Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Barátok , ismerősök, kedves olvasóim

Tanácsadás, ha nem ébredünk és még mindig mindent elhiszünk és elfogadunk ebben a reklám demokráciában egy szépnapon felébredünk egy kemény diktaturában !!!
Vagy valóban annyira lebutultunk ? Ahogy látjuk, azt csinálnak velünk amit akarnak és természetesen a nagytöbbség a butaságából következve nagyban örvend neki! A mindenkori hatalmon lévők meg a háttérben hülyére röhögik magukat és egymás közt mondogatva :
igaz, hogy megmondtam, sikerült őket oly annyira lebutítani és most azt teszünk amit akarunk ezek meg szó nélkül minden ellenállás nélkül végrehajtják utasításainkat és ha kell a szembeszállókat (oknyomozókat) ők maguk terítik le.

Üdvözlök mindenkit az Orwell –i új világban !!!

De azért még nem tartunk itt, élek és ezt abból következtetem le, hogy még gondolkodom és képes vagyok kérdéseket feltenni !

É ez így hangzik :

COVID-19 -ra valóban nincs orvoslás? - Vagy csak megvezetnek minket vagy valamit titkolnak?

Az összefoglalómban a szakmai ismereteket a Rainer Taufertshöfer orvosi újságíró oldalán találtam. A biológiai ismeretek arra hagynak következtetni, hogy nem egészen valós az a helyzet amit a kormányok és az őket nagyban támogató mainstream médiák oly hangosan igyekeznek velünk elfogattatni !

(https://www.rainer-taufertshoefer-medizinjournalist.de/cds-chlordioxid-heilmittel)

Társadalmunkban az iskolai végzettségünk, a média, a politikai keretek és az időhiány miatt (több munkahelynek kell lennie a túléléshez) arra lettünk programozva, hogy szuverenitásunkat és gondolkodásmódunkat mások kezébe adjuk, és a „szociális koridort” szolgáljuk.

A társadalom évtizedek óta ámokfutó. Egy valamely ok miatt, pusztítja a természetet és ezzel egészségünket. Azt tanították nekünk, hogy a növekedés elengedhetetlen. A gazdaság nem működne NÖVEKEDÉS nélkül. Ez érinti életünk minden területét.

Sok kipróbált és bevált gyógyszer létezik, de ezeket a gyógyszergyárak nem hozzák forgalomba, mert nem hozz profitot.

Ha figyelembe vesszük, hogy a katonaság a harcműveletek során a legnagyobb veszélyekkel szembesülhet, akkor minden bizonnyal kutatást végeztek, hogy hogyan tudja magát megvédeni egy biológiai fegyver támadás esetében.

Hogyan fertőtlenítik a katonákat?

Klór-dioxiddal!

"A mai napig nincs egyetlen olyan baktérium vagy vírus és Co. amelyet ClO2 [megjegyzés: a klór-dioxid] teszteltek és rezisztensnek bizonyult volna.“ (Natick Soldier Research, Development and Engineering Center, 2014). (Natick Soldier Kutatási, Fejlesztési és Műszaki Központ, 2014).
(tessék rá keresni és önmagad ellenőrizheted!)

Az önmagukat kinevezet, az emberiséget védelmezők szerint a "A klór-dioxid bevétele nem segít az új koronavírus ellen" a WHO közleménye alapján azt állították, hogy a klór-dioxid egy fertőtlenitőszer!
A helyes és a helyesbítő, a korrekcióval foglalkozó őrök 2020. február 7-én írták a cikkükben, amely szerint "A klór-dioxid bevétele nem segít az új koronavírus ellen" azt állították, hogy a WHO szerint "eddig még nincs orvoslás a koronavírusra" és a klórdioxid az egy fertőtlenítőszer.

A klórdioxid valóban nem gyógyszer ?

