Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jan van Helsing új könyve: "Megöljük az emberiség felét"

BelföldKedves olvasóim,
viharos időkben élünk - és ez így van rendjén. Végül is valami még is mozog ebben a bárkában! És ha valaki azt állítja, hogy éppen ránk tört – a Corona – ezek valóban hülyék. Több mint húsz éve írok erről a témáról könyveket, nevezetesen , hogy a világon létezik egy olyan hatalmas embercsoport, akinek egyértelműen célzott célja: az Új Világrend. Emlékszel David Rockefeller 1994-es nyilatkozatára?

„A globális felfordulás elején vagyunk. Csak egy nagy válságra van szükségünk, és a nemzetek elfogadják az „Új Világrendet”.

Pontosan pontosan ez van most. Tehát nem véletlen az egybeesés ... Amit most tapasztalunk, ez csak a kezdete, ezt a balliberális eszmével meghülyített mainstream újságíróink " összeesküvés elméletnek " hívják. Most ezt gyakorlatban a saját bőrükön tapasztalhatják. De ezt sem fogják újra megérteni. Sajnálnunk kell őket?

Nem nincs velük együttérzésem ! És azokkal sem, akiknek most a világ összeomlik, azokkal az emberekkel, akik mindig is úgy éltek, mintha a jelek nem lennének ? A tudatlanság néha fáj ... a „Jelentések könyvében a János kijelentésében, az iszlám próféciáiban, a Mormon könyvében vagy a Majában találjuk. És az elmúlt 100 év látnokaival ...

2020. március 20-án nyomtatásra került a könyvem, amelyben nemcsak közzétettem, hanem hosszú előszóval és mindenekelőtt egy interjúban a Hannes Bergerrel „Whistleblower” , kifejezetten arról beszélünk, mi lehet a háttérben és kik állhatnak mögötte a Corona-válság gerjesztésénél:

"Megöljük az emberiség felét - és ez gyors lesz!"

Olvassa el a könyvem hátsó oldalán a szöveg első mondatát, és máris felismeri az irányt ...

Tavaly nyáron és ősszel két interjút készítettem Hannes-szel a Deep State- rol, Donald Trump titkos terveiről, a küszöbön álló pénzügyi összeomlásról stb. Minden alkalommal, amikor ez történt, a világ népeit világháború sújtotta, amely összeomláshoz vezetett.
Legalábbis így nézett ki kívülről. Ugyanakkor fordítva volt. Megrendeztek két világháborút , amellyel elrejthették a pénzügyi összeomlást. És mi történik most? Miután Donald Trump ismételten megtagadta Irán megtámadását , de Oroszország és Észak-Korea sem támadta, így a háború nem valósulhatót meg.
Tehát valami mást kellett kitalálnia. És beismerem, hogy ragyogóan csinálták.

Nem számít, milyen gazdasági szempontokkal szembesülünk most - a vállalati csődöktől, a tömeges elbocsátásokig a kisebb vagy nagyobb összeomlásokig - a vírus a felelős. Zseniális! Egy csapással több madarat ölsz meg, és az emberek olyan ostobák, hogy nem vesznek észre semmit!


Erről bővebben az új könyvemben, amely - ha a nyomdát nem akadályozzák még - április első hetében megjelenik.

Csak egy rövid megjegyzés: 2019 közepe óta három német milliárdostól tudom hogy 2020-ra valami "rossz" várható.

Egy politikus, aki egy német párt egyik legmagasabb pozícióját töltötte be 2019 nyaráig és most egy magas szintű közszolgálati státuszt vállalt, azzal indokolta önkéntes áthelyezését:

"Nem akarok részt venni abban, ami 2020-ban történik Németországban. "

Srácok, nem történik soha semmi véletlenül. A tervezettet nem osztják meg velünk és mindenkivel.

Ha azonban ismeritek könyvemet és a két videómat, akkor észrevehetitek, hogy az élet így egyszerűen nem folytatódhat. Kedves olvasóim, az illuminátusok közel vannak a céljukhoz! És nagyon valószínű, hogy ezt most el is fogják érni:

küszöbön áll a készpénz tilalma, az oltási kötelezettség, sőt ma a „Spiegel“ szerkesztője tegnap azt mondta: "Szükségünk van egy világkormányra!"
(et tőlem a fordító)

Csak azt tanácsolhatom, hogy vegye mindenki komolyan. Nem a vírust értem ez alatt, ezt- kezelheti vagy immunizálja az immunrendszere. Nem, erről beszélek, hanem arról ami jön. Ha szükséges, olvassa el újra a „Harmadik világháború” című könyvemet.

