Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kína mattot adott az egész világnak

BelföldA mandarin sötétben virágzik!
Kína adott mattot? Kína nagybevásárlást tart. Nem lisztből, nem cukorból, hanem olyan részvényekből, ahol eddig nem ő volt a többségi tulajdonos. Eddig…..

Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél hogy minden leálljon, tönkremenjen, leértékelődjön. A vírus csak az eszköz.

Remekül megtervezett, brilliáns munka. Pont olyan, mint amilyennek lennie kell: – könnyen terjedő – enyhébb mint egy átlagos influenza, de azért nem ignorálható – nem veszélyezteti a fiatal korosztályt, a következő adózó rabszolga nemzedéket – egy egészséges felnőtt viszonylag gyorsan átesik rajta vagy meg sem betegszik – 70+ korosztályból és a legyengült betegekből szedi áldozatait, azok közül, akikre gazdaságilag semmi szüksége nincs az országok „vezetőinek”.

Vérprofimunka, csodálatos, és azt mondják hogy a kínaiak denevért meg kigyót esznek és onnan jött át. Bullsit. 4000 éve esznek ilyesmit fene a gusztusukat de pont most kaptak el tőle valamit? Milyen furcsa, hogy egyetlen tartományra korlátozódott a kínai elterjedés, kb annyian haltak meg 3 hónap alatt, mint egy nap közlekedési balsesetben. Bekalkulálták, járulékos veszteség. Hogy 3 nap alatt felépítettek egy kórházat? Hogy? Hát úgy, hogy elő volt készítve minden, valószínűleg az ellenszer is, ezt feltehetőleg mint hab a tortán, majd valamikor pár hónap múlva fogják még egy utolsó lehúzásként eladni a világnak.

Válság. Itt van.

Minden számolni tudó tapasztalt gazdasági szakember tudta, hogy jönni fog, de mikor? Várhattuk, találgathatunk, tologathatjuk ide oda a számokat, a legegyszerűbb megoldás, hogy ki kell robbantani!

Az gondoljuk a válságon csak bukni lehet? Nem annak aki előre megtervezi a forgatókönyvet lépésről lépésre, előre tőkét tartalékol, és a megfelelő pillanatban lecsap. Egy vírussal, zseniális… eljátsszák, hogy itt a világvége, a csapból is ez folyik, napról napra több a fertőzött, ők lokalizálják, náluk előre felkészülten megy a szomorú színjáték, majd szétszórják a világban.

Jönnek a híradókban a számok, nő a pánik, felvásárlási láz zajlik, hisztérikus híradások bombáznak folyamatosan, lassan leáll minden, mindenkit érintő visszaesés minden szinten, a vécésnénitől kezdve a bankvezérig.

Zuhannak a részvényárfolyamok, cégek mennek csődbe, alkalmazottak kerülnek utcára vagy kényszerpihenőre, az emberek elégetik tartalékaikat, részvények ára a béka segge alatt, és ez volt a cél, ilyenkor lehet vásárolni, borzalmas mennyiségű anyagi javak cserélnek gazdát pár hét vagy hónap alatt, nevezhetjük a világ újrafelosztásának is. Száz éve ezért világháborút robbantottak ki, ma elegánsan elintézik egy vírussal.

Kína mattot adott az egész világnak - Vírus Figyelő

Nem a vírustól félek, de senki nem tudja meddig tart a karantén állapot, meddig bírják az emberek anyagilag, agyilag, mikor kezdik felszedni az utcakövet, fosztogatni a boltokat, bottal keresni a felelősöket.

Feltűnt-e valakinek, hogy a ” korona vírus ” járvány védőöltözete ( fehér overall, hátán kék csíkkal ) minden országban egyforma???? És azonnal abban tevékenykednek a ” járvány megelőzők “?

Életszerűtlen, hogy pillanatokon belül előkerülnek ezek az öltözékek……tán csak nem előre legyártották???? Ugye ha már globális ” járvány”, akkor milyen szép, ha mindenki egyforma védőöltözékben van?

A koronavírus tisztázott pár dolgot :

1. Az Egyesült Államok már nem a világ vezetője 2. Kína rakéta kilövés nélkül nyerte meg a “harmadik világháborút”, és senki sem vette észre.

