Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Barátom, TagesZeitung 02.04.2020. 3 oldaláról…

BelföldAz ÀllamVédelem nyomoz: Az elmúlt két hétben házak falára Iskolák oldalára a kormány Corona-Krízisre hozott rendelkezéseit bíráló Graffitik kerültek. Azon kivül a hirdetöoszlopokra titkon felragasztott kisebb „Plakátok“ jelentek meg, amelyeken az elkövetök a kijárási korlátozások elleni akciókra biztatnak, üzletek kifosztására, Rendörök – Politikusok – Bírák Coronavisussal való megfertözésére hívnak fel.

A feltételezések szerint, baloldali akciókról lehet beszélni. Ezért kezdett nyomozásba az államvédelem…Gott sei Dank

Baráti üdvözlettel

.............................................................................

Corona-Krise: Offener Brief an die Bundeskanzlerin von ...

Link


29.03.2020 · Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi, Facharzt für Mikrobiologie und Infektionsepidemiolgie, leitete 22 Jahre das Institut für Medizinische Mikrobiologie und Hygiene der Universität Mainz. Er hat ...

Autor: Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi

Aufrufe: 757K

Ez a lényeg, jól érthetöen nyugodtan tálalva

Nagyon tudományos, korrekt, humán

Örülök, hogy németül tudod követni

Baráti üdvözlettel

...

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-04-02 20:43
Subject: "Stoppt die Corona-Panik" - Ex-Gesundheitsamtsleiter Dr. Wolfgang Wodarg (Interview, Dokumentation) - YouTube

https://www.youtu...nlT3rPNUp0

https://www.life....mokat.html

+1 információ

Ezeknek a vitaminoknak a fogyasztása segítheti immunrendszerünket a koronavírus elleni védekezésben!

miapanasz (Nahát, az alkoholt nem kihagyták? – Az nem lehet, hogy csak kézmosásra jó!
4 #2 Posta Imre
- 2020-04-02 20:46
Feloldják a teljes tilalmat, több tízezer idénymunkást várnak a német mezőgazdaságban

Feloldják a koronavírus-járvány miatt márciusban elrendelt teljes tilalmat és az ágazat munkaerőigénye miatt szigorú szabályok mellett mégiscsak engedélyezik több tízezer külföldi mezőgazdasági idénymunkás beutazását Németországban a szövetségi belügyminisztérium és a mezőgazdasági és élelmezési minisztérium csütörtöki megállapodása szerint.

A tavaszi munkákra, például a Németországban rendkívül népszerű spárga betakarítására május végéig nagyjából 100 ezer idénymunkásra van szükség az ágazatban, de a járvány miatt március 20-án elrendelt beutazási tilalom után csak 20 ezren maradtak az országban. Ők többnyire európai uniós társországok - főleg Lengyelország, Románia, Bulgária - állampolgárai, és az eredeti szabályok szerint 75 munkanapot dolgozhatnak le a gazdaságokban. Engedélyeiket meghosszabbították, így 115 munkanapot teljesíthetnek, a napról-napra súlyosbodó munkaerőhiány miatt pedig rendkívüli és átmeneti szabályokat léptetnek életbe a hiány enyhítésére.

Áprilisban 40 ezer, májusban további 40 ezer külföldi idénymunkást fogadhatnak fel a mezőgazdasági termelők. Ezek a munkavállalók kizárólag repülővel, és csak csoportosan utazhatnak be Németországba, és ugyanígy távozhatnak. Foglalkoztatásukról a vállalkozások az ágazati érdekképviseletekkel és a hatóságokkal együttműködve gondoskodnak. A szabályokat a Robert Koch országos járványügyi intézet (RKI) ajánlásai alapján dolgozták ki.

Az idénymunkásokat a szövetségi rendőrség egységei fogadják a kijelölt repülőtereken. Azonosításuk után megvizsgálják egészségi állapotukat, az eredményeket közlik a területileg illetékes közegészségügyi hivatallal. Fertőzésgyanú esetén megtagadják a belépést az országba.

Az idénymunkásokat legfeljebb 20 emberből álló csoportokba osztják. A csoportok tagjai az első 14 napon - a koronavírus lappangási ideje alatt - karanténban vannak, vagyis együtt dolgoznak, szabadidejükben sem érintkezhetnek más csoportok tagjaival és nem hagyhatják el szállásukat, illetve a munkavégzés helyét.

Az igen részletes szabályozás a többi között a szállások berendezéséről is tartalmaz előírásokat. Gondoskodni kell például arról, hogy minden szobában, konyhában és fürdőszobában legyen legalább egy feltöltött fertőtlenítőszer-adagoló, és arról is, hogy naponta többször fertőtlenítsék a kilincseket és a konyhai, a fürdőszobai csaptelepeket. A szállásokon és a csoportok szállításához használt járműveken csak minden második férőhelyet szabad betölteni, hogy elkerüljék a járvány terjedését elősegítő zsúfoltságot. A munkások csak védőmaszkban és kesztyűben dolgozhatnak, más csoport tagjaitól legkevesebb másfél méter távolságot kell tartaniuk. Szállásukon nem fogadhatnak látogatókat.

Fertőzésgyanú esetén koronavírus-tesztet kell végeztetni, a megfertőződött vagy fertőzésgyanús idénymunkásokat el kell különíteni a többiektől. Csoportjuk többi tagját is el kell zárni a többi munkacsoporttól, és valamennyi munkavállalónál el kell végeztetni a tesztet.

A mezőgazdasági minisztérium a munkaerőhiány enyhítésére egy külön állásközvetítő portált is indított. A tárca vezetője, Julia Klöckner a belügyminisztériummal kötött megállapodást ismertető berlini tájékoztatóján elmondta, hogy egy hét alatt csaknem 40 ezren jelentkeztek idénymunkásnak önkéntes alapon vagy fizetésért. Azonban ezekre a komoly szaktudást igénylő és nehéz fizikai munkákra nem mindenki alkalmas - jelezte.

A két tárca közös terve szerint különböző belföldi csoportok - például az előadások, szemináriumok nélkül maradt egyetemi hallgatók, a munkanélküliek és a menekültek - mozgósításával nagyjából további 10 ezer embert lehet szerezni a tavaszi mezőgazdasági munkák elvégzésére.
https://www.portf...ban-423846
684 #3 atacama
- 2020-04-02 21:10
imrém, mindent az ínyencekért..mert hát finom az a Spárga/bár én a jó erős kender kötél mellett török pálcát/vajban párolva kis pirított morzsával..
bár még nem ettem..
137 #4 balu
- 2020-04-02 22:44
Ezzel a dajcsok a sorok közt beismerték, hogy a migrificsek még csak mezőgazdasági idénymunkásnak se jók. Várható volt, hogy előbb-utóbb elkezdenek visszafelé áramlani a k. európai gastarbeiterek és akkor a nyugat iggen nagy sz.rban lesz.
267 #5 Perle
- 2020-04-02 22:52
A németeknél átnevezték már a vírust is, állítólag. Az új neve:

Kór-ohne vírus. Ráadásul " das"

A még tejfoggal befogadott sok 40 éves migráns nagyon sokat javított a túlélési statisztikájukon is.;)
15 #6 porcica
- 2020-04-03 09:39
Így alakul a rabszolga had beszoktatása. Csak a lánc hiányzik a bokájukról, hogy biztosan ne lehessen elkóricálni a nyomorultaknak! Most még önkéntes alapon mehet akinek nincs jobb, később már esetleg kötelezően?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,681,280 egyedi látogató