Tény:

Klór-dioxid- oldatokat használunk orális, hüvelyi és végbél megbetegedések esetében, alkalmazzák és orvostechnikai eszközként használják és egyben jóváhagyott. (tehát engedélyezett )

Ezen a ponton meg kell említeni a SOLUMIUM® egy gyógyászati terméket. 0,12% klórdioxidot és 99,88% vizet tartalmaz. Ennek a Németországban is használt orvostechnikai eszköznek a gyártója az alábbiakban határozza meg alkalmazási területét:

„A Solumium (klór-dioxid) az egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszer. Elpusztítja az összes olyan kórokozót, mint a baktériumok, gombák és vírusok, nem vált ki áttételes megbetegedést, tehát nincsenek ismert mellékhatásai.

”A SOLUMIUM ® alkalmazási területeit a következők szerint osztályozzuk: rákos sebek, herpesz, bőr sérülések, nyitott sebek, cystitis, bőrfertőzések, gombás bőrfertőzések, MRSA, torokfájás, ínygyulladás, periodontitis, rossz légzés, fogfájás, gyökércsatorna kezelések, szájsebészet, fertőző betegségek Száj, orrdugulás, mandulagyulladás, viszketés, árpamag, hüvelyi és végbél beöntés. "(Solumium Ltd., 2020)."

További tények megtalálhatók a Rainer Taufertshöfer honlapján.


A klór-dioxid nem károsítja a vérsejteket, hanem megtisztítja a vért a kórokozó baktériumoktól. A vizes klór-dioxid-oldatok (CDS / CDL vagy CDI megjegyzés) a vérfrakciók és vérkomponensek bakteriális, vírusos, spóra- vagy mikotikus szennyeződéseinek jelentős csökkentését vagy kiküszöbölését mutatják. Nem mérgezőek a vérsejtekre vagy a vérfehérjékre.

https://patents.google.com/patent/US5019402A/en

Hogyan működik a klórdioxid?

Az európai ipari mérnökkel, Holger Reissner-rel folytatott interjúban egyszerűen ismertette a klórdioxid működését:

Ez a molekula rendkívül vízszerető, feloldódik a test folyadékában (vizében ), egy helyes alkalmazás esetén a testben bárhová eljuthat, hogy felszabadítsa a sejtekhez szükséges oxigént, vagy segítse a veszélyes anyagok és kórokozók leküzdését.
Ezt a teljesen ártalmatlan alkalmazási opciót évtizedek óta széles körben használják az iparban és a katonai körökben. Még az emberek érzékeny vérkészleteit is ugyanúgy megtisztítják, mint a műtőket és az evőeszközöket.

A organizmusok eltérő biofizikai feszültségszerkezettel rendelkeznek. Az emberi sejt elektronjainak a feszültségpotenciálja 1,3 eV, a klór-dioxid feszültségpotenciálja 0,96 eV, és a mikrobák, vírusok, baktériumok, fungicidek 0,5-0,6 eV között van.

Az egyszerűség kedvéért képzeljük el, hogy az emberi sejtekben található elektron feszültsége, eV (ca. 100 ° C). a klórdioxid "hőmérséklete" (96 ° C), tehát sokkal magasabb mint egy vírusé (60 ° C), de alacsonyabb, mint az emberi sejté. A vírus azonnal megsemmisül. Az emberi sejt ép marad.


Mi történik a klórral (CL), ha a fent említett hatás ( reakció ) mondjuk nem jön létre ? Tudjuk, hogy itt ebbe az összetételbe kettő molekula található az egyik CL és a másik O2. Az oxigén élénkíti a sejteket, a klór könnyű sóvá alakul át. (NaCl). !!!

Ezt a gyógyszert, amelyet a kormányok és a mainstream médiák elrejtenek vagy nevetségessé tesznek, már régóta ismert és ezért fertőtlenítőszernek nyilvánították.

További tények !

A klórdioxid-generátor előállítási költsége 135 euró, egy 1000 liter / 3000 ppm Clodioxid oldat gyártási költsége 265 euró lehet, hogy túl olcsó és nem illeszkedik a jelenlegi gazdaságpolitikához?

