Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

EU zászlódobálás-verseny

Nah, innentől kezd érdekes lenni! Olasz hadsereg LEdobja az eü zászlót az egyik székhelye tetejéről. A kommentelők egyetértenek, hogy az eü-zászlóból eddig inkább csak a ny-elit "élvez-tük"... S ez mára fájdalmas - mondhatni - valóseggé kerekedett. Link
Nem fészbuk, nem "osszátok ezerrel" birkák, nem szervezkedjünk a teraszon... Stb, hanem fogja, aszt megteszi 40 mp alatt.
Ami még mindig nem jelenti azt, hogy tutira nem írják alá az ESM átfogalmazott változatát. Tehát az ok, meg, hogy ez nép akaratot takar-e vagy irányított operáció nem tudom. De ez már dokumentum jellegű.
...

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2020-04-10 20:53
A három elkövetőt feljelentették egyrészt az eü zászló gyalázásáért, másrészt mert ok nélkül tartózkodtak a helyszínen.
A színdarab címe: nagy hűhó semmiért.
69 #2 Szalonna
- 2020-04-11 05:20
Engem az érdekelne, hogy teljesen hivatalosan mikor jelentik be hogy schegggennek annyi. Mi látjuk hogy konyec, de ez onnan hivatalos amikor bejelentik, be kell nekik.
30 #3 osmagyar
- 2020-04-11 05:45
Most eu vagy eü zászlóról van szó? s_kukk
329 #4 gutai zub
- 2020-04-11 08:50
Ajvéé!

Pedig milyen cukik azok a kis sárga csillagok.......
3 #5 Enid
- 2020-04-11 09:44
Itáliának egy nagyszerű lehetőség ez arra, hogy elbúcsúzzon Európától. Az unió hátat fordított Olaszországnak. Sőt mi több, a saját erejéből való talpraállásának is az útjában áll.

Ragyogó példával mutatja be ez az egész eseménysor, hogy a szövetség, ami csupán anyagi érdekekre köttetik, már eleve halott. Hiába a szolidaritás, a "szeressük egymást" és az egység fogalmának üres és álszent fitogtatása.
Igazándiból az történik, hogy különböző kultúrájú, anyagi berendezkedésű és eltérő tradíciókkal bíró népek más-más területi adottságokon való élete vált/válik egy viszonylag kis haszonélvezői csoport prédájává.

A kérdés az, hogy lesz-e bátorsága a kormánynak nemet mondani talán nem is elsősorban az EU-nak, hanem annak a láthatatlan, de feltételezhető "hátszélnek", ami mindennek ellenére az országot ebbe a csapdába sodorta és jelenleg ott tartja.

A koronavírus rámutatott minden olyan nehézségre ami az elmúlt évek hibáiból született.
Olaszország helyzete ugyanakkor gondolkodásra serkent. Ideje számotvetni minden országnak saját kormánya legitimitását és szándékát illetően.
Továbbra is a kormány kell, hogy a népért tevékenykedjen és nem fordítva.
Ugyanakkor - amennyiben változást akarunk - a nép maga is el kell érjen egy magasabb szintet. Felelősségteljesebb hozzáállást kell tanúsítson az élet minden területén.
A fejlődéshez, a tanuláshoz, az igazsághoz nem csupán a jogot kell kiharcolnia, de minden körülmények között azt kötelességének is kell érezze saját és közösségének érdekében.
3 #6 Enid
- 2020-04-12 12:57
Szalonna! Még nem annyi. Sajnos. De ez nem változtat a tényeken.
Úgy fest, hogy ez is része a semminek, ami sosem vész el, "csak" átalakul.
Ennek érdekében továbbra is éltetnek bennünk pár szem-szöget:
- Még mindig a megosztás dúl.
- Még mindig függőlegesen képzeljük/értelmezzük a világot (!).
https://youtu.be/...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,893,521 egyedi látogató