Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A jövő elkezdődött

GondolatokPosta Imre Koronavírus, katonai puccs, vegyi-háború. Csak a szokásos. Link Link

Hozzászólások

4 #39 Posta Imre
- 2020-03-31 19:55
Vírushiszti - Lehet, hogy az egész csak vaklárma? (Dr. Pócs Alfréd)
https://www.youtu...LVTu-YeL4M
68 #40 kolpeny
- 2020-03-31 20:22
úgy vélem, hogy ez is ide passzol:

https://www.youtu...X08US8zUg4
27 #41 etele
- 2020-03-31 20:40
#33Hazafinak
- 2020-03-31 19:54


Chloroquine vagy Plaquenil: Mi ez és valóban kezelhető-e a koronavírus?
Írta: Hannah Sparks
2020. március 24. |12:47 | korszerűsített
Kép nagyítása
REUTERS
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
KORONAVÍRUS
Készlet a lejárt maszkokról, amelyeket valószínűleg megkapnak a TSA munkavállalói számára
Sanghajban 205 mozik újbóli megnyitása zárult le, amelyek a COVID-19 miatt zárultak be
A WWE sztárja a WrestleMania-t a koronavírus miatt
Connecticut a koronavírus-tesztelés csökkentése érdekében, összpontosítva az egészségügyi dolgozókra, „nagyon betegek”
A koronavírusos betegek életben maradni akarnak.
Ez történt, amikor egy ember, aggódva a COVID-19 fertőzés miatt, úgy döntött, hogy öngyógyítóként működik az akvárium tisztítóval foszfátot tartalmazó .
A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok szerint a klórkin-foszfát, vagy egyszerűen a klórkin, analóg hidroklorokinnal (Plaquenil márkanév) együtt, parazitaellenes, gyulladásgátló gyógyszerek, amelyek a parazita fertőzések, nevezetesen a malária megelőzésére vagy kezelésére is felhasználhatók. autoimmun rendellenességekként, beleértve a rheumatoid arthritis és a lupus.
Az arizonai Banner Health szerint a nagy teljesítményű adalékanyag általában megtalálható a akváriumok tisztítójában is kórház szerint, ahol az embert a korai halála előtt kezeltek.
Annak ellenére, hogy Trump elnök komolyan ajánlotta a kábítószert - ez némelyiknek hatékony kezelésnek bizonyult - a sajtótájékoztatókon és a Twitter-en , az egészségügyi szakértők arra késztetik a fogyasztókat és a koronavírusos betegeket, hogy konzultálják orvosukkal, mielőtt elkezdenek szedni a klórkin- foszfátot (más néven Aralen ). súlyos szövődményeket és halált okozhat bizonyos korábban fennálló betegségekben szenvedő betegeknél. A halálos túladagolást a közelmúltban is dokumentálták Nigériában .
"A @WHO NEM engedélyezte a klorokin használatát a # COVID19 kezelés során." tweetelt a Nigéria Betegségkezelő Központja . „A tudósok keményen dolgoznak annak érdekében, hogy megerősítsék számos gyógyszer biztonságosságát e betegség ellen. Kérjük, NE vegyen részt öngyógyításban. Ez kárt okoz és halálhoz vezethet. ”
#FactsNotFear @WHO NEM engedélyezte a klorokin használatát a # COVID19 kezelésére. A tudósok keményen dolgoznak, hogy megerősítsék számos gyógyszer biztonságosságát e betegség ellen.
Kérjük, NE vegyen részt öngyógyításban. Ez kárt okoz és halálhoz vezethet. # COVID19Nigéria pic.twitter.com/K6kljq0VtW
- NCDC (@NCDCgov) , 2020. március 20
"A hidroxiklorokin és azitromicin kombinációja a koronavírus kezelésére nem bizonyult biztonságosnak és hatékonynak nagyszabású klinikai vizsgálatok során" - írta Dr. Eugene Gu közel 400 000 követőjének a Twitteren. "Ha csoda gyógyszernek ígérik őket, akkor hamis remény van."
Az anekdotikus bizonyítékok arra utaltak, hogy a hidroklorokin és az azitromycin antibiotikum (más néven Z-Pak) kombinációja „előnyös lehet a koronavírussal kórházba került betegek számára” - mondja Dr. James DiNicolantonio , a kardiovaszkuláris kutató és gyógyszertári orvos. Kansas City-ben, Missouri-ban. Ez magyarázhatja, hogy a drogok miért csodát tettek néhánynak, például Daniel Dae Kim „Lost” színésznek, aki (talán felelőtlenül) a szociális média felé vette a dicséretét .
LÁSD MÉG
Az ember a tartálytisztítóval öngyógyszerként gyógyítja meg a koronavírust, meghal
A DiNicolantonio és más orvosok azonban figyelmeztetik, hogy a gyógyszeres koktél halálos lehet a szívbetegségben szenvedő betegek számára.
"Ha mindkét gyógyszert kombinálják, megnövekszik a [szívverések közötti idő, úgynevezett] QT meghosszabbodás, és fokozódhat az aritmiák kockázata" - mondja DiNicolantonio a The Post-nak. "Tehát legalább a kiindulási EKG-t [elektrokardiogramot] kell elvégezni, mielőtt a hidroxi-klórkin és az azitromicin kombinációját felírták."
Az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség szerint a klorokinról szintén ismert, hogy „életveszélyes” hypoglykaemiat, a retina „irreverzibilis” károsodását és neurológiai rendellenességeket okoz. És a gyermekek kezében még a kis adagok is halálosak lehetnek .
Ezen túlmenően a gyógyszerek megszerzésének őrült rohanása jelentős hiányt okoz a gyógyszertárak és a gyógyszergyártók körében , ami életveszélyt jelenthet, különösen azokban, akik ezekre a gyógyszerekre támaszkodnak az életveszélyes állapotok, például a lupusz kezelésére.
Ezért kritikus, hogy bármilyen vényköteles gyógyszer szedése előtt beszéljen orvosával, aki ismeri az orvosi kórtörténetet - mondják a szakértők. Kép nagyítása Egy alkalmazott ellenőrzi a 15 éves szünet után folytatott klórkin-foszfát előállítását egy gyógyszeripari társaságban, Nantong városában, Kína keleti részén, Jiangsu tartományban, február 27-én.Barcroft Media a Getty Images segítségével
"Nincs nagy, hosszú távú klinikai vizsgálatunk, hogy biztosan tudjuk, vajon ez a kombináció működik-e", mondja DiNicolantonio. "Vigyáznunk kell azáltal, hogy kinek adjuk, és nem pazarolhatjuk a jelenleg rendelkezésre álló kis készletet."
A klorokin iránti közérdek kitörése mellett a New Jersey-i Rising Pharmaceuticals gyártója „felére” csökkentette a gyógyszer költségeit - jelentette be a StatNews , miután 2019. december és 2020. január között rövid ideig 98% -kal emelte az árakat - még mielőtt a szakértők mérlegelték volna a gyógyszer a koronavírus kezelésére.
„Amint ez az egész kérdés felrobbant a pandémiával kapcsolatban, áremelkedést hajtottunk végre, hogy hatékonyan visszatérjünk a 2015-ös árképzésre az összes vásárló esetében” - mondta Ira Baeringer, a gyógyszergyártó COO-ja, aki később hozzátette, hogy újabb 20 % csökken. A Bayer gyógyszer óriás is nemrégiben jelentette be, hogy 3 millió tablettát klórkin-foszfátot adományoz a kormánynak.