A próféciák mindent leírnak, ami most jön, az apokalipszis csapásai egy (pestis) ez csak a kezdet.
Gondoskodjon mindenki a maga élelmiszer tartalékjáról, rendelkezzen be önvédelemre , ha lehetősége van egy második otthonra a hegyekben vagy valamely szigeten. Kommunikáljunk embertársainkkal , szomszédjainkkal , a

közösségben és, a szomszédságban élő emberekkel. És természetesen belsőleg: meditáció, a test nyugodt állapotban tartása, belső erő a te magasabb éned ...

Tehát: Ne tévesszen meg semmi, tartsd meg hideg gondolkodásodat és cselekedj tudatosan.

Tisztelettel Jan van Helsing

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2020-03-26 10:53
ide megint beteszem a kivagott oldalakot 2 konyvbol a ''wuhan 400'' s ''betegseg 2020'', 1981 s 2008as konyve

http://www.mediaf...0.rar/file
69 #2 Szalonna
- 2020-03-26 11:39
Kínában már megbukott ez a vírusos nyú wörd ódör.
Bár a kínai politikus azt mondta hogy az amerikai hadsereg hurcolta be, de ott igazàból már megfékezték. Szóval gatya van, az oroszoknàl megint nem nagyon működik ez a vírus.
Itt meg a környező országokban viszont nagyon. Inkább Európára fókuszálnak legfőkèpp, mert a legtöbb Ázsiai országban nem volt akkora cirkusz - kína meg dél-korea - kivételével mint ami itt van.
329 #3 gutai zub
- 2020-03-26 11:47
Ne tévesszen meg semmi

Igazán meggyőzőek jan van helsing tanácsai:

élelmiszerek, önvédelem, lakatlan sziget (csak neked), szeretet rezgés embertársakkal, magasabb éned nyugalomban tartása, hideg gondolkodás, stb.

maradj otthon, állandóan mosd a kezeidet

Egy fontos részletet nem tanácsol senki:

"bármennyire be vagy szarva, maradj, legalább alap fokon Normális...............
329 #4 gutai zub
- 2020-03-26 14:13
Pentrado

legyél normális

és ahogy "hallom", kézmosás, mély lélegzet, nálad nem elég.....
118 #5 keepfargo
- 2020-03-26 14:22
Ho chi Minh City-ben naponta 5 ember hal meg a forgalomban. Senkit nem érdekel, megszokták...

Bár még koronás halottjuk nincs, a hisztéria elől ott sem menekülnek: mindenki maszkot hord...és sokan nem mernek kimenni. A kormány meg "ura a helyzetnek"...
68 #6 kolpeny
- 2020-03-26 14:47
80 #7 monguzking
- 2020-03-26 14:59
most akkor folyik háttér hatalom embereinek letartoztatása vagy sem mert nagyon nem mindegy--ha mindent háttér hatalom irányit akkor mirre várunk elö a géppisztolyokat s ugyan nap végére halottak leszünk de legalább csatában szabadon halunk s nem birkaként vágohidon...én kész vagyok
137 #8 balu
- 2020-03-26 15:12
monguz,
peeersze, de annyira de annyira titkos, hogy még az alternatív média se ír róla. Mert mint tudjuk, átbillentünk a fénykorszakba és armageddon meg antikrisztus meg ilyen marhaságok nélkül, csak úgy fájdalommentesen, pikkpakk eltűnnek a csúnya bácsik. Mondjuk attól még itt marad 7,5 mld. elég agymosott ember, akikkel kicsit nyögvenyelős lesz új aranykort csinálni, de majd lesz gondolom ilyen internetes tanfolyam.

Ja meg amúgy: oké lőjünk már, de kire lőjünk? Figyi, én ha majd egyszer elkezdek lövöldözni (mert lehet, hogy nem lesz megkerülhető), azt nem azzal a céllal akarom tenni, hogy estére megdögöljek, hanem, hogy legyen valami értelme.
6 #9 anzsi a macska hala
- 2020-03-26 15:31
A hibrid háborúnak pont az a lényege, hogy nem tudod kire kell lőni. A lövöldözéssel meg nehogy úgy járjunk, mint a rendőrök a Györkösnél.
Monguz szagoltál már puskaport?
1987 #10 Hazafinak
- 2020-03-26 15:37
NE HARAGUDJATOK, DE ÍGY IS ÉRTHETŐ. Március utolsó fele alatt tucat vagy annál nagyobb tömegű orosz légi szállítás szállt le Olaszországban, hogy megmentse az országot egy nagyon valódi pusztító járványtól. Azt is megjegyezzük, hogy a légi járművet további 2500 mérföldre kellett irányítani, mivel a NATO / Lengyelország blokkolták a légteret, akár egy humanitárius misszió céljára, akár egy másik NATO-tag nevében.

