Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem tudom mit kóricálnak repgépek és minek

Gondolatokde tény, hogy a "vírus" most már országos és az sem kérdéses, hogy nem "kínai" turisták terjesztik. Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy bizony repülőgépekről (is) megy a permetezés? Tegnap kaptam képet, ami elgondolkoztató, bár a gép kicsinek tűnik, de a pilóta-kiképzés most nem tűnik reálisnak és nem is kell nagy mennyiség a "cuccból".Hozzászólások

15 #1 porcica
- 2020-03-31 20:51
Akkor talán mostanság tényleg nem nagyon kellene kimenni a lakásból, mert egy kis természetjárás megárthat a végén! Nem nagyon akarják a véletlenre bízni. Nálunk is elég, ha csak egy-két területen szórnak, és ott felszaporodik a betegek száma, és már is kész, jöhet a teljes kijárási tilalom, és egyéb fincsiségek. :(
8 #2 miskolcilaci
- 2020-03-31 21:28
Nem nátha!!!

A szarin – más jelöléssel GB[1] – szerves foszforvegyület, kémiai képlete: [(CH3)2CHO]CH3P(O)F. Színtelen, szagtalan folyadék,[4] amelyet vegyi fegyverként használnak, mivel extrém erős idegméreg. A 687-es ENSZ határozat tömegpusztító fegyvernek minősítette. A szarin gyártását és raktározását az 1993-as Vegyifegyver-tilalmi Egyezmény betiltotta, amelyben 1. osztályú vegyületként sorolták be.
Hatásmechanizmusa hasonlít bizonyos gyakran használt rovarirtó szerekére, például a malationéra. Biológiai aktivitását tekintve pedig a karbamát inszekticidekre (rovarirtókra) hasonlít - mint amilyen a Sevin; illetve a gyógyszerek közül a piridosztigminre, neosztigminre, és fizosztigminre. Más idegmérgekhez hasonlóan a szarin is az idegrendszert támadja.
A szarin több hét és néhány hónap közti időtartamot követően elbomlik. Ezt az ún. eltarthatósági időt a prekurzor anyagok szennyezése lerövidítheti. A CIA szerint néhány iraki szarin eltarthatósági ideje mindössze pár hét volt, többnyire a szennyezett prekurzorok miatt.[12] A szarin tartóssága bizonyos olajok, és kőolajszármazékok hozzáadása révén meghosszabbítható.
A szarin más idegmérgekhez képest nagy illékonysággal rendelkezik. A legnagyobb veszélyt a belélegzése és a bőrön keresztüli felszívódása jelenti. Még gőzkoncentrációja is azonnal behatol a bőrbe. Azok az emberek, akik nem halálos dózist kapnak, de elmarad az azonnali, megfelelő orvosi kezelés; maradandó neurológiai károsodást szenvedhetnek.
A szarin kitettséget követő kezdeti tünetek az orrfolyás, szorító érzés a mellkasban, és a pupillák összeszűkülése. Nem sokkal ezután az áldozat légzési nehézségeket, hányingert és nyáladzást tapasztal. Az áldozat folyamatosan veszti el az irányítást a testi funkciók felett; hány, bélsárt ürít és bevizel. Ezt a fázist izomrángás és rángatózás követi; az áldozat eszméletlenné (komatózussá) válik, végül a konvulzív görcsök sorozata fulladást okoz.
A szarin még nagyon alacsony koncentrációban is végzetes lehet.

