Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakítás

GondolatokIgazából még "lökés" sem volt. Rég nem kérdtem a Ji Kinget, de most ezt dobta, s mivel eddig sem dobott haszontalanul, így tán ennek is mi haszna lehet, ha nem leszek mihaszna. Na valami ilyet érzek már elég ideje ahhoz, hogy azt tudjam mondani, csak megerõsít, ha már megölni nem akart.Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2015-12-14 19:54
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I4DZ3ZopUYM[/movie]
236 #21 Vazul
- 2015-12-14 23:00
Imre, nem tudom lehet-e überelni téged. A csudás dalokban nem, az tény...., de ez a cikk azért rezgeti a lécet az angolszász zsidó humor tekintetében (legalábbis azoknál, akik humorosan fogják fel):

HírTV: Hóman Bálint zsidó volt, a társait deportáltatta

A HírTV vasárnap esti székesfehérvári tudósításában azt állította, hogy Ira Forman, az amerikai kormány antiszemitizmus-ügyi különmegbízottja szerint Hóman Bálint zsidó volt, aki zsidó társai deportálásában vett részt. A tudósításból úgy tûnik, mintha Formannak fogalma sem lenne a történelemrõl, és azt gondolná, hogy Hóman zsidóként a Szálasi-parlament tagja lehetett, az egész szoborbotrány pedig csak egy újabb zsidó belügy.

A HírTV székesfehérvári tudósításának utolsó elõtti két mondata így szól (01.55-tõl - http://hirtv.hu/a...sz-1318900):

"Itt volt egyébként az amerikai kormány antiszemitizmus-ügyi biztosa (Ira Forman) is, aki ugyan nem szólalt fel, de a hanuka ünnepség alkalmából gyertyát gyújtott és külön interjúban egyébként azt mondta, hogy õ is azért jött el és azért tartotta fontosnak, hogy ezt a szoborállítást megakadályozza, mert nem érti, hogyan lehet egy olyan politikusnak szobrot állítani, aki zsidóként a zsidó társai deportálásában vett részt.

http://hirtv.hu/a...sz-1318900
http://cionizmus....ortaltatta
48 #22 ro-zsola
- 2015-12-15 02:38
Alakulgat a (10)évértékelõ. Ha lassan is de mégiscsak elõmásznak a " mienk ".
Ne vitatkozzatok arról ki mit akart. Mindannyian " akarni akarjuk majd azt ami ránk vár ". Aki nem akarja annak 1. elmagyarázzuk a lényeget, ha nem érti : 2. megmutatjuk neki ha mindezek után sem " akarja " : 3 . agyonlõjük mint egy kutyát.
Nagyon elege van már a világnak ezekbõbõl a beteg gondolatoktól. Kommuniznus ? Kit zavar ? Vagy akad itt valaki aki a burzsoá-kapitalista nyugatot imádja ? Van e itt olyan aki elégedett az életével ? Meddig képes elviselni a " kulákok " uralmát ? stb
Teljesen mindegy milyen csomagolást kapunk. A tartalom a lényeg : a nagy semmi. Semmit se fogunk kapni. Azaz inkább azt mondanám : " lehetõséget ". Ezt viszont ki kell használni.
Nem az számít mi volt régen hanem az , hogy amint megkapjuk a " lehetõséget " vajon hogyan fogunk élni vele ? Semmilyen magasztos " gondolat " nincs a háttérben csupán józan észre lesz szükség
6 #23 anzsi a macska hala
- 2015-12-15 09:25
A múltat végképp eltörölni, éljen a ráció!
Valóban?
48 #24 ro-zsola
- 2015-12-15 13:45
Igen eltörölni a múltat. Ami volt elmúlt. Móúzes már nem divat , oroszföldön államilag tiltott az emlegetése.
Ránk is ez vár. A " múltat " el kell felejtenünk.
48 #25 ro-zsola
- 2015-12-15 14:12
Ami a " leugatást " illeti drága barátom/barátném ( nem tudom mi vagy ).
Mi a bajod vele ? Mire számítottál ?
3 #26 Enid
- 2015-12-15 15:24
"A multat vegkepp eltorolni" ... a fiatalsag zaloga. Ro-zsola! Te mennyi is vagy most?
12 #27 spartakusz
- 2015-12-15 16:23
ejnye - bejnye ro-zsola!
Alapvetõ dolog, hogy a múltat ismerned kell, mert ha nem ismered, akkor nem ismered fel halálos ellenséged sem - ugye érted?