https://nypost.co...nt-wrapper
1093 #42 vian
- 2020-03-31 22:22
LM hsz7
A Nemzeti Válságkezelési Alap és a befektetés
https://www.portf...tok-423024

miért ez jutott az eszembe???

Nagyapám majdnem belehalt, mikor elvették (a család megélhetését biztosító) kis földjét.
Akkor nem kellett vírus, hogy az elvtársak “meggyőzzék” mennyivel jobb lesz a TSZ-ben.
Nem volt plakát, nem mondták be óránkét a TV-ben, de lassan megértette, hogy mindez az ő érdekében történik.
s_kot
165 #43 LM
- 2020-04-01 10:05
Vian, az idők és a módszerek változnak , a haszonélvezők aligha, legalábbis nem látom nyomát

"JIM ROGERS MOST SOK KÉSZPÉNZT TART (DOLLÁRBAN), EMELLETT KÍNAI ÉS OROSZ RÉSZVÉNYEI VANNAK, MOST PEDIG JAPÁN RÉSZVÉNYEK VÁSÁRLÁSÁT FONTOLGATJA. ARRA VÁR, HOGY A SZÉTÜTÖTT SZEKTOROKBAN, MINT A TURIZMUS, A LÉGITÁRSASÁGOK, VAGY A KÖZLEKEDÉS, LEHETŐSÉG ADÓDJON VÁSÁROLNI."

