtér
Célállomás Pekingi nemzetközi repülőtér
Repülőgép
Repülőgép Boeing 777–200ER[1]
Üzemeltető Malaysia Airlines
Lajstromjel 9M-MRO
Utasok 227
Személyzet 12
A Wikimédia Commons tartalmaz Malaysia Airlines 370-es járata témájú médiaállományokat.

A Malaysia Airlines 370-es járata a Malaysia Airlines Kuala Lumpur és Peking közötti menetrend szerinti járata helyi idő szerint 2014. március 8-án hajnalban eltűnt. A 9M-MRO lajstromjelű Boeing 777–200-as típusú repülőgép a Thai-öböl felett tűnt el a radarok képernyőjéről. A gépen 227 utas és 12 főnyi személyzet tartózkodott.

Események

A járat Kuala Lumpurból szállt fel 2014. március 8-án, helyi idő szerint 0:41-kor (UTC: március 7., 16:41), és menetrend szerint Pekingben kellett volna leszállnia 6:30-kor (UTC: március 7., 22:30). A földi irányítás 1:22-kor elvesztette a kapcsolatot a géppel, amikor az Malajzia és Vietnám között haladt, a Thai-öböl felett, utazómagasságon, körülbelül 10 600 méteren. Hivatalosan 2:40-kor jelentették az eltűnését.[2]
https://hu.wikipe...3f%C3%A1ja

Az Ukrajna fölött lelőtt maláj gép

2014. július 17-én Donyeck közelében 298 emberrel a fedélzetén lezuhant a Malaysia Airlines Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó Boeing 777-ese. A katasztrófát senki nem élte túl.
Az utasok holland, malajziai, ausztrál, indonéz, brit, német, belga, Fülöp-szigeteki, új-zélandi és kanadai–román állampolgárságúak voltak.
A gépet egy Buk-M1-es légvédelmi rakéta repeszei találták el.
Egy lehallgatott telefonbeszélgetés szerint a kelet-ukrajnai szakadárok lőtték le a gépet tévedésből.
Az orosz szövetségi nyomozó bizottság állítása szerint egy ukrán harci gép lőtte le a maláj utasszállítót.
Hollandia nemzetközi bíróság létrehozását kérte az ENSZ-től, amely ítélkezne a gép lelövése ügyében. Oroszország ezt megvétózta.
Egy vizsgálóbizottság 2016 szeptemberében azt állapította meg, hogy a gépet orosz szakadárok lőtték le.
2019. június 19-én egy holland bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki három orosz és egy ukrán állampolgár ellen.
https://index.hu/...3b3ae3d889
69 #2 Szalonna
- 2020-03-26 08:26
Ebben az orosz gázt érintő eszmefutás nagyon nem aktuális, hiszen minden csövön orosz gáz jön.
Ez pipa, csőbe van húzva a cigány.

Az Iráni háború szintén befuccsolt, nem sikerült nekik.
Kína meg az oroszok úgy se hagynàk, hiszen a zsidók olaj meg gáz nagyhatalom lennének, az Putyinnak se érdeke.
267 #3 Perle
- 2020-03-26 08:48
Az Irán elleni háborút már régen eltervezték, ezért a dupla gyöngítésük már működik. Évek óta blokkolva Irán külföldi számlákon tartott pénze, aminek egy részéhez talán most talán hozzáférnek , azután pedig az atomtudósaik , legfőfbb katonai vezető levadászása után itt tombol a pusztító járvány.
Az az állam" fél" tőle, amelyiknek ismeretlen számú atomtöltete van.
https://www.press...oronavirus

Ami a gázt illeti, lassan több amerikai cseppfiolyós gáz van Európáan, mint vezetékes orosz. Addig ment a propaganda az " orosz gáztól való függőségre" hivatkozva.
Amerikait kell venni, kimaradni beőle nem illik Nem véletlenül jott Közép-európába az amerikai energetikai főmufli is.. Ez az elnök " szívügye " is
https://qubit.hu/...emanyagnak
https://infostart...arorszagon
267 #4 Perle
- 2020-03-26 09:44

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
4,606,370 egyedi látogató