Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre Szeged 2010.01.30.

GondolatokRégi szép üdők, még Halász Jóska is vendégszerepelt. Link

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2020-04-05 20:35
ezt felpakoltam hezzam es ritkasag
https://www.youtu...e=youtu.be
4 #2 Posta Imre
- 2020-04-05 20:59
Szabír lesz több is. Van pár elfekvő cd-m, dvd-m akkoriból. Az "uborkaszezonra" kovászoltam őket. majd szép sorjában mindent, ahogy alakul azújvilágrend.
961 #3 szabir
- 2020-04-06 11:08
nyomjatok fel en amit anno az oldaladon vot mind lattam vot tettem es fel a Jutubra ami nem vot addig akkor felrakva
1648 #4 Avian
- 2020-04-06 13:34
Uj világrend a régi más néven de ugyan az! Energetika alapu pénzforgalom PC tapisteló stb utalásos..tehát nem KP mert azt nem lehet ellenörizni. Igaz most is a kisnyugdijast figyelik nem e pénzmosás bünét követi el, aki meg igen és offsorozik azt észre se veszik. A neten olyan erös a cenz hofy a magánspicselket is letörlik... Én nem félek de ÖK miafaxtól majréznak???

Vagy van mégis mitöl? Hogy ugyan azok csinálják a vezetést mint akik eddig csak most más égtáj felöl probálják ugyan azt???

Olvasom a terveiket IA alapu vezetés ami majdnem olyan mint Elon Muské...akkor miafax a különbség. Ja és nem lesz magántulajdon az ilyen kisingatlanoknál se...aha már nincs másban biznic csak ami az emberek kezében van na azt ki kell venni...ahogy az öngondoskodást is: disznót nem lehet vágni csak a jegyzö engedélyével.... Tehát a kút=viz és az élelmezésre lépnek rá ahogy eddig az olajdollárra...Miért néznek totál hülyének mindenkit???

Jah a hadihajókon is sok a virusos..ki az óceánra hogyan mehetne, ha nem a hajó elektronikája okozza???
Olvasom ezek a hatalmas hajók alapban veszélyeztetve vannak az ilyen betegségekre...gondoljunk az üdölőhajókra is...de a katonainál totál egészséges matrozók hónapokat vannak kint nem ugy mint egy üdölőnél hogy bent jár le a lappangási ideje...

Szóval itt nem mondanak igazat.
Hogy az olaszoknál miért volt +vegyianyag is szarin a holttestekben???...Büntiböl?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,606,301 egyedi látogató