Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Imre!

BelföldA férjem a tűzoltóságnál dolgozik, és most hallotta, hogy vásároljunk be, mert Trump 72 órán belül statáriumot hirdet.
Mindig hallgatlak. Szia: ...

Hozzászólások

1693 #1 pipogya
- 2020-04-04 07:31
Az most baj ? Magyarországon statárium rögtönítélő bíráskodást jelent a belső ellenség felszámolására hozzák létre .
137 #2 balu
- 2020-04-04 07:46
A hír forrása magyarországi és ránk vonatkozik, vagy amerikai? Oké, hogy minden mindennel összefügg, de itt azért lehetnek nagy eltérések az amerikai és pl. magyar folyamatok között.

Érdekes lenne megfigyelni, hogy kiket fogdosnak össze a FEMA táborokba, ill. kiket likvidálnak, csak valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem lesz benne a hírekben. Bár ugyanez valszeg nálunk is érdekes lesz. Gyorsan kiderülne, hogy akkor most a "jók" csipegetik-e össze a "rosszakat" - vagy tényleg indul az NWO-projekt utolsó fázisa.

Én sajnos az eddigi tendenciák - és azok belső logikája - alapján inkább a második verziót látom esélyesebbnek. Mindenesetre azért veszek még pár zacsi tésztát meg egy zsák krumplit.
1679 #3 Gergely69Hun
- 2020-04-04 08:24
Szép napot! Kaptam, adom: https://www.youtu...u6876ngGCU
3 #4 Enid
- 2020-04-04 09:40
Akár hír is lehetne, a Trump statáriuma de nem hinném, hogy egyedül dönt.
1. Úgy hallottam Amerikában is legalább két fő vonal van, s Trump a "light" típus. S érdekes módon a hivatalos média nagyrészt rá összpontosít. (?) Pedig:
2. Michael Pompeo egy monacoi konferencián, felszólították a Nato tagállamokat, hogy 400 milliárd dollárral kell a hadi költségeket növelni, ami annyit jelent, hogy a hadiktg így évente meghaladhatja az 1000 milliárd dollárt. Szóval ami támogatást Trump adott, az majd arra kell, hogy "Pompeot" kifizessük? Jó kör lenne, hiszen Pompeo nem egy egyszeri különleges ktg-ről beszél, hanem azt mondja, hogy "mától" ktg emelés van.
3. Tod Wolters Generális egy értekezleten úgy nyilatkozott Fischer szenátornő kérdésére, hogy ő a nukleáris fegyverek felhasználásának "elasztikus" módját támogatja. Ez annyit jelent, hogy ez a politikai vonal az Európában (nagyrészt Olaszországban) felhalmozott nukleáris fegyvereket bevetésre és nem csupán itteni "raktározásra" szánja.
Ez pl. Olaszországot potenciális célponttá avanzsálja az esetleges "valaszlépéseket" illetően.
4. Gondolom ebből kivehető, hogy Amerika "h-arciasabb" fele az a Pompeo katonai vonal és az sajnos itt tartózkodik Európában. Az is kirí a Pompeo-Wolters párosból, hogy erősen pénzorientált ideológiával és esetleg világpiac-orientált igényes háttérrel bírnak.
Ezt a kijelentést Wolters a február 6-i Valery Gerasimovval folytatott megbeszélés után tette márc. 24-én.
https://m.yenisaf...et-3511479
165 #5 LM
- 2020-04-04 09:44
Nem tartom életszerűnek, hogy egy magyar tűzoltó tudna ilyesmiről.
AZONBAN
amerika egy külön kategória
- piaci alapú eü. rendszer van
- a "szabadság" eszménye eléggé a köztudatban van (még ha folyamatosan építik is le)
- lakosságnál van kb. 250 millió lőfegyver, vannak államok ahol igen komoly, ismétlő, nagykaliberű fegyverek is
- igen "magas" kultúrával rendelkeznek (emlékeztek mi volt a new orlansi áramszünetkor? - amikor a gátszakadás volt)
- átlag amerikai nem túl "okos" viszont rendkívül önérzetes (a nemzet nagyságára, meg hogy neki mi jár stb.)
- legnagyobb kereskedelmi deficittel rendelkező ország --> behozatalra szorul. Akadozó behozatal = rosszabb életszínvonal