3. Csak akkor térünk vissza Istenhez, amikor szükségünk van rá.
4. A megelőzés több életet ment, mint az utolsó pillanati cselekvés.
5. Az egészségügyi dolgozó többet ér mint egy futballista!
6. Az üzemanyagnak nincs értéke egy fogyasztás nélküli társadalomban.
7. A halál nem különbözteti meg a fajt, a színt vagy a társadalmi státuszt.
8. Az ember opportunista és alacsonyabbrendű.
9. Most már tudjuk, hogy érzik magukat, az állatok egy állatkertekben.
10. A mai gyerekek nem tudnak játszani, internet vagy televízió nélkül .
11. Néhány ember több millió dollárt keres, és nem szolgálja az emberiséget.
12. Elkezdjük értékelni a bizalom nagy gesztusát, ami a kéz megrázását jelenti.
13. Az emberek a bolygó valódi vírusai.
14. A bolygó gyorsan megújul emberek nélkül.
15. Nem állunk készen egy járványra.
16. Többet kell fektetnünk az egészségbe.
17. Az alkohol (kézen) életmentést jelent.
18. Jobb, ha kertesházat veszel, mint egy lakást.
19. Az idősebbeknek szükségük van ránk.
20. A digitális világ nem való élet, az emberi kapcsolat szükséges.

Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2020-04-15 20:58
Én úgy tudom, hogy a 2018-as adatok szerint két és fél millió nyugdíjas van az országban. Mivel az államnak óriási összegeket kell kifizetni a nyugdíjakra, valamint előreláthatólag a szavazóbázisra sincs szükség már, beindult a szelektálás. Tehát hivatalosan is a nyugdíjasok koloncként vannak az ország számára.
profitline.hu/ny/irattar/2019-09-11/21680_695oOpOb.png

A másik dolog a pénz romlása. Állítólag az utóbbi egy hónapban HAT százalékkal csökkent a pénz vásárló értéke. Ha a jelenlegi tendencia biztosan folytatódik, tizenkét hónapra már legalább HETVENKÉT százalékkal értéktelenebb lesz a fizetőeszközünk a forint, ami drasztikus áremelkedésekhez vezet. Kérdés költői: Ha napi NÉGYEZER munkavállaló kerül átlagosan az utcára, hamarosan lehet e számolni fosztogatásokra, vérengzésekre?!
1093 #2 vian
- 2020-04-15 21:16
Az aranypiacra érdemes odafigyelni, főleg, ha ilyen jó szakember elemez.
Persze nem csak az aranyról van szó.
https://www.youtu...FFryU8kyjs
88 #3 Asumhari
- 2020-04-16 01:47
Kína háború nélkül adott mattot a világnak? Ez nem csak Kína műve!Így egyértelműen nem lehet kijelenteni. Ki profitál ebből?! Kína akarja a világot kontrollálni, minden emberét megfigyelni? Ők akarják a vakcinát eladni nekünk, nem Bill Gates? Ez ennél sokkal bonyolultabb, több csavarral és szereplővel. A zsidó bank világ kizárt, hogy valami módon ne lenne benne. Kínában is ott vannak, legfeljebb nem tudnak annyira külsőleg elkülönülni. Bill Gates a járvány súlyosbodását vizionálja. Addig míg az országok meg nem rendelik a vakcináját? Érdeke fűződik a világ leállításához. És még kinek fűződik érdeke ehhez? És mi van a FED-del?Az USA, CIA, Mossad stratégái csak karba tett kézzel figyelték volna az eseményeket? Zion bölcsei mit terveztek erre a helyzetre, amit mondhatjuk, hogy ők idéztek elő?
Van még mit bogozgatni ezen.
1693 #4 pipogya
- 2020-04-16 05:43
Részvények,vagyon szempontjából így van azért a nyugdíjasok,mindenféle szociális igénylők nagyon jó vásárlóerők .
Kifogja akkor boltban felvásárolni a döpingessen az árut és bármi mást ?
Ők kellenek a rendszernek,most talán azért őket találták el evvel a valamivel . Mert így a társadalom annyira még nem ingerelhető .
Egyenruhák,védő ruhák mindenhol egységesek pont azért hogy mindenki felismerje,használhassa .
Gondoljuk bele mondjuk a orvoslás anya nyelve a latin .
valakinek felírnak egy készítményt Magyarországon és elmegy Hondurasba odaadja a gyógyszerésznek elolvassa és viheti a készítményt .
684 #5 atacama
- 2020-04-16 06:49
Kína mattot!Az Orosz jafaimatty-ot stb..egyébként mindenki jól van..mindegyik nagy kutya a gazdasági potenciált keresi csak a csóróbakban persze az éppen aktuális vezetés még kézre is játszik ebben a lényeg az hogy minden emlőre jusson egy kis kutyus...
konkrétan hányinger ez az egész!!!
684 #6 atacama
- 2020-04-16 07:17
A ROMÁNOK 1916-BAN MEGKÉRTÉK AZ OROSZOKAT, HOGY VIGYÁZZANAK AZ ARANYTARTALÉKUKRA. MÁIG NEM KAPTÁK VISSZA
https://index.hu/...ytartalek/
329 #7 gutai zub
- 2020-04-16 07:22
Egyesült Államok vesztett, Kína nyert, és Senki nem vette észre?
Vagy egy általunk nem ismert, hosszú lejáratú Terv része?