További kérdésem a mélyen tisztelt országunkat vezetőkhöz, vajon mit gyártunk a tiszavasvári alkoholidában ? Nem –e talán Hydroxchloroquin ?

Utóirat:
Valószínűleg a Coronavírussal kapcsolatban az utolsó írásom ! Mert rajtam kívül már nagyon sokan felhívták a nagyérdemű agyhalót embertársainkat a következményekre !

Mentse mindenki magát ahogy tudja !

Összpóntosítsd erődet és tudásod képességedet önmagadra, családodra és esetleg a közvetlen környezetedre, azokra akik hasonlóan látják a dolgokat mint te!

Mindenkit nem tudsz megmenteni!

Honi - és embertársainkat féltő szeretettel

Egy Magyar honfitársatok

Pentrado

Hozzászólások

1648 #1 Avian
- 2020-04-12 21:20
Ez a buli a nyugdijmegtakaritásokmiatt meg a georgiai köveken irtak miatt van föleg..hogy a háttérben még miröl viszi el a figyelmet a fene tudja.

Akinek felesleges pénze nagyobb tételben van az aranyat vesz rudban téglában féltéglában oszt jónapot..valami xarra készülnek.
Lekell xarni öket.

1. lényeges a lélek szabad ha tudod/hiszed..igen hit kérdése is..ez a folytonos rabkodás nyomása megent egy fax mém csupán és csak szeretnék hogy a lélek is rab legyen..lóxart mama....
:P Márcsak tudom én egy vizöntö vagyok az meg alapból szabadlélek!
88 #2 Asumhari
- 2020-04-13 02:33
A Solumium Kft. 2008-ban kezdte meg a nagytisztaságú klór-dioxidot tartalmazó termékek gyártását.
A Solumium oldatok segítségével a klór kémiai jellemzői miatt a test felszínén keletkezett fertőzéseket lehet gyógyítani, a szövetek belsejébe azonban nem képes behatolni, ezért az ott kialakult fertőzések megfékezésére nem alkalmas.
https://www.sanit...um%20I.pdf
136 #3 vancsod
- 2020-04-13 05:41
Asumhari! Félre tájékoztatás!! A Solumium a MMS-nek egy gyengített változata, mindössze max 300 ppm. tartalommal, az MMS, az-az a Nátriumklorit, (nem clorid) miden parazitát elpusztít a belső használatkor, úgy, hogy MINDENT!!, tapasztalatból tudom, használtam, 18%-os Naclorit 4% sósavval keverve, a klórgáz deszt vízben elnyeletve, hosszabb távra elkészíthető, hűtőszekrényben tárolva, bővebben az alábbi linken. https://www.youtu...FIEgSmUDg4
22 #4 ten23
- 2020-04-13 08:58
Vacsond a videót már eltávolították, akkor biztos érdekes lehetett...
1648 #5 Avian
- 2020-04-13 10:27
Valamikor ajánlották a hidrogénperoxidot 1-2 cseppet a vizbe naponta 1x..belsö tisztitásra...vagy 5 éve is van itt is volt róla párszor szó....

Vajjon mi az igazság a H2O2 köül alkalmas e fertötlenitésre. OK tudom ez nem a hidroxiklóroxid, vagy a fene tudja.

Különben azért tudnak megvezetni mert az emberek többsége nem vegyész fizikus meg virológus. És megszoktuk hogy normális emberek normálistájékoztatást adnak....megváltoztak ma a tudóstársadalom se normális hanem pénzért kiszolgál egy totál agybajos réteget.