Erre jön rá, hogy belengették a nagy mentőcsomagokat, aminek több része volt
- a nagyvállalatok
- kisvállalkozók, kiscégek
- munkanélküliek

- A nagyvállalatoknak simán átutalják az összeget sőt, úgy néz ki a tőzsdén közvetlenül fogják őket "pénzelni" no problem
- A kisvállalatok, vállalkozók még semmit sem látnak belőle, mert a kereskedelmi bankokon keresztül gondolták megvalósítani, legalább 2 ok van, hogy ez miért lesz döcögős, egyrészt otthon vannak a banki alkalmazottak, sokkal kevésbé hatékony munkavégzéssel (homeoffice), másrészt brutális gyorsan, nagy "kereslet" alakul ki. Már most cikkeznek róla, hogy nem fog menni, a bankoknak is lesz elbírálási jogköre stb. (egyébként a kereskedelmi bankok az első, nagyvállalati körbe tartoznak, szóval ő megvan pont le fogja szarni a milliós számú beérkező terhelést)
- munkanélküliek, az államok felénél már tegnap sem volt elég pénz fizetni a segélykét. (2 hét alatt kb. 10 millió fővel nőtt az állomány)

Szóval adott egy ország a fenti paraméterekkel és nincs munka, nincs pénz viszont van bezártság (egyre szigorúbb feltételekkel), gyorsan és drasztikusan csökkenő életszínvonal, lőfegyver milliószámra és hit abban, hogy a világ legszabadabb országában sokminden jár

Tehát a szükségállapot a FEMA táborok élesítése a nemzeti gárda utcára vezérlése igen valószínű forgatókönyv! Meglepődnék ha nem ez jönne.

Az egész egy szépen futó program, lépjük meg a szinteket, már csak a végkifejlet a kérdés
1648 #6 Avian
- 2020-04-04 12:01
Nyugodtan hazavihetnék a katonáikat euból...legalábbolyan undoritó az ittlétük mint annó a ruszkiké!
1987 #7 Hazafinak
- 2020-04-04 13:57
200 000 maszk szállítása. Elhagyta a 3M gyárat Kínából ezen a héten, és megérkezett Bangkokba (Thaiföld), ahonnan a német fővárosba kellett küldeni. A maszkok soha nem jutottak el Berlinbe, és a város rendőrsége azt mondta a Der Tagesspiegel-nek, hogy a küldemény ehelyett az Egyesült Államokba irányult."
Lopnak csalnak hazudnak világ szerte. Aranyozott ketrecbe zárták a világot.
1987 #8 Hazafinak
- 2020-04-04 14:13
Én sem találtam erről infot. De a legtermészetesebb logika szerint, bármikor várható. Belső feszültség hatalmas. Fegyveres társadalom, akiket már nehéz csillapítani. Hatalmas a katonaságon belül is az ellentét és a fertőzöttség. A cégek sorra állnak le, az ingatlan piac
leállt, a tőzsde maga a káosz.
Amit egykor iluminati vagy akármilyen néven nevezünk, két erőre szakadt. Az egyik akár a világ megerőszakolása által is a tervét vitte volna végbe. A másik páholy, évek óta egyezkedik, alkudozik az újonan felállt keleti blokkal csak hogy valami vagyona és hatalma maradjon az új világrendben. Lassan nehéz dönteni, hogy egy egy vezető bárhol a világban az igazat mutatja vagy a pillanatnyi cél érdekében, színdarabot játszik. Míg Pompeo és Jared Kusner muzsikál Trump mellett addig nehéz bármit mondani.
245 #9 hamu
- 2020-04-04 14:30
Ez az elmélet jó, lehet vele gondolkodni:
Az illuminati ketté szakadt. Az egyik páholy akár a világ pusztulása árán is végbe vinné a tervét(cion jegyzőkönyv). A másik páholy, évek óta egyezkedik, az új keleti blokkal, csak hogy hatalma maradjon az új világrendben.