Bővebben:
https://hu.wikipe...iki/Szarin
961 #3 szabir
- 2020-03-31 22:32
na en nem nagyon figyeltem az eget mint ti ezelott se, de kb 30 percze nezek kifele [nyugati iranyba Felhold van] s az ablakon keresztul es latom hogy valami homalyos csikok a hold elott; kb nemtom mien magasba de mongyuk 2 km
--
kinyitottam az ablakot s akkor latom jobban hogy 4 csik szurke s kb parhuzamoson egymas mellett s a szelei is szabalyoson egyenesek [most mar eltuntek]
--
meg ilyent nem lattam mi az isten lehet?
267 #4 Perle
- 2020-03-31 23:32
Engem az nyugtalanit, hogy több külföldi orvosi lapban is olvastam., hogy a vérnyomáscsökkentők két csoportja, az angiotenzin receptor blokkolók (ARB) és az ACE gátlók segitik a vírus bejutását az emberi sejtbe. Ezeket a gyógyszereket a magas vérnyomású betegek szedik, akik a már megfertőzöttek közel 40 %-át teszik ki, és főként közülük kerülnek ki az elhunytak is. :|
684 #5 atacama
- 2020-04-01 00:27
ott ahol meg elmarad a várt hatás kicsit rá szórnak még!!!felénk is vannak éjjeli különös gépzúgások valakik röpködnek..éjjel..
72 #6 Palimadar
- 2020-04-01 00:45
Soproni megfigyelésem alapján bizton állíthatom, hogy itt nem Chemtrailoznak. Feltűnő is lenne a légiforgalom hiánya miatt. Itt haladnak át, és fordulnak rá a repülők a Schwehati reptérre. Most nincs egy sem. Tegnap előtt fél órás futásom közben sötétben is 1 árva repülőt észleltem az égbolton, az is csak áthaladt a magasban. Az, hogy most szórnak minket azt ki lehet lőni. Bukta lenne, nem lenne mivel kimagyarázni a csíkokat az égen. Amerikában is bejelentették hogy mindenki térjen vissza oda ahova kívánkozik menni. Pár nap és ott is lehozzák a gépeket az égről. Arról még nem hallottam hogy a vírusosnak diagnosztizált egyének összef.snák hugyoznák magukat, vagy akár hánynának. A szarin és egyebek egyből hatnak, nem két hetes lappangási idővel a szervezetben. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Ha nem lenne vírus akkor az USS Roosevelt anyahajó kapitánya sem könyörögne segítségért a 200 fertőzött matróz miatt. Ma az Olaszok bejelentése volt vicces hogy Május 4-ig mindenképp meg akarják nyitni a határokat bármi történjék is addig. Hisz egy Európai Unióban határok nélküli átjárásnak kéne érvényben lenni. Valszeg összeomlanak.

Utolsó hírolvasásom óta már több esettel dobálóznak a Roosevelten:
https://www.thede...-evacuate/
1693 #7 pipogya
- 2020-04-01 05:56
Azért a hírek sem igazak mindég mindent megtesznek azért hogy senki ne maradjon ki .Mindenki érezze a törődést . Már a macska is ?
https://www.origo...ngban.html
329 #8 gutai zub
- 2020-04-01 08:02
Járványveszély! Magyarország

Az első áldozat története tanulságos lehet.

A szerencsétlen személy 90 éven felüli volt. Nem volt a fertőzöttek listáján. A kórházba szállítás közben, a mentőben halt meg.
A hullaházban végezték el a korona tesztet, és így lett pozitív, első áldozat.

Mégis mit mond a statisztika? Hányan halnak meg az országban, természetesen, korona nélkül, naponta?
Ha ezt tudnánk, össze tudnánk hasonlítani az új adatokkal.