A sok pénz a hatalom a tözsdézés ugyan olyan függöség mint a PC játékok vagy a játéktermek kártya rulett stb....A felsö magát elitnek vélök ezeknek a narcotikumában él.
136 #6 vancsod
- 2020-04-13 12:20
Szisztok! A hidrogénperoxid is jó, csak az helyzet, hogy a elktron Volt potenciálja 1380, mig az emberi sejtek 1100 körül van, most nem tudom pontosan, de bizonyos fokig az emberi sejteket is károsíthatja. A hatása ennek ellenére nagyon jó, szintén tapasztalat, de csak az élelmiszer minőségü felel meg erre a célra, a gyógyszertári és egyébb lelőhelyi nem. A Klórdioxid elektron Volt potenciálja 980 és ezért felel meg jobban a célnak. A beszerzést csak tiszta forásból illik beszerezni. Az MMS-t is csak megbízható helyről, csak kb. 10x-es az ár mintha nátriumklorit és 4%-os sósav, vagy 50%-os citromsav -al oldjuk meg. A videó nállam meg található, csak az eljuttatása a kérdéses. Üdv: vancsod
88 #7 Asumhari
- 2020-04-13 20:08
Vancsod!

Valami lehet ebben a CLO2-ban (klór-dioxidban), mert a Solumium termékeket sem lehet kapni. Bármelyik webáruházban kerestem mindenhol az volt kiírva, hogy nem rendelhető.
Ezen a linken lehet kapni 0,3 %-os klór-dioxidot 4800,- Ft-ért. Itt kaphatók még a hozzávalók is, amiből elő lehet állítani. nátrium-klorit, sósav 4 %-os és citromsav 50 %-os. Itt a link: https://www.mmscs...
Nem tudom mennyire megbízható a cég. Elkészítésére nem igen vállalkoznék, inkább a kész, 0,3 %-os klór-dioxidot választanám. Te hogyan használod?
136 #8 vancsod
- 2020-04-13 22:23
Asumhari! Én most nem használom mert nincs rá szükségem, de a 3%-os klórdioxid nekem nem mond semmit, és 80%-os Nakloritot vettem amibő kevertem egy 18%-os Nakloritot, Majd ezt egy csatos 1 lit-es uborkás üvegben egy talpas poharat úgy helyeztem el, hogy a 2/3 -ig desztvízel töltött szint fölé kerüljön és a pohárba tettem a kloritot és 50%-s citrom savat egyenlö arányba, kb. 3-3 cl. menyiségben. Az üveg lzárása után sötét helyen fénytől elzárva 24 óráig hagyni, majd 24 órát hütőszekrényben, utánna, kibontani, a pohrat kivenni keveredés nélkül, és a desztvízből klórdioxdá lett folyadékot, kissebb üvegekbe szétőntve,hütőbe tárolni.Szerintem egyszerübb telefonon megbeszélni, írj priváto tszámmal, felhívlak és időpont egyeztetés után megbeszéljük-pontosítuk. Természetesen ha Mországon laksz, ha nem akkor emilben.Üdv: vancsod
99 #9 MORMOTA1968
- 2020-04-13 22:37
Fene se tudja, de a vizet is folyton klórozzák és simán meg lehet inni, bár elég szar az íze, viszont a gyomorsavval keveredve lehet belőle valami más koktél is. A puding próbája az evés! Én szívesen kipróbálnám, mert miért ne lenne lehetséges, hogy vannak szerek, amik simán kinyírnak minden rossz baktériumot, vírust, gombát! Ha csak sejtenénk, mi mindent titkolhatnak még el az emberiség elől! A többség, akik elhunynak, valamennyien egy előre megfontolt gyilkosság áldozatai, hisz hányan halnak meg manapság végelgyengülésben? Esetleg balesetek, öngyilkosság, gyilkosság, háborúk által még! De a legtöbb embert szándékosan mérgezik egy életen át, majd hagyják meghalni gyógyítható betegségekben! Hisz láthatjuk, hogy pl a zsidók többsége milyen sokáig él, legalábbis azok akik képben vannak a gyógymódok lehetőségének terén! Csak a gójok elől titkolják el a gyógymódokat, azok pusztulhatnak!

