Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rémhírterjesztés miatt fogtak el egy férfit Pécsen

BelföldTurul40 volt az a "szerencsefi", akit a világratyi parazita sündőreivel "elfogtak". Tegnap hívott, miután megvallotta, hogy ezt a mocskos g.ci cionista rendszert nem csak nem ismeri el, de ..., ja és a rendőrökön nem volt maszk. Színjáték ez, aminek a vége -remélem- ennek a mocskos patkány hordának a totális likvidálása..., persze az sem a vége lesz, de hát a kis öröm is öröm. A koronavírussal kapcsolatos álhírek terjesztése miatt fogtak el és hallgattak ki egy férfit Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Azt írták, a 44 éves pécsi férfi a "nyilvánosság számára zavart és nyugtalanságot keltő" nyilatkozatokat, megosztásokat és álhíreket tett közzé csaknem egy hónapon át az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

A posztokban azt híresztelte, hogy a koronavírus-járvány "csupán egy titkos hatalomátvétel részét" képezi, ennek "bizonyítására" pedig hamis internetes videókat osztott meg és a profilján megjelent hozzászólásaiban elferdítette a hírek tényleges tartalmát.


A rendőrök a házkutatás során informatikai eszközöket foglaltak le.

A férfit rémhírterjesztés miatt csütörtökön gyanúsítottként hallgatták ki.
Forrás: MTI
Link

Hozzászólások

267 #39 Perle
- 2020-04-18 17:26
Egy német ügyvédnőt azért vittek be a pszichiátriára, mert kritizálta. nem tartotta alkotmányosnak a karantént.
Úgy bántak vele, mint egy tenoristával.
https://www.zeroh...=zerohedge
174 #40 victorya
- 2020-04-18 18:47
Atacama! Gondolom, most a katonák kirándulgatnak a hegyekben. s_ratata
75 #41 talpi
- 2020-04-19 11:14
Civilbe öltöztetett hadsereg ömlik határokon át

Már a Gondola is? Hű! Oroszország a védőbástya? Na bax! Menek lefexem, a többit elintézik már...magától. Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár – valahol a Lajtán túl. Csak a bornírt szemlélődőnek nem tűnik fel, hogy a migránsok túlnyomó része sorkatonakorú, kisportolt ember. Kisportolt… Használhattuk volna a kiképzett szót is.

Ez a tömeg felidézi Buda elfoglalását: 1541-ben.

Csupán bolyongani léptek be a várkapun.

Aztán egyszerre csak többen lettek. Ők lettek többen. Akkor és ott ők a fegyvert még nyíltan viselték. És vezényszóra előrántották tokjából a jatagánt. És akkor már késő volt cselekedni. A fegyveres sereg bent volt a Vár belsejében.

Vér nélkül elfoglalták az erődítményt.

Ebből a fájdalmas történelmi tapasztalatból tanultunk-e? Akkor még intakt marad a földrész nyugati fele, és másfél évszázad múlva megérkezett a fölmentő sereg.

Addigra Buda magyarsága – mint Szakály Ferenc fogalmazott volt – elporladt.

Most Nyugat-Európa is besündörgés alatt van.

Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár – valahol a Lajtán túl. És nem marad hátország, Savoyai Jenő nem fenheti pengéjét. Európa elesik egészében. Visszamenőleg is nevetségessé válik Savoyai serege.

Mára lebénították Európa agyát.

Évtizedeken át hömpölygött a „hülyítés” folyamata, és döbbenetes módon az egykori Keleti Blokk maradt inkább eszénél. A leninista ideológia annyira agyalágyult tömeget föltételezett, hogy túllőtt a célon. Az emberek nagyobb részének megmaradt a józan esze.

Ma Oroszország a kereszténység védőbástyája.

Hetven év lenini-sztálini-brezsnyevi butítás ellenére. A kereszténység túlélte a pártpropagandát, a megbonthatatlan barátságok, az „életét a nép ügyének szentelő”, abszolút önzetlenül luxusdácsákban lakó, whiskyt vedelő, Camelt elfüstölő apparatcsikok korát.

A Nyugat azonban szellemileg csökött lett.

A politikai korrektség lehetetlenné tette a kommunikációt, lebénította a nemzeti önvédelmek megszervezését – mármint ezen a kontinensen. Más földrészen a nemzet önvédelem bevett, elfogadott, sőt hősi fogalom.

Európa azonban hagyta magát elbolondítani.

A valóban európai gondolkodókra rázúdították az agyonhallgatás – már az ókorban is bevált –fegyverét. És még ők jártak jobban, nem azok, akiket címkézéssel – vagy netán ablakon kiejtéssel – semmisítettek meg.

Kommunikáció nélkül a közösség védtelenné válik.

S a védtelenből ijesztő gyorsasággal lesz áldozat. Ennek valószínűleg elejét kell venni. Meg kell találni a kommunikáció fortélyait – akár „politikailag korrekt” környezetben is. Le kell leplezni a fizetett elbutítókat. Könnyű.

Aki a politikailag korrekt megfogalmazást követeli – fizetett ügynök.

Valahonnan pénz érkezik bankszámlájára. Esetleg ingatlanajándék jut telekkönyvi bejegyzésre, nevére – vagy családtagja nevére. Luxuskocsit tesznek elhájasodott alfele alá. Tengerentúli nyaraltatást kap, ő és famíliája. Előléptetik – nulla teljesítményért.

Elsimítják egy ügyét.

Figyeljük, kik követelik a politikailag korrekt szóhasználatot – ezáltal megbénítva az egészséges kommunikációt. És átvilágítás alá helyezni vagyonosodásának folyamatát – akár 25 évre visszamenőleg.

Majd szembesíteni a jogállammal.
Kovács G. Tibor
Link
-> postaimre - 2015. augusztus 13. 18:34
vagyis akkor igaznak tűnt mára valóság?
4 #42 Posta Imre
- 2020-04-19 14:06
"Imre!

Mivel Szemendri Sanyi nincs beregisztrálva az oldaladra, így nem tud írni neked, ezért engem kért meg, hogy helyesbítsd már ki, légy szíves, hogy nem ő a főszereplője a Rémhírterjesztés miatt fogtak el egy férfit Pécsen c. cikknek, (mert a gerry őt nevezte meg a hsz-ében), sőt nem is ítélték el az illetőt, csak gyanúsított. Köszönjük szépen."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,702,015 egyedi látogató