Ez magyarázza azt furcsa kettősséget, aminek tanúi vagyunk minden politikai akciónál. Nem dönthető el, hogy mi az irány. Azért nem, mert minden akció egy alku eredménye, amiből az egyik fél a rabszolgatartásért küzd, a másik meg szabad emberek társadalmát építené.
Ez azt vetíti előre, hogy talán nem is lesz egységes a béke. Valamilyen szinten, vagy valahol maradnak rabszolgák, az alkunak köszönhetően.
1987 #10 Hazafinak
- 2020-04-04 14:54
hamu. Én úgy fogalmaznék, hogy minden pillanatban és témában hatalmas csata folyik komoly erők közt akik nem államok, kormányok. Nap mint nap penge élen áll a világ. Valamikor" Orbánnak is felajánlották, hogy döntsön merre tart. És így megint egy régi Törvény jut eszembe. Ha valami már nem működik és új van születőben, állj az élére. Ha tul esik a világ az átálláson, akkor Nekünk marad Orbánka, persze pár hazai háttér nagyúrral leszámolnak, de még több zsidó közép vezetővel és tulajdonossal.
1349 #11 Nagy Levente
- 2020-04-05 09:12
A probléma gyökerét még mindig abban látom, hogy az emberek túlnyomó többsége elfogadja eme sötét oldal az illuminati, szabadkőműves páholyok rend(etlen)szereit! Úgymint feudalizmus, nácizmus, kommunizmus, és a mai kapitalista-liberalizmus a pénz diktatúrája, amit persze árnyaltan jobb vagy baloldali ideológikkal népképviseleti demokráciának hazudják! Vagyis míg a népnek az emberek túlnyomó többsgének a mai helyzetben is az a legnagyobb problémája, hogy "mikor mehetünk nyaralni", addig a "vektor eredője a diófa alá mutat", ahol egy maroknyi megmaradt ember van, akik megértették, hogy a pusztító ren(etlen)szert, ezt a fogyasztói társadalmat elutasítják és helyette a Teremtő RendSzert választják! Amihez persze szüksges a nemzet, a nemzetség vagyis a testvéri szeretetben való gondolkodás, persze elhagyva az ősi civilizációk ebben való gondolkodási módjában a bukásához vezető utat a naivitást! Fogalmazhatunk úgy is, hogy a "Földanya csecsét", - ami a Boldogasszony anyánk elsődleges evilági megnyilvánulása - kilöktük a szánkból (gondolva itt a falusi, paraszti és városi tradíciók, hagyományok felszámolására) - a kapzsiság, a gőg, a gátlástalanság, stb. oltárán áldozva - (tisztelet a nagyon kevés kivételnek), és most néz ki "mindenki" a fejéből, enyhén szólva!
2 #12 gerry
- 2020-04-05 09:28
Levi - Azért fura lenne, ha mindenki, egész öletében földanya lógó cseccsével a szájában mászkálna az utcákon! s_vigyori - bocs' de vizuális a fantáziám és megfogott ez az élõkép. Még most is röhögök. De ne vedd támadásnak, a lényeg az amit írsz; "...szüksges a nemzet, a nemzettség (atzat két t-vel írják ha testvérek? :D) ..." bár a testvéri szeretetet már nem tenném mellé olyan szoros kötelékkel - de ez a része legyen a te kereszted!
1349 #13 Nagy Levente
- 2020-04-05 12:19
Gerry! (A szeretetből kimaradt, a nemzetségbe duplán volt a "t", javítottam! Hála neked van rá lehetőség, de most nem ez a lényeg!) Még az sem lényeg amit vizuálisan sokféleképpen el lehet képzelni és megfogalmazni!
A valóság és annak az igazsága a lényeg és ez mindenkinek a "keresztje" avagy felelőssége, mert hogy úgy fogalmazzak "Istenben egyek vagyunk", ha tetszik, ha nem!
Bogár László a Magyar Hírlapban 2020.04.02-án Koroneurózis címmel megjelent cikkét ajánlom figyelmedbe, ide a lényegét idézem:
" Feltárni feltárták ugyan, de ez semmit nem változtatott mindazon az általános lelki, erkölcsi, szellemi lezüllésen, ami a nyugatias társadalmakat most már évszázadok óta meghatározza. A nyugatias modernitás legfőbb létszerveződési elvét ugyanis a biológiai és fizikai élvezetek kielégítésére alkalmas anyagtömeg mennyiségének szakadatlan növelése adja. Ez a szerveződési mód nem tud létezni anélkül, hogy ne szolgálna újabb és újabb hedonista élvezetekkel, és azonnal végzetes legitimációs vákuumba kerül minden főszereplő, a nagy tőke­struktúrák, a pénzhatalmak urai, a gigantikus szolgáltatóipar, a hamis élvezeteket propagáló globális reklám- és médiahatalom. De legfőképpen a mindezt technikailag üzemeltető politikai establishment. Ám az önmaga totális kiszolgáltatottságára és kifosztottságára reflektálni már régen képtelen nép, amely az úgynevezett demokráciákban csak arra hivatott, hogy létével elfedje azt a kegyetlen diktatúrát, amit éppen az imént említett struktúra gyakorol felette, csak azt érzi, hogy most valami miatt nem működnek az életét megalapozó planetáris élvezetipari művek. Már ez is indulattal tölti el, ami csak fokozódik attól, hogy ráadásul még azt is követelik tőle, hogy engedelmeskedjen a szigorú járványügyi előírásoknak. Arról már nem is beszélve, hogy akárcsak minden eddigi súlyos válságot követően, a nép hamis látszatokra épülő élvezet­univerzumát üzemeltető tőkestruktúrák teljes összeomlását elkerülendő – bár leginkább a nép hullik a semmibe –, mégis vele fogják megfizettetni az őt kifosztó gépezetek „megmentését”. Hogy aztán, ha majd végre „rendeződik” a helyzet, akkor újraindulhasson a planetáris szórakoztató-kifosztó gépezet.

