Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rovarok bolygoja

GondolatokA nyar kozeleg es rovar csipesek is. Ebben a linkben lathato hogy mit kell csinalni ha az embert megcsipi valami rovar.
Link

Az embereknek FOGALMUK SINCS, hogy milyen fontos hogy tisztitsag meg a boruket a rovar mergektol. Ezt senki sem aki “Hivatalos” nem mondja. Tobb mint valoszinu, hogy nem tudja. Az emberek pedig nagyon konnyeden veszik ha egy szunyog megcsipi oket. NEM IS GONDOLJAK HOGY MICSODA KART OKOZ AZ EMBEREK TESTEBEN A ROVAR MEREG!

Az en szereny velemenyem szerint, mi megbetegszunk es meghalunk azert mert ROVAR MERGEK VANNAK A TESTUNKBEN ES A TESTUNK NEM TUDJA MEGSEMMISITENI. Amit a test tud, elrekeszti a merget.

Ha nem lenne rovar mereg a testunkben/szervezetunkben, a testunk/szervezetunk orokke elne, vagy legalabb is nagyon, nagyon hosszu ideig. Tobb tizezer evet.

Nehanyon, sot a legtobb embereken vannak “goc pontok” amik a boron szemolcs formajaban mutatkoznak meg. A sebeszek nem ajanljak senkinek a szemolcsok kivagasat. Az eggyik ismerosom ket evvel ezelott elment egy sebeszhez kivagatni egy szemolcsot. A sebesz mondta neki, szaz emberbol eggy, akik kivagattak a szemolcseiket, egy even belul meghal.

Ha valaki fajdalom mentesen el akar tuntetni BARMIFELE szemolcsot, csinalja azt ami a videoban van. Hasznalhat korom kefet is es termeszetesen 3%-of H2O2. Dorzsolje a kefevel a szemolcsot ES a szemolcs korul. Hamarosan latni fogja hogy gombostufej nagysagu feher pontok kezdenek megjelenni a szemolcson ES a szemolcs korul.

Ha eleg ideig dorzsoli az H2O2 kefevel a szemolcsot, egy feher hartya feleseg jelenik meg. Ez azt jelenti hogy RENGETEG rovar mereg van a szemolcsben es korulotte. Dorzsolni kell addig amig csak a feher “halyog” vastagabb lessz de kulonben ez a feher “halyog” nagyon vekony.

Ha nem csinal semmit ezutan a szemolcsel a dorzsoles utan, az egy nagyon borzaszto, VASTAG vart fog kialakitani ami meg gennyes is lessz a var alatt, mivel legalabb egy honap szukseges hogy begyogyuljon de ketto is. Termeszetesen, a “begyogyulas” az NEM IGAZI begyogyulas, csak a test ELKULONITETTE megint a rovar merget a testtol, de nem tudta kitolni.

Amit kell csinalni, hogy a rovar mereg mesemmisuljon!!!
Le kell torolni a H2O2 a szemolcsrol, a feher “hartyarol” es AZONNAL A SZEMOLCSRE KELL SPRICCELNI folyamatosan “WINDEX” ablakmosot. Nem tudom hogy Magyarorszagon van “WINDEX”.

Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem hogy az AMMONIA a “WINDEX”-ben ami kioli a rovar merget. Ennek utana kell jarni ha nincs “WINDEX” ott. Folyamatosan spriccelni kell a “WINDEX”-et a szemolcsre es ahol a feher “hartya” van, had folyjon a “WINDEX” le a foldre. Jo ha a “WINDEX” le van hutve, mert PISZKOSUL CSIP, KB 20-30 MASODPERCIG ES A HIDEG CSOKKENTI A CSIPES FAJDALMAT. Ez a “seb” (var lessz rajta, de nem fog elgennyesedni) kb ket het utan VALOJABAN meggyogyul. A szemolcs nagysaga LATHATOAN le fog csokkenni! Ezt a folyamatot tobbszor meg kell ismetelni, es a szemolcs el fog tunni!

HIHETETLEN, DE EN EZT CSINALOM MAR KET EVE. Ha valaki kiserletezni akar, ovom hogy NE TEGYEN A FEHER “HARTYARA” AMIT AZ H2O2 KIHOZOTT A FELSZINRE, ECETET!!!!!!!!