Kedves Asumhari! Mennyire megbízható ez a cég, az is kérdéses? Meg hogy most egyáltalán elérhetők-e? Az ár nem olyan húzós, engem érdekelne a dolog. Hátha használna a kutyánknál is, szegény rohad sokat szenved a "kennel köhögés" fertőzés miatt. Mert ahogy utána olvastam a neten, a tünetek mindegyike erre utal. Kutyák adják át egymásnak, mondjuk az állatorvosnál és sajnos mostanában elég sűrűn kellett arrafelé járnunk. De persze mi nekünk is jól jönne egy ilyen csodaszer, az évi szokásos influenza járvány idején, amit most ugye világszerte megkoronáztak!

3%-os hidrogénperoxid is érdekelne, de mikor az itteni Gyógyszertárban akartam venni, azt mondta az egyik gyógyszerész, hogy nincs, mert kell a kórházaknak a korona vírus járvány miatt! Kérdem, mikor lesz? Azt mondja: "Mostanában biztos hogy nem". Én hülye, hogy nem vettem még akkor, mikor nálunk nem volt ez a vírus hiszti!

Most lehet, hogy a kutyánk se köhögné ki a lelkét is, rossz hallgatni, látni ahogy szenved. Holnap végre lesz doki, úgy hogy reggel irány az állatorvos. Remélem nem fog nagyon esni az eső, mert hogy megérkezett a hidegfront előszele. Nem lenne jó szarrá ázni, mire a falu majdnem másik felébe eljutunk. Kegyetlen két napon vagyunk túl pont ez miatt! Mert mikor jönne a baj, ha nem pont ünnepnapokon, mikor nincs rendelés? No majd rákérdezek a dokinál mit tudd erről a csodaszerről! Valamivel ő is fertőtleníti az orvosi eszközeit, műtőt.

Én hiszek ebben a szerben, de érezni is szeretném, nem csak sejteni, tudni, hogy valóban egy nagyszerű gyógymód minden vírusra, baktériumra és gombás fertőzésre. Ha beválik, biztos hogy használni fogom.
88 #10 Asumhari
- 2020-04-14 11:09
Mormota!
Itt van két link a beszerzési lehetőségről. Ha önállóan akarod elkészíteni, akkor Vancsod instrukciói alapján tedd. (Itt fentebb, amit nekem írt)

https://www.sanit...um%20I.pdf
https://www.mmscs...
88 #11 Asumhari
- 2020-04-14 11:10
Vancsod!
Köszönöm az instrukciókat. A leírásodat elmentettem. Ha további kérdésem lesz, kereslek. Egyenlőre megrendelem a készet.
1901 #12 Inconnue
- 2020-04-15 06:07
"A szellem nem vállal kötelezettségeket. Magáévá tette a szűk-pozitivista átlagpolgár értékelését, aki a saját korlátolt horizontján belül eső színtelen élmények reflexszerű ismétlődését ismeri el valóságnak, a szellemet pedig legfeljebb vasárnapi szórakozásnak tekinti, amely akkor teljesíti feladatát, ha tényleg "felépítmény" marad, vagy - ha lehet, még durvábban kifejezve - "szellemességekkel" fűszerezi ezt a valóságot. Meg kell egyébként jegyezni, hogy az átlagpolgár lelke legmélyén nem veszi olyan nagyon komolyan saját értékelését. Urat játszik a szellemmel szemben, de közben titokban parvenünek érzi magát és sokszor erőszakosan kell elnyomnia magában egy magasabbrendű élet lappangó lehetősége iránt táplált tiszteletét; a szellem azonban, úgy látszik, komolyan elhiszi, hogy ő felépítmény. Nem felfelé, saját magasabb fokozataival érzi magát függő viszonyban, hanem lefelé, a mai kor megvalósult praxisával."
2 #13 gerry
- 2020-04-15 07:25
Inconnue - de szépet mondtál - kitöl idéztél?

- Most arra gondolok, hogy a másik (Szellem) énem nagyor rossz véleménnyel lehet rólam. Gondolom sajnálkozik rajtam egy kicsit és megpróbál megmenteni. Miközben ezeket a sorokat írom, szinte hallom, ahogy sóhajtva súgja; -Látod, pont erröl beszélek, azt híszed most szellemes vagy pedig csak egy kis hülye aki fél meglátni önnön nagyságát.