A kínai polgárháborúban, a 2-ik Világháborút követően, a háttérhatalom, az amerikai bankárok, a kommunistákat pénzelték és juttatták győzelemre.
Chiang Kai-shek, a nemzeti oldal vezetője, kénytelen volt Tajwan szigetére menekülni
(az első VH-ban az oroszok voltak a kínaiak).

A globalizmus nem nemzetekben gondolkodik, a kínai győzelemnek sincs semmi köze kínához, éppen olyan balekok lesznek, mint a jenkik-

Persze van egy "nemzet" ami kivétel............
1693 #8 pipogya
- 2020-04-16 07:31
Valaki nem hitte annak idején a sárga veszedelmet na most ez az .
165 #9 LM
- 2020-04-16 07:34
Eddig nem láttam, hogy jelentős különbség lenne jelen folyamatok gazdasági kibontakozásában legyen az akár USA akár Kína akár EU vagy Oroszország. Kelet-nyugat szembenállás látszólagos, a háttérben ugyanazok az erők mozognak, legalábbis nagyon úgy látszik.

Russian Times (tudom ez is mainstream de ott kicsit másképp és mást csepegtetnek) hozott valamelyik nap egy cikket, jegybankok gazdasági beavatkozásáról volt szó benne a konklúzió pedig az volt, hogy az USA gyakorlatilag (állami besvatkozás mértékével, a növekvő állami tulajdonrészekkel, az olyan intézmények mint értékpapírpiacok és nagyon valószínűleg a közvetlen részvénypiacok befolyásolásával) átállt egy újfajta szocializmusra, japánban meg már rég ez folyik, Kína meg hivatalosan is szocialista, hát ennyi

O igen és a nem gazdasági vonalat majdnem el is felejtettem. Még nagyobb állami kontroll, mozgáskorlátozás, vélemény nyilvánítás korlátozása, megfigyelési jogkörök bővülése és a többi
2026 #10 Pentrado
- 2020-04-16 09:37
Miskolclaci
Jól látod ! elérkeztünk abba a világba amit Puskin már megjósolt !
Mind addig amíg a vágóhidak léteznek nincs béke !
Mikor egy haszonállat már nem képes a munkára , megy a vágóhidra !
Ezt a gyakorlatot most áthelyeztük az emberi közösségek gondolata világába !
118 #11 keepfargo
- 2020-04-16 13:52
Nem az van, hogy a Kina nyer USA veszít terv és a Shanghai-ba költözött rotschild-bankház egy kicsit, valahol, burkoltan de ÖSSZEFÜGG ?
Más vagy mégsem: van olyan megítélés is, hogy a kínaiak Ázsia zsizsikjei. (lehet választani..)
1987 #12 Hazafinak
- 2020-04-16 15:26
USA veszített, Kína nyert?! Mire fel határozunk meg Országot? minek adunk nevet ezeknek hisz semmit nem jelent. Talán csak égtájat, többet nem. Aki nyert az a hatalommal bírók akik számára a számok" nem megélhetést luxust jelentenek hanem hatalmat. Az asztal körül ugyan azok ülnek max a csicskáikban, kisbíróikban van kis változás. Változást akartok? Én csak gepárddal" tudom elképzelni. Ez nem a keserűség vagy beleszarok" hangulat hanem meghatározottság.
118 #13 keepfargo
- 2020-04-16 19:12
Hazafinak (is)
lehet végsőkig elkeseredetten felrúgni bármiféle kategóriát...ország, népcsoport, pénzhatalom, akármi...

