Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre!

GondolatokCak mellesleg: Mostanában már "Új koronavírus" van, mert a "régiről" már kár hazudni. Hogy mi ez az új, csak az FSZB tudja.
... A most kialakult helyzettel kapcsolatban szerettem volna beszélni veled, végül ezért kértem egy email címet Nagy Zsolttól a FB -on.

A lényeg:
pár napja van egy elméletem, amit azóta számos forrás visszaigazolni látszik.
C-19 vírus, van, viszont C-19 járvány nincs.
Ez a vírus influenzavírusnak is gyengécske, egy német szakember szerint, a 2 évvel ezelőtti influenzavírus (amikor természetesen semmilyen korlátozást nem vezettek be) 50x veszélyesebb volt.
Link

Olaszban jelenleg semmi nincs, a halálozási ráta még csak el sem éri a 2 évvel ezelőtti márciusi számokat (igazából napi kb. 200-al kevesebb).

Valódi megbetegedések, halálozások eddig úgy néz ki, Wuhanban és New-York -ban vannak.
Wuhanban 2019 Október végén kapcsolták be az 5G -t, mintegy 1000 állomáson, 1-2 héttel később jöttek a "megbetegedések".
Az USA -ban Trump tavaly májusban még ellenezte a Huawei 5G bevezetését, idén március 20.-a körül, viszont aláírt egy törvényt, ami védi és biztosítja a Huawei 5G globális kiépítését az USA -ban. Itt is teljes időbeli egyezés.

Az 5G technológia egy széles frekvenciatartományt ölel fel, ami elméletben kb. 300 GHz -ig terjed.
A 95 GHz -es tartományt a Pentagon elektromágneses fegyverként, tömegoszlatásra használja.
Nekünk most egy másik frekvencia, a 60 GHz az érdekes!
A 60 GHz -es mikrohullámú sugárzás olyan módon változtatja meg az oxigén szerkezetét, hogy azt többé egyetlen élőlény sem tudja hasznosítani!!
Az alábbi videóban, egy New-York -i orvos elmondja, hogy olyan betegeket kezelnek a kórházukban és olyan betegek fulladnak meg, akiknek teljesen egészséges a légzőrendszere, nincs tüdőgyulladásuk és egészségesek a légzőizmaik, mégis "szomjazzák az oxigént"!!
Link
Ezek után a kínaiak is látták, hogy tarthatatlan a hazudozásuk a vírusos sztoriról, ezért kicsit módosítottak rajta:
Link

Itthon az első 5G bázisállomást 3 kórház közelében helyezték el, miközben Kásler elrendelte, hogy több tízezer kórházi ágyat tegyenek szabaddá, mert Pesten most fog tetőzni a járvány!!
Ugyan honnan tudná, hogy hol és mikor fog tetőzni, hacsak nem ők generálják azt?!

A másik dolog: New-York -ban drónokról szólítják fel a járókelőket, hogy tartsanak egymástól 2m távolságot!! Ugyan miért?? Talán csak ekkora meglévő távolság esetén tudja a földön telepített és a 32.000 Starlink műholdból álló 5G rendszer biztonsággal azonosítani a célpontokat??!
Nem érdekes, hogy a költségvetést erősen megterhelő, termelésben nem részt vevő nyugdíjas korosztályt gyakorlatilag teljesen elkülönítették a társadalom többi részétől??
Nem érdekes, hogy gyakorlatilag az összes nyugdíjas egy bizonyos időpontban (09-12 h), egy bizonyos helyen (élelmiszerboltok) tartózkodik?
Nem érdekes, hogy a jelenleg Szaúd-Arábia és az USA olajcégei között vívott olajár háború közepén, "koronavírus fertőzést" kap a szaúdi Királyi Család 150 tagja?

Nem akarom tovább rabolni az időd, így is elég hosszúra sikerült a levelem.
A lényeg végül is ennyi.
Nincs járvány.
5G - 60GHz -es elektromágnesen támadások vannak.
És nem kell minden sugárzót erre hangolni, elég a kórházak és öregek otthona közelében lévőket, egy rövid időre....

Üdv.

