Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trump leállítja a WHO amerikai támogatását

KülföldTrumpli is tudja, hogy kamu. Van még valami, amiből az USA-nak ki köll lépni valamire hivatkozva? Donald Trump amerikai elnök bejelentette kedden Washingtonban, hogy leállítja az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) nyújtott amerikai pénzügyi hozzájárulást, mert szerinte a szervezet nem megfelelően reagált a koronavírus-járványra.

Az amerikai elnök a Covid-19 járvány elleni intézkedéseket összehangoló kormányzati munkacsoport szokásos napi sajtókonferenciáján hangsúlyozta: az Egyesült Államoknak kötelessége elszámoltatni a világszervezetet a járvány ügyében tett lépései miatt.

Donald Trump leszögezte:

a WHO elősegítette Kína félrevezető tájékoztatását a vírusról.

Hozzátette: az amerikai kormányzat átfogó vizsgálatot folytat arról, hogyan kezelte a WHO a világjárványt.

Mélyen aggódunk, vajon az Egyesült Államok nagylelkűségét a lehető legjobban kamatoztatták-e a WHO-nál

– hangoztatta. Kiemelte, hogy az Egyesült Államok évi 400-500 millió dollárral járul hozzá a szervezet működéséhez, míg Kína körülbelül 40 millió dollárt, vagy – ahogy fogalmazott: – még kevesebbet fizet a WHO költségvetésébe.

Leszögezte, hogy amennyiben a világszervezet rendesen végezte volna a dolgát és idejekorán egészségügyi szakembereket küldött volna Kínába, akkor a koronavírus-járvány féken tartható lett volna már a járvány kirobbanásának helyszínén.

A WHO kudarcot vallott alapvető feladatának teljesítésében, és ezért felelősséggel tartozik

– fogalmazott. Mindazonáltal leszögezte, hogy az Egyesült Államok továbbra is elkötelezi magát a WHO mellett.


Hónapok óta kutatják világszerte az új koronavírus működési mechanizmusát. Ugyanakkor az alapkérdések újra és újra visszatérnek az átlagemberek körében. Most a Synlab Hungary Kft. labordiagnosztikai szolgáltató szakemberei válaszolták meg ezeket.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-04-15 09:17
Az amerikaiak negyede szerint szándékosan fejlesztették ki a koronavírust

Az elnöki beszédekkel, kijárási korlátozásokkal megspékelve kifejezetten eredményes munkát végzett az amerikai média. A Pew Research március közepén végzett felmérése szerint ugyanis csak az amerikai felnőttek nagyjából 1 százaléka tagadta a koronavírus létezését. Ez nagyon jó eredmény, összevetve mondjuk azzal, hogy az evolúciót például az ötödük utasítja el teljesen és kérlelhetetlenül.

A mostani felmérés arra kérdezett rá, hogy az információik alapján szerintük mi a legvalószínűbb, hogyan keletkezett a járványt okozó koronavírus. A fő eredmény az lett, hogy

43 százalékuk szerint természetes úton jött létre a vírus,

29 százalék szerint egy laborban gyártották,

25 százalék pedig nem tudott válaszolni a kérdésre.

Ez azt jelenti, hogy majdnem a harmaduk szerint laborban készítették a vírust. Ezen belül 23 százalékpontnyi ember szerint szándékosan készítették a vírust abban a titkos laborban, 6 százalékpontnyi ember szerint véletlenül alakult így. Csak azokat nézve, akik szerint laborból érkezett a vírus, kiugróan sokan vannak azok, akiknek nem volt felsőfokú végzettségük, a 30 év alattiak illetve a latinók.