Kezdjük a nehéz igazságokkal. A COVID 19 végtelenül rosszabb, mint a szezonális influenza, annak ellenére, hogy az ellenkező hamis beszámolók az ellenőrzött médiumokból származnak. Azok, akik másként állítják, és sokan úgy vannak, hogy tudatlanságból cselekszenek, vagy fizetnek, hogy hazudjanak a nyilvánosság számára.

Ez egy nagyon súlyos betegség, amelyről az első naptól kezdve tévesen jelentettek és hazudtak. Megválaszoljuk ezeket a hazugságokat, amelyek közül sokan vannak, és hogyan fenyegetik mindannyiunkat. Már korán kikerülhetjük, az egyetlen megoldás a ténylegesen manipuláló válságokra a büntetés, természetesen a börtön, de talán a dolgok még kreatívabbak.A hazugságokkal kezdjük.

Eddig úgy tűnik, hogy a COVID 19 származik az Egyesült Államokból. A bizonyítás tangenciális, de jelentős és kétféle formában jelentkezik.

Kína szerint egy amerikai hadsereg katonai csapata 2019. október végén hozta be a betegséget Wuhanba. Az időzítés megfelelő, és magas szintű orosz források támogatták azt, amelyet azonban nem lehet elfogulatlannak tekinteni.
Az Egyesült Államok 2006-ban elindította a SARS / COVID módosításainak kutatását, amely a sok hivatkozású cikkben ért véget, amely állítólag Kínát köti a COVID 19 létrehozásához:
„A keringő denevérkoronavírusok SARS-szerű klasztere potenciálisan megjelenik az emberben”

Miért olyan fontos ez a cikk ? Ennek oka sok, de mindenekelőtt a nyilvános Donald Trump állításának forrása, hogy a betegség Kínából származott, és magánjellegű állításainak forrása:

Különleges kórokozók és biológiai biztonság kulcsfontosságú laboratóriuma, Wuhan Virológiai Intézet, Kínai Tudományos Akadémia, Wuhan, Kína, Xing-Yi Ge és Zhengli-Li Shi

Az igazság sokkal különbözik. Az alábbiakban leírtak szerint a COVID 19 tervezésével kapcsolatos valódi munkát az Észak-karolinai egyetemen, a Harvard Egyetemen és a FDC-nél végezték. Az absztraktból:

„Itt megvizsgáljuk egy SARS-szerű vírus, az SHC014-CoV betegség potenciálját, amely jelenleg kering a kínai patkó denevérpopulációkban 1 . A SARS-CoV reverz genetikai rendszer alkalmazásával létrehoztuk és jellemeztük egy kiméra vírust, amely expresszálja a denevérkoronavírus SHC014 tüskéjét egy egérhez adaptált SARS-CoV gerincben. ”

Ennek az ellentmondásos 2015-ös tanulmány elvégzéséhez finanszírozásra volt szükség. A legtöbb finanszírozás azonban egy titkos forrásból, az USAID-ből származik, a CIA összekapcsolt támogatója a bio fegyverekkel foglalkozó kutatóhelyek világszerte.

A CIA nem finanszírozza a betegségmegelőzést, és természetesen nem civil szervezet. A CIA titkos hadviselést folytat.

Amikor a történetet közzétett tudósok rájöttek, hogy ezt a finanszírozási forrást kihagyták, az alábbiak szerint javították őket:

- Változás története

2015. november 20

A cikk eredetileg online módon közzétett változatában a szerzők elmulasztották befejezni egy finanszírozási forrás, az USAID-EPT-PREDICT finanszírozásának az EcoHealth Alliance általi, Z.-LS-re történő átadását. A hibát a cikk nyomtatott, PDF és HTML verzióival javítottuk .”

A kínai részvétel, amire Trump rámutatott, az elérhető egy SARS-szerű vírus, azaz a Wuhan patkó denevérpopuláció vírusának az egyetemi kutatás ürügyén történő szállításával történt az Egyesült Államok létesítményeiben.