Amikor a bor viszked valahol, az azt jelenti hogy azon a helyen rovar mereg van es a test ki akarja tolni a merget. Az egy TELJES ROHEJ amit a hulye “szakertok” mondanak a teenagerekrol mikor pattanasok vannak az arcukon. Azt mondjak hogy “hormone”. MICSODA BAROMSAG! Rovar mergek kezdenek felhalmozodni a testukben es a testuk meg akar szabadulni toluk, DE NINCS HATASSZER A ROVAR MERGEKRE.

Aki a felettebb videon mutatja hogy mit kell csinalni a rovar mereg ellen (azt mondja az illeto, hogy adatott volt neki amit csinal) VALOJABAN megerdemli a “NOBEL” dijat AZZAL az ismeretlennel egyutt, aki nekem mondta hogy “WINDEX”-et kell hasznalni!!!!!! Kulonben a rovar mereg nem tunik el, ha csak H2O2-t hasznal.
Ez IGAZI TUDOMANY, NEM ZSIDO TUDOMANY.

Igazi tudomany az Tesla, cold fusion, free energy
Zsido tudomany az einstein, atom b**bs, oil, fission, szilard, teller es a tobbi semmirekello. Nobel is zsido volt. A zsidok adjak a zsidoknak a nobel dijakat, hogy a goyim azt gondolja hogy a zsidok milyen okosak. BARKI NYERHET CSALASSAL!

David Icke kijott azzal a tetellel, hogy az angol kiralyi csalad hulloktol szarmazik es hogy ok is hullok. Ha ez igaz lenne, Icke SOHA nem tudta volna nyilvanossagra hozni ezt.

Mi a sokkal valoszinubb igazsag?
Az SOKKAL lehetsegesebb hogy “Insectoids”, rovar lenyek az angol kiralyi haz tagjai, NEM hullok.

Hany hullo tamadott meg embereket a foldon?
Hany rovar tamadott es tamad meg embereket a foldon?
Sok hullo eszi a rovarokat, amit termeszetesen a rovarok nem komaljak. Az embernek pedig van “Reptilian brain”, hullo agy ami az elso reteg az agyban. Az emberek bore is olyan mint a hullo bor. Az emberisegnek ROKONI kapcsolata van a hullokhoz.

Minek nez ki leginkabb kissinger, soros, juncker es a tobbi fajtajuk?
Hullonek vagy rovarnak?
Link

Azonban a “Ragadozo” filmben a ragadozok (Yautja) ROVAROKAT (Xenomorph) olnek. Lathato tisztan ami az eggyik ragadozo landzsajan van, az egy rovar.
Link

Az emberek ALLANDOAN tamadva vannak a rovarok altal de senkinek sem tunt fel hogy miert. MIERT TAMADJAK A ROVAROK ALLANDOAN, FOLYAMATOSAN ES KEGYELEM NELKUL AZ EMBEREKET?

Az ember HIRTELEN jelent meg a foldon 65 millio evvel ezelott...azt mondjak de ami BIZTOS az HIRTELEN. Nem volt SEMMIFELE “evolucio” amit a rovar darwin es az ot kovetoi mammognak. Ugy tunik, hogy ez a harc az EGESSZ EMBERISEGERT FOLYIK, NEM CSAK A MAGYAROKERT! Tisztan lathato hogy a rovarok elfoglaltak szinte minden szintet az emberiseg rendszereben es formaltak az o rendszerukhoz.

Ugy tunik, hogy az emberiseg a “Yautja” fele hulloktol szarmazik, vagy legalabbis keresztezve volt a “Yautja” felekkel. A “Yautja” a filmekben vadasz, szeret haboruzni. Tagadhatatlan hogy az emberiseg szeret haboruskodni piszkosul. HA EZ IGAZ, jelenleg az emberisegnek FOGALMA sincs rola hogy a rovarok az ellensegei. De elrejtett/titkos ellensegei.