A dollár kp-t nem értem a többi passzol az eddig kialakított képbe. Bár jobban meggondolva még a hiperinfláció előtt kell elkölteni a szétütött szektorokban és akkor máris van benne ráció.

https://www.portf...uru-423414
237 #44 csaje
- 2020-04-01 14:23
Ma azt hallottam, hogy valamelyik osztálynak a Ryan közlegény megmentése c.filmet kell megnézni kötelező olvasmányként, pont most, ebben a válságos helyzetben, a másik évfolyamnak meg olyan dolgozatot kellett írni, hogy a koronavírus milyen hatással van a családjára.
237 #45 csaje
- 2020-04-02 08:55
Nem tudom, hogy volt-e már, de ez a hír terjeng a világmegváltó oldalakon...ahol a tramplit egy abszolut megmentőnek állítják be.
a most zajló eseményekről röviden, összefoglalva, főleg az angolul beszélni nem akarók kedvéért (nekik ugyanis csak a világ híreinek a szűk kis százaléka marad, míg valaki le nem fordítja):
- van koronavírus, ami egy sima - de genetikailag felturbózott - influenzavírus
- önmagától nem halálos, egy nap alatt kiköhögöd, kivéve ha közben 5G sugárzással gyengítik az immunrendszered
- az elit terve a sok halál volt, a kötelező védőoltás, és végül a totál-kontroll újvilág, ezért a kijárási tilalom alatt még gyorsan felszereltek pár 5G antennát és próbálnak még pár halottat csinálni
- a kötelező védőoltással megcsinálták volna a teljes populáció rejtett becsippelését - így már viszont erre sem kerül sor
- a Napból hihetetlen erős DNS upgrade-elő sugárzást kapunk, ami segítene minket tisztán érzékelő isten-emberekké válni - az 5G viszont épp ez ellen lett kitalálva, hogy a DNS-t károsítsa és ostoba birka szinten tartsa a populációt
- Trumpék közben a hadsereggel folyamatosan tartóztatják le és füstölik ki a háttérhatalmi elit démonjait a földalatti bunkereikből, ezért vannak mindenhol folyamatos, apró 'földrengések'
- akik követték eddig Trump és Q tweetjeit, azok pontosan látják hogy az történik, amit hónapokkal ezelőtt beharangoztak
- a letartóztatott gyerekevő, adrenochrome zabáló hollywoodi szörny-színészek, mint T.Hanks és Madonna, már a cellájukban készített fotókat posztolnak, illetve kártyatrükkökbe bújtatott okkul üzenetekben figyelmeztetik egymást az elkerülhetetlen bilincsről ami jár nekik
- a mainstream médiát közben átvették Trumpék, úgyhogy már onnan sem csak a félelemkeltés fog folyni
- ha nagyhatalmú elit tagokról, királyi család-tagokról, cégvezérekről azt olvasod hogy 'koronavírusos lett', az azt jelenti hogy berácsozták és várja a hadbírósági tárgyalását az emberiség ellen elkövetett bűnökért
- Trump is és mindenki 15 nap 'sötétség'-et emleget, úgyhogy valószínűleg egy jó darabig nem lesz se internet, se tévé, de lehet hogy áram sem - viszont 5G sem!
- ez lehet egy elkövetkező nagy Napkitörés miatt is, de a lényeg hogy szükséges egy teljes rendszer-újraindításhoz
- utána új pénzrendszer lesz, Trumpék már elvileg semlegsítették a FED-et, a hiteleket már ugye eltörölték, valószínűleg soha többé nem látjuk már ezt az adósságalapú elnyomó pénzvilágot
- lehet számítani a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetésére is, ezt pár országban már el is kezdték (Hong Kong, Anglia, USA, Kanada stb.)
.
egyelőre ennyi jutott eszembe, a többiek nyugodtan tovább fűzhetik az info halmazt.
aki röhögéssel reagál, az legyen szíves, egyúttal töröljön is az ismerősei közül, hisz nincs egymásra szükségünk, se neki, se nekem.
165 #46 LM
- 2020-04-02 09:51
Csaje,

Annyira szeretném hinni, hogy ez történik csak sajnos semmi sem bizonyítja (Egyébként Fulford, Wilcock vonal is kb. ezt tolja)

Bármi bizonyítékot látott, hallott, dokumentált már bárki (a kitalált történetek leírása nem bizonyíték)
2 #47 gerry
- 2020-04-02 10:05
csaje - "aki röhögéssel reagál, ..." Nem röhögök, inkább szomorú vagyok miattad.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.26 másodperc
4,610,848 egyedi látogató