A kutatás egészét természetesen az Egyesült Államokban végezték, elsősorban az észak-karolinai egyetemen, ahol az elvont államok kivonataként egy „kiméra vírust” generáltak.

A „kiméra” azt mondják, hogy saját maguk készítették el, olyasmi, ami a természetben nem fordult elő természetesen.

Az összes érintett tudós történetének kutatásakor világossá válik, hogy jelentős érdeklődés merült fel, beleértve az USA védelmi létesítményeinek támogatását / finanszírozását, a munka éveiben, amely bár látszólag „gyógymód” -orientált, de képes létrehozni és fegyveresíteni kiméra koronavírusokat is kifejlesztettek.

Látható, hogy a szeptember 11 utáni időszakban Dick Cheney akkori alelnök és Donald Rumsfeld védelmi miniszter kiterjedt kutatásokat támogatta a biológiai és kémiai fegyverek, a SARS-szerű vírusok és a mérgező gázok, például a szarin és a VX terén.

Az ilyen fegyverek formájának amerikai ellenségekkel szembeni titkos telepítésének képességét vizsgáló párhuzamos programok nemcsak a védelmi ügynökségek, hanem az amerikai egyetemek számára is elsősorban a középpontban álltak, mindig a kormányzati finanszírozás előkészítésén, függetlenül attól, hogy a forrás mennyire szennyezett.

Nincs bizonyíték arra, hogy a tanulmány bármelyik részében szerepeltek volna a szükséges utolsó szakaszok - fegyverek létrehozása vagy a pandémiás megelőzés módszereinek előállítása.

Ugyanakkor az is világos, hogy ez a tanulmány szükséges lépéseket tett e cél elérése érdekében, és hogy a Védelmi Minisztérium létesítményei léteznek, és nem korlátozódnak ezekre a merilandi Fort Detrickre, és rendelkeznek ilyen képességgel.

Így komoly esetet tudunk adni a COVID 19 fegyverének, de még világosabbnak bizonyíthatjuk, hogy a kínai kiméravírus létrehozásában való részvételével kapcsolatos vádak teljesen megalapozatlanok.

Az is világos, hogy azok, akik hozzáfértek ehhez a tanulmányhoz, és szándékosan tévesen értelmezték Kína szerepét, ezt tették azzal a szándékkal, hogy Kínát hibáztatják valamiért, amelyet az Egyesült Államok tett. Ez azt eredményezi, hogy fontolóra kell vennünk a COVID 19 átnevezését „COVID North Carolina” -ra.

Visszatérve visszatérünk Olaszországba, ahol folytatódik az orosz légi szállítás, hasonlóan a sztálini kországi berlini légi szállításhoz, de ezúttal elkerülve a NATO védelmét és a humanitárius erőfeszítések megkísérelését akadályozni egy hátrányos helyzetű lakosság nevében.

Bárki is a hibás, és a kormányzati visszafertőtlenítési műveletekkel szemben meggyőző bizonyítékok lehetetlenné teszik a kiderítést, a járvány leküzdésének más akadályai is vannak.

A legrosszabb ezek közül a másodlagos dezinformációs kampány, amelyet nagyrészt Donald Trump és olyan emberek rendeznek, mint Sean Hannity a Fox News-ban, valamint sok amerikai vallási vezetõ. Trump és tanácsadója, Sean Hannity, az összeesküvés teoretikusa, nincs formális oktatása, általában a COVID 19-re utalásként említik.

Ráadásul Trump szoros kapcsolata az amerikai szélsőséges vallási jobboldalával még inkább elrontotta a kérdést azzal, hogy a Trumpot támogató vallási vezetők hamis gyógyszereket kínálnak, felháborító követeléseket tesznek az isteni beavatkozásra, mindig nagy pénzügyi kifizetést igényelnek, vagy egyszerűen tagadják az állítást, mint Jerry Falwell Jr.

Falwell vezet a szabadság Egyetemet és hatalmas „imádkozz és fizetj” a revitalista gyülekezet gyógyításáért, a következőkkel a milliókban. Azt mondja, hogy a COVID egyszerűen nem létezik, és a jogi hatóságok tilalmainak ellenére újból megnyitja az egyházakat és iskolákat, és ezt Donald Trumptal áll az oldalán állva, és a jogi hatóságokat is megtámadva.