Régi trükk - negatív reklám ami pozitívat fial nekik -
zsidó kezdi - zsidó betámadja és kész a mûsor..
De lehet, hogy most tévedek - olvasd csak el ezt:
itt is ajvékolnak:

http://kanadaihir...a/#respond

szóval olvastam az alapítvány nyílt levelét is - ahol felsorolja munkásságát Hóman úrnak - IKARUS - meg stb.
Ilyen alapon következik Ganz Ábrahám szobor állítás - vagy lehet, hogy már van csak én nem tudok róla.

Szóval én azt nem értem - hogy a zsidó mer beruházni - akkor régen, és talán most is plázák meg stb, összeszerelõ csarnokok amik azonnal viszik ki a hasznot - meg stb.

A magyar miért nem jön haza és beruházza milliárdjait - vagy stb. vállalkozás - és rájöttem - amikor eszembe jut a kulák - és stb. szabályok hozása, hogy lenyúlják - ki a franc kezd is itt valamit ha bûnözõk uralkodnak...
örülök a PUSZTÍTÓ MIGRÁCIÓ videónak ami végleg felnyitotta a meglátásomat - ki nekem a halálos ellenségem...
és igazolta korábbi írásaim hitelét...
tisztelettel:
id. Kiss László
6 #28 anzsi a macska hala
- 2015-12-15 18:30
Rozsola!
Az ember test, lélek, szellem.
Itt kezdõdik az emberi világ. A ráció csak az anyagi világra érvényes, látjuk hová vezet ha csak erre hagyatkozunk. A múltra, a hagyományokra pedig azért van szükség, hogy ne kelljen minden generációnak újra kitalálni azt, amit az elõdeink már kitaláltak, megtapasztaltak.
A leugatásról pedig csak annyit, hogy az itteni szereplésed alapján nem is várok tõled mást.
Ha például éneklést várnék tõled, én lennék Jack London.
128 #29 bogyo
- 2015-12-15 19:35
img11.nnm.me/2/1/0/a/5/52903e67c5610fb6933649e794f.gif
48 #30 ro-zsola
- 2015-12-16 01:57
Élõdeink. Hol vannak õk manapság ? Móuzes ömlik még esõ helyett is. No ezt kell eltörölni. Valaki ragaszkodni akar móuzeshez ? Gondolom nem kell mondjam hol van a helye ( 2 méter .... )
Igen , szükséges eltörölni a " múltat " és vele együtt a " múlt csökevényeit ". Új Világ van , Új Világkormány , Új ember és Új Jeruzsálem valahol a világûrben. " Isten " majdcsak talál valami helyet neki. Viszont a " Föld " planéta nemigzán rajong az ilyesmiért.
A leugatás téma egybizonyos valakinek szólt aki úgy látom " parancsra " cselekszik. Már megszoktam hogy " érdekes hátterû balfaxok birizgálják a fitymámat ". Megsúgom , nincs szükségem viagrára , betont is törhetek vele ( akinek esze van megérti , akinek nincs azt lexarom )
Furcsa a stilusom ? Hmm " Senki sem lehet próféta a saját hazájában ". Lehet hogy most nem érted meg de elhiheted nekem nemsokára hálás leszel nekem ezért a hangnemért. Mer' ami jön az biza sokkal keményebb lesz. Visszasírtok ti még engem ! Ugyanis ha valakinek azt tanácsolom : " fogja be a mocskos pofáját , fogadja szívébe Jézust és ne ugra-bugráljon " bármilyen furcsán hangzik de kimondottan pol-korrekt vagyok.
Nehezen hihetõ ? Kérdezzétek meg a csecseneket , hogyan rakott " REND "-et a " kadirovci " társaság. Vagy esetleg tehet egy túrát Szíriába. Mit gondoltok vajon hogyan viselkednek az elfogott ISIS köcsögökkel szemben ? Ukrajnában ? Folytassam ?
Meglehet , hogy zavaros amit mondok elvégre a zsidó-fasiszta propaganda mindent lefed , mégis elhiheted nekem , a jószándék vezérel. Mer' " aki megfogadja Ro-zsola intelmeit " nagy esélyt kap a " túlélésre ".
Már többször is leírtam nektek az " aranytörvényt ". Leírom megint : " Ne ficánkolj ha nem téged baxogatnak ". A " baxogatásnak " célja van , nem jókedvükbõl teszik. Vagy szerinted orsósviktor nem egy igazi vezetõ ? Tapsoljátok meg és kövessétek vak engedelmességgel a demokratikusan kétharmaddal ( másodízben ) megválasztott vezetõtöket. Elvégre rá szavaztatok vagy nem ? A többit " Isten " majd elintézi. Persze meglehet , hogy orsós lesz Erdogán v2.0 vagy v2.1 vagy " mittudoménhányadik " , jelenleg orsós az egyik " kedvenc ". Nemsokára jön az egyik próbatétel : kap e vagy nem kap Ukrajna Magyarország felõl gázt ? Paks 2 vagy Paks 3 vajon mit szól hozzá ? Mi a fontosabb ? " Az olcsó villamosenergia " vagy Valzman " hittestvéri megsegítése " ?
Itt sokkal többröl szól a " játék " mint azt sokan gondolnátok. Ezért is nevezik " Bolsájá igrá "-nak.
Egyeseknek rosszul eshet a " hallgatás ". No semmilyen korban sem kedvelték a " reformereket ". Elõdeink nem holmi " elmélkedõ athéni homokosok " voltak , sokkal inkább hasonlítottak " spártai oroszlánokra ".
Test , lélek , szellem.
A testem csak por. " Porból lett , porrá lészen "
A lelkem há' az má' más tészta. Néhá sikerül " kordában tartanom " néha nem
A szellem már egészen más. Látva a " liberális okoskodást " a vércukrom az egekben , szerencsétek hogy egyikõtök sincs fizikailag jelen elõttem. kb ennyi
Elhiheted nem volt könnyû " pol-korrektté nevelnem magam " ( csak itt mûködik , a valós világban röpül a balta , a penge " bordák közé tapsolva " stb ). Megnyugtatlak , amig legyen az bárki betartja a " házirendet " nem bántom. De amint zsidó-fasiszta propaganda közelébe kerül a mondanivalója akkor " odacsapunk akár a tévedés kockázatával is ". Még mindig jobban jártok Ro-zsola "leugatásával " mint egy Grisa vezérelte TOS-1 Buratinoval. Mer' aki ficánkol azt biza megégeti a " pokol tüze ". Holokauszt reloaded ?
Ha valami még nem világos nyugodtan megkérdezheted. Remélem nem bántottalak meg a mondanivalómmal ha igen nézd el nekem. Nehéz idõket élünk
4 #31 Posta Imre
- 2015-12-16 06:23
12 #32 spartakusz
- 2015-12-16 06:26
Kedves ro-zsola - te megzavarodtál, vagy én vagyok megzavarodva!
a bûnözõ szindrómája nálam ma már a ZSIDÓ mentalitásban rögzült...
olvasd el én így látom:
http://www.kubiny...u/forum/11

