Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Aranystandard, FED és "állítólag"...vége, de el se kezdődött

GondolatokÖsszedobtam egy kis csámcsognivalót. Link
Link

Hozzászólások

1563 #1 eLZi
- 2020-04-01 16:51
A Pluto Nash című film jutott eszembe,ahol a Holdparton az útszéli reklámtáblán 2038-ban telket árul Trump :) Amúgy pont ma jutottak eszembe Bátornyilas szülei is,hogy mi lehet velük..Ja,és a Rammstein énekese is állítólag korona fertőzött..
40 #2 bulcsu
- 2020-04-01 17:02
Állítólag mindenki mozgolódik...


Világháborús szintű biztonsági intézkedések az Egyesült ÁllamokbanAz USA-ban a legkritikusabb területeken dolgozó vezető katonatiszteket és nukleáris, valamint különleges egységeket speciális védelmi intézkedések hatálya alá helyezték. Izraelben is reaktiválták a kormányzat nukleáris bunkerét. Káncz Csaba jegyzete


A Colorado szövetségi államban fekvő Cheyenne Mountain bunker, a Pennsylvaniában található Raven Rock Mountain Complex és a Virginiában lévő Mount Weather Emergency Operations Center az Egyesült Államok három legfontosabb föld alatti bunkerrendszere, amelyek háború, vagy nemzeti válság esetén a politikai- és katonai elit túlélését biztosítják.

A Cheyenne Mountain bunker bekerült a napokban az amerikai sajtóba, ugyanis a 40 kilométerre fekvő Peterson Légibázis vezetőit a bunkerbe vezényelték át és ott karanténba kerültek. A bunker 600 méter mélyen fekszik a Sziklás-hegység gránitjában és 30 megatonnás nukleáris csapást képes átvészelni.

Kép forrása: NORAD Kép forrása: NORAD
Valóban, a legkritikusabb területeken dolgozó vezető katonatiszteket és nukleáris, valamint különleges egységeket speciális védelmi intézkedések hatálya alá helyezték, hogy a koronavírus-járvány kiterjedése esetén is megfelelő számú csapat álljon készenlétben. Az interkontinentális ballisztikus rakétaegységek a napokban rotációs elven kezdtek el működni, biztosítva, hogy mindig legyen egy „tiszta csapat”, amely a betegektől átveszi a feladatokat. A nukleáris rakétákkal felszerelt tengeralattjárók személyzete csak több napos karantén után kezdheti el küldetését. És most, hogy Louisiana szövetségi államban is megugrott a fertőzöttek száma, a Barksdale Légibázis B52-es nehézbombázóinak személyzete is karanténba kerül.

A páncélos hadosztályok újra bevetésen

A Der Spiegel múlt pénteken kiszivárogtatott egy titkos kormányzati anyagot, amely szerint a Bundeswehr (német hadsereg) az elkövetkező napokban 15 ezer katonát mozgósít, hogy segítse a koronavírus járvány elleni lépéseket. Legkésőbb április 3-ig ezeknek a katonáknak el kell érniük a „teljes műveleti képességüket”.

Négy területi parancsnokság fogja irányítani a műveleteket, Martin Schelleis tábornok vezénylete alatt. A rostocki haditengerészeti parancsokság lesz felelős Mecklenburg-Előpomeránia, Schleswig-Holstein és Hamburg területéért, a légierő berlini parancsnoksága a fővárosért és Brandenburgért, az oldenburgi Első Páncélos Hadosztály Brémáért, Alsó-Szászországért, Szász-Anhaltért és Észak-Rajna-Vesztfáliért, a bajorországi Tizedik Páncélos Hadosztály pedig Bajorországért és az ország többi részéért.

Svájci és izraeli lépések

Svájc a napokban a második világháború óta nem látott legnagyobb mozgósítását hajtja végre - jelentette be Viola Amherd védelmi miniszter. A koronavírus-járvány elleni lépéseket Raynald Droz tábornok irányításával végzik az alpesi országban. Június végéig 8 ezer katona fogja segíteni az országban az egészségügyi szakszemélyzet munkáját.

Izraelben a napokban aktiválták a kormányzat nukleáris bunkerét (NMC) a koronavírus-járványra tekintettel. A bunker Jeruzsálemben, a kormányzati negyedben található, és a 2006-os libanoni háború után építették, amikor Észak-Izraelt számos rakétacsapás érte. A komplexum mélyen a föld alá húzódik és több száz magasrangú hivatalnokot képes hosszabb ideig ellátni nukleáris-, biológiai- és vegyi támadás esetén.