HA IGAZ, az emberek azt sem tudjak, hogy a rovarok emberi alakot tudnak felolteni, CSAK AZ A BAJ HOGY ROHADT CSUNYAK A KRUMPLI ORRUKKAL. Van nehany nojuk azonban akik nagyon csinosak es aki nem tudja, hogy a no hova tartozik, a pok halojaba kerul ahonnan nincs menekves. “Spiderman”, “Spiderlady”, ezek mind MONDANAK valamit! Ugyanugy mint a “Predator” avagy “Hullo” mozi filmek es kartonok.

A “YHWH”-ja ezeknek a rovaroknak tobb mint valoszinu hogy a harom meter magas “Praying Mantis”. Sokan lattak ezt a lenyt es talalkoztak vele...amint mondajak.

MINDEN EGY KILOGRAM EMBERRE, HA JOL EMLEKSZEM TIZENOT KILOGRAM ROVAR JUT. EGY SZAZ KILOS EMBER 1500 KG ROVARRAL KELL HOGY ELBANJON.
MIERT JOTTEK KI A MOZI FILMEL “STARSHIP TROOPERS”?????
NINCSENNEK VELETLENEK!

TAGADHATATLAN, HOGY AZ EMBEREK HARCBAN ALLNAK A ROVAROKKAL, CSAK NEM VESZIK KOMOLYAN OKET. A rovar feju hitler, churchill, rosevelt es stalin osszeugrasztotta az emberiseget (feher nepeket) egymas ellen ES ROHOGTEK AZ EMBEREKEN. Merkel peldaul, LATHATOAN egy TIPIKUS rovar! A Franciak volt Sarkozije is, tiszta rovar.
Putinnak rovar alakja van?
Trumpinak rovar alakja van?

Mit csinal egy legy ami raszall egy ember borere?
Szinte azonnal leteszi a szivo korongjat es befecskendez a borbe “digestive enzyme”-ot, ami ROVAR MEREG.

Aki tisztitja a boret H2O2-val, latni fogja a sajat szemevel hogy vannak ezer meg ezer rovar mereg “cseppek” a borben.

Aki nem hiszi jarron utanna!

Tisztelettel
Szell Andras

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-08 08:09
Akkor biztos az esőerdőkben élő indiának is hamar halnak, mert ők 0:24-ben rovarokkal vannak együtt, sőt, van ahol a halat is úgy fogják hogy egy mérgezô fának a leveleit áztatják a folyóba, és halak megbénulnak tőle, feljönnek és megfogják őket, ugyan ebből a vízből isznak generációk óta, semmi bajuk. Rajtuk nem fog a “rovar méreg”?s_hihi
1313 #2 zoli
- 2020-04-08 10:09
Windex...Bazi nagy görög lagzi 1 rész. Köszönjük Emese!
267 #3 Perle
- 2020-04-08 10:11
Az való igaz, hogy egyre több a rovar a mérsékelt égövben is, mert a tudósok szerint minden 1 fok ( Celsius) átlaghómérséklet növekedés miatt 100 kilométerrel az Egyanlítőtől számítva feljebb jelennek meg a trópusi rovarok is..
Azonban ezt a jószándékú ( vagy nem) írást sem árt lefordítani magyarra. A rovarcsipés helyén nem szemölcs,, hanaem göb, duzzanat, dudor keletkezeik. A legveszélyesbb csípések után vörös folt, amit hiába dörzsülüönk körömkefével, csak rontunk a helyzeten, mint akkor is, amikor szemölcsöket súrolgatunk.:o Isten óvjon meg ettől mindenkit!. Ezeket még a bőrgyógyászok sem piszkálják vagy távolítják el ( még lézeres kezeléssel sem ), mert elrákosodhatnak. Ha ez már bekövetkezett, akkor igen nagy kimetszéssel, kezeléssel lehet a hegeket begyógyítani .
Ezt nagyon jól tudják az egészségügyben dolgozó tagjaink is, közülük is van itt néhány ,szerencsére.s_nezem
1648 #4 Avian
- 2020-04-08 10:39
Xar egy vérem lehet rovar szempontból mert nemigen csipnek....Nemrégen ElZi mondta tán a B vitamin szedése miatt... na azt mindig tukmálták rám, most is a meridiánok jobb müködésére a kis kinai doki B1 javasolt.
Hááát büdi tényleg a rovaroknak is meg nekem is.
1563 #5 eLZi
- 2020-04-08 11:36
Azt hiszem a B vitamin a kullancsokat tartja távol,a C meg a szúnyogokat :) De erre a hókuszpókuszra a körömkefével én nem vállalkoznák akkor se,ha nem tudnám,h,a szemölcsökre a vérehulló fecskefű a megoldás :)
961 #6 szabir
- 2020-04-08 12:26
poson+bets+pest-is = kor-ona/stephanus
https://www.youtu...vQr4aXNPRo
--
Rob kolega a Jutubrol emlitette hogy ''poson''=po[i]son?[mereg angolu]