Sándor

Hozzászólások

684 #20 atacama
- 2020-04-14 09:05
Tulajdonképpen valaki győzzön már meg,józan paraszti
ésszel hogy mi a fasznak van nekünk szükségünk ezekre a népírtó találmányokra,fejlesztésekre?
a sok telefon nyomogató idegzsába menjen ki a földekre
dolgozni ott lenne most tennivaló bőven....
99 #21 MORMOTA1968
- 2020-04-14 09:29
Én továbbra sem csipálom az 5G-S technológiát és Gerry-vel, meg Atacamával értek egyet! Mi a gyíknak nekünk ennyire begyorsulni mindenbe? Nyugi! Van idő! Amennyi, annyi!!! Az ember szeret száguldozni, mert valamiért azt hiszi, hogy így lehagyhatja az időt! :D

Az értelem feltétlen együtt kell járjon az idiotizmussal? Mert a mi világunk az idióták világa már ki tudja mióta! Próbálunk feljutni a homokhegy tetejére, de azok a piszok kis homokszemek valahogy mindig kigurulnak a lábunk alól! A technika mindig is tönkre tette minden bolygó élővilágát! Bármiben lefogadom, hogy a Marson és még ki tudja hány annak idején még élhető bolygón pusztítottak ki minden életet a nagyon okosok! Hanyadik civilizáció is a miénk? Nagy marha volt, aki értelemmel ruházta föl az emberiséget! Most láthatjuk YouTube videókon, hogy mióta tart ez a járvány őrület, világszerte előmerészkedtek az állatok és kezdenek beszivárogni az emberi világba! Kur@ára nem hiányoznánk mi innét, ha holnapra eltűnne a bolygóról egy csettintésre minden ember! No! Talán a természeti népeket kivéve! Azokkal nincs semmi baja a természetnek, de a legkártékonyabb úgynevezett "civilizált" emberrel már annál inkább! s_hihi
30 #22 osmagyar
- 2020-04-14 09:58
Gerry!

Köszönöm a rám szánt idődet. Csak pár mondat, aztán már itt se vagyok. Nem védem a mundér becsületét, csak szerettem volna objektívan bemutatni az 5G-t, na meg nem tudom szó nélkül hagyni az interneten terjedő, 5G ellenes baromságokat. Igazad van, hogy felsőbb utasításra bármi megtörténhet, de ez a felsőbb utasítás a fizikát nem tudja áthágni. Konkrétan a frekvenciaváltoztatás hardver változtatás vonzatára gondolok. Nem lehet egy pár GHz-re tervezett cuccot áthangolni több 10 GHz-re! Valamint a pár wattra tervezett adóból sem lehet kW-okat kihozni. Tudod mekkora jelszintnél mutat a 4G telefon teljes térerőt? -100 dBm-nél (10exp-10 milliwatt!). Annyi nulla van a tizedes vessző után, hogy ki se írom. Nem hiszem, hogy ennél sokkal több kell majd az 5G-hez sem. Én továbbra is azt mondom, hogy ilyen teljesítmény viszony mellett frekvenciától függetlenül nem valószínű, hogy megzavarja az emberi bioritmust. Ha már mindenképpen rettegni kell, akkor magát a telefont ártalmasabbnak tartom, mint a bázisállomásokból jövő sugárzást. Szorosan az agy mellett működik egy adó. Ez meg a felhasználótól függ, vagyis aki retteg, ne használjon mobilt. Egyébként nem vagyok megszállott mobilos, egyszerű nyomógombos 2G telefont használok.
30 #23 osmagyar
- 2020-04-14 10:14
Csak bennem van még néhány gondolat. Ha a GHz-ektől félnek az emberek, akkor csak szólok, hogy adatátvitelre évtizedek óta használnak 26 GHz-et, 38 GHz-et és újabban 70 GHz-et. Állítom Gerry, hogy az emberek nagy többségének fogalma sincs az 5G-ről mint technológiáról, műszaki jellemzőiről, de tiltakozni kell ellene, mert az interneten olvasott róla valamit, valami borzasztót. Emiatt is kérdeztem, de nem kaptam rá választ, hogy miért éppen az 5G-vel van gond, amikor ott a GSM, UMTS, LTE. Azok jók? Aztán rájöttem, hogy a GHz okoz félelmeket, mert az olyan misztikus, meg mikrohullám, amit a mikrohullámú sütő is használ. Tiszta agyrém. Érdekes, hogy a nagy frekvenciájú 5G ellenes cikkekben nem írnak a Skin-hatásról...Itt egy jó írás, amely a dihidrogén-monoxid betiltását követeli, mert hát az annyira ártalmas: https://www.kfki..../dhmo.html
1959 #24 apaideges
- 2020-04-14 12:13
osmagyar, igazad van a freki tulajdonságai tekintetében, de azért vedd figyelembe az ebből adódó visszaélések lehetőségét. Nem a puska öl, hanem aki fogja. A baj majd akkor kezdődik amikor nem tudunk fingani sem anélkül, hogy azt ne rögzítenék. Bőven van ok az aggódásra. Az elektroszmog meg az élővilágot fogja átalakítani, ami hatással lesz az emberre is. Minden mindennel összefügg. A skin effect pedig az elektromosságra vonatkozik nem a rádió hullámokra, nyilván van összefüggés. Úgy tudom, hogy ezek transzverzális hullámok, aminek feszültség és elektromágneses tér tulajdonságai vannak, ezzel szemben a longitudinális hullámoknak csak feszültség. Ha erről tudnál esetleg valami okosat, légyszi ne habozz, nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.
1648 #25 Avian
- 2020-04-14 14:41
Ideges Apa :)
"A milliméteres hullámhosszú tartományban elsősorban a bőr és a bőr alatti szövetek, illetve a szem érintettek." Töled idézve...a 20-30-70 telepitéseknél is ezek a panaszok voltak az antenna(tükrök) szerelésénél fel és beállitás vagy vihar utáni karbantartás helyreállitás.