Jelenleg Amerikában több tízmillió polgár áll rendelkezésére, akiknek azt mondják, hogy figyelmen kívül hagyják a karanténeljárásokat - ezt az üzenetet az Egyesült Államok elnökének hallgatólagos jóváhagyásával kapják.

Trump személyes kérdései mindig pénzügyi jellegűek. Ebben az esetben Trump messze lemarad a 2020-as választások elnöki közvélemény-kutatásain, amelyben Joe Biden egyértelműen a kedvence. Trump úgy érzi, hogy ennek oka a gazdaság összeomlása és a hatalmas munkanélküliség, Amerika felkészületlensége és Trump globális pandémiával való foglalkozásának masszív következményei miatt.

Amikor azonban megvizsgáljuk a gyors javításra irányuló javaslatokat, amelyeket Trump és politikai támogatói tesznek, és végtelen értéktelen készpénzkészleteket nyomtatnak, amelyeket Trump vállalati támogatóinak adnak át, akkor az az ötlet, ha egy adósságon átterhelt gazdaságot több adóssággal korrigálnak, helytelennek tűnik.

Ez politikai vitákhoz vezetett a vállalati óvintézkedések és egy másodlagos kérdés kapcsán, amely szerint a COVID 19 óvadékot keresõinek már 2019. szeptemberében fizetésképtelenek voltak.

Hasonlóképpen, a pandémiát annak figyelmen kívül hagyásával, a tudomány félrevezetésével történő irányításának gondolata, és ami még rosszabb, ha nem támogatjuk a betegségnek a nagyobb tagadásból, sokkal inkább inkompetenciából és sokféle politikai játékból való kikerülésére irányuló erőfeszítéseket, nehéz elrejteni a választópolgároktól. már megsavanyodott a „Trumpizmusról”.

Korai elején a tagadás kérdésével kezdtük, és a pandémiát csalásnak neveztük. Ezután Trump törvénybe helyezte fiát, Jared Kushner-t, a New Jersey-i slumlort, a Fehér Ház erőfeszítéseinek felelõsségéért.

Kushnerről még nem hallottak, amikor bejárják a járvány.

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban magas a fertőzések és halálesetek aránya, Trump továbbra is inkább tagadja az elutasítást, és támogatja a vállalkozások újbóli megnyitását, miközben a milliók aktívan elpusztítják a vírust.

Akkor természetesen ez a probléma fennáll, mert az Egyesült Államok Trump politikai meggyőződésén és játékvezetésén kívül nem tesztel. Nagyon kevés amerikait teszteltek, kivéve a gazdag vagy uralkodó tisztviselőket.

Valójában a legtöbb kórház szorosan adagolja a tesztkészleteket, vagy egy ideje elfogytak, és az amerikai tesztkészletek napokig tartanak. A kínai készletek, amelyek több tízmillióban elérhetők, 10 perc alatt tesztelnek, és semmit sem fizetnek, de nem használhatók fel a MINKET.

Ha egy amerikai szeretne COVID 19-re tesztelni, még egy orvosi szakembernek is, aki ki volt téve a sugárzásnak, akkor semmilyen áron nem áll rendelkezésre teszt.

Látja, Trump szankciókat vezetett be az Egyesült Államok orvosi közösségével szemben, megakadályozva, hogy tesztkészletek, maszkok, köpenyek, ventilátorok és egyéb, általában Kínából vásárolt felszerelések beszerzésére kerüljenek, olyan eszközökre, amelyeket politikai okokból általában az USA-ban nem gyártanak.

Most azonban kénytelen ezt átgondolni, gyakorlatilag „fegyverrel találva”, és minden bizonnyal sokkal később, hogy megakadályozzák azt a járványt, amelyet a tesztelés megfékezne, mint Afrikában.

Sőt, ami még rosszabb, hogy Oroszország vezetõ vezetõ szerepet tölt be, és természetesen Kína mellett a világ nagy részében e járvány kezelésében, Trump éppen megújította az Egyesült Államoknak nyújtott orosz segélyek tilalmát.

A probléma középpontjában a bűnügyi becstelenség és a haszonszerzés áll.
136 #11 vancsod
- 2020-03-26 18:22
Sziasztok, jó estét! Nos akkor vírus ügyben egy hozzá értő. szakszerű tanácsaira szererném felhívni a Tisztelt egybegyültek figyelmét! https://www.youtu...b8Hlg3v_24

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,686,377 egyedi látogató