s jut eszembe a Pest-isnek ugy mondtak ezelott hogy ''Mirigy''; mirigy mereg

http://www.mediaf..._ofoct.jpg

s ''Matyi miutan foglalja Bets-et meg-mergezik''; mirigy mereg poison poson pest-is bets pest betse stb
----
+ osztan a korova=tehen,korvus=hollo,raven=hollo,vaka=tehen [U=V a latinba, U fejre = n]
+ honor-bets-ulet honorius s matyi 532x2 evre
http://www.mediaf...B7dBMc.jpg
267 #7 Perle
- 2020-04-08 12:57
Egy Indiában járt " csodabogár" mesél a sós vizzel való orrmosás előnyeiről:
https://www.youtu...NA2-CTP52k
95 #8 irredenta1
- 2020-04-08 16:08
Orr és arcüreg átmosás hidrogén per oxiddal,na az működik. A sós víz is jó lehet.
245 #9 hamu
- 2020-04-08 17:13
Amit én tudok, hogy fül-orr-gége 3%-os peroxiddal.

Ragya, csípés, púp a bőrön, ekcéma: kevés a 3%. Én felemeltem 30%-ra a peroxidot. Csíp, csíp. De 2 hét alatt elmúlt. És tényleg kell vagy kefélni, vagy a felszínét megsérteni, mert nem tud a peroxid bejutni eléggé. Én pl. körömmel kapartam meg a felületet, és ha csíp, mint állat, akkor az hat. Nyomtalanul eltűnik a ragya.

Azt nem tudtam, hogy ezek intelligens-rovar támadások.
80 #10 monguzking
- 2020-04-08 19:08
ez igy baromság bár annyi igazság van benne hogy nemcsak humanoid s hüllö fajok léteznek hanem rovarszerü lények is mint például a mantidok melyek sáskaszerüek s 4D lények s fontos szerepük van emberiség sorsában talán még hüllö replikánoknál is több....részt vettek ugyan emberablásokban is de többségük inkább joindulatu emberekkel szemben s talán biro szereppel lehet jellemezni szerepüket...
45 #11 micro
- 2020-04-08 22:09
Köszönjük a hasznos tanácsot! Na megyek szentelt méhviasz gyertyáért.
1948 #12 Fidesz Feri
- 2020-04-08 23:41
Ekkora farokságot ritkán olvasni s_vigyori
1959 #13 apaideges
- 2020-04-09 01:01
Ezt ki osztotta meg? Botrány gáz. Azért van sok rovar, mert kevés a madár. Ja 5G vagy csak a hullámok?
58 #14 ssman
- 2020-04-09 21:43
Faszom!
En idaig ugy tudtam, hogy a telomerek hosszatol fugg az elet idotartalma, amit mara mar meg is tudnak hosszabitani!
Erre meg most irjak itt, hogy a rovarcsipesek szamanak hatvanya...
Edes faxom!
Ha ezt elobb tudom, uvegburaban zartan eltem volna le az ezidaigi eletemet!
245 #15 hamu
- 2020-04-12 11:10
Ssman, most már későn bánkódsz.
Amúgy a telomerek csak egy tényező.
Őssejtek, hogy regeneráljanak
Mikrobiom, hogy deutérium kivonás meglegyen a kis sejtmotorokhoz, na mondd már hogy hívják...nem, nem limfociták... ami a véredben kell, hogy legyen, hogy Jedi lehess.
58 #16 ssman
- 2020-04-12 12:24
Hamu!
Koszi!
Te jobban vagod eme temat!
A jeddiseggtol, es a jiddishegtol pedig az Isten mentsen!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.21 másodperc
4,602,789 egyedi látogató