lehet fegyveres harcot elképzelni (rövid lesz, megjósolható eredménnyel)

lehet mentálisan v. lelkileg ellenállni...

sok mindent lehet, csak - egyelőre - egyet NEM: olyan világméretű tudati emelkedést/fejlődést/megvilágosodást (hívja mindenki aminek akarja) elérni, amely kizárhatná az ÖSSZES eddig ismert stratégiát, taktikát, harcmodort, vagy bármiféle külső, fizikai kényszerítést ember és ember között
118 #14 keepfargo
- 2020-04-16 19:21
Egyébként pedig tényleg nem Kína adta a mattot, ahogy azt a cím sugallja, persze nem alap nélkül.
A mattot a Világsajtó adta (amely a tudjuk-kik-hírügynökségeit jelentik + az egyes országok kilóra megvett újságíróit, szerkesztőit, és szinte az Össz-médiát), és adja ma is, naponta, a statisztikai adatok és a "járvány-tények" folyamatos hamis adataival.
116 #15 livia
- 2020-04-16 22:37
Lehet, hogy a sárga veszedelem? A sárga csillag?
165 #16 LM
- 2020-04-17 07:11
Keepfargo,

Ahhoz, hogy ez bekövetkezzen persze számíthatunk a galaktikus sugárzásra meg a dimenzióváltásra de ami biztosan működne az az
- oktatási rendszer ami tényleg tanít, logikus , kritikus gondolkodásra, empátiára, együttműködésre és a valóságban használható ismeretekre, szakmákra. Nem csak iskolarendszerben!
- javak újra elosztási rendszerének teljes felülvizsgálata. Azért , hogy aki tényleg hozzájárul (nem azzal, hogy örökölt x millió dollárt) az az előállított javakból igazságosan részerülhessen és ne az legyen a jussa, hogy amit kereshetne annak a tizedét keresi így egy állandó mókuskerékbe kényszerül

Mert ahhoz, hogy tudatilag fejlődj kell idő, energia (10 óra munka után az ember sokmindent csinál szívesen de a tanulás nem nagyon van közte és nem is túl hatékony) és olyan közeg ahol ez megvalósulhat. Amíg azonban a Maslow piramis alsó szintjein leledzik a lakosság nagyrésze ÉS nem éri olyan inger (iskola, média, család) ami egyáltalán erre ösztönözné akkor semmi esély semmiféle fejlődésre mert SE IGÉNY SE LEHETŐSÉG NINCSEN rá.

Lényegében tehát a feltételeknek kell megváltozniuk elsőnek utána jön a tudati változás. DE mitől változnának a feltételek ha nem változik a tudatosság?? 22-es csapdája. Nyilván vannak kivételek akik a nehezített körülmények között is fejlődnek DE ez egy társadalom ahol van kritikus tömeg, lehet 1-2 fecske de attól még nem lesz nyár és ha komolyra fordul a dolog a zombitömeg fogja megenni a fecskéket, tehát ennek tömegesen kell megtörténnie ami a média, oktatás nélkül nem fog menni. Persze elméleti szinten lehet létrehozni egy közösséget ami függetleníti magát a többitől de gyakorlatban ez már a keresztes lovagoknál sem működött mert a másik rendszer nagyobb és erősebb és valószínűleg sokkal kegyetlenebb. Azonban ha van pár csillaghajó a raktárban meg termaformálók akkor megoldható :D

Két reális kiutat látok ebből (egyik sem túl valószínű)
- az elit újratervez (talán még nem élnek többszáz évet és az új generáció kicsit másképp látja a dolgokat v. megvilágosodnak... bárcsak..)
- néhány kivételes (értsd zseni) fecske létrehoz egy olyan párhuzamos rendszert amivel nem tudnak mit csinálni, olyan alternatívát amit nem tudnak lerombolni, megvenni, eltusolni, dezinformációval ellehetetleníteni és így mivel már van választási lehetőség a régi rendszer elsorvad és az új erősödik. Erre viszont még annyi esély sincs mint az előtte lévőre.
267 #17 Perle
- 2020-04-17 13:48
Ha nem sikerül Kínára hárítani a felelősséget a vírusért, akadt már másik vád ellene. Mint a nyuszi és a sapka este, arra hajaz a történet. Most titkos atomkísérlettel gyanústják/vádolják.
https://www.nytim...Position=3

Nehogy Szaddam és Irak sorsára jusson az ország, velük együtt a világ

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
3,686,839 egyedi látogató