Ezért banya is ideges!s_grats_buliiszok is eggyett stresszóldónak!
137 #26 balu
- 2020-04-14 15:42
apaideges,

tegnap az üzifalra betettél egy jótyúbos linket, amin valami mozgalom "toborzott". Mára már "lecsorgott" az üzifalon, valszeg észre se vetted, szóval itt is megkérdezlek. A lényege az volt, hogy minimalizáljuk a környezetünkben levő kommunikációs technikákat, ehelyett pedig találkozzunk többet embertársainkkal. Szóval a meszidzs jó volt, még engem a vén szkeptikust is megszólított.

Namost a video azzal zárul, hogy "de vigyázzunk, mert a terv végrehajtói" (mármint sátánista felebarátaink) számíítanak arra, hogy majd lesz ellenállás és van erre az esetre is tervük. Valamint, hogy az egyik metódus az pont az elterelés.

Neked mi a véleményed erről a brigádról? Kik ezek? Tudsz róluk többet is? Mer ugyi, mivel annyira jól van megcsinálva a video, hogy nem szájbarágósan, de inteligensen tényleg azt mondja ki, amit sokan (pl. én is) gondolnak-éreznek, nagy visszhangra számíthat. Ergo pont optimális egy terelésre, ill. bizonyos észjárású emberek lehalászására a jól bevált "ha nem tudod legyőzni, állj az élére" taktika jegyében.
1959 #27 apaideges
- 2020-04-14 16:06
Avian, egészségedre. Én is csak idéztem, Bakó Tamás Béla mobiltelefonok, RF sugárzásának mérése diplomatervéből, de mondjuk úgy, hogy számba adta a szót. Nekem csak rövidhullámú tapasztalataim vannak. pl 21MHz-en vertikális antenna, 1,5KW kimenővel egy az utjában lévő fa lombkorona részét kiszárította, a többi rész zöldel. Ez megtekinthető ma is.
1959 #28 apaideges
- 2020-04-14 16:16
balu, erről az a véleményem, hogy ami hasznos azt vedd át ami meg nem, azt hanyagold. Nem céltudatosan ezt kerestem, megtaláltam és megosztottam veletek. A mozgalom pedig maga a gondolkodó emberek azaz, azok akik ide tévednek, és azok akik itt is élnek. Nézd meg a többi videóját, érdemes. pl ez ütős
https://www.youtu...Xp_13vSTIM

Toldás: muszály megnézni, most is röhögök.
3.35-nél: jó ég, hogy néznek ezek ki
https://www.youtu...PMf3Za80Gs
245 #29 hamu
- 2020-04-14 18:22
apaideges, de durva!

Most esett le, hogy hogyan lehet manipulálni érzelmekkel, egyetértéseket, és nem-egyetértéseket használva. Egy bűnt például úgy lehet elfogadtatni, hogy filmbe és hírekbe ágyazva eltúlozzuk a bűnös büntetését, és kiemeljük annak szenvedését. Máris a bűnössel fogunk együttérezni.

Így, az erkölcsi értékrendünket befolyásolják, összezavarják érzelmeinken keresztül.

