Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Összefog a világ. Omlani? :-)

GondolatokMilyen "vicces", hogy a moszad maszkokra vadászik. Ez annyira perverz, hogy már majdnem hihető. Tényleg, ezeket nem oszlatták még fel? Egy kis holokauszt nem ártana nekik, ha már eddig sem ártott.
"A múlt héten kellett volna megérkeznie a kamionnyi tesztnek Coimbrába. Nem történt meg. Eltűnt a kamion.
A miniszterelnökünk, António da Costa pedig meséli, hogy milyen kalandosan szereztek be több millió euróért 500 lélegeztetőgépet Kínából. A miniszterelnökünk szerint jelenleg a piac egy dzsungelre emlékeztet. Az 500 lélegeztető hirtelen megjelent eladásra, amit az első ország vihetett, amelyik leszúrja a pénsztet az asztalra. Portugáliának nagy szerencséje volt, hogy a BCP-Millenium makaói leányintézetét tudták mozgósítani, és azonnal lecsaptak a készletre, amit gyorsan el is tudtak hozni

Számos ország használja a hírszerző és a titkosszolgálatait mások által megrendelt egészségügyi termékek, különösen a szellőztetők vásárlásához az új koronavírus-válság kezelésére - mondta egy Mossad ügynök, akinek feladata, hogy Izraelbe felszereléseket vásároljon. "Minden különleges kapcsolatunkat felhasználjuk a csata megnyerésére, és valószínűleg azt teszünk, amit minden más ország is tesz: mások megrendeléseit elcsaklizzuk" - ismerte el az Izrael Channel 12 Uvda programjában Het-ként azonosított ügynök - írja a Spanyol EFE. Izrael külföldi titkosszolgálatainak sikerült három szállítmányt küldeniük az országba, köztük 27 intenzív szellőztetőt, és számítanak további 160 érkezésre ezen a héten. "Számos műveletet felügyeltem az életemben, és soha nem vezettem ilyen összetett műveletet" - mondta az ügynök, aki részletezte a felmerült csalódásokat: Egy, az Izrael által megvásárolt egészségügyi felszereléssel ellátott repülőgép nem kapott engedélyt a felszállásra, és a rakomány végleg elveszett. Egy másik alkalomal, teherautóik megérkeztek egy gyárba, hogy összegyűjtsék a Mossad által egy európai országban vásárolt berendezéseket, és kiderült, hogy az anyagot nem sokkal korábban egy másik ország vette át. A miniszterelnöki irodától függő Mossad feladata volt más országokban felszerelések, például maszkok, kesztyűk, koronavírus-tesztek, gyógyszerek és mindenekelőtt a lélegeztetők beszerzése, amelyek nélkülözhetetlenek a tucatnyi ember életének megmentéséhez a jelenlegi helyzetben. Het biztosítja, hogy az árak megnégyszereződtek, és hogy minden ország küzd annak érdekében, hogy megvásárolja ezeket a termékeket, egy egyre szűkülő kínálattal szemben, amit a fertőzött emberek nagy száma okoz világszerte. Ez idáig Izraelben több mint 5500 a fertőzött és 21 ember halt meg, és jelenleg az országnak mintegy 1500 lélegeztetőgépe van - áll a parlamenti bizottság jelentése, amely a covid-19 válságának szentelt."

Hozzászólások

88 #1 Asumhari
- 2020-04-03 05:34
Össze fog omlani a világ? Igen! Pénzügyileg! Amerika államcsődben van és ez világcsődöt jelent, hiszen a dollár által össze vagyunk kötve.
Az euró fedezete is a dollár.
Valószínű hogy Imrének van igaza, hogy a folytatás csak egy új pénzrendszer lehet, aminek előnyösebbnek kell lennie, mint a mostani.
329 #2 gutai zub
- 2020-04-03 08:57
pénz pénz pénz

Olyan világ köszöntött ránk, ahol dolgozni se kell az ijedt "munkás osztály tömegeinek", csak otthon bezárva ülni, és valami pénz csurdogál.

A régen várt Aranykor a lustáknak, gondolnád?

A pénzt gigantikus mennyiségben nyomtatják, mindenkinek jut belőle, dolgozni se kell érte, az állam teérted van, gondoskodik rólad, nagy szeretettel és bőkezűen.

A valóság egy picivel? más:
A magánkézben lévő világbankok megnyitották a pénzcsapokat ugyan, de minden nyomtatott papír fecniért örökös tartozás, követelés, eltulajdonítás következik a végtelen jövőben.
Semmi nincs ingyen és véletlenül........
245 #3 hamu
- 2020-04-03 10:15
egyrészt. Másrészt az ipari gépiesítés olyan fokra került, ami kiváltja az élőmunkát. A rendszer a véleményem szerint e miatt omlik be, nem valuta alapon.

A munkaerőt a gazdaság szereplői nem igénylik a haszon termeléshez. Így nem lesz kereslet. Így nem lesz haszon.

A termelés-fogyasztási ciklus a kapitalista berendezkedésben nem tartható fenn. Orvosolni kell. Vagy bevezetik az ingyen pénzt, a havi juttatást, hogy legyen vásárló erő, amit a finnek és a svájciak teszteltek, vagy irányítani kell a termelést, azaz jön a kínai modell. Kormány által vezérelt kapitalizmus. Nem beszélve, hogy a pazarlás szennyezi a környezetet.
267 #4 Perle
- 2020-04-03 11:50
Milyen" szerencséjük van" a nagy gyarmattartó államoknak, mint Portugáliának, hogy volt gyarmatuk közel Kínához is, többek között. Igaz, az már nem az övék. Közösködnek rajta Kínával. Naná, hogy ők az esélyesebbek a vírus elleni kínai gyógyeszközökre.

De hogy hová lett az a sok maszk, amit behoztak ide , kész rejtély, mert a patikákban nincs.
684 #5 atacama
- 2020-04-03 13:50
az internetes bótok dugig vannak vele.. arctalan nem tudod ki van mögötte túlcsorduló kínálat van fertőtlenítőkből szájkosarakból vágyaidnak csak a pénz szab határt..a következő korben lehet megfogalmazni a feljelentéseket az apparátus ellena csürhe ellen hogy a beömlő milliárdok ellenére nem biztosították a megfelelő védőeszközöket

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
4,611,060 egyedi látogató