Azt hiszem, lelomboztál ezekkel a soraiddal... kitöl idéztél, Te ismeretlen?

=====================
Au, most látom, hogy az üzenõfalra betetted a "forrást": http://lajosszabo...adirat.htm

Na majd megnézem. De elõbb hajamnál fogva ki kell magam rántani a földbõl ahova fentebb leírt soraid beledöngöltek...
1901 #14 Inconnue
- 2020-04-16 04:26
Kedves Gerry, a földbe döngöléssel épp ellentétes szándékkal tettem közzé az idézett sorokat: felemelni a tekintetet a nyilvánvaló mocsokról, az eredeti, tiszta, méltó, építő energiák felé. (Ahol a figyelem, ott az energia).
Ritkán kommentelek, helyette olvasok ill. teszem a dolgom a magam helyén. Általában is csak akkor szólok (mint most is), ha kérdeznek. Nélkülem is bábeli a hang- és zűrzavar, nem beszélve a szimpla rikácsolásról: nincs sem szándékom, sem kedvem, sem fülem, sem időm ilyesmire.
Végül: "Az új kopernikuszi fordulat az emberi akarat közvetítésével átélt aktív világérzés, az önalakítás és világalakítás korrelációjának átélése. Az a magatartás, amely a világot passzív élményként fogadta be, ezt a fogalmat: "világ", csak mint üres frázist használhatta. Ami ennek a fogalomnak tartalmat ad, a tudatos és átélt összefüggés. De a passzív világélmény számára ez az összefüggés nem létezhetik. Az összefüggés helyére izolált, autonóm részek léptek, és még az is durva hamisítás volna, ha azt mondanók, hogy maga az ember egy ilyen izolált rész a többi között. Maga az ember több ilyen izolált rész a többi között. Szűkebb értelemben vett belső világának egyes területeit kínai falak választják el egymástól - ez a szubjektív oldala az ember világtól való megfosztottságának és individuális metszete a szellemi autarkiának."
245 #15 hamu
- 2020-04-16 06:49
Mormota.
Az a vékony keresztmetszet, hogy nem tudsz venni sósavat. Nagy tisztaságú sósavat. Márpedig, akkor olyan kémiai gyököket is beviszel, ami kvázi vegyszer-szintű hatás. Nátrium kloritot olcsón veszel.

Így, Asumhari tanácsát fontolom meg, miszerint rendeltem a múltban készen klórdioxidot, így nincs maradvány-anyag. És az ára is elfogadható, ha tekintem, hogy egy adag 3ml. Egy teljes kúrat tízezerből megúszol.
https://www.mmscs...-dioxid-03
2 #16 gerry
- 2020-04-16 06:58
Inconnue - Értem én...
Veled semmi bajom. De (az általad idézett gondolatok nyomán) szinte látom magam, amint egy dombon álva, szemeim a látóhatár gyönyörü - és tiszta - rajzát fogadják be, csendes háttérzene símogatja - és csendesíti le - háborgásra hajlamos gondolataimat, miözben körös-körbe a látóhatárig, valamivel alattam, embertrilliárdok harcolnak egymással és lelkük a pokol tüzével olvad össze rideg, elszürkölõ masszává...
Érzem a jövõmet: Megvilágosodtam. Megmenekültem.

Már tudom; Hieronymus Bosch vár rám a felhõk felett. Én(!) Kiérdemeltem.

www.kunstdirekt.net/Symbole/allegorie/bosch/garten%20der%20lueste/gartenderlueste.jpg


Az akaratukat vesztettek helye pedig itt van, jut hely mindenki számára:

www.akg-images.de/Docs/AKG/Media/TR3_WATERMARKED/d/b/3/c/AKG113392.jpg
1901 #17 Inconnue
- 2020-04-16 19:19

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
3,899,364 egyedi látogató