És amivel talán Balu is egyetért és a film is ajánlja, értelme van kisebb csoportokba gyűlve megbeszélni a világ dolgait. Így emelhető az egyes emberek tudatossága.

Mert otthon ücsörögve mindent egyedül értelmezgetve, sőt, nem is értelmezve... úgy nem nagyon. Ennek nagyobb a "népjóléti" értéke, mint csupán élő előadást végigülni, noha előadásokra járni szórakoztatóbb és kényelmesebb lehet.

Mondok egy példát, hogy megfogható legyen. Veszünk 6 személyt, és egy Postaimre videót. Megbeszélik, kielemzik, több szempont alapján átbeszélik a hallottakat. Egy előadás által irányított beszélgetés folyik. Szerintem, 20-30 fő egyszerre nem hatékony erre. Csak kisebb csoportok.
245 #30 hamu
- 2020-04-14 18:31
Atac koma! Kezdettől fogva a pokolra űzném a bunkofon, és minden vezetéknélküli fejlesztést. Nem érdekel, hogy kényelmesebb. Nem érdekel, hogy praktikus. Nemérdekel, nemérdekel, nemérdekel!

Ugyanígy vagyok az elektromos áram használatának 90%-val. A háztartási gépek zöme kiváltható volna mechanikus megoldással. A jelenlegi ipari áram életellenes. Amíg nem értjük meg a mágnesáram, vagy bioáram működését és felhasználását, használjunk kerékpárt, lábbal hajtós mosógépet, kézimalmot, mákdarálót, fa- és gáztűzhelyt, stb.

És ha már mobiltelefon hálózat, és 2,3,4,5G akkor erősen megkérdezném a lakás, mint tégladoboz ésszerűségét, mint élettér, most a karanténlakóktól.
Lehet sok rosszat mondani a radjasztáni cigányokra, de ők legalább még tudják mi az a nomád élet. ami a magyaroknak is megvolt, vadgazdálkodással!! Nem pedig állattenyésztéssel, és intenzív földműveléssel. Na, hagyjuk, kiüvöltöztem magam.
8 #31 miskolcilaci
- 2020-04-14 21:37
"Szavakat nem találok a világ méretű hazugságra, hogy járvány van ! Nincs, nem volt, de lehet, hogy lesz, ha ezt az egyáltalán, vagy létezőt, vagy nem létezőt , ami egy lájtos influenza maximum, lecserélik a valódi tömegölő eszenciára !? Kizárólag a média az, amin keresztül elhitetik a hülyékkel, hogy ők most nagyon fenyegetve vannak !!! A hírek manipulatív álhírek, álfényképek, és ál tények, magyarul hazug szemfényvesztés folyik. Nézzétek meg a Mózes 1-et, "fertőtleníti az öregek otthonát a honvédség" !!!!! Vegyvédelmi felszerelésben, az utcán !!!!
Uram Isten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akinek egy kis lila halvány fingja van a valóságról, az pontosan tudja, hogy ez performans az idomított cirkuszi kutyák szintjére züllesztett lakosság, ( ténylegesen szellemi toprongy, csőcselék ), további szinten tartásához kell. Hülyítjük a hülyéket, féljen az ostortól, ugorjon át a karikán, kap simit, meg kocka cukrot, utána nyalja a kezünket, meg csóválja örömében a farkát ! Undorító a tömeg, és undorító az idomár is ! A legrosszabb, hogy ez a valóság.

Igen jól látható, hogy a szuverenitás mint olyan, csak látszat, igen jól kitapintható, hogy a világ "vezetői", kiválogatott, gerinctelen bábok, nincsenek emberi tulajdonságaik, legfeljebb látszólag.
Aki gátlástalan, és elrohadt erkölcsileg teljesen, az lesz kiváló politikus, a tiszták, őszinték, ki lesznek iktatva, megfélemlítéssel, ellehetetlenítéssel, vagy egyszerűen megölik őket !

Mellékesen a chemtrail a normál szórás többszöröse lett, ez az égbolt felé nézve avatott szemnek azonnal feltűnik. A HAARP-ok szintén teljes kapacitással működnek, ez azok számára evidens, akik szervezetük állapot változásaival tisztában vannak, és tisztában vannak a külső ráhatások okozta változásokkal, mint ok és okozati összefüggéssel.