(Káncz Csaba szerzői oldala itt érhető el.)
https://privatban...P3GEc2O4EI
1987 #3 Hazafinak
- 2020-04-01 17:08
Imre Bátyó! Nekünk már múltunk van. Állítólag 2022-ig átkel állnia a világnak. Milyen lesz az a jövő, ahol azok a vezénylők akik siralomba vitték ezt a bolygót?!! Persze párjukat likvidálhatták, de a ki eggyezök tovább mehetnek. Lesz más gazdasági modell, de attól a szar ugyan úgy bűzleni fog. Mi maradunk kiszolgáltatott köznép és a szart" fogják tovább is a torkunkon letolni. Ez nem a pesszimista hang. A tiszta logika. Mindenki az uralmi pozíciójában maradt?" 100%-ban kell átalakítani a rendszert, nem csak 50. Márpedig ez csak 50...........
Igen, múltunk de én abból a jövőből nem kérek ami várhat ránk.
1987 #4 Hazafinak
- 2020-04-01 17:12
Az Egyesült Államok már régóta részt vesz egy árnyékháborúban Iránnal szemben, melyik fél gyakorolja a legnagyobb ellenőrzést az iraki kormány felett. Az Egyesült Államok különös figyelmet fordított a nép milíciák vagy a PMF égisze alatt működő iráni támogatású milíciák szerepére. Az egyik ilyen milícia. A Khaitab Hezbollah-t különféle rakéta támadások sorozatává választották meg az iraki amerikai bázisok ellen, amelyek több amerikát meggyilkolták és megsebesítették. Pompeo és O'Brien vezetésével a Trump kormányának kemény vonalvezetői vezettek, hogy mérlegeljék a Khaitab elpusztítását célzó nagyobb katonai mûveleteket. Hezbollah. Egyesek úgy vélik, hogy tekintettel az iráni válasz elkerülhetetlenségére, Pompeo és O'Brien egy nagyobb katonai műveletet tervez, amely magában foglalja Irán elleni nagyobb támadásokat, amelyek az iráni kormány eltávolításához vezethetnek. A térségben a közelmúltban bekövetkezett katonai lépések azt jelzik, hogy az Egyesült Államok valamiféle nagyobb akcióra készül Irakban. Az elmúlt néhány hétben az Egyesült Államok konszolidálta erőit Irakban, kivonva még több elkülönített bázist, és csapatait két nagyobb báziskomplexumba koncentrálva, az egyik Al Qaim közelében, a másik az Al Asad légibázisán. Az USA megkezdte a Patriot rakétaegységek telepítését Al Qaim és Al Asad számára egyaránt, látszólag a Khaitab Hezbollah és Irán rakéták elleni védelem érdekében.
15 #5 porcica
- 2020-04-01 18:28
Nem tudom, de lehetséges, hogy ez a mindenfelé felfokozott katonai készültség nem egy sima erőfitogtatás, hanem esetlegesen egy a világűrből jövő fenyegetés elleni felkészülés? Hiszen sehol nem az országok közötti feszültségét feszegetik, hanem mindenki előszedi az összes vanját, és vonultatja az emberek szeme előtt. Valószínűleg egyenlőre szoktatási szempontból. Ahogy itt a dátumokat figyelem, úgy tűnik, hogy júniusra készen kell álljon mindenki. Lehet kaptak a gonoszék egy jó kis hadüzenetet, és most igyekeznek összekaparni, amijük van a bolygón. Állítólag többen látni véltek valami repülő, műhold méretű konvolyokat haladni az éjszakai égen. Illetve vannak, akiknek fura álmaik vannak hetek óta, amiben rendszeresen egy űrhajóról esik szó, illetve ott zajlanak történések. Ők mondták, hogy egy hatalmas flotta halad a Föld irányába, és nem bratyizni jönnek. Állítólag.
s_nezem
1987 #6 Hazafinak
- 2020-04-01 18:49
#5porcica
- 2020-04-01 18:28:D Csak történne már valami. Valami más, mint ez a pszichopata elmebeteg hatalommal bírók hatalom átmentése". Hogy ritkítják soraikat? Kinek mit ér? Közülük a tovább menőknek, sokat. A por népnek ugyan azt csak más köntösben. Mivel lett jobb a komcsiból lett demokrata vagy liberális stb. Nekem még egyszer ne mondja senki, "TETTSZETEK VOLNA FEGYVERES FORRADALMAT CSINÁLNI"
961 #7 szabir
- 2020-04-01 19:25
ilyen gazmaszkos szettet honnet lehet prokuralni? emelkszek apamnak vot vagy 3 es a pinczebe de asse tom megvannak e, az a regi fajta valszeg a gyarakba adtak anno 90 elott
267 #8 Perle
- 2020-04-01 20:48
Tömeges bevándorlás van és lesz, állitólag.
https://nepszava....kezelesere
1509 #9 togan
- 2020-04-01 20:55
Jah! Közben meg ÁLÍTÓLAG propagálják, hogy nem tesztelik a véradó emberek vérmintáit, , , , mivan? ÁLLÍTÓLAG nem szédítés!
116 #10 livia
- 2020-04-01 20:56
Imre! Mindkét felvétel tettszett, szerintem jó ötlet, mert kezdünk fásulni. Talán az alvóknak is ébresztő.
7 #11 virag
- 2020-04-02 05:51
https://24.hu/kul...-szigetek/
Agyonlövéssel fenyegette meg a karanténszabályok megszegőit Duterte
70 #12 dengizin
- 2020-04-02 08:01
porcica! A műhold-falka valóban létezik. Én is láttam, percekig vonultak kisebb csoportokba rendeződve. Elon Musk milliárdos internet szóró műholdai. https://qubit.hu/...rszag-egen
165 #13 LM
- 2020-04-02 12:36
Lehet ismeritek. Elég jó áttekintés az USA adósságáról
https://www.usdeb...
A weboldal alján van más terület is pl. energiatermelés, aranypiac

Ha rámentek egy számlálóra fent a fejlécben kiírja mi is az pontosan.

Érdemes a pirosat (kiadás) összevetni a zölddel (bevétel) - és ezek a "hivatalos" adatok :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.18 másodperc
4,615,380 egyedi látogató