kár, hogy hasznos meglátásaidat úgy összezavarod, hogy magad sem érted? Persze, hogy oda csapunk - és MEGINT - kezdjük ÁDÁMTÓL ÉS ÉVÁTÓL... hát egy nagy lófaszt BÉKÉSEN FOGJUK MEGOLDANI - TUDÁSSAL ÉS ÉSSZEL!
AKI NEM ÉRTI AZT OLDJUK SAVVAL - ESIK ÁLLANDÓAN NEM ÉRZED?

spari..
ui: észrevételem jóindulatú - kell a kemény szó a balfaszoknak - jól csinálod - de tisztázd le magodban!
6 #33 anzsi a macska hala
- 2015-12-16 07:30
rozsola én nem haragszom, valszeg nehéz gyerekkorod volt.
4 #34 Posta Imre
- 2015-12-16 15:57
Zimó, ne kezd már! Hát valamelyiket, amelyiket kiválasztanak, oszt kész! Itt egy vér-zijó!

Kép: valóban így nézett ki Jézus Krisztus?

Egy brit anatómiai mûvész megpróbálta rekonstruálni, hogyan nézhetett ki egy elsõ századi zsidó férfi. A képen látható arc meglehetõsen eltér az eddig látott verzióktól.
www.atv.hu/thumbnail/772x0fit/5/6a/b1000.jpg

Jézust a legtöbbször fehér emberként, borotvált arccal és hosszú hajjal ábrázolják a különféle képeken. De könnyen elképzelhetõ, hogy a valóságban teljesen máshogy nézett ki. http://www.atv.hu...s-krisztus

Ha nem tetszik, akkor kreálj egyet magadnak, de ha az se tetszik, akkor meg magad légy azzá....aki vagy!
27 #35 etele
- 2015-12-16 17:03
A torinói lepelrõl, v.milyen számítógépes technikával rajzolták az alábbi képet.
egeszsegsuli.ewk.hu/_userfiles_/egeszsegsuli/Backup_of_Jezuskep1.JPG
tortenelemklub.com/images/Erdekessegek/torinoi_lepel/jezusarca_torinoileplen.jpg
static.femina.hu/husvet/szent_ereklye/torinoi_lepel.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,606,487 egyedi látogató