Az orvelli világ a harmadik hatványra emelve, már a köbön ! A világot titkos társaságok szövevénye irányítja pár ezer éve, ez nem változott, csak a technika. A titkos társaságok szövevényét pedig egy kéz tartja a markában ! Na, ez az igazi lényeg. Ezt kell felismerni, és önállóan, nem az "..., azt írja az újság Jenő, ... !" színvonalán, mert akkor újból lehet gyűjtést rendezni Isauranak !!!
A jóindulatú hülyék, mint hasznos idióták, nagyobb kárt tudnak okozni, mint az okos aljasok !!! ( Erre lettek kitenyésztve !) Ezt is fel kellene ismernie azoknak, akik legalább önmagukat védenék valahogy, mert eszközök nincsenek, csak a józan ész, és az intelligencia. Utóbbi elég jó hatásfokú védelem esetenként.

Ennyit ma, húsvét után, locsolkodás helyett. Rohadjon meg minden báb, de legelébb Gepetto "mester"pusztuljon, kívánom számára, nagy kínok között ! Törleszthetne már az Isten ! Vagy Ő is karanténban van ? Esetleg börtönben ? Vagy megölték már ezredszer is, csak még nem vallották be ? Ezektől minden kitelik, meg az ellenkezője is ."
136 #32 vancsod
- 2020-04-15 07:39
Jó reggelt, szép napot! David Iceke pontosan levezeti a csalás sorozatot a vírús hisztivel kapcsolatban, érdemes megnézni és, vagy letölteni amig itt is nem sikerül nekik megfoni valamilyen formában, máshol letiltották. https://emberiseg...cke-video/
137 #33 balu
- 2020-04-16 00:04
hamu,
igen, ezért kezdtem én is meg nemrég ezt a témát, hogy területi alapon csoportosuljunk, minimum ismerjük meg egymást személyesen. Aztán ott kitalálhatunk bizonyos közös második-harmadik lépéseket, majd egy nagyobb léptékű PI "kongresszuson" (grillezés valahol) áegbeszélhetnénk, hogy melyik csoport mire jutott. És iyenkor természetes, hogy a tevélenyebb és kreatyvabb csoport inspirálná a lassabbat. Csak szerintem már elméleti síkon bőven van annyi muníciója itt sokaknak, amivel már lehetne valamit konkrétan is csinálni.

Erre a brigádra azért kérdeztem rá, mert bár az üzenetük jó, csak a virtuális térben léteznek és semmit nem árulnak el magukról. Én meg nem mutatok hajlandóságot egy (vagy inkább néhány) ütős video alapján besorolni egy személyesen ismeretlen emberek által irányított struktúrába. Túl sok értékes kezdeményezés lett már kisiklatva, óvatos vagyok.
245 #34 hamu
- 2020-04-16 06:40
Balu.
Az egyik szabály az, hogy akkor érdeklődnek az emberek, ha egy lépésre vagy a megvalósítástól.
Ha két, vagy három lépésre, amit tekinthetünk elméletinek, azért nem fognak jelentkezni. Így, nagyon egyszerű, sokak által megugorható program kell, hogy elinduljon az az egészséges folyamat, aminek a végén a szerves törzsi nemzet van.

Azt látjuk, hogy PI előadásokra mennek emberek. Ez a dolog sikeres. Ezen kívül nincs több rendezvény. Márpedig a személyesség rengeteg plusz motivációt ad, ha jól van szervezve a találkozó. Öncélú dolog egy zárt kört fenntartani, ami nem állít elő közösségi produktumot. Ha egy társaság bezár, az indokolt, ha hatékonyan termel. Végsősoron a csoport termelésre kell koncentrálni. Arra, hogy a féltucat ember valami olyan dolgot legyen képes előállítani, amit értékesnek tartanak. És akkor az a csoport fenn marad. Amúgy szétbomlik.
Az érték annál szilárdabb, minél többen ismerik el. Lásd, dollár. Elismeri a világ. A helyi pénzek kevésbbé maradtak meg. Ez a probléma az előadással is megvan. Odamész, és te magad átélsz AHA élményeket. Értékes, egyedül neked. Nincs megosztva. Ha termelőműhelyben átbeszélem az AHA élményemet mással, aki szintén azt mondja, "ahaa!" akkor az már közelít a dollár stabilitásához, mint érték. Mint realitás, mint valóság, mint igazság. Mint (szellemi) termék.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.35 másodperc
4,606,560 egyedi látogató