Nők és férfiak közt nem volt szinte semmi különbség, de a republikánusok és a demokraták közt igen, előbbek majdnem kétszer annyira válaszolták ezt a laboros feltevést. Egészen pontosan

tízből négy republikánus szerint

ez a legvalószínűbb helyzet. Ehhez azt sem árt tudni, hogy az USA-ban is igen komolyan bombázzák totális álhírekkel a társadalmat, akár külföldről is, az amerikaiak fele futott bele teljesen kitalált hírbe csak a járvány ideje alatt.
https://index.hu/..._tevhitek/
4 #2 Posta Imre
- 2020-04-15 09:20
Ez a WHO álláspontja a BCG-oltás járvánnyal kapcsolatos jelentőségében

Korábban felmerült, hogy a BCG-oltás enyhítheti a koronavírus tüneteit. A WHO szerint azonban nincs bizonyíték arra, hogy a BCG-oltás védelmet jelentene.
Ez a WHO álláspontja a BCG-oltás járvánnyal kapcsolatos jelentőségében (fotó: Getty Images)
Még márciusban felmerült, hogy a tuberkulózis elleni BCG-oltás hatásos lehet a koronavírus elleni védekezésben. A BCG-oltással kapcsolatban most az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a BCG-oltás védelmet jelentene a COVID-19 vírussal szemben.

Kapcsolódó: A tünetek eltűnése után is fertőzhetnek a koronavírusos betegek?

Két klinikai vizsgálat is folyamatban van a kérdésben, ha majd rendelkezésre állnak ezek eredményei, akkor a WHO értékeli azokat. Jelenleg azonban nincs semmiféle bizonyíték a BCG-oltás hatásosságáról. Bizonyítékok hiányában a WHO jelenleg nem javasolja a BCG-oltást a koronavírus megelőzése érdekében.
Állatokon és embereken végzett kutatások alapján a BCG-oltásnak nincs specifikus hatása az immunrendszerre.
A WHO továbbra is a csecsemőkori BCG-oltást javasolja olyan országokban vagy körülmények között, ahol magas a tuberkulózis aránya.
https://www.babas...0414114038
2026 #3 Pentrado
- 2020-04-15 09:47
Imre! Ez várható volt !
Tudjuk , hogy kik pénzelik a WHO –ot, Trump nyilvánosan is fel mert lépni a Deep State embereivel, ha lassan is de halad ! Erre a mainstream média felháborodással fogadta a Trump döntését, sajnos a mi ország vezetőink még mindig hajlamosak a WHO által kiadott nyilatkozatokra . Vajon hova vezet ez?
4 #4 Posta Imre
- 2020-04-15 10:30
A klímabadarságból is "kilépett", meg a középhatótávolságú rakétafisz-faszból, de meg az opec is konyec, most új opec van az Óperencián innen és túl. Szépen átalakul minden és közben alig változik valami. Vagy mégsem?
63 #5 GP
- 2020-04-15 10:43
MAJOR: Plans to Re-Open – U.S Surgeon General Adams DUMPS GATES ‘Predictive Contagion’ Model

1987 #6 Hazafinak
- 2020-04-15 11:53
New York: A zsidók a Brooklyni Kórházban kiváltságos hozzáférést élveznek a pogányok felett" [img]https://national-justice.com/sites/default/files/styles/w726xauto/public/2020/04/03/hatzalah.jpg?itok=YBBsAQtV[/img]
https://national-...r-gentiles
Betettem csak hogy szokjátok, hogy szokjuk vagy szökünk vagy likvidálnak.
1987 #7 Hazafinak
- 2020-04-15 12:06
Az Voice of America jelentése szerint Recep Erdogan, Törökország elnöke új migráns hullámot tervez küldeni Európába, és a tisztviselők attól tartanak, hogy sokuk koronavírussal fertőzött. https://www.priso...urope.html
2026 #8 Pentrado
- 2020-04-15 12:59
Imre! Te tudod a legjobban, ami állandó az a változás ! Nem mindenben szemet ütő de a változás az állandó !
684 #9 atacama
- 2020-04-15 13:13
A franciák szigorítanak, a többség viszont lazít – a WHO aggódik..
https://azuzlet.h...o-aggodik/
88 #10 Asumhari
- 2020-04-15 14:11
Az ICKE videónak csak az első része van meg. Hogy van tovább?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.01 másodperc
4,460,689 egyedi látogató