Ám van egy rossz hír, a helyzet nem fog „rendeződni” –, abba a legsötétebb léthazugságokra épülő világba már soha többé nincs, mert nem lehet visszatérés. És azért nincs visszatérés, mert maga ez az ócska díszletvilág mutatta meg, hogy mennyire nincs. Kivételesen az Európai Unió is észleli, hogy most nem a hamis hivatkozási alap bunkósbotjaként használt fennkölt, az örök értékekre való üres hivatkozás a célravezető stratégia, és pillanatok alatt széthullhat, ha nem cselekszik.

Vagy tíz éve egyszer egy beszélgetésen azt találtam mondani, hogy ez a globális hatalmi rendszer olyan, mint egy vírus, csak akkor betegít meg minket, ha mi magunk teremtünk neki életünk minden percé­ben esélyt, hogy általunk, bennünk, velünk terjedjen. Végtelenül erősnek mutatja magát és uralkodik felettünk, pedig néhány hét alatt romba dőlne, és ehhez csak annyi kéne, hogy otthon maradjunk. Ne fogyasszuk az áruit, ne használjuk a szolgáltatásait, játsszunk otthon önfeledten a gyerekeinkkel, találjunk vissza a még élő, valós önmagunkhoz. És ha összeomlott, lépjünk derűsen túl ezen az egykor volt hamis díszletvilágon, kezdjünk valós életet a virtuális hazugságok helyén.

Nem így képzeltem, de a valóság most berúgta az ajtót, és itt van. Most kiderül, létezik-e még az igaz valónk. Hinnünk kéne, hogy igen. "


Levonva a következtetést - ebből és sok minden másból - mégiscsak az, hogy addig amíg rabok, rabszolgák kívánunk lenni, addig mindig szükség lesz vagy van a börtönőrökre vagyis az illuminati, szabadkőműves páholyokra! Mert az ember (vagyis a túlnyomó többség) az aki élteti eme elnyomó rend(etlen)szereket már évszázadok óta! De ha tetszik, ha nem volt más elképzelése a magyarságnak is, és igen akkor a Boldogasszony anyánkat tiszteltük, ha tetszik nagy hatalmú őrangyalként! Ideje lenne visszatérni hozzá, ha jót akarunk magunknak! Ezt, mint írtam már erőltetni nem lehet, távol álljon tőlem - ez nem az egyház bűvös tanai, hogy erőltetve keljen elfogadtatni -, ez a valóság igazsága! Nehogy azt higgyük, hogy ez a koronavírusos történet itt megáll és mintha mise történt volna fojtathatja az ember a Föld kifosztását és a másik ember kizsákmányolását! A Mi Atyánk gondoskodik róla, hogy ez tovább ne így legyen!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,686,448 egyedi látogató