Egész nap erről beszélnek, mégse tudunk semmit.........
2044 #9 NaNayu
- 2020-04-01 15:33
Ámberek,ez egyértelmüen gyakorló repülés.Iskolaköröket repül az adott reptér légterében.Le és felszállást,leszálláshoz való bejövetelt gyakorol az egyik majd másik reptéren,végül hazarepül.
8 #10 miskolcilaci
- 2020-04-01 17:56
Palimadár! Nyelvezetedre fordítva, ne keverd a szezont, a fazonnal!!! Megbízható, és pontos információ alapján, a keddi napon is szórtak Pesten mint az állat!!! Az, hogy Sopronból ezt nem látni az csak egy dolog, a helyieknek viszont nem! …Hogy itt Pesten szórnak mint az állat, ma most nem, de tegnapig érkeztek az ezer tonna "bárányfelhők" ! A gépek nagy magasságban 10-12 ezer méteren szórnak, lentről utasszállítónak tűnnek, ezüstös csillogással, ez a megszokott, és nem is hallani abból a magasságból! Hogy mik valójában a franc se tudja! Ferihegyről néha megy el gép, azt hallani, általában vagy hajnalban, vagy késő este, hogy ne lásd a "madarat", ezek közepesen nagy ( két hajtóműves) gépek. Hallani elég, látnom sem kell! Repkednek még nem láthatóan vadászok is, most ritka, egy hete sűrű volt, de sötétben hallani finomabb motorzúgásokat, ezek katonai kis szállító gépek , mint például AN-24 féle jószágok . Szóval van légiforgalom, csak homályban. Nyilván, mivel gondolati úton nincs se lőszer, se kenyér, se WC papír...
A másik, el kéne gondolkodni azon, hogy egy átlagos influenzában többen halnak meg, mint a korona vírusban!!! Mivel az emberi szervezetben is megtalálható, bármikor ki lehet mutatni, és arra fogni!!! Bizonyos helyeken, gócpontokban miért van szokatlanul nagy arány az intenzív osztályon fekvők kiugróan nagy száma más helyekhez viszonyítva? Felteszem a kérdést. Biztos, hogy a koronavírus hiszti tehető mindezért?
Végezetül, ha olyan vírus támad meg, aminek az összes velejáró tünete nem mutatható ki az már nem is az a vírus? De ugyanezt leírhatnám a különböző betegségekre szedett kémiai gyógyszer(ek) mellékhatásainak tünet együtteséről is!
819 #11 rozsola
- 2020-04-01 20:53
Khmmmmm
Köszönöm Miskolcilaci a téma újramelegítését , de ha már plagizálás van , az egész " hatástanulmányt " illene idézni

Nem szarint permeteznek !
Csupán a reagenst és a Hidrogén-Fluorid semlegesítő vegyületét
A szarint az ostoba ( most " magyart " akartam írni , de a " diktatórikus cenzúra " miatt nem tettem meg ) fogja előállítani amikor " fertőtlenít " izo-propanollal.
Állítólag Jászvásáron Nátrium-hipoklorit vegyülettel " fertőtlenítenek " de ki tudja ?
Annyi biztos , Romániában a " vírus tetőzését április végére várják "

A " hozzám hasonló elmebeteg hazudozók szerint " a szarin mennyisége alacsony lesz , nem hal belel senki sem a mérgezésbe , viszont olyan tüneteket fog mutatni amire azonnal ráfogható a " koronavírus fertőzése ".
Karantén , izoláció , kezelés , stb
Oszt majd eldöntik , ki az aki " meggyógyul " és ki az aki " meghal "

Régen mondom már : cigizzetek , igyatok alkoholt és energiaitalt !
A bagós tüdeje senkinek sem kell
Az energiaital mérgezi a májat , senkinek se kell a nem tiszta máj
A veséteket is mérgezzétek !
Így nagyobb eséllyel élitek túl a fertőzést !

Mellesleg napi szinten jelentik : gyakorlatilag az egész V4+ területéről : " furcsa alakú ( egyenes ) csíkokat látnak az égen " . 10ből 10 szemtanú szerint : " permeteznek valamit "

Szeretett Viktorunk azt mondta : " Április 6 után .... "
A nemzetközi " rozsolák úgy tudják : a vegyületek aktíválása április 10 környékén van betervezve "

Még nem ellenőrizték le a " hazugságot " , mai információ : Április 16 lezárják Románia megyéit. ( a magyar - román határ menti megyékből érkezett hazugság , gyermekkori barátom elmondása alapján : a nyugdíjt kihordó postásoknak szóltak . Ez pedig csak 1 paraméter 1 helyről )

Mellékes " félrevezetés " : Bukovina = román + ukrán + moldáv hármashatár
Arad és Temes megye azaz " Bánát " = román + szerb + magyar hármashatár
Mindkét zónában nagy a " fertőzés "
Ha a " képzelgésem " valamilyen formában beigazolódik , a román + ukrán + magyar hármashatár közelében is " nagy lesz a fertőzések " száma

+ információ amit a román kormány hivatalosan kiadott : " Mindegy kitől , mindegy milyen áron de hitelt kell felvennünk "
2049 #12 Oreghalasz
- 2020-04-04 21:33
Valami "szúnyogírtás" folyamatban van.04.01. szabályos sávok az égen, 04.03. szintén,mindez ~23:00 kb. Ha már repülés a téma, hirtelen dobott fel a NASA is állásajánlatot, miért kellhet ennyire sürgősen astronauta?!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
4,611,027 egyedi látogató